2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Saol canım sanada hayırlı olsun ins sağ saglim meleklerimizi kucağımiza alırız. .benim de ayin 20 sinde randevum var.ben avusturyada kalıyorum ve burda randevuyu son aya kadar hep uzun süreli veriyorlar malesefçok özledim prensimi görmeyi.ewet yavaş yavaş başladım mobilyası fln alındı kuruldu kıyafetleri yıkayıp utulenicek sadece birde benim doğum çantam hazirlanicak...sen basladinmi hazırlıklara?

Canım dün dediğin gibi duş alıp yattım , biraz iyi geldi en azından 5 kadar uyudum . Teşekkürler , papatya çayı da alayım bari

Uykusuzluk hatta uykun var iken uyuyamamak gerçekten çok sinir bozucu bir durum . Damlanın önerilerine uyalım bak duş ve papatya çayı , Diğer mevzu ise arsızlık diz boyu Rabbim korusun bizleri kötülere fırsat vermesin Amin

Aynen normalde çok üşürdüm şimdi soba gibiyim , duş olayını dün denedim canım gerçekten iyi geldi Teşekkürler :)

EH CANIM BİRAZ BEN BEŞİK MODELİNE KARAR VEREMEDİM. AYNEN BENDE DOĞUM ÇANTAMI HAZIRLAMADIM. KIYAFETLERİDE DOĞRU DÜZGÜN ALMADIM. 3 TAYT 5 BODY 2 TULUM 1 TAKIM(ELDİVEN-ŞAPKA-AYAKLI PİJAMA ALTI-BODY),5'Lİ ZIBIN TAKIMI. ŞİMDİLİK ALDIKLARIM BUNLAR AMA CUMA GÜNÜ BİRŞEYLER DAHA ALACAĞIM.

Yap yap gerçekten zormuş ben nasıl veririm kızımı elin cocuklarına ayy o günler hemen gelmesin kızını vermek daha zor sanırım
Ben odasını 1 kaç ay sonra yapacağım kısmetse , yanımda fazla yatırmak istemiyorum . Balonlar falan yapsam mı acaba odaya kapı süsü falan nasıl olur acaba ? Kızımızı nasıl vereceğimzi ilk cinsiyetini öğrendiğimden beri düşünüyorum , ama kız çocukları farklıdır bu da ayrı tabi :)

Bende uzun bir arayisdan sonra bir mobilya takımına karar verdim resim yüklemeye calisdim ama yuklemedi. .bende cuma günü biraz alış veriş yapıcam...

Benim hastanede var ben yaptırır isem odamızın kapısına yaptırırım belki
ESKİ DOKTORUM RANDEVUSUZ ÇALIŞIYORDU. ONA BU SORUYU SORMUŞTUM YAPMANIZA GEREK YOK VAR HASTANEMİZDE DEMİŞTİ AMA YENİ GİTTİĞİM HASTANEDE VAR MI BİLMİYORUM CUMA GÜNÜ SORAYIM BARİ.
Ben daha hazırlamadım , ama hastane yi aradım sordum siz ne veriyorsunuz nasıl hazırlayayım diye fikir aldım
ONUDA SORMAMIŞTIM SAĞOL. ASLINDA İNTERNETTE BUNUNLA İLGİLİ PEK ÇOK ŞEY VAR. HAZIRLIK LİSTESİNİ PUDRA.COM DAN BAKMIŞTIM AMA BUNA BAKMADIM. BENDE BİR LİSTE VAR PAYLAŞICAĞIM AZ SONRA.. :)

Yap yap gerçekten zormuş ben nasıl veririm kızımı elin cocuklarına ayy o günler hemen gelmesin kızını vermek daha zor sanırım
Ben odasını 1 kaç ay sonra yapacağım kısmetse , yanımda fazla yatırmak istemiyorum . Balonlar falan yapsam mı acaba odaya kapı süsü falan nasıl olur acaba ? Kızımızı nasıl vereceğimzi ilk cinsiyetini öğrendiğimden beri düşünüyorum , ama kız çocukları farklıdır bu da ayrı tabi
Bence listelerde olanların çoğu gereksiz , boşuna çantalarda yer işgal etmeyelim . En iyisi hastaneye sormak , yada orada doğum yapan bir tanıdıktan öğrenmek . Mesela benim hastane , hasta bezi ve çocuk bezi biz veriyoruz dedi aramasaydım ben onlardan da koyacaktım çantaya

kızlar bende bunu internetten aldım o kadar tatlı geldiki hastanede bununla resmini çekecem kızımın.bide disney hastane cıkısı aldım o da cok tatlı ..ay dogsalarda sevsek bebişleri..

Kızlar benim gittiğim doktor özel muanane hastane, doğum içinde Central Hospital da anlaşması var . Yani ben doğum için hem hastaneye hemde ayrı yeten doktorumu oraya getirtmek için 1,000 TL ödeme gerek yani normal doğum ki oda olursa , 2,500 TL ama eğer o doktoru çağırmaz orada herhangi bir doktorda yaparsam 1,500 TL öderim . Ben diyorum ki hiç doktorumu çağırma yayım gidip Central Hospital da doğumu yapayım ne dersiniz bana bir fikir verin

Kızlar şimdiye kadar böyle bir korkum yoktu ama bende doğum korkusu başladı 33. Haftada yim galiba normal doğum yapamicagim işin kötü yani çevremde herkes normal doğum yap sakinca yoksa diye baskı kuruyor eşim dahil kaç gündür bunu düşünüyorum kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…