- 22 Şubat 2014
- 771
- 377
- 133
Canim kusura bakma yeni gordum yazdigini . Hulusi hocada var evet ama ben göğşen beyi ozellikle sectim cunku hastasiyla iletisimi o.kadar iyi ki ondan baskasini istemedim. Ben cok arastirdim canim ankaradaki butun hastaneleri en son gogsen beyde karar kildim tup bebek tedavimi onda oldum ve ben cok zor bir hastaydim ama buna ragmen beni hemen tedaviye aldi ve bu surecte her animda pozitif sekilde yanimda oldu. Ilk gunden beri gidiyorum ve hic ama hic pisman degilim onun sayesinde cok guzel pozitif bi hamilelik geçiyorum. Baskentte cok iyi doktorlar var hulusi bey ve gogsen bey sadece tedavi ettikleri gebelere bakiyorlar diye biliyorum. Ama cok iyi bayan bir doktor var herkes memenun isinde cok iyi onu tavsiye edebilirim . Ankaranin neresinde oturuyorsun ? Ve kac haftalik hamilesin biraz uzun oldu ama kusura bakma :))
samsung S4
Paylasimin icin sagol.
Ben altinparka yakinim sen.
6 yasinda kizim var, sonradan kist ve fsh yukseklik oldu simdi yolunda hersey.
Hamile degilim baskente tedaviye gidecem cok merak ediyorum dr nasil diye, tedavi ne kadar, dogum ucreti filan.
Recai papuccu, tolga ecemisi cok met ediyorlar, ama baskent uygun herhalde, ben raporsuzzum ya ondan.
ay hadi bakalım sizin de şimdiden hayırlı olsun canımaa neden yanaşmıyor? Sizin kız mıydı erkek miydi canım?
Canim msj attim sana aldın mı ??
samsung S4
erkek bizim..mert'imiz geliyor :)
bebek odasını kullanmayacak nasılsa diyor :/ park yatak almıştık biz yatak odasına koyacağız.. zati bir iki yıl bizim yanımızda uyur diyor da..
ben de dün biraz naz yaptım :)bakalım işe yaradıysa bugün bakmaya gideriz artık.. mavi beyaz yatay çizgili düşünüyorum.. buluruz inşallah..
sizin odanın da fotoğraflarını merak ediyorum.. oda olunca zaman daha kısalıcakmış gibi geliyor..
Sanırım eklediğim sensin dimi :)
Ayy ne guzel allah bagislasin kizini :) bende keçiörende oturuyorum . Valla bnm doktorum cok iyi recai papuccuya bn randevu alip gitmistim ama bnce pahali sadece ismi var o kadar bnce gereksiz o kadar para vermk baskent hem uygun hem temiz hemde domtorlari mükemmel .ben 2 sene arastirdim nereye gidecegimi ve sonunda başkentte karar kildim ve ilk denememde hamile kaldım ki gittigim o kadar doktor uzun surer tutsada duser erken dogum olur felan diyip hep moralimi bozdular baskentte gittigim ilk gorusmede karar verdim. Ve ilaclar icin hastane bana rapor cikardi ben istemeden onlar halletti o yuzden bekledgmden de uygun oldu. Dogum fiyati normal 1400 sezaryen 3000 lira acil sezeryan da 1000 cnm ve hastane cok temiz cok rahat . Kesinlikle tavsiye ederim. Bana da cok dr met ettiler hemen hepsiyle gorustum ama biliyorsun tup bebek tedavisi zor bir surec bu surecte seni anlayacak iyi bir dr bulmak lazım herseyden onemlisi bu. Benim icin gercekten cok.kolay ve moral olarak yuksek bir surec oldu tabi buda doktorum sayesinde
samsung S4
Canim sagol bakalim gogsen beyle konusacagim eylul gibi.
Calisiyorun aksam cikista gitsem kaca kadar orda.
Ctesi geliyormu.
Evet gorus zaten ilk anda icine sinecek emin ol :) evet cumartesi geliyor ama randevu almsn lazım aksam kacta cikiyor hic bilmiyorum istersen veririm numarayi randevu icin
samsung S4
Sagol canim, bebeginde hayirli olsun.
Arkadaşlar bebislerin kiyafetlerini nezaman yikayip utulemeyi düşünüyorsunuz ben yakinda halledicem hastaneye goturceklerimi ayrı koyucam şimdilik cantaya koymayi düşünmüyorum cunku kirisabilir ayrı koyarsam cantaya yerleştirmek kolay olur zaten tecrube oldugu icin eksik hazirkamam diye düşünüyorum
Eksiklerim
Bebise iki adet picama
Yeni doğan ıslak mendil
Yatak koruyucu ( ilk zamanlar ped yerine kullanılıyor pamuklu olduğu için kaşıntı yapmiyor ped şeklinde kesip kullanılıyor
Dalin in sabunu ( banyo da liflemek için)
Bebek bezi
suan için eksiklerim bunlar bu hafta bunları halledip insallah hazırlamaya başlıcam
Ayrica kızlar size tavsiyem banyo kuvetlerin üzerine takmak için banyo filesi aldınız mi cok kullanisli tek başınıza bile rahatca yıkayabilirsiniz şiddetle tavsiye ediyorum aklınızda bulunsun fiyatida 5 lira
Günaydın, hayırlı cumalar yol arkadaşlarımbugün son iş günüm pazartesi raporu teslim edip eve geçiyorum uzun bir süre. Bebeğimle daha çok ilgilenme fırsatım olacak artık. Alışverişini tamamlayıp herşeyini hazır edeceğim yavrumun. Herkesin dualarının kabul olduğu bir gün olur inşallah
İleryacım maşallah çok sevindim güzel haberlerine biz de yarın gidicez inşallah biz de güzel haberlerle geliriz :)
Günaydın canlar :) bugün bebeğimizin duvar kağıdı ve eşyaları gelecek o kadar heyecanlıyım ki :) işe hiç gitmek istemedimartık eşim foto gönderir akşama kadar onunla idare ederim :)
Hayırlı haberlerle gelin canım. Çok yorma kendini. Bizim oğlan dün nazlıydı biraz, elleriyle kapatıyordu alnını falan. Pipi ortada, gitmiş alnını kapatıyor sıpaHerkese hayırlı cumalar:)bugün ben evdeyim:) saat 4te randevumuz var, oğlumuzu görücez babasıyla:) biraz evimi toparlıcam o saate kadar:) akşam size güzel haberler yazarım inşallahhhh. Amin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen dediğin gibi, sağlıkla gelsinler de canım.41. Haftaya girildiğinde hala sancısı gelmeyen bile oluyor canım. Herkesin hamileliği değişik :) gelmek istedikleri vakitleri paşalar ve prensesler biliyor:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ebebekte 200 tl'den 119'a düşmüştü.Bir bak istersen...
Maşallah bebişe, çok şükür herşey yolunda çıkmış...İnşallah gönlünden geçen tarihte doğum gerçekleşir canım.
Günaydın canım.kızlar hepinize günaydın :)
İlerya cok güzel haberlerle gelmişssin ama tosun tosun demişsin kilosunu soylememişsin cok cok merak ettim :)) maşallah oğlusuna
Günaydıııın. Sık dişini annesi, az kalmış.günaydııın günaydııın size sevgili annecikler. benımde izne ayrılmama 22 gün kaldı. pazartesi çalışabilir raporu alıcam ve ağustos ayına kadar çalısıcam inşallah :)
canım sen de terazi kadınısın demekee anlat bakalım nasıl oluyor bu terazi kadınları yengeçlerle anlaşır mı? Bu arada alıntı yapmadan yazdım sana ama görmedin sanırım, maşallah bebişine canım
Günaydın herkese göbüşler paylaşılmış hazırlıklar tam gazdevam ediyor allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin be bu aralarke dimi kızıma kazak örmeye verdim bu şekilde zaman geçiriyorum foruma pek girmiyorum çünkü olumsuz bir yorum okuyunca çok kafaya takıp psikolojim bozuluyor diye eşim foruma girdiğimi gördüğümde kızıyor o nedenle çok sık giremiyorum bu arada çalışan annelere bir sorum olacak çalışılabilir raporunu 32. Haftaya girdiğimizdemi yoksa bitirdiğimizde mi alacağız
Kızlar bankacılık çok zor gerçekten, simla kurtulmuş ama darısı sana entropi ciğim. Ben de bir bankanın genel müdürlüğündeyim, şubelere göre çok rahatız tabi ki. Şubelere çok baskı var üzülüyorum ben de..
Canım bahsettiğin fileyi önermedi arkadaşlarım. Çocuk havada kaldığından alttan soğuk çekiyor dediler. Ben de dün mağazada bunu söyleyince görevli değişik bir file gösterdi. Böyle emzirme yastığı gibi kalın köpük gibi birşey, onu küvete koyuyorsun. Çocuk yatak gibi uzanıyor üstüne. Tam da anlatamadım ama beğendim ben. Büyüdüğünde de küvette oturma pozisyonunda bağlanıyor aynı ürün. Sanırım ben onu alacağım. İzmir'deki arkadaşlar için Minababy'de gördüm ben bu ürünü.
Ay canım, haydi hayırlısı. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Çok sağol teyzesi.
Ben bile heyecanlandım bak şimdi annesiGüle güle, huzurla, sağlıkla kullansın eşyalarını bebişin. Ne güzel heyecanlar bunlar canım, Allah isteyen herkese nasip etsin. Bazen düşünüyorum da bizleri böyle hamile görüp de özenen ne çok kadın vardır etrafımızda. Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür halimize.
Yaaaa snowcuğum nasıl cuk diye oturdu bu soru bir bilsen. Çünküüüüü en iyi arkadaşlarım yengeç, kocam daHatta çok isterdim yengeç çocuğum olsun. Canım mesaj kutum dolmuş, alıntıları göremedim. Kusura bakma, yeni farkettim.
Günaydın herkese göbüşler paylaşılmış hazırlıklar tam gazdevam ediyor allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin be bu aralarke dimi kızıma kazak örmeye verdim bu şekilde zaman geçiriyorum foruma pek girmiyorum çünkü olumsuz bir yorum okuyunca çok kafaya takıp psikolojim bozuluyor diye eşim foruma girdiğimi gördüğümde kızıyor o nedenle çok sık giremiyorum bu arada çalışan annelere bir sorum olacak çalışılabilir raporunu 32. Haftaya girdiğimizdemi yoksa bitirdiğimizde mi alacağız
Canım bahsettiğin fileyi önermedi arkadaşlarım. Çocuk havada kaldığından alttan soğuk çekiyor dediler. Ben de dün mağazada bunu söyleyince görevli değişik bir file gösterdi. Böyle emzirme yastığı gibi kalın köpük gibi birşey, onu küvete koyuyorsun. Çocuk yatak gibi uzanıyor üstüne. Tam da anlatamadım ama beğendim ben. Büyüdüğünde de küvette oturma pozisyonunda bağlanıyor aynı ürün. Sanırım ben onu alacağım. İzmir'deki arkadaşlar için Minababy'de gördüm ben bu ürünü.
Günaydın canım, amin inşallah. Tatil harika birşey, hele de hamileyken. Tadını çıkartın annesi
Ay canım, haydi hayırlısı. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Çok sağol teyzesi.
Ben bile heyecanlandım bak şimdi annesiGüle güle, huzurla, sağlıkla kullansın eşyalarını bebişin. Ne güzel heyecanlar bunlar canım, Allah isteyen herkese nasip etsin. Bazen düşünüyorum da bizleri böyle hamile görüp de özenen ne çok kadın vardır etrafımızda. Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür halimize.
Hayırlı haberlerle gelin canım. Çok yorma kendini. Bizim oğlan dün nazlıydı biraz, elleriyle kapatıyordu alnını falan. Pipi ortada, gitmiş alnını kapatıyor sıpa
Aynen dediğin gibi, sağlıkla gelsinler de canım.
Tamam canım, bakayım hemen. Çok sağol. Hepimizin gönlünden geçtiği gibi olsun inşallah.
Günaydın canım.
Ya babası kızıyor teyzesiii. Sen anlarsın beni. Ama hani ben sana demiştim ya 2 kilo doğdum diye. Oğlum da annesi kadar olmuş neredeyse diyeyim, sen anlaMinyonum ya doktorum şaşırıyor bu duruma.
Günaydıııın. Sık dişini annesi, az kalmış.
Yaaaa snowcuğum nasıl cuk diye oturdu bu soru bir bilsen. Çünküüüüü en iyi arkadaşlarım yengeç, kocam daHatta çok isterdim yengeç çocuğum olsun. Canım mesaj kutum dolmuş, alıntıları göremedim. Kusura bakma, yeni farkettim.
bende genel müdürlükte uzmanım canım. ama inan hiçbir farkımız yok şubeden, birimde müdürden sonra en kıdemli benim ondan yoğunluğum ve işim hiç bitmiyor çok yoğunum. akşam gece bile mail cevaplıyorum bazen.şubeye geçmeyi düşünüyorum ben, hiç de korkmuyorum şubeden. küçük bir yere taşınmayı düşünüyorum.istanbuldayım burada kimsemiz yok cocuk olunca herşey çok daha zor olacak, çok pahalı bir şehir.antalyaya falan taşınmayı düşünüyoruz, istanbul dışında heryerde hayat strandartların daha yüksek yaşarsın. burada evime 1400 tl kira 260 aidat veriyorum görsen evin hiçbir özelliği yok, istanbulda yaşamak zor.
Allahım anlattığın hikaye benim basıma gelse ne yapardım diye düşündüm. Bilemiyorum yorum yapamıyorum ama gülerek anlatamazdım heralde. Yada bilmiyorum ama inşallah boyle seyler bize de olmaz :s güle güle kullansın denizcik aldıklarını inşallah annesi
canım ben de sanırım gülerek anlatamam :26: ama bi sürü kişiden aynı hikayeyi duydum biliyo msn
Şükür, çok şükür canım. Çok teşekkür ederiz.Evett inanamıyor insan, testte çift çizgiyi gördüğüm gün, daha dün gibibir 12 olsam riskli dönem bir geçse diye dua ediyordum... Bugünleri de gördük çok şükür İnşallah sağlıkla büyütürüz yavrularımızı
Amiiiiiiinnnbu arada aldıklarınızı güle güle sağlıkla giysin minik yavrun annesi
Bende duydum ve bu annelerin en sevdiği anlar arasında oluyormuş genelde. Ama bende yapamam sanırım gülerek anlatamam oturur ağlarım diye düşünüyorum heryer battı diye belki de anne olunca gülerim bilemiyorum ki
Eşime dedimki bu sabah duvarları naylonla falan mı kaplasak, o kadar tırstım yanien sevdiğim an olmayacağı kesin canım ya :) aynı şeyi düşündüm, hadi yatak falan neyse de duvarları nasıl temizliycem diye gözümün önüne geldibüyük ihtimal bi fasıl ağlarım ben önce
Günaydın arkadaşım. Benim tam 32. hafta dolduğu gün rapor almamı söyledi doktorumun sekreteri.Günaydın herkese göbüşler paylaşılmış hazırlıklar tam gazdevam ediyor allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin be bu aralarke dimi kızıma kazak örmeye verdim bu şekilde zaman geçiriyorum foruma pek girmiyorum çünkü olumsuz bir yorum okuyunca çok kafaya takıp psikolojim bozuluyor diye eşim foruma girdiğimi gördüğümde kızıyor o nedenle çok sık giremiyorum bu arada çalışan annelere bir sorum olacak çalışılabilir raporunu 32. Haftaya girdiğimizdemi yoksa bitirdiğimizde mi alacağız
Daha beterlerini bile duydum, anlatayım mı
Eşime dedimki bu sabah duvarları naylonla falan mı kaplasak, o kadar tırstım yani
Günaydın arkadaşım. Benim tam 32. hafta dolduğu gün rapor almamı söyledi doktorumun sekreteri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?