çok iyi fiyatları canım burda 1500 normal doğum diolar en sonunda dedim siz napıosunuz da bu parayı alıosunz dedim herşeyi anne yapıo bu neyin ücreti dedim hastanemizin fiyatları budur dedi. En sonunda gidicem devlette yapıcam o olucak. Sezeryana 2300 diolar tamam verirsin bu parayı ama çok saçma çok pahalıı bende başka yere sordum en iyi o verdi fiyat 800tl normal dedi bakalım doktorda iyi orda yapıcam sanırım doğumumu. Yer önemli değil hepsi doktor ama allah hayırlı doğumlar nasip etsin bi avazda alalım bebişlerimizi kucağıma inşallah....
ay çok alemsin canım ya bişey almayınca strese girmişsin belli kisen bence biran önce hallet alışverişini, ben bitirdim ama hastane çantamı hazırlamadım diye içim rahat değil bu haftasonu girişicem o işe
aynen canım kesinlikle kararlıyım hedefe odaklanıcam :114: neyse ki bu işte oldukça başarılıyım
bulduğum yere de oturmayı planlıyorum zaten :) inşallah sağ salim üstesinden gelirim bu işin
aynen biz de bıraktık o işleri :) şuan ev arkadaşı modunda takılıyoruz
amin canım allah hepimize yardım etsin. Annelerimiz nasıl yaptıysa biz de doğurucaz canım korku yok. Bi görev bu oğlumuza kavuşmamız için. Görevimizi yerine getiricez. Hem çektiğimiz sancılarla günahlarımızdan arınıp, anneliğe yükselicez inşallahhh... Amin.
amin canım inşallah kolay doğumlarımız olur, ben de hep annelerimizi, eskileri, köyde yaşayan insanları düşünüyorum ne şartlarda doğum yapıyorlar, çok şükür bizim şartlarımız da iyi, allah hayırlısını versin
sen nerde yapıcan canım doğumu?
Pahalı haklısın, iyi araştırıp da son kararımızı verelim çünkü doğumlara az kaldı.
amin canım inşallah kolay doğumlarımız olur, ben de hep annelerimizi, eskileri, köyde yaşayan insanları düşünüyorum ne şartlarda doğum yapıyorlar, çok şükür bizim şartlarımız da iyi, Allah hayırlısını versin
canım özellikle şu markayı al diye bir markaya mı yönlendirdi seni peki ? mesela çoğu doktor da şunu yapıyor özellikle vitamin ve çatlak kremi konusunda 1 ilaç firması ile anlaşıp oraya gönderdikleri yönlendirdikleri müşterilerden kar ediyorlar. mesela bende kabızlık sorunu çoktu, ilk doktrum onun için lif takviyesi gibi birşey önerdi tonla para ve ünlü bir vitamin markasınındı.1 şişe kullandım hiç de kar etmedi, sonra 2. doktoruma sordum oda gerek yok istersen bitkisel şurup vereyim dedi verdiğim para ile kaldım anlayacağın.
benim görümceme mesela daha kız 2 aylık hamile 400 tllik çatlak kremi önermiş doktoruki bitkisel falan değil kafayı yemiş olmalı dedim görümceme. ki biliyorsun çatlayacağın varsa da çatlıyorsun. o da başka bir marka ve doğal birşey aldı bir kreme 400 tlmi verilirmiş hem de doğal değil.bir de garanti de vermiyor.
Amin canım Allah hepimize yardım etsin. Annelerimiz nasıl yaptıysa biz de doğurucaz canım korku yok. Bi görev bu oğlumuza kavuşmamız için. Görevimizi yerine getiricez. Hem çektiğimiz sancılarla günahlarımızdan arınıp, anneliğe yükselicez inşallahhh... Amin.
amin canım inşallaaah. Aynen kaç milyon insan var birileri doğurmuş bi şekilde bizde yapıcaz allahın izniyleee inşallah... Hayal ediyorum hep hastanede ilk gördüğümde ne yaparım kucağıma aldığımda ne yaparım oynatırım herhalde kafayıı az kaldı zaten oynatmayaa :))) düşünmesi bile paha biçilemez bişiy o anı yaşamak için herşeyi göze alabilirimm herşeye değer çünkü oğluşum :) ayyyy çok özledim yahuuu yarın görücem oğlumu inş herşey yolundadır....
kayınvalidem diyo ki önceden doğumlar kolaydı ölümler zordu. şimdi tam tersine oldu herşey diyo. Anane kayınvalidemi doğurduğu gün tarlada çalışıomuş sancısı gelince koşturarak eve gitmiş kimseye demeden geçerken ebeyide çağrıo ve doğurmuş evde bi bakıolarr aaaa doğum olmuş. çok duydum ben kimseye demicekmişin çok fazla doğuma gidiorum die o zaman sancın gidiyomuş kimseye yaymamamız gerekiomuş.... Ne kadar doğru bilmiorum ama önem veririm böyle şeylere
Amin canım inşallah.. Bu arada fark ettim de bayağı olmuş sen evleneli. Allah nice yıllar nasip etsin :))
Dün de dalan roxy aldım canım :))))) Sabun kokulu bi de bahar çiçekleri vardı. Ben bahar çiçekleri aldım :)) Artık oğluşumun kıyafetlerini yıkayıp ütüleme ve yerleştirme zamanı :)
walla normalde hep son dakikacıyımdır hep de şansım yaver gider hiç ters bişey yaşamam ama bu başka
cumartesi listemde bulabildiğim ne varsa alıcam, kalanlarını da pazar gücüm olursa bakarım başka yerlerden
sonra da direk çantalarımız hazırlıycam içinde dursun herşey de rahat bi uyku uyuyum
Kızlar, eğer normal doğum düşünüyorsanız sadece inanmanız yeterli. Dayanılmaz sancı diye bir şey olsaydı kimse dayanamazdı değil mi:)) sancılar evet çok zorluyor ama mükemmel bir tecrübe, inanın bana. Ben epidural de istemedim. Annem nasıl doğurduysa öyle doğurucam dedim ve çok şükür öyle oldu. Sadece serum vs, işte bazı ufak müdahaleler dışında doğal bir doğum oldu, çok şükür zor ama imkansız değil. Doğum bitince bu tecrübeyi yaşadığınız için çok mutlu olacaksınız, inanın bana.
evet canım kasımda 4 yılımız bitiyor inşallahdarısı başınıza olsun, nasıl geçti hiç anlamadık biz
ben de bahar çiçekleri aldım :) çok güzelmiş kokusu öyle okudum bakalım görücezyarın bizim mobilyalarımız geliyor inşallah, inanılmaz heyecanlıyım nasıl olacak çok merak ediyorum. Bir de böyle şeyler oldukça yaklaştığını hissediyorum ve daha çok heyecan basıyor çok merak ediyorum doğum nasıl olacak, tipi nasıl olacak, ilk kucağıma aldığımda ne hissedeceğim.. Ben kesin ilk 1 ay bakıp bakıp ağlarım bu benim mi diye
kayınvalidem diyo ki önceden doğumlar kolaydı ölümler zordu. şimdi tam tersine oldu herşey diyo. Anane kayınvalidemi doğurduğu gün tarlada çalışıomuş sancısı gelince koşturarak eve gitmiş kimseye demeden geçerken ebeyide çağrıo ve doğurmuş evde bi bakıolarr aaaa doğum olmuş. çok duydum ben kimseye demicekmişin çok fazla doğuma gidiorum die o zaman sancın gidiyomuş kimseye yaymamamız gerekiomuş.... Ne kadar doğru bilmiorum ama önem veririm böyle şeylere
ay bende cok heyecanlanıyorum ,kesin ilk kucagımı aldıgım anda ağlamaktan fena olurum ben.şimdi ultrason fotograflarında bile ağlıyorum,benim bebğimmi die:)) haftasonu bende artık kıyafetlerini yıkayıp,cantasına yerleştiricem.dün eşim dediki aşkım ben ütülemek istiyorum bebeğimizin kıyafetlerini bir duygulandımki anlatamam,çok şaşırdım :)))
aynen canım ya, doğum fotoğraflarımda hep gözü yaşlı çıkıcamben de haftasonu çantaya neler koyacağımı ortaya çıkartıp gelecek hafta da yıkamayı düşünüyorum canım. Yaa çok güzel babaların da böyle olması değil mi insan çok mutlu oluyor bizimki de her şeyi araştırır, şimdi de bebek bezine takmış, bir araştırayım da alayım bikaç paket diyor geçen gün :)
medicalpark a gidiyodum ben 1500 fiyat çıkardılar o fazla geldi araştırdım özel bahar hastanesi var bursada orda bi doktor tavsiye ettiler ona gittim 2 kere bayan çok iyi ama medicaldeki doktorum daha da iyi. Alt tarafı doğum olucak medicale vermicem o kadar parayı baharda yapmak istiyorum inşallah allah nasip ederse....
Kızlar, eğer normal doğum düşünüyorsanız sadece inanmanız yeterli. Dayanılmaz sancı diye bir şey olsaydı kimse dayanamazdı değil mi:)) sancılar evet çok zorluyor ama mükemmel bir tecrübe, inanın bana. Ben epidural de istemedim. Annem nasıl doğurduysa öyle doğurucam dedim ve çok şükür öyle oldu. Sadece serum vs, işte bazı ufak müdahaleler dışında doğal bir doğum oldu, çok şükür zor ama imkansız değil. Doğum bitince bu tecrübeyi yaşadığınız için çok mutlu olacaksınız, inanın bana.
ya ben doğum fotografcısı tutmakta kararsızım??evet ya allahım hep böle ilgili olmalarını nasip eder,eşimin gözlerindeki heyecan hiç gitmez inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?