2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hangi doktoru düşünüyorsun peki?

Günaydın doğum iznine mi 2 hafta kaldı geç olmuyor mu canım 32. haftada çıkılmıyormuydu
Yok tahlil falan istemiyorlar. Dr çalışmak mı istiyorsun iznini başlatalım mı dedi. Ben de çalışabilir isteyince yazdılar raporu
Canım yıllık izin kanuni hak olduğu ve ücretli izin kapsamında olduğu için sorun olmaması gerekiyor. Benim daha önce de hamile arkadaşlarım bu şekilde yaptı. Üstelik bizde kurum olarak izin devretme gibi birşey olmadığı için ben yıllık iznimi 2014 bitmeden kullanmak zorundayım. Eğer çalışabilir raporu aldıktan sonra grip bile olup rapor Alman gerekirse o zaman bozuyorlar otomatik olarak raporunu diye biliyorum

:) Masal bi ara bende düşündüm hatta Maya değil Masal olsun dedim. Hem de bir tane değil arkadaşlarımın çevreden köpeği olanlardan saydım tam üç tanesinin ismi Maya

günaydın canım.. bebeğin gelişimi iyi en azından. maşallah kilosu da güzel.. 2 hafta sonra kızına kavuşacaksın çok heyecan verici inşallah kireçlenme de yavaşlar biraz.. hayırlısı olsun..

Masal bi ara bende düşündüm hatta Maya değil Masal olsun dedim. Hem de bir tane değil arkadaşlarımın çevreden köpeği olanlardan saydım tam üç tanesinin ismi Maya

ben cinsiyeti öğrenmeden rüyamda görmüştüm Masal diye :) beğenmene sevindim :) desene bu sıralar köpeklerde moda isim Maya :))))

Canım muhtemelekn bebeğin 2,700-3,000 arası doğar ki bu da gayet sağlıklı bir kilo.Geçen hafta bir arkadaşım 2,700 civarında bir bebek dünyaya getirdi.Gayet de sağlıklı çok şükür :) Bizi de heyecanlandırdın şimdi :)Hiç korkma annesi gibi formda ve güzel bir kız bebek dünyaya geliyor :)

Hangi doktoru düşünüyorsun peki?

Benim doktorum dışarıdan canım, Prof.Dr. Engin Oral.

ay damlacım stres yapma artık kendine bak bebişinin kilosu da çok iyi maşalalh,çok az kaldı meleğini kucagına almana heyecanlandım valla.sakın ağlama sağ salim alıcaksın inşallah.damla sen nst ye girdinmi hiç???

canım hiç üzme kendini, benim gördüğüm kendine ve bebeğine en çok dikkat eden annelerden biri sensin burdaki o yüzden gelişiminde hiçbir sorun yaşamayacaksın Allah' ın izniyle zaten gününde 2.500/2.700 doğan bebeklere normal deniyor ve küveze bile koymuyorlar, bence olumsuzlukları hiç düşünme kızını kucağına alacağını düşün sadece

aynen bende ik müdürüme sordum canım bana da arkadaşımız aynı mesajı atmış korktum bende hemen ik müdürne sordum öyle bir kesinti olmuyor dedi ikisi farklı şeyler dedi oohh

ay damlacım stres yapma artık kendine bak bebişinin kilosu da çok iyi maşalalh,çok az kaldı meleğini kucagına almana heyecanlandım valla.sakın ağlama sağ salim alıcaksın inşallah.damla sen nst ye girdinmi hiç???

Facedeki grupta betül doğumunu yapmış. Çok mutlu oldum. Küvezdeymiş ama çıkar elbette :) Allahım kavuştursun onları :))

Bu arada herkese hayırlı sabahlar. Ben bugüne hiç iyi başlamadım aslında.Aptal insanlarla uğraştım. Buradan kurtulup nefes almam için son 10 iş günü.

Aaa Facede de mi grup var? Bende katılmak isterim :)

aynen bende ik müdürüme sordum canım bana da arkadaşımız aynı mesajı atmış korktum bende hemen ik müdürne sordum öyle bir kesinti olmuyor dedi ikisi farklı şeyler dedi oohh
Tabi tabi, ben de ücretsiz iznindeki arkadaşıma sordum o da benim yapacağım gibi yapmış. Çalışabilir raporu içinde yıllık izin kullanıp kullanmamana bakmıyorlar. Sen yine çalışmış gibi o iki haftayı da saydırabiliyorsun sonrasında dedi

Damla lütfen endişelenme herşey o kadar güzel olacak ki, zaten grupta en başta senin adın vardı, bak yine başı sen çekiyorsun. Anne zayıf model gibi kızı tabi ki zayıf olacak. Manken Annesinin manken henası olacak o :)
Çok güzel bir doğum yaşayacak ve muhteşem bir anne olacaksın. Beklediğinden sadece 10 gün öne aldınız tarihi. Hepimizin kalbi seninle biliyorsun

Canım ağlama, kilosu falan gayet iyi kızının. Sen endişe etme. Kızını küveze bile alacaklarını sanmıyorum. Sen şimdi yatağını falan kur kızının:) Nevresimlerini falan ser. Her şeyi hazır olsun :) Çok az kaldı:) Sen nerdeyse ağustos annesi olacaksın :)) Çok heyecanlıııııı:)))
Hangi hastanede yapacaksın doğumunu?

Benim de sat 1 ocak aynı sayılıriz bende çok merak ediyorum bayramdan öncemi sonramı ama söyle 38 hafta fln gelse gelme demem yanj
Cnm resmini koyabilirsen yada urun kodu filan varsa yazsana bi bakayım fiyatı da uygunmus diğer anne bakım çantalarını gore..
çantam böyle canım şuan dolu tabi oyüzden baya şiş :)

Önemli olan sağlıcakla doğması. Doğduktan sonra alır kiloları bebeğin nasıl olsa. Bence hiç boşuna sıkıntı strese girip bebeğine yansıtma bu durumu.

günaydın canım.. bebeğin gelişimi iyi en azından. maşallah kilosu da güzel.. 2 hafta sonra kızına kavuşacaksın çok heyecan verici inşallah kireçlenme de yavaşlar biraz.. hayırlısı olsun..

Sizler iyiki varsınız. Bugun gercekten duygusal bir günümdeyim herseye ağlıyorum. Desteğinizi hiç bir zaman esirgemediniz benden. Hepinizden Allah tek tek razı olsun. 3 kilo olsaydı rahat edecektim. Ben 4800 doğmuşum ya kızımın boyle az kilolu olması ne biliyim. Ama işte yine de son adet tarihimize gore beklenen doğum tarihinden 20-25 gün once gelecek olması üzüyor bizi. Ama yapcak birsey yok işte biyandan heyecan biyandan üzüntü var bizde.

nts çok iyi çıktı biraz kansızlık var işte bende birde pıhtılaşmama sorunu vardı o da düzelmiş çok şükür şimdilik herşey çok iyi seninde inşallah sonuçların iyi çıkar canım

AMAN ÇOK ŞÜKÜR CANIM HERŞEY ÇOK İİ ÇIKMIŞ. BENDE DÜN GİTTİM DOKTORUMA SORDUM Bİ SONRAKİ KONTROLUMDE YAPICAKMIŞ NST Yİ. KAN VE İDRAR TAHLİLLERİM İİ ÇIKMIŞ. İNŞ UNIVERSİTEDE YAPILCAK OLAN TESTLERİM GÜZEL ÇIKAR EN ÖNEMLİLERİ ONLAR ÇÜNKÜ ŞUANLIK. 5 HAFTA DAHA UZATTI ÇALIŞMAMI 18DE İZNE ÇIKICAM O ZAMANA KADAR DAYANABİLİRSEM TABİKİ SANMIORUM AMA DENİYCEM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…