İyi akşamlar güzel anneler,
Birşey sormak istiyorum benim göğsümün uçları kabuk bağlar gibi olmuş ve bugün banyodan sonra kopar gibi oldu ama küçücük bir parça tutuyor bende krem sürdüm ama acıyor sizde de oldu mu daha emzirmeden böyle oldu korktum ne yalan diyim
inş hepimiz sağlıcakla kavuşruz bebişlerimize hepimiz dikkat edelim kendimize ve bebişlerimize :) sende dinlen istirat et kafana takma herşey yolunda gider inş :)Çok teşekkür ederim herkese. Eve geldik. Annemler geldi sağ olsunlar yalnız değilim. Sancılar için ilaç tedavisine evde devam edeceğiz. Aman diyim ihmal etmeyin kızlar, ben de az kalsın gitmiyordum doktora geçer dedim bugün yarın ama doktor iyi ki erkenden gelmişsin dedi. Bu hava da ne yazık ki tetikliyormuş. Dikkat edin kendinize. Akciğer gelişimi tamamlanana kadar en azından ben de dayanmak zorundayım. Sürekli yatmam gerekiyor. İnşallah hiçbir sorun çıkmadan biz de en azından 37 haftamızı tamamlamaya çalışacağız. Hepimiz neredeyse son zamanlara yaklaştık daha dikkatli olmamız gerekiyormuş. Allah kimseye bebeğiyle ilgili zor zamanlar yaşatmasın. Görüşmek üzere, şimdi yatma vakti :) tekrar söylüyorum dikkat edin lütfen ihmal etmeyin kendinizi ...
bende öyleyim canım yatakta diğer tarafıma dönemiyorum hemen belime kasıklarıma sancı giriyor yattım mı kalkamıyorum ya eşim tutuyor destek veriyor kalkmam için yada yuvarlanarak bi şeklde kalkmaya çalışıyorum bazen yetr artık deyip ağlayasım geliyor ama sonra tövbe diyorum rabbim bebişlerimize sağlık versin hayrlısıyla bi kavuşsak bunların hepsi geççek inş :) zamanla eski formumuza kavşuruzartık geceleri yerimden kalkıp dönemiyorum. yattığım pozisyonu değiştirmesem organlarıma baskı yapıyor bebeişş. göbeğimden aşağısını göremiyorum. asıl zor kısım bundan sonra başlıyor sanırım.
Bende bugün kalp damar doktoruna gittim hamile varis corabı yazdırdım.Varisim yok ama ya cikarsa diye korkuyorum.Kuzenimin son ayda damarları çıkmıştı.Ayrıca bi sorum var.Bebeğinize 3-6 aylik kışlık mont aldınız mı?Gerek var mı kararsızım.
canım ben mont almadım ama iki tane kışlık içi kalın yünlü tarzda tulumu var biri 0-3 aylık diğeri sonra kullanmak için biraz daha büyük bence kışın tulum tarzı şeylerle daha rahat eder hem her yerini sardığından üşümezde tabi yine sen bilirsin ama monta para verme derim zaten küçük oluyorlar hem çabuk kilo alıyorlar . biraz daha büyüdüğünde alırsın montunu bebişin :)Bende bugün kalp damar doktoruna gittim hamile varis corabı yazdırdım.Varisim yok ama ya cikarsa diye korkuyorum.Kuzenimin son ayda damarları çıkmıştı.Ayrıca bi sorum var.Bebeğinize 3-6 aylik kışlık mont aldınız mı?Gerek var mı kararsızım.
bende alayım hemen lansinoh almıştım ama son ayda kullanırım diyordum galiba şimdiden sürsem daha iyi off gözüm korktu ama bebeğim emerken nasıl olacak acabacaniiim cok gecmis olsun hemen evicap al ve kullanmaya basla.hemen duzelir.e vitamini kendisi.doktora cok korkuyorum göğüs yaralarindan simdi yok ama ya olirsa diye dedim oda evicap verdi bir ay kala kullanmaya basla dedi. aksam eve gelir gelmez kullandım ayy yumusacik yaptı.
bende doktora sorayım bir inşallah doktorun dediği gibi süt kanalları genişliyordur... sen bir dermatologa görün ama kötü birşey yoktur bence biz fark etmeden ufak akıntı oluyorsa süt gibi onlar yapıyordur.. ayy sütlerimiz görünse ne güzel olur ultrasonla önceden baktırırdıkKabuk değil ama sanki kabarcık gibi et beni gibi birşeyler oldu minik minik. Doktor normal, süt kanalların genişliyor dedi. İçim rahat değil. Ay sonunda dermatologa görüneceğim. Benim memelerde kist var çünkü, Allah korusun ürküyorum. Sonra da sakıncası yoksa meme ultrasonu isteyeceğim. Bir de merak ediyorum acaba ultrasonda sütüm olup olmayacağı belli olur mu son zamanlarda :)
canım benim de bugün memem acıdı. etim kopmuş gibiydi..akıntı falan yok.İyi akşamlar güzel anneler,
Birşey sormak istiyorum benim göğsümün uçları kabuk bağlar gibi olmuş ve bugün banyodan sonra kopar gibi oldu ama küçücük bir parça tutuyor bende krem sürdüm ama acıyor sizde de oldu mu daha emzirmeden böyle oldu korktum ne yalan diyim
benimde etim koptu işte zaten kabuk kabuktu banyodan sonra kurulanırken bir baktım ufacık bir parça tutuyor o da koptu zaten sonra bende de akıntı yoktu ama işte oldu anlamadım ama olanları duyunca acaba göğüs uçlarımız mı yenileniyor.bende doktora sorucam sonra paylaşalım.canım benim de bugün memem acıdı. etim kopmuş gibiydi..akıntı falan yok.
sonra baktı meme ucum parça parça gibi durur benim. minicik bir parça sütyene gelmiş.. ben de korkuyorum. bakalım bundan sonra lansinoh mu öyle bir şey alacağım. bu gidişimde soruyum başlayım mı diye..
Günaydın canım inşallah sende sağlıkla alırım kuzunu kucağına bu süreçte bol bol su içmen lazım inşallah artar suyun. Koşuyolunda yasıyoruz biz canım Kadıköy merkezde değiliz sen neresindesin Ümraniye'ninhiç öyle düşünme.bol bol dua et.hepımızın rusklerı var.bır hafta fazla durursa ala,durmazsada korkma.36yı gectınmı dr.lar korkmayn dıor kı inş hepmz doldurcaz.bnmde suyum sınırda ve daha 32deyım.bu 9 ay ne zormuş.bebek sahıbı olmak zor.cnm kadıkoye sık gelıorum.umranıyede oturunca.neresndesn merkezındemısın?
günaydınlar...
iyi pazarlar olsun..
bugün annem yanımda .çok mutluyum.. allah başımızdan eksik etmesin..
ankara bugün 37 derece.
Günaydın arkadaslar en güzel günler sizlerle olsun
Günaydınlar güzel yol arkadaslarım ve bebişleri hepimize güzel bir pazar günü diliyorumGünaydın anneler ve gözümüzün nuru bebişler,
Yine uykusuz ve ağrılı bir geceden sonra sabahı gördük çok şükür, 8. ayı da nispeten rahat geçirdik biz ama bu ay sabır ayı anlaşılan, özellikle sabahları dayak yemiş gibi uyanıyorum ama tabi bu haftalarda olduğuma da çok seviniyorum:)
Benim ilk hamileliğimde çok oluyordu, sonra kopuyordu kendiliğinden. Şimdi de din farkettim, iki küçük tomurcuk olmuş:)) tuhaf ama hoşuma gitti, yeniden anne olacağımı hissettirdi bana, sanki her şeyin yolunda olduğunun bir göstergesiymiş gibi:))İyi akşamlar güzel anneler,
Varis bende de arttı. Doktor kullanabilirsin dedi mi? Ayrıca ilk kış için bebeğe mont gibi bir şey almayı düşünmüyorum. Zaten gittiğin yere battaniyeye sarıp götürüyorsun.Bende bugün kalp damar doktoruna gittim hamile varis corabı yazdırdım.Varisim yok ama ya cikarsa diye korkuyorum.Kuzenimin son ayda damarları çıkmıştı.Ayrıca bi sorum var.Bebeğinize 3-6 aylik kışlık mont aldınız mı?Gerek var mı kararsızım.
Bende de varisler arttı. Geçenlerde okuduğum bir yazıya göre, eğer önceden olmayan yeni varisleriniz hamileyken oluştuysa, doğumdan sonra yavaşça geçerler diyordu.Merhaba hamişler:) nasılsınız? Ben sıcaklardan çok bunaldım gece uyuyamıyorumayrıca varis oldu bende hamilelikten sonra varisler geçer mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?