Tatlım evdeyim ben , hoş pek evde durmuyorum ama , doğru aslında hastane değil doktor önemli . Ama buda ayrı yeten 1,000 TL istiyor bana biraz fazla geliyor toplamında . O nedenle doktorla bir konuşup halletmeye çabalayım olmaz derse giderim başka doktor ile anlaşırım
Tabi ki oluyor ama o ana kanalize olmuyorum düşünmüyorum düşündükçe kötü olur. İkisi de zor sonuçta canım bebeğini düşün sen ve doktoruna güven..Sizde hiç öyle korku olmuyor mu
ikili olması çok iyi, ayrı ayrı da kullanılır, unnado da 54,90 şu an, kampanya bitmeden alayım diyorum ama fiyatı normal mi?
Cnm resmini koyabilirsen yada urun kodu filan varsa yazsana bi bakayım fiyatı da uygunmus diğer anne bakım çantalarını gore..canım ben kraft ın aldım 75 tl ye hem büyk hem kullanışlı termosu alt açacağı ve kirli bez torbası var bir sürü de gözü var resim yklemeyi denedim ama olmadı bi ara yine denerim atmayı
çok sağol canım, bu arada emzirme sütyeni ben Şahinler marka aldım, pamuklu yani penye ve çok rahat, şu anda da kullanıyorum çünkü benim ğöğüs uçlaeım çok büyümesine rağmen göstermiyor hemde çok rahat.bide emzirme sutyenlerinizi nasıl aldınız penye mi yoksa bu göğüs ucunu belli etmiyenlerden mi..emzirme sutyeni konusunda da çok kararsizim hangi marka almaliyim
Cnm ben trendyoldan indirimle aldım yanina bide pijama takimi almıştım 2 si kargo filan dahil 65 lira tutmuştu ayrı ayrı hatırlamıyorum..
Cnm resmini koyabilirsen yada urun kodu filan varsa yazsana bi bakayım fiyatı da uygunmus diğer anne bakım çantalarını gore..
Ben daha önceden de tanıyordum zaten, güler yüzlü bir doktor canım ve en önemlisi hep sakin...Senin seveceğine eminimHastanenin odaları biraz küçük canım, yani ben ameliyatlarımı Acıbadem'de olmuştum orayla kıyasladım,ona göre biraz küçük.Ama herşey yeni tabi.Ama tatlım senin gözün bebekten başka birşey görmeyeceği için isterse ufacık olsun,farketmez Önemli olan odayı dolduran minik
Ben de baby cotton aldım canım.15 günde teslim edeceklerini duyunca da çok şaşırdım
Bu arada bebek odasına halı alacakmısınız arkadaşlar, bazı yerlerde sağlıklı değil deniyor, bu nedenle karar veremedim ben.Bir de sterilizatör aldınız mı?
Ay hadi inşallah canımbu arada halı alırsam english home dan yıkanabilenlerden alıcam canım sık sık yıkarım
Günaydın anneler ve kuzuları, hayırlı cumalar.
Izne ayrılmama son 2 hafta, çok mutluyum çokkk
Kızlar biz de bugün doktora gittik. Herşey yolunda. 1660 gr boyu haftasına göre uzun. Suyu iyi, plasentasını da yukarıda. Onun dışında baş aşağı pozisyona dönmüş. Ben de farkındayım zaten karnım daha aşağıda duruyor. Çalışabilir raporumu da aldım hayırlısıyla. Iki hafta sonra yıllık izne ardından da doğum iznine çıkacağım. Şimdilik normal doğum için herşeyi yolunda görünüyor, hakkımızda hayırlısı
Kızlar ellerim ayaklarım deli gibi kaşınıyor bileklerinde.... Var mı böyle olan. Sağlık ocağı salı test yapçakmış... Böbrek taşıda düşürüyorum. Halim perişan ... Dün belim ve bacaklarım ilk defa ağrıdı kasığında ince sızılar giriyor. Böbrekten mi, erken doğum mu diye kafayı takıyorum. Yakındaki doktor artık bana gelme diycek haftada 2 kere farklı sebepten hastanedeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?