- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Sağlıklı olsunlarda göbüşler büyük küçük farketmez canım
Damla medipole gidiyordu ama değiştirdi nedense. Acaba iyi değil mi ki bilmiyorum ki. Önce bi hastaneme sorayım da inşallah artmamıştır ücretler ya seviyordum ben bu hastaneyi. Bana çok yakın :/ Kadıköy uzak bana.
Doğum ücreti ne kadardı canım?
Aradım ulaştımmmmmm :)))))))
Evime 5 dakika hastane zaten. 4 boyutluya randevu aldım :)) Normal muayene odalarında 4 boyutlu bakıyorlarmış :)
Umut hastanesine gitmicem bu hafta :)
Cuma günü 1 buçuğa randevum :)
32 haftalık raporumu da yazacaklarmış :)
Çok mutlu oldum :)
Hem buranın muayene ücreti 25 lira. Ben umut hastanesine 45 veriyordum :) Bi gidiyim bakıyım inşallah memnun kalırım :) İlk buraya gidiyordum zaten :)
canım teşekkür ederim yazdığın için :)) haklısın bu doktorlar abartmayı seviyorlar ama dünkü doktorun yanında bu doktorum tam şahaneydi. Sana da ne kadar kotu seyler söylemişler ben sadece kalbinde ki deliği biliyordum ama oda zamanla kapanıyormuş canım sende üzme sıkma canını. Ya ben ne yaparsam yapayım olmak istedikten sonra oluyor gelmek istedikten sonra geliyor. şuanda yapabileceğim tek şey cok sağlıklı besleyip sağlıklı bir sekilde kızıma kilo aldırmak. Ve bol bol dua etmek. Sağlığı yerinde olsun erken gelse bile diye. Yanımda olduğun için teşekkür ediyorum canım arkadasım
Ben doktordan memnun kalmamıştım cok cok ukala bir kadındı. Medipolden en iyi doktoru Leyla hanım ona da en az 3 hafta onceden randevu almak lazım boş olmuyor cunku. Hayırdır sen medipole mi gideceksin? Ama orası da baya pahalı haberin olsun. Doğum ücreti hadi neyse diyorsun ama para kazanmak için bi sürü test serum falan takıyorlamıs yani doğumdan sonrada en az 1-1500 gözden çıkartman gerekiyor. Eşimin bir akrabası orada doğum yaptı gecen yıl ondan biliyorum.
Aradım ulaştımmmmmm :)))))))
Evime 5 dakika hastane zaten. 4 boyutluya randevu aldım :)) Normal muayene odalarında 4 boyutlu bakıyorlarmış :)
Umut hastanesine gitmicem bu hafta :)
Cuma günü 1 buçuğa randevum :)
32 haftalık raporumu da yazacaklarmış :)
Çok mutlu oldum :)
Hem buranın muayene ücreti 25 lira. Ben umut hastanesine 45 veriyordum :) Bi gidiyim bakıyım inşallah memnun kalırım :) İlk buraya gidiyordum zaten :)
Doğumu orada yapar mıyım bilmem canım ama muayeneye gidicem bu hafta :) Doğum ücretini de sorarım. Umuta da uğrarız biz cuma günü doğum ücretini sormaya. Şöyle bi piyasa araştırması yapalım bakalım.Yazarım ben sana ücretleri :)
canım bize de pahalı o fiyatlar da.. İstanbuldaki fiyatlar Ankaraya göre ucuzmuş.. 1100 tl ye çok iyi imkanlar sunulduğu söyleniyor arkadaşlar..ankarada normal doğumlar 2500 tl veya üzerinde..
benim hastanem de araçla 2 dk bana:) yakın olması güzel bence de. Amin, yeter ki bebişlerimiz sağlıklı doğsunlar başka hiçbir şeyin önemi yok.
Ee cok iyimiş canım peki neden vazgeçmiştin bu hastaneden?
Hakkinda hayirlisi canim....burda normal dogum 500 tl sezeryan 1000 tl :)
Hangi doktor iyide ve nerenin fiyatı uygunsa tabi yeni doğan bakım ünitesi de nerde varsa ileri derece de olan hangisinde bence orada yap doğumu. Saçmasapan biton para alıyorlar doğuma. Hele ben normal doğumda alınan o paraya cok kızıyorum. Sanki birsey yapıyorlar herseyi sen yapıyorsun bide üstüne para alıyorlar
Amin canım cümlemizin hakkında hayırlısı olsun. Orası hangi hastaneydi?
canım cumartesi gidicez çalıştığım için haftaiçi gidemiyorum
yaptıkların çok güzelmiş canımben de benimkiler bitince koyarım buraya :) mumlukların da çok tatlıymış benim gibi mum hastası biri için özellikle bakalım ben de istediklerimi bulabilecek miyim, çok seviyorum ya ben eminönünü
Kızlar ben doktorumun kliniğine gidiyorum. Muayene 350tl. Memorial ataşehir de hastanesi ve 12000 tl sezeryanla doğum... Erken gelirse 36 dan önce mecbur orda yapçam. Yeni doğan yoğun bakımı nedeniyle... Ama şimdiden düşünüyorum bide yeni doğan masrafı ile ne olacak halimiz... Kredi çekicez büyük ihtimalle. Bugün tam 30 olduk. İnşallah erken gelmez kızım...
İçine sinmicek gibi değil ki çok tatlılar ya :)
İnşallah oğlunun 1 yaşını kutladığın zamanlar da gelecek:))) O zaman ben de kutlama yapıcam, çok güzel olacak inşallah :)))
Mumlukları kürkçühandan aldım canım tanesi 3.5 tl idi, diğer hediyelere göre biraz daha pahalı oldu belki ama içime sindi.kürkçühanda bebek şekeri bebek için ne ararsan vb. çok şey var hediyelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?