2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Normal doğumda da serum takıyorlar mı? Bi de nerden takıyorlar. Elimizin üstünden mi. Ben ondan çok tırsıyorum :/
Doğum bittikten sonra insan kuş gibi hafifliyormuş zaten :))))))))

Bizim de nikahımız kasımda, düğünümüz aralıkta oldu. Annem diyor düğünün de kışın oldu bebeğin de kışın oluyor :))))))

Mobilyalarınızı kuracaksınız yarın değil mi. Havalanması için kurun :) Ben çok merak ediyorum prensesin odasını. Paylaş bizimle ilerde oldu mu :)
Hepimiz ağlıcaz canım ilk gördüğümüzde, ben düşününce bile ağlıyorum..

aaa ne güzel aynı ay evlenmişiz :) sonbahar bizim için güzel bir mevsim

evet canım yarın sabah duvar kağıdı gelecek önce, öğleden sonra da mobilyalar gelecek, monte edecekler, sonra 1 ay falan havalandırmamız lazımmış zaten. Eylül başı da yerleştiririz inşallah

Çok duygusal bir an olacak ilk an

ay kızlar hürriyette annesinin kızı diye bir haber var annelerini taklit eden kızları gösteriyor, o kadar tatlılar ki inşallah biz de böyle oluruz

Sen de mi yarın görüceksinnn :) Ben saat 4te. Sen? :)
Hastanede onu ilk kucağıma aldığımı düşünüyorum da bi de eşimin surat ifadesini çok merak ediyorum. Çok güzel düşüncesi bile :)

aynen canım düşünmesi bile güzel :) benim saat 11:00de bu yeni başladığım doktor yönlendirdi unıversiteye gidicm bebeğimin beynının sağ tarafı sola göre buyukmuş biraz, sorun olmaz ama orada muayne olmanı tavsiye ederim dedi 3. duzey ultrason yapılcak sanırım öyle dedi. bi yandan endişeliyim inş kötü bişiy demez doktor iyi haberlerle dönerim.

Ben sadece annemle kayınvalidemi arıcam haber vericem. Başka kimseye söylemeyin de dicem.

inşallah darısı başımıza ben zaten o halde kimseye haber veremem, eşim de artık kimi ararsa :) annem ve babam zaten bizde olacak.. Bazı hastaneler senin yerine mesaj atıyor herkese.

bende sanırım kimseye söyleyemem aklıma annemler gelirse ne alaa :) o telaşla unuturuz büyük ihtimal eşime bağlı haber verebilcek durumda olur inşallah :)

benim gittiğim doktor konuşcak o yüzü gülecek ya ben sevmiorum öyle soğuk insanları güven vermio bana allah iyi doktorlarla iyi ebelerle karşılaştırsın inşallah...

Sen ağlayacaksın :))) Mutluluktan :)))

Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. Korkma hiç. İyi haberler getireceksin bize eminim. Zaten doktorun da sorun olmaz demiş canım.

ANNE ADAYLARI OKUMALISINIZEfendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. '''' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.'''' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. '''' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.(Bu zamanlarda bol bol dua edelim arkadaşlar cümlemize)

kızlar medisana ateş ölçer alan yada çevresinde bu markayı kullanan var mi.ben sanırım bundan alaçam fikri olan var mi

Hamilelikte oluşan kramplar için bolca magnezyum içeren mürdüm eriği yemek çok faydalı oluyormuş arkadaşlar. Şimdi tam zamanı mürdüm eriğinin. Ender Saraç anlattı az önce.

canım ben ağustos doğum hikayelerine heyecandan bakamıyorum. en son temmuzları okumuştum. ama az çok bilgi ediniyoruz. biraz kendimi toplayım bakıyım biraz.

Aynen bende temmuz annelerine bakmıştım şimdi de ara ara ağustosa bakıyorum ama bazen bakmasam mı bilmemek daha mı iyi diye düşünüyorum.Allah'ım yardım etsin herkese..

evet canım karçiçeği rumuzlu arkadaş 31. haftasında acil doğuma alınmış. bebeği yaklaşık 2 kg ama kuvözdeymiş. yakında çıkar inşallah :)

:)) Ah ne güzel yaa sağlıdır inş. ilk bebişimiz. benimde hazırlıklarım tamam değil daha eksiklerim var canım. pijama tak. alıcam daha birsürü eksik

Çok güzel okumuştum daha önce de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…