2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Sen nerde yapıcan canım doğumu?
Pahalı haklısın, iyi araştırıp da son kararımızı verelim çünkü doğumlara az kaldı.

walla normalde hep son dakikacıyımdır hep de şansım yaver gider hiç ters bişey yaşamam ama bu başka
cumartesi listemde bulabildiğim ne varsa alıcam, kalanlarını da pazar gücüm olursa bakarım başka yerlerden
sonra da direk çantalarımız hazırlıycam içinde dursun herşey de rahat bi uyku uyuyum

kayınvalidem diyo ki önceden doğumlar kolaydı ölümler zordu. şimdi tam tersine oldu herşey diyo. Anane kayınvalidemi doğurduğu gün tarlada çalışıomuş sancısı gelince koşturarak eve gitmiş kimseye demeden geçerken ebeyide çağrıo ve doğurmuş evde bi bakıolarr aaaa doğum olmuş. çok duydum ben kimseye demicekmişin çok fazla doğuma gidiorum die o zaman sancın gidiyomuş kimseye yaymamamız gerekiomuş.... Ne kadar doğru bilmiorum ama önem veririm böyle şeylere

sen nerde yapıcan canım doğumu?
Pahalı haklısın, iyi araştırıp da son kararımızı verelim çünkü doğumlara az kaldı.

medicalpark a gidiyodum ben 1500 fiyat çıkardılar o fazla geldi araştırdım özel bahar hastanesi var bursada orda bi doktor tavsiye ettiler ona gittim 2 kere bayan çok iyi ama medicaldeki doktorum daha da iyi. Alt tarafı doğum olucak medicale vermicem o kadar parayı baharda yapmak istiyorum inşallah allah nasip ederse....

Amin canım inşallah.. Bu arada fark ettim de bayağı olmuş sen evleneli. Allah nice yıllar nasip etsin :))
Dün de dalan roxy aldım canım :))))) Sabun kokulu bi de bahar çiçekleri vardı. Ben bahar çiçekleri aldım :)) Artık oğluşumun kıyafetlerini yıkayıp ütüleme ve yerleştirme zamanı :)

Victoria Beckham'ın hamileliginde kullandigi catlak kremini ingiltereden getirttim o bile 100 tl civariydi. Ayrica 40 tl'ye body shop kakao yagi da iyi geliyo. Bir de pregnacare kullaniyorum 2 gunde 1 falan... 400 tl' lik krem asiri abartiymis...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar, eğer normal doğum düşünüyorsanız sadece inanmanız yeterli. Dayanılmaz sancı diye bir şey olsaydı kimse dayanamazdı değil mi:)) sancılar evet çok zorluyor ama mükemmel bir tecrübe, inanın bana. Ben epidural de istemedim. Annem nasıl doğurduysa öyle doğurucam dedim ve çok şükür öyle oldu. Sadece serum vs, işte bazı ufak müdahaleler dışında doğal bir doğum oldu, çok şükür zor ama imkansız değil. Doğum bitince bu tecrübeyi yaşadığınız için çok mutlu olacaksınız, inanın bana.

Sen de mi yarın görüceksinnn :) Ben saat 4te. Sen? :)
Hastanede onu ilk kucağıma aldığımı düşünüyorum da bi de eşimin surat ifadesini çok merak ediyorum. Çok güzel düşüncesi bile :)

Ben sadece annemle kayınvalidemi arıcam haber vericem. Başka kimseye söylemeyin de dicem.

evet canım kasımda 4 yılımız bitiyor inşallah darısı başınıza olsun, nasıl geçti hiç anlamadık biz

ben de bahar çiçekleri aldım :) çok güzelmiş kokusu öyle okudum bakalım görücez yarın bizim mobilyalarımız geliyor inşallah, inanılmaz heyecanlıyım nasıl olacak çok merak ediyorum. Bir de böyle şeyler oldukça yaklaştığını hissediyorum ve daha çok heyecan basıyor çok merak ediyorum doğum nasıl olacak, tipi nasıl olacak, ilk kucağıma aldığımda ne hissedeceğim.. Ben kesin ilk 1 ay bakıp bakıp ağlarım bu benim mi diye

:) yumurta kapı olayı diyosun yani :) ben hallettim çok şükür, iyi ki de halletmişim çünkü artık rahat hareket edemiyorum maalesef darısı başına olsun

Peki sana bişey sormak istedim, normal doğumda sen de kesik dikiş falan oldu mu?
Hemşire olan bi kuzenim devlet hastanesinde bile tüm normal doğumluların dikişli olduğunu söyledi bana
Dikiş atılsa bile eskisi gibi olmuyormuş o doğru mu?

ay bende cok heyecanlanıyorum ,kesin ilk kucagımı aldıgım anda ağlamaktan fena olurum ben.şimdi ultrason fotograflarında bile ağlıyorum,benim bebğimmi die:)) haftasonu bende artık kıyafetlerini yıkayıp,cantasına yerleştiricem.dün eşim dediki aşkım ben ütülemek istiyorum bebeğimizin kıyafetlerini bir duygulandımki anlatamam,çok şaşırdım :)))

inşallah darısı başımıza ben zaten o halde kimseye haber veremem, eşim de artık kimi ararsa :) annem ve babam zaten bizde olacak.. Bazı hastaneler senin yerine mesaj atıyor herkese.

aynen canım ya, doğum fotoğraflarımda hep gözü yaşlı çıkıcam ben de haftasonu çantaya neler koyacağımı ortaya çıkartıp gelecek hafta da yıkamayı düşünüyorum canım. Yaa çok güzel babaların da böyle olması değil mi insan çok mutlu oluyor bizimki de her şeyi araştırır, şimdi de bebek bezine takmış, bir araştırayım da alayım bikaç paket diyor geçen gün :)

Ben bursa jimerde tup bebek yaptirdigim icin doktorumu degistirmedim ayni devam ediyorum, bebek bakim bolumu de cok iyi. Iyice alistim da, dogumu da burda yapicam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya ben doğum fotografcısı tutmakta kararsızım??evet ya allahım hep böle ilgili olmalarını nasip eder,eşimin gözlerindeki heyecan hiç gitmez inşallah.

Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Artık son kararlarımızı verip yolumuza devam edicez. Kadınların işi de çok zor. Allah denk getirsin inşallah. Doktorların iyi taraflarına denk gelsek doğumda bari. Bizi anlamaları güleryüzlü olmaları yardımcı olmaları lazım. Sonuçta tecrübemiz yok.

Peki sana bişey sormak istedim, normal doğumda sen de kesik dikiş falan oldu mu?
Hemşire olan bi kuzenim devlet hastanesinde bile tüm normal doğumluların dikişli olduğunu söyledi bana
Dikiş atılsa bile eskisi gibi olmuyormuş o doğru mu?

ya ben doğum fotografcısı tutmakta kararsızım??evet ya allahım hep böle ilgili olmalarını nasip eder,eşimin gözlerindeki heyecan hiç gitmez inşallah.

amin canım inşallah ben anlaştım bile :) hatta gelecek hafta hamilelik çekimlerimiz var bence ilk anlar çok önemli, aileden kimse de bi foto çekeyim demez yani heyecandan.. O yüzden ilerde pişman olmamak için anlaştım canım. Hatta sonra bebek fotoğrafı falan da çektirmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…