2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

İyi demişsin :))))))))) Ben hep söylüyorum zaten kilolu koca istemem ona göre diye :)) Ama benim adam zayıfladı. Hamile değilken hergünüm yemekli geçerdi şimdi pek yapmıyorum. Bi de yaz artık yenmiyor. Sen de güzel yemekler yapma zayıf kalsın :)))))))))

Maşallah içimizde en kıdemli evli sizsiniz herhalde :)))
Napalım benzerse de babasına benzesin, başkasına benzemesin de :))
Ne güzel bak genç görünüyorsun demek ki :) İnşallah her daim genç gösteririz :)

senin durumda aynı benim gibiymiş, puf puf ayaklar ve kalınlaşan şişen ayak bilekleri. aynı bennnn

Damla sen çok güzel bir hamilesin bence, hele son fotoğraflarınıza bayıldım bayıldım giderek güzelleşiyorsun maşallah

Sen bi dön de kendine bak ozaman :) sen de cok güzel bir hamilesin canımcım teşekkür ediyorum bu arada :)

Senden de aynı cümleyi bekliyor, söylemeyince gıcık oluyor demek ki :)))))
Yaşın da hiç 32 göstermiyor bi kere. Ben sana anca 25 derim canım :)

Cidden dikkatli olmak gerek.. Bu konularda buranın katkısı çok iyi oluyor :))
2013 Nisan 1 de bankaya şaka yaptım 6,5 senedir baskılar mesailer yoğun tempo hem dans klübüde hem tiyatro provaları hem iş 50 kilo olmuştum gözlerimin altı morarmıştı. Evlendikten sonra eşimde madem işin seni bu kadar yıpratıyor ayrıl dedi. Bu desteğin de rahatlığıyla yeter dedim evlilik tazminatımı da alıp ayrıldım. 3d max öğrendim şimdi çizim yapıyorum ohh dünya varmış :))
Dün itibariyle de artık işe gitmiyorum evden çizim yapıyorum.
Servisdi özel sigortaydı onca senemi adayışım mali rahatlığım gibi faktörler yüzünden senelerce ayrılmamıştım.
Köprü trafiği Allah kolaylık versin sana bu halde çok zor...

Kızlar bankacılık çok zor gerçekten, simla kurtulmuş ama darısı sana entropi ciğim. Ben de bir bankanın genel müdürlüğündeyim, şubelere göre çok rahatız tabi ki. Şubelere çok baskı var üzülüyorum ben de..

Senden de aynı cümleyi bekliyor, söylemeyince gıcık oluyor demek ki :)))))
Yaşın da hiç 32 göstermiyor bi kere. Ben sana anca 25 derim canım :)

ayyyy bak nasıl moral verdin bana canım benim ağzın bal yesin :) çok teşekkür ederim :) zaten bence insan hissettiği yaşta gerçekten de, ben ne zaman 32 oldum hiç anlamadım

ayyyy bak nasıl moral verdin bana canım benim ağzın bal yesin :) çok teşekkür ederim :) zaten bence insan hissettiği yaşta gerçekten de, ben ne zaman 32 oldum hiç anlamadım

Kesinlikle haklısın. Ben 30 olduğumda 30 olduğuma hiç inanmamayı düşünüyorum :)

Kızlar, facebookta eylül ve ekim K.K diye bir grup var, topicteki arkadaşlar var üye orda, oraya da gelin

ştttt adminler duymasın face konuşmaları kk da yasakmış

yok ya benimki ölçüyü fena kaçırdı benden çok o aşeriyor valla :)))
:) ben de tanımıyorum çoğunu canım bi sen bi first bi de alya_taha var işte o kadar :) daha da çoğalırız.

evet ya burdan pek kimse yok grupta eylüldekiler çoğunlukta sanki

Kesinlikle haklısın. Ben 30 olduğumda 30 olduğuma hiç inanmamayı düşünüyorum :)

hahaha 30 o kadar değil de 31 baya koymuştu her yaşın kıymetini bilmek lazım canım, hayatı dolu dolu yaşamak lazım.. Çok şükür hayatımızın anlamlarından birini taşıyoruz karnımızda Allah diğerlerinin de kıymetini bilmeyi, şükrü unutmamayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…