2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
merhaba canim, suni sanci daha cok etkili oldugunu biliyorum ama herkeste ayni seviyede olmuyodur... 5 ay once ablam 3.yu dogum yapti suniyle hemde 5 gun gecikmeyle, epidural istedi ve cok rahat gecti hic sanci hissetmedim dedi hatta yapmacik oldu, biraz sancili olsaydi diye gulup gectik :)) 2. ci cocugunda kontrole gittiginde suyu bitmisti ve hemen suniyle dogurdu yine epidural olmustu ama ilki olum gibiydi diyo kendi sancisiyla yapti epidural fln etki yapmamis onda, oluyorum diye inledim diyor... iste bende sana farkli acidan anlatmis oldum yine karar senin canim...:)oyle boyle cikacak miniklerimiz insallah...

Bu konuda cok haklisin canim bazi doktorlar ilac vermeye bahaneariyolar... acikcasi ben bu konuda doktorumdan cok memnunum 3.aydan beri bana bigun kan ilacini ertesi gun vitamin seklinde kullandiriyo yani ikisini ayni gun gun asiri almiyorun son iki ay kalmasina ragmen ben son kontrolumde artik kanilacini hergune cikarmayalim mi dedim dur bi kan sayimina bakalim hersey yolundaysa bosuna ilaca neden yuklenelim ki dedi kan sonucumda guzel cikinca aynen devam et dedi odemlerimden falan bahsedince magnezyum verdi sadece seni biraz rahatlatir dedi peki kalsiyum vermiycekmisiniz gnelde veriyolar dedim hic gerek yok vucuda okadar yuklenmeye sen beslenmene zaten dikkat ediyosun dedi... ilk aylarda bana balik yagininda cok gereksiz oldugunu anlatmisti son yapilan calismalardan bahsetmisti... ama ben cogu kisinin doktoruna bakiyorum otomatik hemen herseyi yaziyolar...

Günaydın kızlar. Ne yazık ki hastaneden yazıyorum. Iki gündür yatıyorum burada gaz sancısı sandığım şey normal sancı çıktı. Erken doğum riskiyle tedaviye alındım. Açıklık var dedi doktorum. Bugün eve gönderecek sanırım ama evde de yatmak şartıyla. Aman dikkat edin kendinize, bol su içmek gerekiyormuş özellikle bu sicaklarda yormayın kendinizi. Bizden de dualarınızı esirgemeyin lütfen.

geçmiş olsun canım. inşallah herşey yolunda gider. bebeğin zamanlı sağlıcakla gelir. dinlenmen lazımmış.. o zaman kesinlikle elini birşeye vurma.. ben de öyle yapıyorum ama yalnız olunca ister istemez vuruyorsun.. ama bugün sadece kendi yemeğimi yiyeceğim. ek birşey yapmacağım..

Doğru bazı drlar öyle. Mesela folikasite hamilelikten bile önce başlatıyorlar. Benimkine sorduğumda "folikasiti İngiltere başlattı şimdi onlar bile tartışıyor, önce kalp atışlarını dinleyip hamileliğin başladığını görelim sonra kullanırsın" demişti. Ya da Demiri verdi ama kan sayımımı yenilettikten sonra kesti, iyi görünüyor lüzum yok diye. Fazladan teste de zorlamıyor özel olmasına rağmen. Perinatolog 3lü istedi 2liyi biraz riskli bulup, benim Dr ise akraba evliliği yoksa gerek duymuyorum boşuna yaptırma dedi.
Geçmiş olsun canım. Bol bol dua edicem senin için de. Yorma sen de kendini, güzel güzel keyif yap. Son haftalarının tadını ayaklarını uzatarak çıkar :) bakacak birileri var mı bari?

herkese günaydın,

bir haftadır annemde kalıyordum, canım benim elbebek gül bebek baktı bana ama evi çok sıcak olduğu için dayanamadım ve dün gece eve döndüm şimdiden özledim annemi

dün akşam annemin arkadaşları beni görmeye geldiler oğluşuma ciciler almışlar, annemin aldıklarını ve hediyelerimizi alıp geldik, bugün ve yarın gardolabımı biraz düzenleyip şifoniyerimi boşaltıp bebişin eşyalarına yer açmayı düşünüyorum, bebiş için bu http://www.e-bebek.com/eco-nuts-dogal-sivi-deterjani-120-240-yikama_ECO-AISES0120 deterjandan sipariş vermeyi düşünüyorum, kısmete haftayada çamaşırları yıkayıp artık hastane çantası hazırlamaya başlarım ,şafak 45 artık hazırlıkları hızlandırmak gerekiyor :)

günaydın canım, çok geçmiş olsun, iyi ki takip altındasın ve inşallah tez zamanda evine dönersin. son aylarda 1-2 cm açıklıkla doğuma kadar beklenebiliyor, hatta benim annemde de 7. ayda 2 cm açıklık tespit edilmiş ama o şekilde 2 ay bekleyip noröal doğum yapmış yine, sen de kendine dikkat et, inşallah vaktinde gelir kuzu

Günaydın canım tesekkür ederim ilgin alakan için. Aslında yazını dün gece okudum ama şimdi cevap verebiliyorum malum eşim buraya girdiğimi görünce cok dır dır yapıyor ama dün senin yazını gösterdim eşime dedi ne kadar güzel arkadaşlıklar kürmüşsün orada. Hersey için tesekkür ederim yanımda oldugun için öncelikle. Eet zaman yaklaştıkça insan strese giriyor en azından ben öyleyim. Ama bir tek ben değil eşimde cok büyük streste sanırım. Ama düne nazaran bugun daha iyim. Yapacak birsey yok hevesle kızımızı bekliyoruz artık. Yalnız sana birsey soracağım. Şimdi bebekler 2-2,5 saatte bir meme istiyorlar ya ee dışarı çıktım diyelim nasıl emzircem? Sanırım buralarda sağdığım sütü yanımda mı götüreceğim? Bebek biberonla içmeye başlarsa sadece dışarlarda memeden uzaklaşır diye korkuyorum

günaydın,
bir süredir yoğunluktan takip edemiyorum, sitede güncellenince hiç birşeyi takip edemiyorum, yazdıklarını okuyunca merak ettim erken doğum mu olacak ?

bende doğumdan sonra gezmek istiyorum ve aynı şekilde emzirme olayı nasıl olacak diye düşünüyorum, anneme 1-2 tane emzirme önlüğü diktiricem, ama sokaktada önlükte olsa emziremez insan, şu an daha çok 40 gününün çıkmasını düşünüyorum , bebişli hayata alışmak için,

benim ilk dr um ilaca boğmuştu beni, o yüzden hemen değiştirdim. şu anki sadece vitamin verdi, ama onu da içmeye gerek duymadım, dr um da üstelemedi. çünkü aşırı ilaç hem sindirim sistemimizi, hem organlarımızın işleyişini bozuyormuş, bebeklerimiz de çok etkileniyormuş.

kızlar ben de ilk gebeliğimde asla sokakta emziremem utanırım diyordum ama bebeği ağlayınca her şeyi unutuyor insan, o an aklında sadece bebeği emzirmek oluyor, üstelik herkes çok anlayışlı bu konuda. kimse dönüp bakmıyor bile. emzirme önlüğü almanızı tavsiye ederim, mama vermektense emzirmek daha iyi.

Mama vermeyeceğim. Sey diye düşündüm evdeyken dışarı çıkacaksam atıyorum en az 5 saatlik bir olan yaltıkmeşimle sütümü sağıp oyle çıksan olmaz mı dedim? Olmaz mı bu sekilde acaba?

Ben 40 gün bile oturamama sanırım daralırım evin içinde. Yani bu meme olayı cok büyük bir problem sanırım

Mama vermeyeceğim. Sey diye düşündüm evdeyken dışarı çıkacaksam atıyorum en az 5 saatlik bir olan yaltıkmeşimle sütümü sağıp oyle çıksan olmaz mı dedim? Olmaz mı bu sekilde acaba?

Ben 40 gün bile oturamama sanırım daralırım evin içinde. Yani bu meme olayı cok büyük bir problem sanırım

hiç sağmadım ama takip ettiğim kadarıyla onu saklamak da sorun, normalden daha az süt oluyormuş sağınca. yine de sağan annelere sormak lazım.
ben de oturamamıştım, 1 hafta sonra kızımla dışarıya atmıştım kendimi ama o zaman havalar güzeldi. bahar ayı idi. şimdi ise kışa geliyor doğumumuz, nasıl olur bilemiyorum. eğer sonbaharda havalar iyi giderse çıkmayı düşünüyorum yine :)

Canımm dün senin doktora gittim. Ve cok memnun kaldım. Doğumum kesinleşti orada yapacagım senin doktorunda.

Evet ben yine yepyeni bir ürünle geldim karşınıza. Kanguru falan almayı hiç düşünmüyordum ama madem sıcaklara geliyor benim doğumum artık düşünmeye başladım. Sizce kanguru mu sling mi? Karar veremedim

bizde ilk haftalarda arkadaşlarımızın evine gideriz ,alışveriş merkezlerine gideriz oralarda emzirme odaları var nasıl olsa ,sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah :) zaten kış bebeği olacaklar soğukta dışarda dolaşamayızki fazla

bizde ilk haftalarda arkadaşlarımızın evine gideriz ,alışveriş merkezlerine gideriz oralarda emzirme odaları var nasıl olsa ,sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah :) zaten kış bebeği olacaklar soğukta dışarda dolaşamayızki fazla

Oyle sma artık eski mevsimler yok. Bu seneyi düşünsene neredeyse hiç kar yağmadı istanbula. Ben dışarı da cıkıp dolaşırım gibi hissediyorum ama fazla duramam Heralde dediğin gibi ne olur ne olmaz hasta falan olmasın yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…