Cnm ben trendyoldan aldım.üst kısmı ikili içindeki bebe yakalı zıbın gibi ayni zaten normalde onunla altı mi giydiririm.üst parçada çok tatlı sıfır kol onu daha çok foto çekimi için istedim.o boncuklu yapilan hazır satılan takımlardan aliyim diodum sonra onlar kullanışlı olmaz syikamasi filan sorun olur DİE bundan almaya karar verdim.penyesi çok II geldi
Insallah yaa normal doğumu basaramicam galiba
siz hiç korkmuyor musunuz((((
kızlar bebek çantası olarak nasıl birşey aldınız ne marka genişliğinden filan memnun kaldiniz mi.bide bebek tarağı sizce gerekli mi kepek filan içinmiş.alıp almama konusunda kararsız kaldım.bu arada oyun halısı düşünenler varsa e bebekte tiny love indirime girmiş gecen hafta stokta yok gozukuyodu bu hafta tekrar stoga girmiş ben dun sipariş verdim.heyecanla bekliorum
Güzelmiş :)Bebek Arabası nasıl kizlarEki Görüntüle 1218189
Biz de buna benzer modeller beğendik, ama son kararımız "casual cadillac" oldu. Pratik ve kullanışlı. Amazonda var galiba, orası da oldukça güvenilir bir site. Zamanın da var siparişi beklemek için, neden olmasınSaol canım ama kararsizim hala
Ewet amozonu bende çok beğeniyorum..Bu hafta siparis vericem galiba ne kdr arastirirsam okdr kafam karışıyorBiz de buna benzer modeller beğendik, ama son kararımız "casual cadillac" oldu. Pratik ve kullanışlı. Amazonda var galiba, orası da oldukça güvenilir bir site. Zamanın da var siparişi beklemek için, neden olmasın
canım ben kraft ın aldım 75 tl ye hem büyk hem kullanışlı termosu alt açacağı ve kirli bez torbası var bir sürü de gözü var resim yklemeyi denedim ama olmadı bi ara yine denerim atmayı :)kızlar bebek çantası olarak nasıl birşey aldınız ne marka genişliğinden filan memnun kaldiniz mi.bide bebek tarağı sizce gerekli mi kepek filan içinmiş.alıp almama konusunda kararsız kaldım.bu arada oyun halısı düşünenler varsa e bebekte tiny love indirime girmiş gecen hafta stokta yok gozukuyodu bu hafta tekrar stoga girmiş ben dun sipariş verdim.heyecanla bekliorum
Hoşgeldin canım, hayırlısıyla alalım da kucağımıza Eylül Ekim fark etmez, her türlü şeker bal onlarMrb kızlar uzun zamandır takıpteydım ama eskı tlf dan bi türlü gırıs yapamadımbfn de ekım annesi olcam belkı de eylul sat ım 2 ocak bakslım bayram şekerımı olacak ya da bayram öncesımi..
Benim de sat 1 ocak aynı sayılıriz bende çok merak ediyorum bayramdan öncemi sonramı ama söyle 38 hafta fln gelse gelme demem yanj :):)Mrb kızlar uzun zamandır takıpteydım ama eskı tlf dan bi türlü gırıs yapamadımbfn de ekım annesi olcam belkı de eylul sat ım 2 ocak bakslım bayram şekerımı olacak ya da bayram öncesımi..
Evet karar verip sonra da araştırmayı bırakmak lazım, yoksa çıkılmıyor işin içindenEwet amozonu bende çok beğeniyorum..Bu hafta siparis vericem galiba ne kdr arastirirsam okdr kafam karışıyor
Allah bağışlasın ikilemişsin ne güzel:)Bu arada ıkıncı bebegım bi kızım var üç yaşında bi kızım daha olucak kısmetse
Canım bendeki buCanım sende hangi sophie var?
Teşekkürler cevap için. Bu arada meslektaşmışızŞehir de aynı. Doktorumuzda aynı mı acaba Bodylerin hepsi yeni doğan mı peki? Ben şuan için atlet şeklinde almayı düşünmüyorum ama ekimden sonra önümüz kış. Üşümez mi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?