Canım dün dediğin gibi duş alıp yattım , biraz iyi geldi en azından 5 kadar uyudum . Teşekkürler , papatya çayı da alayım bariCanım bende eskiden uyuyamıyordum kaşınmaktan sıcak alerji yapmıştı bende hamilelikte oluyormuş boyle seyler sonra eşim sağolsun vantilatör aldı da geceleri onu açıp yatıyıeuz mis gibi uyuyorum. Yatmadan once 1 saat yürüyüş yapıyorum eve gelip duş alıyorum birde papatya cayı içiyorum ohh sabah uyanıyorum deliklisiz uyuyorum. Birtek problemim gece bir kere tuvalete gidiyorum o kadar ondan sonra yine uyuueum sende dene bence canım bunları
dün gece deliriyorum sandım, sıcaktan uyuyamadım, birde heryerimi sivrisinek ısırdı, pencereyi açıp İMDATTTT diye bağırmak geçti içimden, sabah namazdan sonra pencereleri açtık 10 dakika kadar biraz nefes aldım ohh derken annemin sesini duydum, yan apartmanlardan birine hırsızın girdiğini görmüşcamdan bir baktım giriş katın demirlerine tırmanmış birinci kata girmeye çalışıyor...sokaktan geçen birine seslendik derken pişkin hırsız farkedildiğini anladı yavaşça pencereden indi yoldan geçen şahısa bağırdı ve sallana sallana gitti, koşarak kaçmadı bile !!! şok oldum görünce,
bu arada hergün 7 kez şekerimi ölçüyordum dün değerler iyiydi bugün zıpladı yineacaba sıcakların etkisi ve hırsızın korkusu yükseltmiş olabilirmi?
canım ben duş alıp yatıyorum artık hergün öyle daha rahat uyunuyor, yoksa malesef ben de pek rahat uyuyamıyorum...sıcak falan çok rahatsız ediyor ki normalda çok üşüyen bir tiptim şimdi sürekli sıcak basıyor.
EH CANIM BİRAZ BEN BEŞİK MODELİNE KARAR VEREMEDİM. AYNEN BENDE DOĞUM ÇANTAMI HAZIRLAMADIM. KIYAFETLERİDE DOĞRU DÜZGÜN ALMADIM. 3 TAYT 5 BODY 2 TULUM 1 TAKIM(ELDİVEN-ŞAPKA-AYAKLI PİJAMA ALTI-BODY),5'Lİ ZIBIN TAKIMI. ŞİMDİLİK ALDIKLARIM BUNLAR AMA CUMA GÜNÜ BİRŞEYLER DAHA ALACAĞIM.Saol canım sanada hayırlı olsun ins sağ saglim meleklerimizi kucağımiza alırız. .benim de ayin 20 sinde randevum var.ben avusturyada kalıyorum ve burda randevuyu son aya kadar hep uzun süreli veriyorlar malesefçok özledim prensimi görmeyi.ewet yavaş yavaş başladım mobilyası fln alındı kuruldu kıyafetleri yıkayıp utulenicek sadece birde benim doğum çantam hazirlanicak...sen basladinmi hazırlıklara?
Benim hastanede var ben yaptırır isem odamızın kapısına yaptırırım belkiARKADAŞLAR KAPI SÜSÜNÜ KENDİMİZ Mİ YAPIYORUZ YOKSA HASTANE HAZIR OLARAK MI VERİYOR?
Ben daha hazırlamadım , ama hastane yi aradım sordum siz ne veriyorsunuz nasıl hazırlayayım diye fikir aldımKIZLAR DOĞUM ÇANTASINDA BEBEK İÇİN NE KOYDUNUZ?
Ben odasını 1 kaç ay sonra yapacağım kısmetse , yanımda fazla yatırmak istemiyorum . Balonlar falan yapsam mı acaba odaya kapı süsü falan nasıl olur acaba ? Kızımızı nasıl vereceğimzi ilk cinsiyetini öğrendiğimden beri düşünüyorum , ama kız çocukları farklıdır bu da ayrı tabi :)Yap yapgerçekten zormuş ben nasıl veririm kızımı elin cocuklarına ayy o günler hemen gelmesin kızını vermek daha zor sanırım
ESKİ DOKTORUM RANDEVUSUZ ÇALIŞIYORDU. ONA BU SORUYU SORMUŞTUM YAPMANIZA GEREK YOK VAR HASTANEMİZDE DEMİŞTİ AMA YENİ GİTTİĞİM HASTANEDE VAR MI BİLMİYORUM CUMA GÜNÜ SORAYIM BARİ.Benim hastanede var ben yaptırır isem odamızın kapısına yaptırırım belki
ONUDA SORMAMIŞTIM SAĞOL. ASLINDA İNTERNETTE BUNUNLA İLGİLİ PEK ÇOK ŞEY VAR. HAZIRLIK LİSTESİNİ PUDRA.COM DAN BAKMIŞTIM AMA BUNA BAKMADIM. BENDE BİR LİSTE VAR PAYLAŞICAĞIM AZ SONRA.. :)Ben daha hazırlamadım , ama hastane yi aradım sordum siz ne veriyorsunuz nasıl hazırlayayım diye fikir aldım
Ben odasını 1 kaç ay sonra yapacağım kısmetse , yanımda fazla yatırmak istemiyorum . Balonlar falan yapsam mı acaba odaya kapı süsü falan nasıl olur acaba ? Kızımızı nasıl vereceğimzi ilk cinsiyetini öğrendiğimden beri düşünüyorum , ama kız çocukları farklıdır bu da ayrı tabiYap yapgerçekten zormuş ben nasıl veririm kızımı elin cocuklarına ayy o günler hemen gelmesin kızını vermek daha zor sanırım
Bence listelerde olanların çoğu gereksiz , boşuna çantalarda yer işgal etmeyelim . En iyisi hastaneye sormak , yada orada doğum yapan bir tanıdıktan öğrenmek . Mesela benim hastane , hasta bezi ve çocuk bezi biz veriyoruz dedi aramasaydım ben onlardan da koyacaktım çantayaESKİ DOKTORUM RANDEVUSUZ ÇALIŞIYORDU. ONA BU SORUYU SORMUŞTUM YAPMANIZA GEREK YOK VAR HASTANEMİZDE DEMİŞTİ AMA YENİ GİTTİĞİM HASTANEDE VAR MI BİLMİYORUM CUMA GÜNÜ SORAYIM BARİ.
ONUDA SORMAMIŞTIM SAĞOL. ASLINDA İNTERNETTE BUNUNLA İLGİLİ PEK ÇOK ŞEY VAR. HAZIRLIK LİSTESİNİ PUDRA.COM DAN BAKMIŞTIM AMA BUNA BAKMADIM. BENDE BİR LİSTE VAR PAYLAŞICAĞIM AZ SONRA..
Hayırlı olsun canım , en önemli olanı halletmişsin maşallahBende uzun bir arayisdan sonra bir mobilya takımına karar verdim resim yüklemeye calisdim ama yuklemedi. .bende cuma günü biraz alış veriş yapıcam...
Ewet çok şükür saol canım ..Hayırlı olsun canım , en önemli olanı halletmişsin maşallah
Ne tatlı bir takım bu 0-3 aylık mı ? iyi günlerde kullanınEki Görüntüle 1217378
kızlar bende bunu internetten aldım o kadar tatlı geldiki hastanede bununla resmini çekecem kızımın.bide disney hastane cıkısı aldım o da cok tatlı ..ay dogsalarda sevsek bebişleri..
Hayırlı olsun canım Güle güle giydir inş melegine. .Eki Görüntüle 1217378
kızlar bende bunu internetten aldım o kadar tatlı geldiki hastanede bununla resmini çekecem kızımın.bide disney hastane cıkısı aldım o da cok tatlı ..ay dogsalarda sevsek bebişleri..
Kızlar şimdiye kadar böyle bir korkum yoktu ama bende doğum korkusu başladı 33. Haftada yim galiba normal doğum yapamicagim işin kötü yani çevremde herkes normal doğum yap sakinca yoksa diye baskı kuruyor eşim dahil kaç gündür bunu düşünüyorum kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?