Normal doğumda da serum takıyorlar mı? Bi de nerden takıyorlar. Elimizin üstünden mi. Ben ondan çok tırsıyorum :/Kızlar, eğer normal doğum düşünüyorsanız sadece inanmanız yeterli. Dayanılmaz sancı diye bir şey olsaydı kimse dayanamazdı değil mi:)) sancılar evet çok zorluyor ama mükemmel bir tecrübe, inanın bana. Ben epidural de istemedim. Annem nasıl doğurduysa öyle doğurucam dedim ve çok şükür öyle oldu. Sadece serum vs, işte bazı ufak müdahaleler dışında doğal bir doğum oldu, çok şükür zor ama imkansız değil. Doğum bitince bu tecrübeyi yaşadığınız için çok mutlu olacaksınız, inanın bana.
evet canım kasımda 4 yılımız bitiyor inşallahdarısı başınıza olsun, nasıl geçti hiç anlamadık biz
ben de bahar çiçekleri aldım :) çok güzelmiş kokusu öyle okudum bakalım görücezyarın bizim mobilyalarımız geliyor inşallah, inanılmaz heyecanlıyım nasıl olacak çok merak ediyorum. Bir de böyle şeyler oldukça yaklaştığını hissediyorum ve daha çok heyecan basıyor çok merak ediyorum doğum nasıl olacak, tipi nasıl olacak, ilk kucağıma aldığımda ne hissedeceğim.. Ben kesin ilk 1 ay bakıp bakıp ağlarım bu benim mi diye
Bizim de nikahımız kasımda, düğünümüz aralıkta oldu. Annem diyor düğünün de kışın oldu bebeğin de kışın oluyor :))))))
Mobilyalarınızı kuracaksınız yarın değil mi. Havalanması için kurun :) Ben çok merak ediyorum prensesin odasını. Paylaş bizimle ilerde oldu mu :)
Hepimiz ağlıcaz canım ilk gördüğümüzde, ben düşününce bile ağlıyorum..
Sen de mi yarın görüceksinnn :) Ben saat 4te. Sen? :)
Hastanede onu ilk kucağıma aldığımı düşünüyorum da bi de eşimin surat ifadesini çok merak ediyorum. Çok güzel düşüncesi bile :)
Ben sadece annemle kayınvalidemi arıcam haber vericem. Başka kimseye söylemeyin de dicem.
inşallah darısı başımızaben zaten o halde kimseye haber veremem, eşim de artık kimi ararsa :) annem ve babam zaten bizde olacak.. Bazı hastaneler senin yerine mesaj atıyor herkese.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Artık son kararlarımızı verip yolumuza devam edicez. Kadınların işi de çok zor. Allah denk getirsin inşallah. Doktorların iyi taraflarına denk gelsek doğumda bari. Bizi anlamaları güleryüzlü olmaları yardımcı olmaları lazım. Sonuçta tecrübemiz yok.
aaa ne güzel aynı ay evlenmişiz :) sonbahar bizim için güzel bir mevsim
evet canım yarın sabah duvar kağıdı gelecek önce, öğleden sonra da mobilyalar gelecek, monte edecekler, sonra 1 ay falan havalandırmamız lazımmış zaten. Eylül başı da yerleştiririz inşallah
Çok duygusal bir an olacak ilk an
Sen ağlayacaksın :))) Mutluluktan :)))
Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. Korkma hiç. İyi haberler getireceksin bize eminim. Zaten doktorun da sorun olmaz demiş canım.aynen canım düşünmesi bile güzel :) benim saat 11:00de bu yeni başladığım doktor yönlendirdi unıversiteye gidicm bebeğimin beynının sağ tarafı sola göre buyukmuş biraz, sorun olmaz ama orada muayne olmanı tavsiye ederim dedi 3. duzey ultrason yapılcak sanırım öyle dedi. bi yandan endişeliyim inş kötü bişiy demez doktor iyi haberlerle dönerim.
bende sanırım kimseye söyleyemem aklıma annemler gelirse ne alaa :) o telaşla unuturuz büyük ihtimal eşime bağlı haber verebilcek durumda olur inşallah :)
benim gittiğim doktor konuşcak o yüzü gülecek ya ben sevmiorum öyle soğuk insanları güven vermio bana allah iyi doktorlarla iyi ebelerle karşılaştırsın inşallah...
Bana da öyle geliyor :) zaten yengeç burcuyum inanılmaz duygusal ve sulugözüm o yüzden kendimden bekliyorum bunu
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. Korkma hiç. Iyi haberler getireceksin bize eminim. Zaten doktorun da sorun olmaz demiş canım.
Hangi avicenna'dan bahsediyorsun canım?
canım ben ağustos doğum hikayelerine heyecandan bakamıyorum. en son temmuzları okumuştum. ama az çok bilgi ediniyoruz. biraz kendimi toplayım bakıyım biraz.
Ben de kartal avicenna'ya gidiyordum da işte fiyat artmış sanırım. Sorucam yarın.Avrupa yakasında esenlerde canim orda bi doktor vardi arkadaşım dogum yapti cok memnundu ana doktor ayrilmis yeni gelen doktorlar olmus ama nasillar hiçbir fikrim yok artik kismet yani
Günaydın benimde 15 ekim bayrama denk gelmez umarım bayramda hastaneler sıkıntı olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım haklısın en doğrusu o onu da hafta da bir yemek bence yeterlidir. İçerisinde ağır metaller yeralıyormuş diyorlar...
Evet ilk doğum haberi geldi dün öğrendim bende eşim bile heyecanlandı..Daha çantamı hazırlamadım geceliğim eksik diye...Çok erken geldi haber :)
evet canım karçiçeği rumuzlu arkadaş 31. haftasında acil doğuma alınmış. bebeği yaklaşık 2 kg ama kuvözdeymiş. yakında çıkar inşallah :)
ANNE ADAYLARI OKUMALISINIZEfendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. '''' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.'''' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. '''' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.(Bu zamanlarda bol bol dua edelim arkadaşlar cümlemize)
Ben de akrebim. Ben de çok duygusalım :) Akrep deyince korkuyor insanlar ama hiç de kötü değiliz bi kere:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?