grupta dosyalar var canım ordaki ekte herkes kendini burdaki nickiyle tanıtıyor ordan bakabilirsin kim kimdir diye hem sende kendini tanıt ordan bizde seni tanıyalım görünce
Eki Görüntüle 1212492
kıskandım sizi :) buda oğluşum ve ben bugün kü fotoğrfımız 32. haftadayız :)
bu sene biz de istemiştik gitmeyi, ama hamilelik olunca gitmedik artık ilerde çocuğumuzla gideriz anılarımızı anlatırız ona
anladım canım, çok zor annenin işi de Allah razı olsun ondan.. Aynen hayırlısı olsun dediğin gibi gün doğmadan neler doğar
Zayıf mı dedin bana :)) eşim tombik diyor artık 10 kilo aldım ben 70 kg bu gördüğün resim canım
hazirandan önce 4 kilo falan anca almıştım, göbeğim de küçüktü belli olsun diye dar giyiyordum hatta
umarım bu hızım durur artık buralarda
Ben de en son balayında gittim. Sırt çantalarımızı aldık kafamıza göre Trabzondan başladık Uzungöldür rizede bizim eve gittik aydere çıktık yeniden Trabzon yapıp döndük..Kıştı ikimize de çok mantıklı geldi gerçekten de güzel oldu. Çok beğendi hem görsün çok istiyordum :))
Canim benimde facem yok burayi birakmak olmaz
Aynisi bendede oluyor nezaman resim yuklemek istesem hata oluştu diyor bilen arkadaşlar yonlendirirse iyi olur
Canim tabiki senin daha çok ihtiyacin var dun esime diyorum ilk dogumuma girerken sedyeyle ameliyathaneye gotururken butun ailem hepsi sedyenin basina geldi cok gülerek ameliyathaneye girdim.ikinci dogumumda yine sedyeyle ameliyathaneye giderken bu sefer eşimin kucaginda kizim vardi sedyeye atıldı bana sarildi okadar ağlayarak doğuma girdimki herkedi aglattim kizimin oyle gorunce cok kotu olmustum.simdi doguma girdigimde iki cocugum gozumun onunde olucakgercekten zor olucak
Cidden dikkatli olmak gerek.. Bu konularda buranın katkısı çok iyi oluyor :))
2013 Nisan 1 de bankaya şaka yaptım6,5 senedir baskılar mesailer yoğun tempo hem dans klübüde hem tiyatro provaları hem iş 50 kilo olmuştum gözlerimin altı morarmıştı. Evlendikten sonra eşimde madem işin seni bu kadar yıpratıyor ayrıl dedi. Bu desteğin de rahatlığıyla yeter dedim evlilik tazminatımı da alıp ayrıldım. 3d max öğrendim şimdi çizim yapıyorum ohh dünya varmış :))
Dün itibariyle de artık işe gitmiyorum evden çizim yapıyorum.
Servisdi özel sigortaydı onca senemi adayışım mali rahatlığım gibi faktörler yüzünden senelerce ayrılmamıştım.
Köprü trafiği Allah kolaylık versin sana bu halde çok zor...
süpermiş :) çok güzel oralar.. Eşim 5 ay askerlik yaptı ama yarı Rizeliyim diyor :) çok sever..
Canim 1500 gibiymis kilosu aslında haftana göre cok zayif degilki moralini bozma bende medipol megaya gidiyorum doktorun kimdi canim bide bundan sonra kaç haftada bir gidiceksin ben 32.haftamda gidicem ondan sonra galiba 35.haftada cagiracak.bencede annene git canim annelerin hakki odenmez bende anneme gittigimde hic bisey yapmiyorum yiyip yatiyorum allah onları basimizdan eksik etmesin
3dmax deyince ilgimi çekti mesleğin ney niçin kullanıyorsun o programı. Ben inşaat teknolojisi öğretmeniyim. Bizimde lise 4 öğrencilerine veriliyor o ders olarak.
Dosya bulunmamaktadir diyor cnm neden yapamadim ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence gayet iyisin canım, hiç kilolu durmuyorsun emin ol eşin kendine baksınasıl kilolar şimdi alınıyor canım ya
Şaşırtıcı aslında :)) Bir de hemşerileriniz olsa da orda yaşamış olsanız benim gibi...Bir anlatmaya başlasam roman olur.. Ne hikayeler. Çok değişik insanları yaşayışı öyle doğal ve güzel ki...özlemim depreşti neyse
maşallah annesi pek bir tatlısınız
Resmen kıskanıyorum Rizelileri !!! Memleket dediğin böyle olmalı, yemyeşil,insanı sıcak...İnsan orada gerçekten çok mutlu ve huzurlu yaşar. Bari Rize'den kız alıyım da orada bir kapım olsun :)
Ne kadar hoş duygusal bir an öyle...Ne güzel sağlıklı 2 çocuğun olmuş. Allah bize de nasip eder inşallah.. O kadar yolun başındayız ki..Sakın ağlama sakin rahat ol bence gül ki çocukların da rahat olsun..Onlara inş. bir bebek getireceksin en güzel hediye :))
Kızlar merhabalar biz bu sabah kontrolümüze gittik geldik çok şükür herşey yolunda Duru'm 1300 gr 36 cm olmuş :) suyu gelişimi vs gayet güzel haftasıyla uyumlu ilerliyor dedi doktor. Şu geçen haftalarda bahsettiğim bi bakteri mevzusu vardı hatırlarsanız onun için tekrar tahlil verdim ptesi sonuçları çıkacak. Ve ben bu ay rekor kırarak 3,5 kilo almışım bir aydatoplamda 8 kilo almış oldum şuan doktorum fazla değil kilo ama artık dikkat etmelisin diye uyardı çokta yemiyorum ama bu ay bebeğe kilo aldırmaya çabalarken bende almışım :) Dönüşte de lohusalık için iç çamaşırı ve pijama takımı aldım bizden haberler böylee sizler nasılsınızz??
Sagol canim bu özel ani Allah sizlerede nasip edicek insallah
Ben de kendi kayınvalideme gösteremem. Tansiyon aletinin bozuk olduğunu nasıl anlamış. O da kötü bir şey aslında ya tansiyonun çıksa anlamazsın. Ben de elektronik olanla ölçüyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabi canım çorap çok değiştirirsin. Bende çok var :) ben öğrendim artık örüyorum. 2 Yelek ördüm. Resimleri sizinle paylaşmıştım. Şimdi de patik örüyorum. Eğer zamanım kalırsa bi Yelek daha örücem. Ipim hazırda bekliyor. Fıstık yeşili:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İlk doğum gerçekleşti miii..Çok heyecanlandım şimdi, nedense çok da korktum.Önümüzdeki ay bekliyordum böyle haberleri.İnşallah bebek de annesi de sağlıkla hastaneden evlerine dönerler.Topiğimizin ilk bebeği geldi,gözümüz aydın :)
Oyun halısının markası Tiny Love Gym.İlk aydan itibaren kullanılabilir diyor.Gerçi ilk aylarda bebişlerin görme yetisi çok iyi değil ama :)
Tatlım benim de bütüm umudum Eylül'de.Bu kadar sıcak olacağını düşünmüyorum,gerçi mevsimlerin de özellikleri değişti ama yine de böyle olmaz.Dayanın kızlar az kaldı :)
Ben de yarın göreceğim canım bebişi,3 haftadır görmüyoruz.Erken doğumlar,beklenmedik rahatsızlıklar beni tedirgin etti.İnşallah hepimiz iyi haberlerle geliriz doktordan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?