2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Sende cok tatlının teşekkür ederim canım bu arada bayıldım profil yazına

valla canım benim kopmaya niyetim yok şahsen :) çok pis alıştım buraya ve size inşallah kopmayız devam ederiz ve İstanbul buluşmasını gerçekleştiririz

Ben de tam sana yazıyordum özelden ki gordüm yokmuş. İnşallah kaybolmamız canım ya okadar zaman geçirdik beraber

Niye kaybolalım tatlım, bu zor dönemi hep birlikte geçirdik, ailemize syleyemediğimiz korkularımızı paylaştık ve çok şükür ki bugünlere geldik.Bundan sonra farklı konularla bir araya geleceğiz.Sonuçta çoğumuzun ilk bebeği ve çok deneyimsiziz.Birbirimizden öğreneceğiz birçok şeyi.

Hem sen bizim topic başkanımızsın :) Sen toparlarsın hepimizi :)

kızlar buraya ne zaman resim yüklemeye kalksam hep hata veriyor ya sizde de oluyor mu

Saol canım..
Sen birde alışıksın sık sık görmeye 2 hamileliğinde yanındaymış en azından artık deneyimli bir annesin şükret buna :) benim ilk doğumum öyle ihtiyacım var ki
Sakın takma kafana her şerde hayır vardır unutma

evet işte insanlar cesaret edemiyorlar başka yerlerde çalışmaya. Valla darısı başıma diyeyim bari ne diyim

valla canım benim kopmaya niyetim yok şahsen :) çok pis alıştım buraya ve size inşallah kopmayız devam ederiz ve İstanbul buluşmasını gerçekleştiririz

Valla hayatımda ilk defa doğum izni sayesinde çalışmayıp, evde olacağım.Bu süreçte mutlaka sıkılacağız ve hep birlikte buluşacağız :)Tabi önce tırtıllara alışmamız ve biraz dillerinden anlamamız lazım :)

Acaba biz de diğer tüm anneler gibi, hep çocuğumuzu mu öveceğiz :) Her hareketini dahilik belirtisi mi sanacağız :) Yada sokak ortasında sırf gülsünler diye maymunluklar mı yapacağız :)Gerçekten çok merak ediyorum :)

ştttt adminler duymasın face konuşmaları kk da yasakmış

yok ya benimki ölçüyü fena kaçırdı benden çok o aşeriyor valla :)))

evet ya burdan pek kimse yok grupta eylüldekiler çoğunlukta sanki

Ben de katildim baya oldu ama isimlerinizi bilmedigimden bakiyorum hep de bulamadim burdan kimseyi kimler var ki 😕??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaa Rizeli misin canım? Çok severim Rize'yi eşim askerliğini orda yaptı, çok gittim zamanında :)

geçmiş olsun canım ya çok zor ama gelir yine de belki? Yok mu bakabilecek kimse?

Evet Rizeliyim hatta küçükken yaz tatillerinde rizedeydim lazca bile öğrendim hatta eşime bile öğrettim şimdiden :)) Bende çok severim bu sene gidemedim zaten uymadı bir türlü
Babam tek çocuk bir annem var bakabilecek. babanem yatalak durumda olduğundan annem kimseye emanet edemez...Gün doğmadan neler doğar belki bir imkan olur da gelirler. Abime kız isticekler kaldılar orda kızı da istemeye gelemiyorlar. Hayırlısı

aynen canım ya süper olacak bence

bence bu saydıklarının hepsini yapacağız en tatlı benimki, en güzel benimki, en akıllı benimki, en erken benimki yaptı bunu falan gibi şeyleri en azından içimizden söyleriz bence sokak ortasında maymunluk da yaparız heralde değişik sesler eşliğinde

evet işte insanlar cesaret edemiyorlar başka yerlerde çalışmaya. Valla darısı başıma diyeyim bari ne diyim

Fırsatını bulursan hiç düşünme derim..Ama hamileler için imkanları çok iyiydi.. Senin de öyledir diye düşünüyorum. Yararlanabildiğin kadar yararlar. Onlar çalışanın suyunu sıkıyorlar resmen

Ben de katildim baya oldu ama isimlerinizi bilmedigimden bakiyorum hep de bulamadim burdan kimseyi kimler var ki 😕??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

grupta dosyalar var canım ordaki ekte herkes kendini burdaki nickiyle tanıtıyor ordan bakabilirsin kim kimdir diye hem sende kendini tanıt ordan bizde seni tanıyalım görünce

bu sene biz de istemiştik gitmeyi, ama hamilelik olunca gitmedik artık ilerde çocuğumuzla gideriz anılarımızı anlatırız ona

anladım canım, çok zor annenin işi de Allah razı olsun ondan.. Aynen hayırlısı olsun dediğin gibi gün doğmadan neler doğar

aynen canım imkanlarından faydalanmak lazım ki sonuna kadar faydalanıyorum ilk fırsatta vın zaten

ayyy ne şekersiniz ana kız :) bir zayıf hamile daha maşallah

Zayıf mı dedin bana :)) eşim tombik diyor artık 10 kilo aldım ben 70 kg bu gördüğün resim canım
hazirandan önce 4 kilo falan anca almıştım, göbeğim de küçüktü belli olsun diye dar giyiyordum hatta
umarım bu hızım durur artık buralarda

Canim benimde facem yok burayi birakmak olmaz

kızlar buraya ne zaman resim yüklemeye kalksam hep hata veriyor ya sizde de oluyor mu
Aynisi bendede oluyor nezaman resim yuklemek istesem hata oluştu diyor bilen arkadaşlar yonlendirirse iyi olur

Canim tabiki senin daha çok ihtiyacin var dun esime diyorum ilk dogumuma girerken sedyeyle ameliyathaneye gotururken butun ailem hepsi sedyenin basina geldi cok gülerek ameliyathaneye girdim.ikinci dogumumda yine sedyeyle ameliyathaneye giderken bu sefer eşimin kucaginda kizim vardi sedyeye atıldı bana sarildi okadar ağlayarak doğuma girdimki herkedi aglattim kizimin oyle gorunce cok kotu olmustum.simdi doguma girdigimde iki cocugum gozumun onunde olucak gercekten zor olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…