Aynı düşünceye sahibiz.. Bende babaya benzemesini çok istiyorum erkek çocuk sonuçta...Ultrasonda kafa yapısı aynı zaten :)Aynı şekilde canım, şu an tek düşüncem sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek.Ama arada aklıma gelmiyor değil.Bir de ben eşime benzesin istiyorum.Böyle aynı babası desin herkesBelki de erkek olduğu için,kız olsa bana benzesin derdim...Neyse hepimizin yavrusu sağlıklı olsun da, gerisi teferruat
Önden mi gidiyor acaba ? doktorun bir açıklama yapmadı mı ?kızlar merhaba yardıma ihtiyacım var çünkü kafam çok karıştı...sat a göre şuan 32 haftalık hamileyim ama dün doktora gittim doplerr usg çektiler ve 35 haftalık görünüyo bu nasıl oluyo anlamadım buna göre doktor 3 hafta sonra gel doğumunu yapalım dedi siz ne düşünüyosunuz bu konuda yardım lütfen
Bence başka bir doktora daha gidin. Hatta ben olsam başka birkaç doktora daha bi giderdim sanırım. Bakalım onlar ne diyecek?kızlar merhaba yardıma ihtiyacım var çünkü kafam çok karıştı...sat a göre şuan 32 haftalık hamileyim ama dün doktora gittim doplerr usg çektiler ve 35 haftalık görünüyo bu nasıl oluyo anlamadım buna göre doktor 3 hafta sonra gel doğumunu yapalım dedi siz ne düşünüyosunuz bu konuda yardım lütfennn
Çok sevindim..Eşimin de benim de burnunda kemer yok ultrasonda bebekde de görmüyorum. Yalnız renkli ultrasonu çeken Dr burnu kemerli olacak demişti. Kendi Drum demedi. Çok kaile almasamda öyle bir merak da var. Nerden gördü o zaman daha 22. haftadaydık belli olmuyordu zaten çok hareketliydi bebek...İnsanların nasıl etkileneceğini düşünmeden konuşuyorlar ya sinir oluyorum. Dediğim gibi çok da inanmadım..Bende de şöyle bir takıntı vardı. Benim burnum estetik. Orijinal hali epeyce kemerliydi. ama eşimin burnu çok güzel. Benimde en büyük korkum acaba bebeğimin burnu kemerli olur mu idi. Ultrasonda hep burnuna odaklanıyordum İki hafta önce yan profilden gördüm kızımı. Burnu nasıl desem bildiğin yan profilden düğme ve epeyce kalkık görünüyordu. Görünce şaşırdım öyle minnak ki maşallah. Yani korkumun tam tersi oldu sanki. Tabi umarım sonradan değişmez ama sonradan kemerde çıkmaz sanırım. Benim gördüğüm burun yapısı az çok belli oluyor.
Ben epidural son şeye gelmediğim süre istemicem inş çünkü ozmn uyusdugun için hiç bir şey hissetmiyorsun af edersin ama ozmn da çaba veremiyorsun dogumda haliyle uzuyor....biraz sabırlı olacağız sürekli olan bir sancı degil sonucda meleklerimiz için mecbur katlanicagiz canım
Aynı canım artık çantanın içini tamamlıyorum. Bugun süsleme Mazemeleri falan aldım internette ne kadar uygun ya şaşırdım kaldım valla. Son bitane pijama takımı aldım yavaş yavaş yerleştiriyorum artık bu kısım hepsinden heyecanlıymış
Aynı canım artık çantanın içini tamamlıyorum. Bugun süsleme Mazemeleri falan aldım internette ne kadar uygun ya şaşırdım kaldım valla. Son bitane pijama takımı aldım yavaş yavaş yerleştiriyorum artık bu kısım hepsinden heyecanlıymış
AAA BEN NTS YE GİRMEDİM HİÇ. GİDİCEM BİRAZDAN O ZAMAN SORARIM DOKTORUMA. BENİM AYAKLARIM ÇOK ŞİŞİYOO Bİ KAN VE İDRAR TAHLİLLERİNE BAKALIM ONA GÖRE RAPORUNU HALLEDERİZ DEDİ. BAKALIM NASIL ÇIKTI SONUÇLAR.
Yasasinnn benim gibi rahat bi anne adayi daha var) tatlim bizdeki de fazla rahatlik ama bak face teki grubumuzda bi arkadasim yarin doguma aliniyo aslinda arik herseyi hazir etmemiz lazimmis bugun anladim bunu
Bu arada sen face teki gruptan ciktin mi?
Ne güzel hallettin her şeyi. Ben daha ağustos sonu eylül başı gibi yapıcam hazırlıkları. Canım Ali çankırılı nın kitabını sen mi önermiştin yoksa yanlış mı hatırlıyorum? Bugün aldım ben de okumaya başlıcam birazdan. Giriş kısmını falan okudum çok hoşuma gittisağol tavsiyen için.
kızlar merhaba yardıma ihtiyacım var çünkü kafam çok karıştı...sat a göre şuan 32 haftalık hamileyim ama dün doktora gittim doplerr usg çektiler ve 35 haftalık görünüyo bu nasıl oluyo anlamadım buna göre doktor 3 hafta sonra gel doğumunu yapalım dedi siz ne düşünüyosunuz bu konuda yardım lütfen
Bende de 2 tane çıkmıştı. Muhtemelen sıcaklardan. Ben öyle düşündüm geçtilerde zaten...
Markası ne canım? Ben de ne alıp almama,alırsam ne marka olsun vs. konularında kararsız kaldım...Halı almayım diyordum ama ben de mi alsam ki,kafam karıştı şimdi
Unutma biz kader arkadaşıyız,tabiki bebeklerimizin odaları da aynı olacak)
hahahaaa)) canım çok güldüm yazdıklarına...neden miii...çünkü benim de aklıma böyle saçma sapan şeyler geliyor ))Yani ben de düşünüyorum ailede çirkin yok,babamız desen manken gibi ama aklıma bu düşünce geliyor )) Birinden daha duyunca çok sevindim,demekki normalim
BENCE STERİLAZATÖR GEREKSİZ. BOŞUNA PARA MASRAFI DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA YİNE DE SEN BİLİRSİN :)arkadaşlar geçmişten okurken sterilazatör konusu gördüm,
bu benim de listem de olup emin olamadığım bişey
gögüs pompası biberon setini aventten aldım, sterilazatör de avent alıcaktım satıcı kafamı karıştırdı
mamajoo (yazılışından emin deilim) 5 in 1 diye bir makina gösterdi,
buharlı pişirici olarak ve ilerki dönemlerde mama, süt ısıtmak için kullanılıyor ben ilk kez duydum pek de yorum bulamadım nette
kullanan ya da bilen var mı?
Kızlar aynı alıntıda problem oldu diyor 3 defa yayınlıyor bu site ne gıcık bir durum bu
BENCE STERİLAZATÖR GEREKSİZ. BOŞUNA PARA MASRAFI DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA YİNE DE SEN BİLİRSİN :)arkadaşlar geçmişten okurken sterilazatör konusu gördüm,
bu benim de listem de olup emin olamadığım bişey
gögüs pompası biberon setini aventten aldım, sterilazatör de avent alıcaktım satıcı kafamı karıştırdı
mamajoo (yazılışından emin deilim) 5 in 1 diye bir makina gösterdi,
buharlı pişirici olarak ve ilerki dönemlerde mama, süt ısıtmak için kullanılıyor ben ilk kez duydum pek de yorum bulamadım nette
kullanan ya da bilen var mı?
Geçen haftaki haberden sonra çıktım ama bugün dayanamayıp tekrar katılma isteği gönderdim, biri hayrına eklerse katılıcamValla ben Ağustostan sonra geri sayıma başlarız diye umuyorum,evrene de öyle mesaj gönderiyorum, şimdi herşeyini hazır edersek yanlış alarm olabilir. Ama bu ayın sonuna kadar son, Eylülde evi de dolabını da hazır etmiş olurum inşallah. Ama hastane çantamı geçen hafta hazırladım çaktırmadan, o konuda hazırlıksız olmak çok kötü olur herhalde
Kızlar hamile kaldığımdan beri ya bebeğim çirkin olursa diye endişem var.
Elbette öncelikle sağlıklı olsun diyorum ama böyle düşünmekten de alıkoyamıyorum..
Akrabalarda çirkin hiç kimse yok ama böyle korkum var. Baba da yakışıklı...
Mantıklı olmadığını bildiğim halde içten içe çirkin olmasın istiyorum...
Benim bu endişem normal mi herkes de az da olsa bu merak endişe var mı? Merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?