aa neden kesilsin ki rapor değil yıllık izin hakkını kullanıyorsun bence öyle bir şey olmaz
İşinden memnunsan ayrılma bence. Ben son zamanlarda zaten memnun değildim. O yüzden ayrılma kararı verdim. Maaşım şartlarım iyi ama kurumsallık sıfır, başkaca şeylerde var. Eğer kızıma bakarken iyi bir iş fırsatı bulursam da işe başlarım. Cinsiyeti cidden önemli değildi ama ben hep kız hissettim, içime hep öyle doğduİsim önce Maya düşündüm. Sonra bi baktım insanlar köpeklerine "Maya" ismini veriyor. Vazgeçtim sırf bu yüzden. Şimdi de Ayça düşünüyorum ama kararsızım. Çok zormuş isim bulmak. Sen buldun mu peki?
Canım benim gönlümden geçen 15 Eylül'de izne ayrılmak.Ama eşim çok panik yapıyor ve en fazla Eylül'e kadar çalış diyor.Açıkçası ikna edebilirsem ve de doktor bir risk görmezse Eylül'ün ortasına kadar çalışmak istiyorum.
Ben de aldım dün geldi henüz okumaya başlamadım. Damla önermişti. Ayrıca Nevzat Tarhan ın Sen Ben ve Çocuklarımız kitabını öneririm. O kadar doğru tesbitler var ki çok öğretici kesinlikle her anne adayı hatta evli çiftler nevzat tarhanı okumalı...Başka bir kitabını da okumuştum o da bana çok bilgi kattı.
Ben de aldım dün geldi henüz okumaya başlamadım. Damla önermişti. Ayrıca Nevzat Tarhan ın Sen Ben ve Çocuklarımız kitabını öneririm. O kadar doğru tesbitler var ki çok öğretici kesinlikle her anne adayı hatta evli çiftler nevzat tarhanı okumalı...Başka bir kitabını da okumuştum o da bana çok bilgi kattı.
Ben okumaya başladım canım ve çok beğendim. Nevzat Tarhan ın bende de bir kitabı var ama senin önerdiğine de bakacağım. Bir daha ki siparişte de onu alayım o zaman:)Ben de aldım dün geldi henüz okumaya başlamadım. Damla önermişti. Ayrıca Nevzat Tarhan ın Sen Ben ve Çocuklarımız kitabını öneririm. O kadar doğru tesbitler var ki çok öğretici kesinlikle her anne adayı hatta evli çiftler nevzat tarhanı okumalı...Başka bir kitabını da okumuştum o da bana çok bilgi kattı.
Bilmiyorum ama kanunda böyle geçiyormuş işte aşağıda yazıyor;
KAMU PERSONELİ GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 2)
..Bu hükmün uygulanma şekli;
a) Doğumdan önceki üç haftaya kadar Kurumunda çalışabileceği tabip raporuyla onaylanan ve doğum sonrası analık iznine eklenmesi gereken azami beş haftalık süre içerisinde kanuni izinlerini kullanan kadın memurun, doğum sonrası analık iznine sadece doğum öncesi analık izni içerisinde Kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği sürelerin eklenmesi gerekmekte olup, bu süre içerisinde alınan kanuni izinler doğum sonrası analık iznine ilave edilemeyecektir.
Herkese günaydın. Biz randevumuzdan geliyoruz. Sonunda kendimize göre baska bir doktor bulduk. Hastane cok cok uzak olsa da doğumu burada yapacağız. Bugun bu doktorlaydı randevumuz ve ne yazık ki kireçlenmemiz yani yaşlanmamız 3. Seviyeye ulaşmış. Doktor en geç Eylül'ün başında alırız dedi. Cok şükür kilomuz 2500 olmuş. Suyumuz iyi ama kireçlenme cok hızlı bir şekilde ilerliyor. Bir haftada 1 derece artması bizi cok korkuttu. Eylül'ün basına kadar bile bebek içerde kalabilse cok güzel dedi doktor. Sonuclarımız boyle yani kızıma kavuşmama sadece 2 hafta kaldı anneler. Biyandan heyecanlıyım biyandan korkuyorum. Doktorum 3. Derece olmuş diyince başladım ağlamaya annelik gercekten cok zormuş
Bilmiyorum ama kanunda böyle geçiyormuş işte aşağıda yazıyor;
KAMU PERSONELİ GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 2)
..Bu hükmün uygulanma şekli;
a) Doğumdan önceki üç haftaya kadar Kurumunda çalışabileceği tabip raporuyla onaylanan ve doğum sonrası analık iznine eklenmesi gereken azami beş haftalık süre içerisinde kanuni izinlerini kullanan kadın memurun, doğum sonrası analık iznine sadece doğum öncesi analık izni içerisinde Kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği sürelerin eklenmesi gerekmekte olup, bu süre içerisinde alınan kanuni izinler doğum sonrası analık iznine ilave edilemeyecektir.
Herkese günaydın. Biz randevumuzdan geliyoruz. Sonunda kendimize göre baska bir doktor bulduk. Hastane cok cok uzak olsa da doğumu burada yapacağız. Bugun bu doktorlaydı randevumuz ve ne yazık ki kireçlenmemiz yani yaşlanmamız 3. Seviyeye ulaşmış. Doktor en geç Eylül'ün başında alırız dedi. Cok şükür kilomuz 2500 olmuş. Suyumuz iyi ama kireçlenme cok hızlı bir şekilde ilerliyor. Bir haftada 1 derece artması bizi cok korkuttu. Eylül'ün basına kadar bile bebek içerde kalabilse cok güzel dedi doktor. Sonuclarımız boyle yani kızıma kavuşmama sadece 2 hafta kaldı anneler. Biyandan heyecanlıyım biyandan korkuyorum. Doktorum 3. Derece olmuş diyince başladım ağlamaya annelik gercekten cok zormuş
bende çanta arayışındayım bu aralar, resim eklerseniz çok iyi olur
ayrıca kamu personeli değilim ben belki bu yasa onlar için geçerlidir. yinede yanıtına ve uyarına teşekkür
ayrıca kamu personeli değilim ben belki bu yasa onlar için geçerlidir. yinede yanıtına ve uyarına teşekkür
Önemli olan sağlıcakla doğması. Doğduktan sonra alır kiloları bebeğin nasıl olsa. Bence hiç boşuna sıkıntı strese girip bebeğine yansıtma bu durumu.Herkese günaydın. Biz randevumuzdan geliyoruz. Sonunda kendimize göre baska bir doktor bulduk. Hastane cok cok uzak olsa da doğumu burada yapacağız. Bugun bu doktorlaydı randevumuz ve ne yazık ki kireçlenmemiz yani yaşlanmamız 3. Seviyeye ulaşmış. Doktor en geç Eylül'ün başında alırız dedi. Cok şükür kilomuz 2500 olmuş. Suyumuz iyi ama kireçlenme cok hızlı bir şekilde ilerliyor. Bir haftada 1 derece artması bizi cok korkuttu. Eylül'ün basına kadar bile bebek içerde kalabilse cok güzel dedi doktor. Sonuclarımız boyle yani kızıma kavuşmama sadece 2 hafta kaldı anneler. Biyandan heyecanlıyım biyandan korkuyorum. Doktorum 3. Derece olmuş diyince başladım ağlamaya annelik gercekten cok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?