- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
aminnn canım çok teşekkürler hepimizinde inşaAllah
aman canım ya boşver millete bakma sen herkes her konuda söz sahibi olmayı pek seviyor hadi ki küçük yaşta çocuk yapmış olsan bile kime ne yani.. böyle çok tatlısın
Arkadaşlar benim face üyeliğim yokSanki doğumlar olunca birbirimizi kaybedecekmişiz gibi konuşuyorsunuz !!! İlk doğumu yapan (ki muhtemelen bu Damla'cım olacak) zahmet olmazsa 2014 ekimde doğum yapmış anneler gibi bir başlık altında yine bizi toplayacak.Ve farklı sorunlarla yine birarada olacağız :) Hatta daha sık bile yazabiliriz çünkü 2 saatte bir süt için uyanacağız, belki gecenin bir yarısı uyku tutmayacak ve foruma geleceğiz :)
Doğumdan sonra kopmak yok yani, sadece yeni başlık altında toplanacağız :)
Ben de tam sana yazıyordum özelden ki gordüm yokmuş. İnşallah kaybolmamız canım ya okadar zaman geçirdik beraber
Canım ya bende annemle yakin oturuyorum yani aracla 15 dk.ama iki hafta sonra memlekete gidicek ve benim dogumumda burda olmicak neyapicam ben onsuz bilmiyorum simdiden kafama takmaya başladım cok zor olacak iki dogumumdada yanimdaydi bu sefer mecbur olamicak bu arada hastanız icin geçmiş olsun
Eki Görüntüle 1212470
Bu da ben :) bi de kızım 31.haftadayız biz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sende cok tatlının teşekkür ederim canım bu arada bayıldım profil yazına
Şubelerde de çalışan arkadaşlarım var. Haksız sayılmazsın onlarda ki baskı çok ayrı... İmkanlar işte sanki bulunmaz hint kumaşı ayrılmaya korkuyor çoğu arkadaşlarım. Ayrılanlar da daha kötü yerlerde değil halbukii..
Eşimle bankada tanıştık o yüzden kader diyorum
O da askerden sonra bankaya dönmedi yazılımcı oldu iyiki dönmemiş...Bankacılıktaki stress hiçbir işte yok sanırım kabus gibi :))
valla canım benim kopmaya niyetim yok şahsen :) çok pis alıştım buraya ve sizeinşallah kopmayız devam ederiz ve İstanbul buluşmasını gerçekleştiririz
ştttt adminler duymasın face konuşmaları kk da yasakmış
yok ya benimki ölçüyü fena kaçırdı benden çok o aşeriyor valla :)))
evet ya burdan pek kimse yok grupta eylüldekiler çoğunlukta sanki
aaa Rizeli misin canım? Çok severim Rize'yieşim askerliğini orda yaptı, çok gittim zamanında :)
geçmiş olsun canım ya çok zor ama gelir yine de belki? Yok mu bakabilecek kimse?
Valla hayatımda ilk defa doğum izni sayesinde çalışmayıp, evde olacağım.Bu süreçte mutlaka sıkılacağız ve hep birlikte buluşacağız :)Tabi önce tırtıllara alışmamız ve biraz dillerinden anlamamız lazım :)
Acaba biz de diğer tüm anneler gibi, hep çocuğumuzu mu öveceğiz :) Her hareketini dahilik belirtisi mi sanacağız :) Yada sokak ortasında sırf gülsünler diye maymunluklar mı yapacağız :)Gerçekten çok merak ediyorum :)
evet işte insanlar cesaret edemiyorlar başka yerlerde çalışmaya. Valla darısı başıma diyeyim bari ne diyim
Ben de katildim baya oldu ama isimlerinizi bilmedigimden bakiyorum hep de bulamadim burdan kimseyi kimler var ki 😕??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet Rizeliyim hatta küçükken yaz tatillerinde rizedeydim lazca bile öğrendim hatta eşime bile öğrettim şimdiden :)) Bende çok severim bu sene gidemedim zaten uymadı bir türlü
Babam tek çocuk bir annem var bakabilecek. babanem yatalak durumda olduğundan annem kimseye emanet edemez...Gün doğmadan neler doğar belki bir imkan olur da gelirler. Abime kız isticekler kaldılar orda kızı da istemeye gelemiyorlar. Hayırlısı
Fırsatını bulursan hiç düşünme derim..Ama hamileler için imkanları çok iyiydi.. Senin de öyledir diye düşünüyorum. Yararlanabildiğin kadar yararlar. Onlar çalışanın suyunu sıkıyorlar resmen
Eki Görüntüle 1212470
Bu da ben :) bi de kızım 31.haftadayız biz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayyy ne şekersiniz ana kız :) bir zayıf hamile daha maşallah
Arkadaşlar benim face üyeliğim yokSanki doğumlar olunca birbirimizi kaybedecekmişiz gibi konuşuyorsunuz !!! İlk doğumu yapan (ki muhtemelen bu Damla'cım olacak) zahmet olmazsa 2014 ekimde doğum yapmış anneler gibi bir başlık altında yine bizi toplayacak.Ve farklı sorunlarla yine birarada olacağız :) Hatta daha sık bile yazabiliriz çünkü 2 saatte bir süt için uyanacağız, belki gecenin bir yarısı uyku tutmayacak ve foruma geleceğiz :)
Doğumdan sonra kopmak yok yani, sadece yeni başlık altında toplanacağız :)
Aynisi bendede oluyor nezaman resim yuklemek istesem hata oluştu diyor bilen arkadaşlar yonlendirirse iyi olurkızlar buraya ne zaman resim yüklemeye kalksam hep hata veriyor ya sizde de oluyor mu
Saol canım..
Sen birde alışıksın sık sık görmeye 2 hamileliğinde yanındaymış en azından artık deneyimli bir annesin şükret buna :) benim ilk doğumum öyle ihtiyacım
var ki
Sakın takma kafana her şerde hayır vardır unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?