2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sağlıklı olsunlarda göbüşler büyük küçük farketmez canım

Tabi canım ama boyle kocaman göbişli olmak sanırım beni yoruyor artık. Bide her gören doktorlarda dahil ikiz mi bebişlerin diyor artık ne kadar büyüdüysek :)

Aradım ulaştımmmmmm :)))))))
Evime 5 dakika hastane zaten. 4 boyutluya randevu aldım :)) Normal muayene odalarında 4 boyutlu bakıyorlarmış :)
Umut hastanesine gitmicem bu hafta :)
Cuma günü 1 buçuğa randevum :)
32 haftalık raporumu da yazacaklarmış :)
Çok mutlu oldum :)
Hem buranın muayene ücreti 25 lira. Ben umut hastanesine 45 veriyordum :) Bi gidiyim bakıyım inşallah memnun kalırım :) İlk buraya gidiyordum zaten :)

Ben doktordan memnun kalmamıştım cok cok ukala bir kadındı. Medipolden en iyi doktoru Leyla hanım ona da en az 3 hafta onceden randevu almak lazım boş olmuyor cunku. Hayırdır sen medipole mi gideceksin? Ama orası da baya pahalı haberin olsun. Doğum ücreti hadi neyse diyorsun ama para kazanmak için bi sürü test serum falan takıyorlamıs yani doğumdan sonrada en az 1-1500 gözden çıkartman gerekiyor. Eşimin bir akrabası orada doğum yaptı gecen yıl ondan biliyorum.

Doğum ücreti ne kadardı canım?

Doğumu orada yapar mıyım bilmem canım ama muayeneye gidicem bu hafta :) Doğum ücretini de sorarım. Umuta da uğrarız biz cuma günü doğum ücretini sormaya. Şöyle bi piyasa araştırması yapalım bakalım.Yazarım ben sana ücretleri :)

Ee cok iyimiş canım peki neden vazgeçmiştin bu hastaneden?

ne demek canım her zman yanındayım birbirimize destek olmak için var bu sayfa kimseye anlatamadığımız şeyleri burda anlatıoruz yardımcı destek oluoruz birbirimize. Herşey allahtan be canım üzülmekle geçse keşke ama geçmio elimizden sadece dua etmek gelio hepsi geçicek rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat versin en önemlisi bu. Dualarımız seninle ve minik henamız için canım. Sen iyi beslen kızımız toplar kendini üzülme sen annesiii :)

Yok canım medipol uzak bana zaten. Oraya gidene kadar bi sürü hastane var:) Bilgiler için sağol canım orayı da anlamış olduk :))

Hakkinda hayirlisi canim....burda normal dogum 500 tl sezeryan 1000 tl :)

Hangi doktor iyide ve nerenin fiyatı uygunsa tabi yeni doğan bakım ünitesi de nerde varsa ileri derece de olan hangisinde bence orada yap doğumu. Saçmasapan biton para alıyorlar doğuma. Hele ben normal doğumda alınan o paraya cok kızıyorum. Sanki birsey yapıyorlar herseyi sen yapıyorsun bide üstüne para alıyorlar

benim hastanem de araçla 2 dk bana:) yakın olması güzel bence de. Amin, yeter ki bebişlerimiz sağlıklı doğsunlar başka hiçbir şeyin önemi yok.

Canim bende medipol megaya gidiyorum hastanede bana 5 dk uzaklikta tabi ozel araçla okadar merak ettim şimdi acaba ayni semttemi oturuyoruz sen ne tarafta oturuyorsun ben atisalaninda oturuyorum benim dogum 10 ekimde seninki de galiba 11 ekim ben iki gece hastanede yaticam muhtemelen sende ozaman doğum yaparsan karsilasabiliriz

Ee cok iyimiş canım peki neden vazgeçmiştin bu hastaneden?

Eşimin patronu Umut hastanesini önerince oraya gitmeye karar vermiştim. Ben bu hastaneye giderken 4 boyutlu ultrasonu yoktu zaten. Umutta da yok. Doğum umutta olsun diye oraya gidiyordum canım. Yoksa buradaki doktor çok ilgiliydi. Ama şimdi doktor değişmiş. Bakalım nasıl biri :)

Çok haklısın canım. Sancıyı kahrı ben çekiyorum. Onlar zaten sadece çıkan bebeği alıyorlar :/ Bi de üstüne o kadar çok para vermek mantıksız. Yenidoğan ünitesi umutta vardı. Bu hastaneye de sorarım cuma günü :)

Kızlar ben doktorumun kliniğine gidiyorum. Muayene 350tl. Memorial ataşehir de hastanesi ve 12000 tl sezeryanla doğum... Erken gelirse 36 dan önce mecbur orda yapçam. Yeni doğan yoğun bakımı nedeniyle... Ama şimdiden düşünüyorum bide yeni doğan masrafı ile ne olacak halimiz... Kredi çekicez büyük ihtimalle. Bugün tam 30 olduk. İnşallah erken gelmez kızım...

Mumlukları kürkçühandan aldım canım tanesi 3.5 tl idi, diğer hediyelere göre biraz daha pahalı oldu belki ama içime sindi.kürkçühanda bebek şekeri bebek için ne ararsan vb. çok şey var hediyelik.

12.000 mi yok artık! Canım mecbur musun bu doktora gitmeye? Aşırı pahalı değil mi? Memorial hep öyle gerçi ama bence Ataşehir Şifa çok daha iyi bir hastane oraya göre

Mumlukları kürkçühandan aldım canım tanesi 3.5 tl idi, diğer hediyelere göre biraz daha pahalı oldu belki ama içime sindi.kürkçühanda bebek şekeri bebek için ne ararsan vb. çok şey var hediyelik.

kürkçühan nerde canım? şarkhan ile havuzlu hanı biliyordum da kürkçü hanı ilk kez duydum. Bence o da gayet uygunmuş canım. Acaba kaç saatimi geçiricem ben :) kocam baya sinir olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…