2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
grupta dosyalar var canım ordaki ekte herkes kendini burdaki nickiyle tanıtıyor ordan bakabilirsin kim kimdir diye hem sende kendini tanıt ordan bizde seni tanıyalım görünce

Dosya bulunmamaktadir diyor cnm neden yapamadim ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de en son balayında gittim. Sırt çantalarımızı aldık kafamıza göre Trabzondan başladık Uzungöldür rizede bizim eve gittik aydere çıktık yeniden Trabzon yapıp döndük..Kıştı ikimize de çok mantıklı geldi gerçekten de güzel oldu. Çok beğendi hem görsün çok istiyordum :))

bence gayet iyisin canım, hiç kilolu durmuyorsun emin ol eşin kendine baksın asıl kilolar şimdi alınıyor canım ya

süpermiş :) çok güzel oralar.. Eşim 5 ay askerlik yaptı ama yarı Rizeliyim diyor :) çok sever..

Ne kadar hoş duygusal bir an öyle...Ne güzel sağlıklı 2 çocuğun olmuş. Allah bize de nasip eder inşallah.. O kadar yolun başındayız ki..Sakın ağlama sakin rahat ol bence gül ki çocukların da rahat olsun..Onlara inş. bir bebek getireceksin en güzel hediye :))

3dmax deyince ilgimi çekti mesleğin ney niçin kullanıyorsun o programı. Ben inşaat teknolojisi öğretmeniyim. Bizimde lise 4 öğrencilerine veriliyor o ders olarak.

süpermiş :) çok güzel oralar.. Eşim 5 ay askerlik yaptı ama yarı Rizeliyim diyor :) çok sever..

Şaşırtıcı aslında :)) Bir de hemşerileriniz olsa da orda yaşamış olsanız benim gibi...Bir anlatmaya başlasam roman olur.. Ne hikayeler. Çok değişik insanları yaşayışı öyle doğal ve güzel ki...özlemim depreşti neyse

amin canım başımızdan eksik etmesin allah annelerimizi..
iyi ki varlar..

3dmax deyince ilgimi çekti mesleğin ney niçin kullanıyorsun o programı. Ben inşaat teknolojisi öğretmeniyim. Bizimde lise 4 öğrencilerine veriliyor o ders olarak.

3 boyutlu görselleştime yapıyorum. İç mimari dekorasyon, dış cephe çizimi tasarımı v.s. gibi

Örneğin bir rezidans satışı için katolog hazırlanıyor. Bina daha yokken sanki var gibi bitmiş hali modellenmiş odaları dekore edilmiş yerleştirilmiş insanlı araçlı pers.ler.Hatta animasyonu yapılıyor videosunu izliyorsun. Bu ve buna benzer bir çok çizim işi..Mesela bugün bir anaokulundaki yaşlara göre sınıfları tasarlayıp çizmem gerekiyordu. Henüz tamamlayamadım

bence gayet iyisin canım, hiç kilolu durmuyorsun emin ol eşin kendine baksın asıl kilolar şimdi alınıyor canım ya

Evet herkes bana öyle diyor ayakkabı numaram bile değişti 37 giyiyordum dün 39 numara aldım şiştiği zamanlarda da giyebilmek için
cumartesi kızımın iyi olduğunu duysam unuturum hepsini, inşallah beslenip büyüyebilmiştir.

Resmen kıskanıyorum Rizelileri !!! Memleket dediğin böyle olmalı, yemyeşil,insanı sıcak...İnsan orada gerçekten çok mutlu ve huzurlu yaşar. Bari Rize'den kız alıyım da orada bir kapım olsun :)

Resmen kıskanıyorum Rizelileri !!! Memleket dediğin böyle olmalı, yemyeşil,insanı sıcak...İnsan orada gerçekten çok mutlu ve huzurlu yaşar. Bari Rize'den kız alıyım da orada bir kapım olsun :)

:)) zaten Rize den kız alacaksın :)) Kadınlar çalışır erkekler yatar. Gerçi yavaş yavaş bu durum değişmeye başladı ama erkekleri tembel oluyor bence
Annem kanserdi Dr kontrolünden sonra Rize gitti tekrar kontrol için geldiğinde Dr nereye gittiysen oraya git resmen yaramış dedi. Cidden mutlu yaşıyorlar bence çok güleryüzlü insanları..
Daha küçücük bir çocuktum babama Rizeli olmayı ben tercih etmedim ama Rizeli olduğum için çok şanslıyım diyip sarılmıştım. Babam anlatıp durur. Çok haklısın memleket dediğin bence de böyle olur

Sagol canim bu özel ani Allah sizlerede nasip edicek insallah

Canim bende seni merak ediyodum maasllah bebisine cok sevindim herseyin yolunda olmasina idrar tahlili bende yaptirdim gecen ay bakteri ve lokosit cikmisti bu ay temiz cikti insallah senin kide temiz cikar... bizde pazartesi gunu kendi doktorumun olcumuyle 1190 radyologun olcumuyle 1240 ti yani bizim bebisler yine ayni devam ediyolar maasallah... kilo konusuna gelince benide hic sorma bu ay cok aldim sen yine 8 kilo almissin bence cok iyi ben bu ay 4-5kilo arasi bisey aldim toplamda suanda 12 kilo almisim bile bende bundan sonra biraz daha dikkatli olacagim yuruyuslere basladim bende sismede oluyo ellerde ayaklarda cok degil ama yinede rahatsiz ediyo tuzu kes dedi doktor ama ben sadece azaltabildim bende 18-20 kg arasi twmamliycam boyle giderse ...

Kayınvalidem panik oldu, eczanede ölçtürdük. 9'a 5 buçuk çıktı. Elektronik olan asıl yanlış ölçtü zaten. Hatta eşimde error verdi. Diğeriyle de beceremedi sanırım, yaşlanmış artık.

Oh, ellerine sağlık annesi. Güle güle giyinsin. Biz de o işleri annem yapmış geçen senelerde, bir büyük bavul dolusu örmüş ama kız için ördükleri daha cici. Bazı pembelileri evde giydireceğim

Sağol canım cevap için. Bugün mağazada sordum o oyun halısının fiyatını ama aklımda kalmadı. Siz kaça aldınız, kazık yemeyim alacağım vakit?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…