Sana da hayırlı cumalar canim :) ayyy oglusunu gorcen demek ins guzel haberlerle gelirsin tatlım :)
samsung S4
Amin canım inşallah:) bu arada ekleşmek istemişsin. özel mesaj gönderemiyorum. 5 dakika sınırı var. Sen bana adını soyadını yazarsan ben seni eklerim:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar karnım ağırlaştı. Sağdan sola dönemiyorum yatarken. Birde karnım gün içinde sık sık şişip geriliyor yani kasılma oluyor. Yürürken alta baskı yapıyor. Bebek ters durduğu için idrar kesesine rAhimağzına baskı yapıyor tekme atıyor. Çok rahatsız oluyorum idrarım kaççak gibi bide ağrı oluyor... Korkuyorum... Özellikle gün içinde kasılmayı sık yaşayan var mı?
Bende aynı durumdayım canım özellikle ayağa kalktığımda karnım taş gibi oluyor. Hatta bugün doktoru arayıp sormayı düşünüyorum normal mi diye..
teşekkür ederiz canımmGünaydın canım :) ayyy ne güzel yaaaa! Çok özendim valla.. Benim daha 1 aydan fazla varo zaman size bebişinle güzel tatiller diliyorum canım
Hulisi hocada varmis kalabalik diye mi gitmedin.bende ank dayim.
Tavsiye uzerine mi gittin.
Ben burdaki yazanlardan etkilenip bi baskente gitmeyi dusunuyorum.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasıl gidiyor bizimde sezaryan tarihimiz 1 ekiminşallah bi aksilik çıkmazsa ayın 19 çalısabilir raporu alcam bende
Eki Görüntüle 1212492
kıskandım sizi :) buda oğluşum ve ben bugün kü fotoğrfımız 32. haftadayız :)
teşkkür ederim canım :)
Kizlar bnmde face var banada yazin adınızı :)
samsung S4
Senin karnından biraz küçük canım. Şekli aynı:) ben yataktan zor kalkıyorum:)))
i
Günaydın arkadaşım. Bizim de şimdilik 1 Ekim görünüyor. Hem de benim doğumgünüm. Ben çalışabilir raporunu 15 inde alacağım aksilik olmazsa. Doktorum öyle dedi. Çünkü beklenen doğum tarihim sata göre 11 ekim. Tam 32. haftanın dolduğu gün de almamı istedi sanırım.
Günaydın arkadaşım. Bizim de şimdilik 1 Ekim görünüyor. Hem de benim doğumgünüm. Ben çalışabilir raporunu 15 inde alacağım aksilik olmazsa. Doktorum öyle dedi. Çünkü beklenen doğum tarihim sata göre 11 ekim. Tam 32. haftanın dolduğu gün de almamı istedi sanırım.
Herkese hayırlı cumalar:)bugün ben evdeyim:) saat 4te randevumuz var, oğlumuzu görücez babasıyla:) biraz evimi toparlıcam o saate kadar:) akşam size güzel haberler yazarım inşallahhhh. Amin.
Canım geçen eklediğim fotoğrafı görememiştin:) bugün senin için çektim:)
33. Haftamızda Cihangirimle ben:)
Eki Görüntüle 1212734
i
Herkese hayırlı cumalar:)bugün ben evdeyim:) saat 4te randevumuz var, oğlumuzu görücez babasıyla:) biraz evimi toparlıcam o saate kadar:) akşam size güzel haberler yazarım inşallahhhh. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?