2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Aaa doğru ya canım sen ayrıldın izne ne güzel :) evet canım öyle yap, bak benim de değişiyor doktorum hayırlısı bakalım..

Ben de bayramdan 20 gün önce olsun dıyorum anem gelcek bayrama cok yakın olsa fazla kalamaz ya da bayramın ıkıncı üçüncü günü gelsın:))

bide emzirme sutyenlerinizi nasıl aldınız penye mi yoksa bu göğüs ucunu belli etmiyenlerden mi..emzirme sutyeni konusunda da çok kararsizim hangi marka almaliyim
ikili olması çok iyi, ayrı ayrı da kullanılır, unnado da 54,90 şu an, kampanya bitmeden alayım diyorum ama fiyatı normal mi?

Cnm ben trendyoldan indirimle aldım yanina bide pijama takimi almıştım 2 si kargo filan dahil 65 lira tutmuştu ayrı ayrı hatırlamıyorum..

canım ben kraft ın aldım 75 tl ye hem büyk hem kullanışlı termosu alt açacağı ve kirli bez torbası var bir sürü de gözü var resim yklemeyi denedim ama olmadı bi ara yine denerim atmayı
Cnm resmini koyabilirsen yada urun kodu filan varsa yazsana bi bakayım fiyatı da uygunmus diğer anne bakım çantalarını gore..

çok sağol canım, bu arada emzirme sütyeni ben Şahinler marka aldım, pamuklu yani penye ve çok rahat, şu anda da kullanıyorum çünkü benim ğöğüs uçlaeım çok büyümesine rağmen göstermiyor hemde çok rahat.

Cnm resmini koyabilirsen yada urun kodu filan varsa yazsana bi bakayım fiyatı da uygunmus diğer anne bakım çantalarını gore..

bende çanta arayışındayım bu aralar, resim eklerseniz çok iyi olur

günaydınlar...
bugün günlerden cuma...
merhaba annecikler merhaba,
yeni günün sevinciyle merhaba annecikler merhaba,,,

bir zamanlar böyle bir prg vardı.. biraz değiştirdim :)
hafta sonuna geliyoruz. yani bir hafta daha bitiyor.

sağlıklı,mutlu,huzurlu günlerimiz olur inşallah..

Ay hadi inşallah canım :) bu arada halı alırsam english home dan yıkanabilenlerden alıcam canım sık sık yıkarım

Ay hadi inşallah canım bu arada halı alırsam english home dan yıkanabilenlerden alıcam canım sık sık yıkarım

Saol canım, haftasonu ben de bakayım English Home'a o zaman...

Herkese günaydın arkadaşlar...Çalışan anneler, son haftalarımız, yakında bizim için de cuma gününün diğer günlerden hiçbir farkı kalmayacak,çünkü hergün bebişlerle evde olacağız :)

Kızlar ellerim ayaklarım deli gibi kaşınıyor bileklerinde.... Var mı böyle olan. Sağlık ocağı salı test yapçakmış... Böbrek taşıda düşürüyorum. Halim perişan ... Dün belim ve bacaklarım ilk defa ağrıdı kasığında ince sızılar giriyor. Böbrekten mi, erken doğum mu diye kafayı takıyorum. Yakındaki doktor artık bana gelme diycek haftada 2 kere farklı sebepten hastanedeyim...

Kızlar ellerim ayaklarım deli gibi kaşınıyor bileklerinde.... Var mı böyle olan. Sağlık ocağı salı test yapçakmış... Böbrek taşıda düşürüyorum. Halim perişan ... Dün belim ve bacaklarım ilk defa ağrıdı kasığında ince sızılar giriyor. Böbrekten mi, erken doğum mu diye kafayı takıyorum. Yakındaki doktor artık bana gelme diycek haftada 2 kere farklı sebepten hastanedeyim...

hee hee bende öyle yapıcam çalışabilir raporu alıp 2 hafta çalışıp sonra yıllık iznimi kullanıcam sen kaç haftaya kadar çalışır raporu aldın canım çalışır raporu için tahlil falan istediler mi ooff çok soru sordum kusura bakma

canım geçmiş olsun.
kaşıdıkça kaşınırsın sakın kaşıma.. zaten vücut kuru olunca tahriş yapıyor..ılık duş al.
ilgini dikkatini başka şeylere ver. rahatsız varsa zaten sonuçlardan çıkıyor

dediğin gibi dr dan çıkmıyoruz. Dr bana seni bir türlü doğurtamadım zor doğurttuğum hamilelerden dedi. birbirimizi çok görüyoruz ya öyle geliyor diyor..

Günaydın arkadaşlar,
Dün akşam rahatsızlandım ama neden anlamadım sıcaktan mı bunaldım yoksa gaz mı vardı çözemedim ama karnım hep ağrıdı bir ara bayağı korktum ama şükür geçti..Bu haftasonu çok sıcak olacakmış aman dikkat edelim ben evden çıkmayı pek düşünmüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…