Hangi doktoru düşünüyorsun peki?Canım ben de Bakırköy Acıbadem'de doğum yapmayı planlıyorum. Doğum tarihlerimizde yakınmış, bakarsın aynı tarihlerde hastanede oluruz
Canım benim gönlümden geçen 15 Eylül'de izne ayrılmak.Ama eşim çok panik yapıyor ve en fazla Eylül'e kadar çalış diyor.Açıkçası ikna edebilirsem ve de doktor bir risk görmezse Eylül'ün ortasına kadar çalışmak istiyorum.
Günaydın doğum iznine mi 2 hafta kaldı geç olmuyor mu canım 32. haftada çıkılmıyormuydu
Yok tahlil falan istemiyorlar. Dr çalışmak mı istiyorsun iznini başlatalım mı dedi. Ben de çalışabilir isteyince yazdılar raporuhee hee bende öyle yapıcam çalışabilir raporu alıp 2 hafta çalışıp sonra yıllık iznimi kullanıcam sen kaç haftaya kadar çalışır raporu aldın canım çalışır raporu için tahlil falan istediler mi ooff çok soru sordum kusura bakma
Canım yıllık izin kanuni hak olduğu ve ücretli izin kapsamında olduğu için sorun olmaması gerekiyor. Benim daha önce de hamile arkadaşlarım bu şekilde yaptı. Üstelik bizde kurum olarak izin devretme gibi birşey olmadığı için ben yıllık iznimi 2014 bitmeden kullanmak zorundayım. Eğer çalışabilir raporu aldıktan sonra grip bile olup rapor Alman gerekirse o zaman bozuyorlar otomatik olarak raporunu diye biliyorumSakın yapmayın öyle çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izin ya da rapor alamazsınız. Eğer alırsanız doğum sonrası izninden kesiliyormuş aldığınız izin ve raporlar haberiniz olsun. Ama çalışabilir raporu alıp 2 hafta çalıştıktan sonra iş göremezlik alıp çalışmayabilirsiniz. Yıllık izninizi de doğum izinleri bitince kullanırsınız..
:) Masal bi ara bende düşündüm hatta Maya değil Masal olsun dedim. Hem de bir tane değil arkadaşlarımın çevreden köpeği olanlardan saydım tam üç tanesinin ismi Mayaanladım.. Umarım dilediğin gibi olurben de yalan yok kimseye söylemesem de içimden hep kız geçirdim, Allah gönlüme göre verdi Maya çok güzel bir isim bence, köpeğe verildiğini de hiç duymamıştım neyse tabi boşver o zaman Ayça da güzel.. Biz Masal koyuyoruz inşallah canım başından beri belliydi..
Herkese günaydın. Biz randevumuzdan geliyoruz. Sonunda kendimize göre baska bir doktor bulduk. Hastane cok cok uzak olsa da doğumu burada yapacağız. Bugun bu doktorlaydı randevumuz ve ne yazık ki kireçlenmemiz yani yaşlanmamız 3. Seviyeye ulaşmış. Doktor en geç Eylül'ün başında alırız dedi. Cok şükür kilomuz 2500 olmuş. Suyumuz iyi ama kireçlenme cok hızlı bir şekilde ilerliyor. Bir haftada 1 derece artması bizi cok korkuttu. Eylül'ün basına kadar bile bebek içerde kalabilse cok güzel dedi doktor. Sonuclarımız boyle yani kızıma kavuşmama sadece 2 hafta kaldı anneler. Biyandan heyecanlıyım biyandan korkuyorum. Doktorum 3. Derece olmuş diyince başladım ağlamaya annelik gercekten cok zormuş
Masal bi ara bende düşündüm hatta Maya değil Masal olsun dedim. Hem de bir tane değil arkadaşlarımın çevreden köpeği olanlardan saydım tam üç tanesinin ismi Maya
Herkese günaydın. Biz randevumuzdan geliyoruz. Sonunda kendimize göre baska bir doktor bulduk. Hastane cok cok uzak olsa da doğumu burada yapacağız. Bugun bu doktorlaydı randevumuz ve ne yazık ki kireçlenmemiz yani yaşlanmamız 3. Seviyeye ulaşmış. Doktor en geç Eylül'ün başında alırız dedi. Cok şükür kilomuz 2500 olmuş. Suyumuz iyi ama kireçlenme cok hızlı bir şekilde ilerliyor. Bir haftada 1 derece artması bizi cok korkuttu. Eylül'ün basına kadar bile bebek içerde kalabilse cok güzel dedi doktor. Sonuclarımız boyle yani kızıma kavuşmama sadece 2 hafta kaldı anneler. Biyandan heyecanlıyım biyandan korkuyorum. Doktorum 3. Derece olmuş diyince başladım ağlamaya annelik gercekten cok zormuş
Hangi doktoru düşünüyorsun peki?
ay damlacım stres yapma artık kendine bak bebişinin kilosu da çok iyi maşalalh,çok az kaldı meleğini kucagına almana heyecanlandım valla.sakın ağlama sağ salim alıcaksın inşallah.damla sen nst ye girdinmi hiç???Herkese günaydın. Biz randevumuzdan geliyoruz. Sonunda kendimize göre baska bir doktor bulduk. Hastane cok cok uzak olsa da doğumu burada yapacağız. Bugun bu doktorlaydı randevumuz ve ne yazık ki kireçlenmemiz yani yaşlanmamız 3. Seviyeye ulaşmış. Doktor en geç Eylül'ün başında alırız dedi. Cok şükür kilomuz 2500 olmuş. Suyumuz iyi ama kireçlenme cok hızlı bir şekilde ilerliyor. Bir haftada 1 derece artması bizi cok korkuttu. Eylül'ün basına kadar bile bebek içerde kalabilse cok güzel dedi doktor. Sonuclarımız boyle yani kızıma kavuşmama sadece 2 hafta kaldı anneler. Biyandan heyecanlıyım biyandan korkuyorum. Doktorum 3. Derece olmuş diyince başladım ağlamaya annelik gercekten cok zormuş
Yok tahlil falan istemiyorlar. Dr çalışmak mı istiyorsun iznini başlatalım mı dedi. Ben de çalışabilir isteyince yazdılar raporu
Canım yıllık izin kanuni hak olduğu ve ücretli izin kapsamında olduğu için sorun olmaması gerekiyor. Benim daha önce de hamile arkadaşlarım bu şekilde yaptı. Üstelik bizde kurum olarak izin devretme gibi birşey olmadığı için ben yıllık iznimi 2014 bitmeden kullanmak zorundayım. Eğer çalışabilir raporu aldıktan sonra grip bile olup rapor Alman gerekirse o zaman bozuyorlar otomatik olarak raporunu diye biliyorum
ay damlacım stres yapma artık kendine bak bebişinin kilosu da çok iyi maşalalh,çok az kaldı meleğini kucagına almana heyecanlandım valla.sakın ağlama sağ salim alıcaksın inşallah.damla sen nst ye girdinmi hiç???Herkese günaydın. Biz randevumuzdan geliyoruz. Sonunda kendimize göre baska bir doktor bulduk. Hastane cok cok uzak olsa da doğumu burada yapacağız. Bugun bu doktorlaydı randevumuz ve ne yazık ki kireçlenmemiz yani yaşlanmamız 3. Seviyeye ulaşmış. Doktor en geç Eylül'ün başında alırız dedi. Cok şükür kilomuz 2500 olmuş. Suyumuz iyi ama kireçlenme cok hızlı bir şekilde ilerliyor. Bir haftada 1 derece artması bizi cok korkuttu. Eylül'ün basına kadar bile bebek içerde kalabilse cok güzel dedi doktor. Sonuclarımız boyle yani kızıma kavuşmama sadece 2 hafta kaldı anneler. Biyandan heyecanlıyım biyandan korkuyorum. Doktorum 3. Derece olmuş diyince başladım ağlamaya annelik gercekten cok zormuş
Aaa Facede de mi grup var? Bende katılmak isterim :)Facedeki grupta betül doğumunu yapmış. Çok mutlu oldum. Küvezdeymiş ama çıkar elbetteAllahım kavuştursun onları )
Bu arada herkese hayırlı sabahlar. Ben bugüne hiç iyi başlamadım aslında.Aptal insanlarla uğraştım. Buradan kurtulup nefes almam için son 10 iş günü.
Tabi tabi, ben de ücretsiz iznindeki arkadaşıma sordum o da benim yapacağım gibi yapmış. Çalışabilir raporu içinde yıllık izin kullanıp kullanmamana bakmıyorlar. Sen yine çalışmış gibi o iki haftayı da saydırabiliyorsun sonrasında dediaynen bende ik müdürüme sordum canım bana da arkadaşımız aynı mesajı atmış korktum bende hemen ik müdürne sordum öyle bir kesinti olmuyor dedi ikisi farklı şeyler dedi oohh
Canım ağlama, kilosu falan gayet iyi kızının. Sen endişe etme. Kızını küveze bile alacaklarını sanmıyorum. Sen şimdi yatağını falan kur kızının:) Nevresimlerini falan ser. Her şeyi hazır olsun :) Çok az kaldı:) Sen nerdeyse ağustos annesi olacaksın :)) Çok heyecanlıııııı:)))Herkese günaydın. Biz randevumuzdan geliyoruz. Sonunda kendimize göre baska bir doktor bulduk. Hastane cok cok uzak olsa da doğumu burada yapacağız. Bugun bu doktorlaydı randevumuz ve ne yazık ki kireçlenmemiz yani yaşlanmamız 3. Seviyeye ulaşmış. Doktor en geç Eylül'ün başında alırız dedi. Cok şükür kilomuz 2500 olmuş. Suyumuz iyi ama kireçlenme cok hızlı bir şekilde ilerliyor. Bir haftada 1 derece artması bizi cok korkuttu. Eylül'ün basına kadar bile bebek içerde kalabilse cok güzel dedi doktor. Sonuclarımız boyle yani kızıma kavuşmama sadece 2 hafta kaldı anneler. Biyandan heyecanlıyım biyandan korkuyorum. Doktorum 3. Derece olmuş diyince başladım ağlamaya annelik gercekten cok zormuş
Bende rüyamda Maya görmüştüm :)ben cinsiyeti öğrenmeden rüyamda görmüştüm Masal diyebeğenmene sevindim desene bu sıralar köpeklerde moda isim Maya )))
Benim de sat 1 ocak aynı sayılıriz bende çok merak ediyorum bayramdan öncemi sonramı ama söyle 38 hafta fln gelse gelme demem yanj
Cnm resmini koyabilirsen yada urun kodu filan varsa yazsana bi bakayım fiyatı da uygunmus diğer anne bakım çantalarını gore..
Benim de sat 1 ocak aynı sayılıriz bende çok merak ediyorum bayramdan öncemi sonramı ama söyle 38 hafta fln gelse gelme demem yanj
Eki Görüntüle 1218397 Eki Görüntüle 1218398 çantam böyle canım şuan dolu tabi oyüzden baya şiş :)Cnm resmini koyabilirsen yada urun kodu filan varsa yazsana bi bakayım fiyatı da uygunmus diğer anne bakım çantalarını gore..
erken doğum olsa da bebeğinin gelişimi gayet normal ve sağlıklı görünüyor. üzülme canım, sağlıkla kucağına alınca bu zor zamanları unutursun, ne güzel ki evladını erkenden öpüp koklayacaksın. olumsuzluklar mecburi ise, olumlu düşünmek lazım değil mi?
Maşallah bebeğine canımAllah kucağına almaya nasip etsin inşallah. Bu kireçlenme olayını ilk kez duydum ama bak çözümsüz bir şey değil çok şükür. Ne kadar az kaldı senin öyle ben bile heyecanlandım çok şimdi. Ay bize yaz olur mu bebişini kucağına alınca.
canım benim yaa kıyamammaşallah ama baksana çok güzel büyümüş Henamız gönlüne göre doktor ve hastane bulmana da çok sevindim canım, çok şükür ki hazırlıklarını da tamamlamıştın, hiç stres yapma moralini bozma, en kötü 2700 falan doğar minnoş ve hemen toparlar sen merak etme
Önemli olan sağlıcakla doğması. Doğduktan sonra alır kiloları bebeğin nasıl olsa. Bence hiç boşuna sıkıntı strese girip bebeğine yansıtma bu durumu.
canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama bak çok şükür ki kilosu iyi ve 2 haftaya kadar da daha çok kg alacak o yüzden hiç kafana takma benim bir arkadaşımın daha 8 aylık bile değilken aldılar bebek çok sağlıklı şimdi iyi düşün iyi olsun canım dualarımız seninle
günaydın canım.. bebeğin gelişimi iyi en azından. maşallah kilosu da güzel.. 2 hafta sonra kızına kavuşacaksın çok heyecan vericiinşallah kireçlenme de yavaşlar biraz.. hayırlısı olsun..
Canım muhtemelekn bebeğin 2,700-3,000 arası doğar ki bu da gayet sağlıklı bir kilo.Geçen hafta bir arkadaşım 2,700 civarında bir bebek dünyaya getirdi.Gayet de sağlıklı çok şükürBizi de heyecanlandırdın şimdi Hiç korkma annesi gibi formda ve güzel bir kız bebek dünyaya geliyor
Benim doktorum dışarıdan canım, Prof.Dr. Engin Oral.
ay damlacım stres yapma artık kendine bak bebişinin kilosu da çok iyi maşalalh,çok az kaldı meleğini kucagına almana heyecanlandım valla.sakın ağlama sağ salim alıcaksın inşallah.damla sen nst ye girdinmi hiç???
canım hiç üzme kendini, benim gördüğüm kendine ve bebeğine en çok dikkat eden annelerden biri sensin burdaki o yüzden gelişiminde hiçbir sorun yaşamayacaksın Allah' ın izniyle zaten gününde 2.500/2.700 doğan bebeklere normal deniyor ve küveze bile koymuyorlar, bence olumsuzlukları hiç düşünme kızını kucağına alacağını düşün sadece
nts çok iyi çıktı biraz kansızlık var işte bende birde pıhtılaşmama sorunu vardı o da düzelmiş çok şükür şimdilik herşey çok iyi seninde inşallah sonuçların iyi çıkar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?