2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ay
Aynı düşünceye sahibiz.. Bende babaya benzemesini çok istiyorum erkek çocuk sonuçta...Ultrasonda kafa yapısı aynı zaten :)
Yeşil gözlü sarışın bebekler çok şirin oluyor eşimin bebekliği de çok şirinmiş. Anlattılar hep ben de belki ondan etkilendim öyle olsun istiyorum :)

Önden mi gidiyor acaba ? doktorun bir açıklama yapmadı mı ?

Bence başka bir doktora daha gidin. Hatta ben olsam başka birkaç doktora daha bi giderdim sanırım. Bakalım onlar ne diyecek?

Çok sevindim..Eşimin de benim de burnunda kemer yok ultrasonda bebekde de görmüyorum. Yalnız renkli ultrasonu çeken Dr burnu kemerli olacak demişti. Kendi Drum demedi. Çok kaile almasamda öyle bir merak da var. Nerden gördü o zaman daha 22. haftadaydık belli olmuyordu zaten çok hareketliydi bebek...İnsanların nasıl etkileneceğini düşünmeden konuşuyorlar ya sinir oluyorum. Dediğim gibi çok da inanmadım..
Bu arada benim de tek kulağım estetik, kepçeydi :)

arkadaşlar geçmişten okurken sterilazatör konusu gördüm,
bu benim de listem de olup emin olamadığım bişey
gögüs pompası biberon setini aventten aldım, sterilazatör de avent alıcaktım satıcı kafamı karıştırdı
mamajoo (yazılışından emin deilim) 5 in 1 diye bir makina gösterdi,
buharlı pişirici olarak ve ilerki dönemlerde mama, süt ısıtmak için kullanılıyor ben ilk kez duydum pek de yorum bulamadım nette
kullanan ya da bilen var mı?

Ben de epidural istemesem mi düşünmeye başladım. Ama tam karar veremiyorum henüz. Bir arkadaşım epiduralsiz yaptı ve hiç öyle aman aman sıkıntı çekmedi çok kolay değil ama sonrası çok rahat olup bitiyor dedi. Ben kararsızım ya

Ne güzel hallettin her şeyi. Ben daha ağustos sonu eylül başı gibi yapıcam hazırlıkları. Canım Ali çankırılı nın kitabını sen mi önermiştin yoksa yanlış mı hatırlıyorum? Bugün aldım ben de okumaya başlıcam birazdan. Giriş kısmını falan okudum çok hoşuma gitti:) sağol tavsiyen için.

Ne güzel hallettin her şeyi. Ben daha ağustos sonu eylül başı gibi yapıcam hazırlıkları. Canım Ali çankırılı nın kitabını sen mi önermiştin yoksa yanlış mı hatırlıyorum? Bugün aldım ben de okumaya başlıcam birazdan. Giriş kısmını falan okudum çok hoşuma gitti sağol tavsiyen için.

nts çok iyi çıktı biraz kansızlık var işte bende birde pıhtılaşmama sorunu vardı o da düzelmiş çok şükür şimdilik herşey çok iyi seninde inşallah sonuçların iyi çıkar canım

Kızlar ya bu site ne biçim? bana yapılan alıntılar hangileri anlamıyorum. Bazı mesajları cevaplıyorum ama gözükmüyor. Ben mi beceremedim Alışana kadar vakit geçecek her halde.
Herkes nasıl okuyamadım tam geçmişi. İki gündür arkadaşlarımı çağırıyorum bana çok iyi geldi uzun zamandır görüşemiyorduk o yüzden pek bakamadım foruma.
Cumartesi kontrolüm var dua edin inş her şey yolundadır. Bu sefer izin işini, doğumu sorucam doktoruma. Bir de hastane ile ilgili tekrar bilgi alıp doğuma neler dahil diye, odaları falan gezicem. Tekrar fiyat alıcam, 2000-2500 tl arası demişlerdi 3-4 ay önce falan değişmemiştir herhalde.

Geçen haftaki haberden sonra çıktım ama bugün dayanamayıp tekrar katılma isteği gönderdim, biri hayrına eklerse katılıcam:) Valla ben Ağustostan sonra geri sayıma başlarız diye umuyorum,evrene de öyle mesaj gönderiyorum, şimdi herşeyini hazır edersek yanlış alarm olabilir. Ama bu ayın sonuna kadar son, Eylülde evi de dolabını da hazır etmiş olurum inşallah. Ama hastane çantamı geçen hafta hazırladım çaktırmadan, o konuda hazırlıksız olmak çok kötü olur herhalde

Ben de aldım dün geldi henüz okumaya başlamadım. Damla önermişti. Ayrıca Nevzat Tarhan ın Sen Ben ve Çocuklarımız kitabını öneririm. O kadar doğru tesbitler var ki çok öğretici kesinlikle her anne adayı hatta evli çiftler nevzat tarhanı okumalı...Başka bir kitabını da okumuştum o da bana çok bilgi kattı.

canım önden gidiyor desek ama 3 hafta önden giden var mı bilmiyorum..
bu zamana kadar nasıl gidiyordu.

bir de nasıl şeymiş öyle 35haftalıkmış 3 hafta sonra alalım demelerine şaşırdım.
sen 32 haftalıktı birden nasıl 35 olmuş diye sordun mu.. belki cihazda problem vardır.başka bir cihazla tekrar bakardı..

başka bir dr a daha git bence.. 1 hafta sonra.. oraya da gidebilirsin durumu söylersin.

Bende de 2 tane çıkmıştı. Muhtemelen sıcaklardan. Ben öyle düşündüm geçtilerde zaten...

Yaa bendekiler oyle 1-2 tane diil canim bisuru varrr

Weewell aldim cnm :) gerekli mi bilmiyorum bebis biberonlara flan gecince gorucez artik:) hali konusundada ben kesinlikle koyucam tabi gonlume gore bulabilrsem bi tane

BENCE STERİLAZATÖR GEREKSİZ. BOŞUNA PARA MASRAFI DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA YİNE DE SEN BİLİRSİN :)

Kızlar aynı alıntıda problem oldu diyor 3 defa yayınlıyor bu site ne gıcık bir durum bu

heehe ben problem oldu deyince tekrar göndermiyorm. nasılsa gitmiştir deyip çıkıyorum.:) bir kere öyle oldu ondan sonra çift göndermedim. hata veriyor ama gidiiyor.. garantiye almak için kopyala istersen..

BENCE STERİLAZATÖR GEREKSİZ. BOŞUNA PARA MASRAFI DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA YİNE DE SEN BİLİRSİN :)

Hhehehe cikarmisin oyle gruptan giremessin iste simdi:) dur ben solerim kizlara simdi :) senin yine bi hastane cantan varmis bnde o bile yokk Allahim sen yardim et bana :)

canım elbette öncelikle sağlıklı bir bebeği hayırlısıyla kucağımıza alalım diye düşünüyorum. bazen de kime benzer sonuçta ayrı bir birey olacak.. nasıl birşey olacak diye insan merak etmiyor değil.
eşime benzesin istiyorum. özellikle boyu,. ama sanki eşime benziyor gibi geliyor..

neyse hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…