- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
10 şubatta gidicez tatlım.
Bugunde çok halsizim gittim tansiyonumu ölçtürdüm 8 e 5 çıktı düşük biraztuzlu ayran içiyorum.
Çalışmasam da evimde olsam keşke diyorum şuan ne güzel uzanırım dinlenirim ya.Mayısta çıkıcam normalde inşallah dayanabilirim o zamana kadar :-/
Tatlım ya kendini zorlama istersen bugünlük biryerden rapor bulup oyle gidip dinlenseydin :s Mayıs'a kadar umarım dayanabilirsin. Ama bu ilk aylar bebeğin için cok daha önemli. Eğer bugun zorlanıyorsan gidip konus müdürünle rahatsız olduğunu söyleyip evine gec bence. Gerçi nasıllar bilmiyorum müdürlerin.
Dayanamayacak gibi olursam öyle yapıcam zaten.Havada soğuk burdan eve gitmeye de üşeniyorum :)
Revir odası var olmadı biraz orada uzanırım
Sizde dikkat edin aman diyim ani hareketler falan yapmayın hemen tansiyonu etkilermiş :-/
canım aynı durumdayız bende çalışıyorum.Ama şimdiden zorlamnaya başladım işim sitresli çok geriliyorum,akşam eve gidince direk uzanıp yatmak istiyorum e çoğu zaman o da olmuyor malum yemek derdi.eşimde doktora yapıyor iki katı yoğun bu aralar.yalnızım anlıyacağın,ne kadar dayanırım bilmiyorum
Hamilelik arkadaşım hoşgeldinbana lazım kitap ismi ya. şöyle iyice bilgilenmek gerek daha tecrübesizim ilk hamileliğim :116: daha 2 gün önce öğrendimm çok heyecanlıyımm yaa
İnşallah yüksek çıkar canım. Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.sabah 10 da dr gittim hiç bişey görülmedi zaten erken görülmez dedi kan testi verdim 1,30 gibi çıkacak yukselmişse olumlu dedi sonucu alınca yazarım size inşalalh çok iyi çıkar :26:
aramiza yeni katilanlara hosgeldiniz diyorum insallah guzel gunler geciririz guzel dogumlar yapariz kizlar doktora giden arkadaslar durumlarindan haber versinler merak ediyoruz berkandamla tuzlu su gargarayi denemelisin agriyi alir arkadaslar bugun ben iyiyim ama bazen sabahlari veya gecelri kasik agrim oluyo normal mi bilmiyorum beslenmeme dikkat etmeye basladim dediginiz gibi sut bile iciyorumesimle hayaller kuruyoruz dun is yerinde bos vakitlerinde bebek esyalari bebk odasi falan bakiyomus bende bebek yelegi oruyorum ne guzel bi duyguymus bu Rabbim Allah isteyen herkese nasip etsin :)
Ben de örgü örmek istiyorum ama eşim ne uğraşacaksın alırız diyor.aramiza yeni katilanlara hosgeldiniz diyorum insallah guzel gunler geciririz guzel dogumlar yapariz kizlar doktora giden arkadaslar durumlarindan haber versinler merak ediyoruz berkandamla tuzlu su gargarayi denemelisin agriyi alir arkadaslar bugun ben iyiyim ama bazen sabahlari veya gecelri kasik agrim oluyo normal mi bilmiyorum beslenmeme dikkat etmeye basladim dediginiz gibi sut bile iciyorumesimle hayaller kuruyoruz dun is yerinde bos vakitlerinde bebek esyalari bebk odasi falan bakiyomus bende bebek yelegi oruyorum ne guzel bi duyguymus bu Rabbim Allah isteyen herkese nasip etsin :)
kızlar benim bhcg 827 olmuş dr keseyi görmek için randevu vercek haber bekliyorum tahminen pazartesi çağırır yine gelişmeleri yazarım yanlız benim hala bir belirtim yok sizde durumlar nasıl şuanda 4+4 üm
4+6 oldum. Bende de hiçbir belirti yok. Sadece arada bir alt tarafım ağırıyor o kadar.kızlar benim bhcg 827 olmuş dr keseyi görmek için randevu vercek haber bekliyorum tahminen pazartesi çağırır yine gelişmeleri yazarım yanlız benim hala bir belirtim yok sizde durumlar nasıl şuanda 4+4 üm
Sarı akıntı bende de var.benimde önceden hafif kramp şeklinde sancılarım oluyordu, şimdi hiç yok denecek kadar az. Bazen midem kazınıyo, bi de sarı akıntı var, sizde de varmı akıntı arkadaşlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?