ayy onlar kendilerine baksınlar yabenimki sanki o hamileymiş gibi habire yiyor bana baktıkça bende ona bak bana bakıpta kendini salma hiç ben doğum yapınca manken gibi kalıcam ama sen olduğun gibi kalacaksın ona göre diyorum
Canim oglusun babasına benzerse hiç sasirma benim büyük kizim ayni babasi herkes babasının kizi diyor.ayrics eşimle bizide görenler ucuncu cocugumuzun olacagina inanmiyorlar.ben 32 yaşındayım ana 26 diyorlar hep gecrn mağazada tezgahtar kiz diyorki sizi yolda gorsrm evli bile oldugunuza inanmam diyor.esimde espiri yapti zaten nikahimiz yok dedi kizda inandı gozleri portledi valka sonra ben saka dedim 8.yilimiz bitti dedim
Bende 57 kiloydum boyumda uzun...Aynen göbeğim ve göğsümde sanki o çoğu kilo..Onlar büyük olduğundan sanırım kollarım falan ince kalınca kimse kilo aldın demiyor.
Ödem özellikle ayaklarım bileklerimde, puf puf oluyor yükseğe koyuyor dinlendiriyorum ertesi gün bazen geçiyor bazen azalıyor. Bugün itibariyle evden çalışmaya başlıyorum daha iyi olacağını düşünüyorum :)
Evin kalabalık olması kötü olmuş mutlaka fırsat bulup ayakları yüksekte dinlendirmeye çalış yoksa şiştikçe şişiyorlar...
ama ben amaa beeennn
Damla sen çok güzel bir hamilesin bence, hele son fotoğraflarınıza bayıldım bayıldım giderek güzelleşiyorsun maşallah
Kızlar, facebookta eylül ve ekim K.K diye bir grup var, topicteki arkadaşlar var üye orda, oraya da gelin
Sen bi dön de kendine bak ozaman :) sen de cok güzel bir hamilesin canımcım teşekkür ediyorum bu arada :)
boşver yaşımı bilme daha iyi32 canım yaşım ama küçük gösterdiğimi söylerler evet :) ben de mutlu oluyorum tabi ki evet sen de küçük gösteriyorsun, inşallah hep böyle gideriz
bizimki de sana benzer inşallah diyo ben de amin diyince bozuluyor
kesinlikle katılıyorum simlacım.herşeyde öyle, sağlık sektörü de büyük bir pazar, o nedenle dikkat etmek gerek.gereksiz yönlendirmeleri doktorlarda yapıyor bazen doğruyu yanlışı iyi ayırmak gerek. çok detaya daldın mı dediğin gibi işin içinden çıkamıyorsun. ben de bankacıyım canım ne zaman ayrıldın işten çok oldu mu ? hayırlısı olsun, bankacılk zor gerçekten. benim izne ayrılmama 2 hafta kaldı hergün toplantı için köprü geçiyorum istanbulda trafik falan yorucu oluyor.tek tesellim 2 hafta sonra izne ayrılacak olmam biraz dinlenebileceğim.
Ben orda kim kimdir bilmiyırum cok yabancı hissediyorum kendimi :)
kızlar kızım bayagı büyüdüşükürler olsun.. Allah olmayanlarada nasip etsin Eki Görüntüle 1212433 Eki Görüntüle 1212434
senin durumda aynı benim gibiymiş, puf puf ayaklar ve kalınlaşan şişen ayak bilekleri. aynı bennnn
Cidden dikkatli olmak gerek.. Bu konularda buranın katkısı çok iyi oluyor :))
2013 Nisan 1 de bankaya şaka yaptım6,5 senedir baskılar mesailer yoğun tempo hem dans klübüde hem tiyatro provaları hem iş 50 kilo olmuştum gözlerimin altı morarmıştı. Evlendikten sonra eşimde madem işin seni bu kadar yıpratıyor ayrıl dedi. Bu desteğin de rahatlığıyla yeter dedim evlilik tazminatımı da alıp ayrıldım. 3d max öğrendim şimdi çizim yapıyorum ohh dünya varmış :))
Dün itibariyle de artık işe gitmiyorum evden çizim yapıyorum.
Servisdi özel sigortaydı onca senemi adayışım mali rahatlığım gibi faktörler yüzünden senelerce ayrılmamıştım.
Köprü trafiği Allah kolaylık versin sana bu halde çok zor...
kesinlikle katılıyorum simlacım.herşeyde öyle, sağlık sektörü de büyük bir pazar, o nedenle dikkat etmek gerek.gereksiz yönlendirmeleri doktorlarda yapıyor bazen doğruyu yanlışı iyi ayırmak gerek. çok detaya daldın mı dediğin gibi işin içinden çıkamıyorsun. ben de bankacıyım canım ne zaman ayrıldın işten çok oldu mu ? hayırlısı olsun, bankacılk zor gerçekten. benim izne ayrılmama 2 hafta kaldı hergün toplantı için köprü geçiyorum istanbulda trafik falan yorucu oluyor.tek tesellim 2 hafta sonra izne ayrılacak olmam biraz dinlenebileceğim.
Senden de aynı cümleyi bekliyor, söylemeyince gıcık oluyor demek ki :)))))
Yaşın da hiç 32 göstermiyor bi kere. Ben sana anca 25 derim canım :)
kızlar kızım bayagı büyüdüşükürler olsun.. Allah olmayanlarada nasip etsin Eki Görüntüle 1212433 Eki Görüntüle 1212434
Benim karnım gibi top duruyor ama bir adım önde :)) Çok güzel görünüyor ama ben böyle çok beğeniyorum :)))
ayyyy bak nasıl moral verdin bana canım benim ağzın bal yesin :) çok teşekkür ederim :) zaten bence insan hissettiği yaşta gerçekten de, ben ne zaman 32 oldum hiç anlamadım
Kızlar, facebookta eylül ve ekim K.K diye bir grup var, topicteki arkadaşlar var üye orda, oraya da gelin
İyi demişsin :))))))))) Ben hep söylüyorum zaten kilolu koca istemem ona göre diye :)) Ama benim adam zayıfladı. Hamile değilken hergünüm yemekli geçerdi şimdi pek yapmıyorum. Bi de yaz artık yenmiyor. Sen de güzel yemekler yapma zayıf kalsın :)))))))))
:) ben de tanımıyorum çoğunu canım bi sen bi first bi de alya_taha var işte o kadar :) daha da çoğalırız.
Kesinlikle haklısın. Ben 30 olduğumda 30 olduğuma hiç inanmamayı düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?