2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

benim 22,15,8 haftalık kayıplarım var... buna birşey olcak diye çok korkuyorum...

özel sigortam yok cnm... 12000 fiyatını tel. aldım.. Allah yardımcımız olsun. 35-36 hafta olursam doktorumla konuşucam. başka hastanede yapar mı diye

Tabi canım ama boyle kocaman göbişli olmak sanırım beni yoruyor artık. Bide her gören doktorlarda dahil ikiz mi bebişlerin diyor artık ne kadar büyüdüysek :)

Maşallah prenses baya büyüdü demekki kolay değil tabi bu sıcaklarda allah yardımcımız olsun

maşallah... kilosu iyiymiş... 31.hafta heralde... doğumu nerde oldu... ciğer geliştirici iğne vuruldu mu biliyor musun

Bilinen bir erken doğum riski yoktu. Giresun'a bayram tatiline geldiler, yarın döneceklerdi ama dün sancısı başlamış. Derken, güzel bebek dünyaya gözlerini misafir olarak gittiği şehirde açtı. Hiç bir hazırlıkları yok, her şeyleri istanbulda. Allah yardımcıları olsun. Bebeği de inşallah çabuk toparlayacak.

maşallah... kilosu iyiymiş... 31.hafta heralde... doğumu nerde oldu... ciğer geliştirici iğne vuruldu mu biliyor musun

Doğumu misafir olarak geldiği Giresun'da özel bir hastanede oldu ama istanbulda yaşıyorlar. Sanırım ciğer geliştirici tedaviye hemen başladılar. 24 saatte bir oluyormuş. Doktor zaman gösterecek demiş. Ama bebek kanlı canlı diriymiş maşallah. Bence fazla kalmaz kuvezde.

benim 22,15,8 haftalık kayıplarım var... buna birşey olcak diye çok korkuyorum...

Özel durumun da varmış, bence haklısın doktoruna güvendiğin için değiştirmek istememekte. Bizim gelinimizin de 4 tane kaybı vardı. Çocuk sahibi olmak hayatlarının en önemli amacıydı. Çocuk doğar doğmaz da kurban kestirdi kardeşim. Ama onlar doktorlarını değiştirdiler son aylarda. Güvenebileceğin başka bir doktor da bulabilirsin belki.

Çok ilginç bir durum.. Bebek ben tamamım demiş çıkmış İnş. biran önce küvezden çıkar...İnş.çabuk toparlanır sabırsız bebek...
Allah yardımcıları olsun sen iletirsin dualarımızı...

Banada buyuk ihtimal zaten sezeryan olur gibi geliyo canim bnce dogru bi tercih bana yakin Allah tan otobusle 10dk hawtanedeyim hastane cikisi veriyolarmi bilmiyorum canim ama buyuk ihtimal veriyolardir dogum sonrasi 3seans estavia ydi sanirim oyle bi yerde anneye bakim ucretsiz tam detaylari bende konusmadim ama bi sonraki kontrolumde konusacagim insallah ... aynen akisina birak canim sende hersey nihayetinde olacagina varacak bizim Rabbimize siginip dua etmekten baska elimizden bisey gelmiyo bize dusen kontrollerimizi aksatmamak doktorumuzun sozunden cikmamak gerisi Allah a kalmis nasip kismet neyse onu yasayacagiz insallah guzel gunler bizi bekliyor bugunumuze hamd olsun bana ilk baslarda hic bugunleri gorurum gibi gelmiyodu biliyosun ben ilk gebeligimde cok sorun yasadim kizim erken dogmak zorunda kaldi minnacikti hayata tutunamayacak kadar.sonrasinda hamile kalabilmek icin okadar buyuk savaslar erdim ki ozlemle hasretle zorluklarla gecen yillar ve 4.tup bebekte geldi oglusumuz Rabbim bugunleri nasip etti bundwn sonrasida Allah kerim .

Ben de kendi kayınvalideme gösteremem. Tansiyon aletinin bozuk olduğunu nasıl anlamış. O da kötü bir şey aslında ya tansiyonun çıksa anlamazsın. Ben de elektronik olanla ölçüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabi canım çorap çok değiştirirsin. Bende çok var :) ben öğrendim artık örüyorum. 2 Yelek ördüm. Resimleri sizinle paylaşmıştım. Şimdi de patik örüyorum. Eğer zamanım kalırsa bi Yelek daha örücem. Ipim hazırda bekliyor. Fıstık yeşili:)

Yatağımıza bakmaya bekleriz teyzesi :) 0-3 ve 3-6 karışık bir şeyler alacağım bakalım , evde de var biraz . Cihicco çok pahalı canım bir tulum 35 TL , hiç gerek yok bence o kadar vermeye , kaç ay giyecek ki sonuçta . Canları sağ olsun da :)

Yorganın olsun da kullanma ama al yinede canım bunlar kış bebekleri . Hastane çıkışını tatilde ebebekten organik olanı aldım canım . Başka neler alayım çok karıştım ben ya ... Mother care 2 çıtçıtlı , 1 tulum , 1 altüst takım , önlük ve şapkası 81 TL ... ondan 2 adet alsam yeter mi , yoksa karışık farklı markalardan mı alayım bilemedim

Nst zor mu oluyor canım , erken doğum falan olmaz neden olsun ne güzel gidiyor maşallah , gelişimi de iyi çok şükür :) Bekler daha , eee sen hazırlıkları tamamladın kuzucukta gitme vakti demesin konuş güzel kızınla beklesin daha vakti var

Hayırlı olsun bakalım :) Neden erken gelmiş kuzucuk acaba ? umarım küvezden hayırlısı ile çıkar

canım benim 40 +5 te doğdu oğlum gece oldu doktorum geldi doğum için herkes çok ilgilendi zor oldu tabi ama ben epidural istedim dogum hikayelerinde emir efenini doğum yolculuğu diye yazarsan orada paylaşmıştım cnm

Çok ciddi bir rakam . Ben benim doğum param çok diye düşünürken , verme o kadar canım yazıktır . İyi doktor bul git uygun fiyata anlaş bence

Yatağın resmini kıyarsın artık. Zaten bi göbişini göstermedin. Bari yatağını görelim prensesin:) chicco bana mothercaredan daha uygun geldi canım. Ben mothercareda bi tane Yenidoğan takım baktım 102 liraydı. Chicco yine iyi onun yanında. Bi de chicco liteway bastonlara baktım. 440 lira ama onu bi yerden düz 400e alıcam. Kendi Mağazası'nda ve mothercareda asla indirmiyorlar:) Çok hafif ve ilk doğduğundan beri kullanılıyormuş. Internet'te kampanyada görürsen bana söyle canım oldu mu. Hatta kızlar görürseniz söyleyin alıcam onu.

Benim hastane normal doğum 1,500 üstüne birde doktorumu getirme için 1,000 , eee yaptı mı 2,500 tl . Sezeryan ı hiç söylemeyim bile

Ben lohusa takımım ve çantamın resmini koydum onu gördün mü :) artık sizde koymuyorsunuz göbiş resimlerinizi hadi bekliyorum
mothercare deki bahsettiğim takım bu işte 2. yi alınca indirim oluyor ve 81 tl ye geliyor . Cihicco 5 li vardı 8 li yada 10 lu görmedim ben
Bizde o liteway arabayı beğendik ve kısmetse onu alacağız :) takip ediyorum bir indirim bulunca alacağım . Pendik te mağazada gördüm 450 dedi
olmadı ondan alırım 400 e

Kızlar cuma günü gideceğim hastanede normal doğum 400+KDV, sezeryan 500+kdv. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi de var. Eğer doktoru beğenirsem burada yaparım doğumu. Hayırlısı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…