2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
aa neden kesilsin ki rapor değil yıllık izin hakkını kullanıyorsun bence öyle bir şey olmaz

Bilmiyorum ama kanunda böyle geçiyormuş işte aşağıda yazıyor;

KAMU PERSONELİ GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 2)

..Bu hükmün uygulanma şekli;
a) Doğumdan önceki üç haftaya kadar Kurumunda çalışabileceği tabip raporuyla onaylanan ve doğum sonrası analık iznine eklenmesi gereken azami beş haftalık süre içerisinde kanuni izinlerini kullanan kadın memurun, doğum sonrası analık iznine sadece doğum öncesi analık izni içerisinde Kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği sürelerin eklenmesi gerekmekte olup, bu süre içerisinde alınan kanuni izinler doğum sonrası analık iznine ilave edilemeyecektir.

anladım.. Umarım dilediğin gibi olur ben de yalan yok kimseye söylemesem de içimden hep kız geçirdim, Allah gönlüme göre verdi Maya çok güzel bir isim bence, köpeğe verildiğini de hiç duymamıştım neyse tabi boşver o zaman :) Ayça da güzel.. Biz Masal koyuyoruz inşallah canım :) başından beri belliydi..

Ben de 19 eylülde ayrılıcam canım, sağlık problemi olmazsa. Panik yapmayın canım ya baktın olmuyor bırakırsın zaten son iki hafta azıcık zor geçer ama zaten işler de hafifler, üstüne gelmez kimse

Kızlar ya bu site ne biçim? bana yapılan alıntılar hangileri anlamıyorum. Bazı mesajları cevaplıyorum ama gözükmüyor. Ben mi beceremedim Alışana kadar vakit geçecek her halde.
Herkes nasıl okuyamadım tam geçmişi. İki gündür arkadaşlarımı çağırıyorum bana çok iyi geldi uzun zamandır görüşemiyorduk o yüzden pek bakamadım foruma.
Cumartesi kontrolüm var dua edin inş her şey yolundadır. Bu sefer izin işini, doğumu sorucam doktoruma. Bir de hastane ile ilgili tekrar bilgi alıp doğuma neler dahil diye, odaları falan gezicem. Tekrar fiyat alıcam, 2000-2500 tl arası demişlerdi 3-4 ay önce falan değişmemiştir herhalde.

Ben okumaya başladım canım ve çok beğendim. Nevzat Tarhan ın bende de bir kitabı var ama senin önerdiğine de bakacağım. Bir dahaki siparişte de onu alayım o zaman:)

Herkese günaydın. Biz randevumuzdan geliyoruz. Sonunda kendimize göre baska bir doktor bulduk. Hastane cok cok uzak olsa da doğumu burada yapacağız. Bugun bu doktorlaydı randevumuz ve ne yazık ki kireçlenmemiz yani yaşlanmamız 3. Seviyeye ulaşmış. Doktor en geç Eylül'ün başında alırız dedi. Cok şükür kilomuz 2500 olmuş. Suyumuz iyi ama kireçlenme cok hızlı bir şekilde ilerliyor. Bir haftada 1 derece artması bizi cok korkuttu. Eylül'ün basına kadar bile bebek içerde kalabilse cok güzel dedi doktor. Sonuclarımız boyle yani kızıma kavuşmama sadece 2 hafta kaldı anneler. Biyandan heyecanlıyım biyandan korkuyorum. Doktorum 3. Derece olmuş diyince başladım ağlamaya annelik gercekten cok zormuş

Kızlar ya bu site ne biçim? bana yapılan alıntılar hangileri anlamıyorum. Bazı mesajları cevaplıyorum ama gözükmüyor. Ben mi beceremedim Alışana kadar vakit geçecek her halde.
Herkes nasıl okuyamadım tam geçmişi. İki gündür arkadaşlarımı çağırıyorum bana çok iyi geldi uzun zamandır görüşemiyorduk o yüzden pek bakamadım foruma.
Cumartesi kontrolüm var dua edin inş her şey yolundadır. Bu sefer izin işini, doğumu sorucam doktoruma. Bir de hastane ile ilgili tekrar bilgi alıp doğuma neler dahil diye, odaları falan gezicem. Tekrar fiyat alıcam, 2000-2500 tl arası demişlerdi 3-4 ay önce falan değişmemiştir herhalde.

Ben okumaya başladım canım ve çok beğendim. Nevzat Tarhan ın bende de bir kitabı var ama senin önerdiğine de bakacağım. Bir daha ki siparişte de onu alayım o zaman:)

Ben okumaya başladım canım ve çok beğendim. Nevzat Tarhan ın bende de bir kitabı var ama senin önerdiğine de bakacağım. Bir daha ki siparişte de onu alayım o zaman:)

SİMLAA YA
Cevap yazamıyorum nedense bu şekilde yazayım dedim ben de bakalım gidecek mi

ik müdürüme sordum öyle bir kesinti olmuyor dedi. Senin yıllık izin hakkın ayrı doğum izni hakkın ayrı dedi. Ama eğer hastalık için başka bir rapor alırsan izin kullanmak için o zaman kesiliyormuş

erken doğum olsa da bebeğinin gelişimi gayet normal ve sağlıklı görünüyor. üzülme canım, sağlıkla kucağına alınca bu zor zamanları unutursun, ne güzel ki evladını erkenden öpüp koklayacaksın. olumsuzluklar mecburi ise, olumlu düşünmek lazım değil mi? :)

ayrıca kamu personeli değilim ben belki bu yasa onlar için geçerlidir. yinede yanıtına ve uyarına teşekkür

Maşallah bebeğine canım:) Allah kucağına almaya nasip etsin inşallah. Bu kireçlenme olayını ilk kez duydum ama bak çözümsüz bir şey değil çok şükür. Ne kadar az kaldı senin öyle ben bile heyecanlandım çok şimdi. Ay bize yaz olur mu bebişini kucağına alınca.

canım benim yaa kıyamam maşallah ama baksana çok güzel büyümüş Henamız :) gönlüne göre doktor ve hastane bulmana da çok sevindim canım, çok şükür ki hazırlıklarını da tamamlamıştın, hiç stres yapma moralini bozma, en kötü 2700 falan doğar minnoş ve hemen toparlar sen merak etme

Önemli olan sağlıcakla doğması. Doğduktan sonra alır kiloları bebeğin nasıl olsa. Bence hiç boşuna sıkıntı strese girip bebeğine yansıtma bu durumu.

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama bak çok şükür ki kilosu iyi ve 2 haftaya kadar da daha çok kg alacak o yüzden hiç kafana takma benim bir arkadaşımın daha 8 aylık bile değilken aldılar bebek çok sağlıklı şimdi iyi düşün iyi olsun canım dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…