Ayy inşallah geçer canım bende önceden hiç yoktuBenim ilk hamileliğimde çok oluyordu, sonra kopuyordu kendiliğinden. Şimdi de din farkettim, iki küçük tomurcuk olmuş:)) tuhaf ama hoşuma gitti, yeniden anne olacağımı hissettirdi bana, sanki her şeyin yolunda olduğunun bir göstergesiymiş gibi:))
Varis bende de arttı. Doktor kullanabilirsin dedi mi? Ayrıca ilk kış için bebeğe mont gibi bir şey almayı düşünmüyorum. Zaten gittiğin yere battaniyeye sarıp götürüyorsun.
Bende de varisler arttı. Geçenlerde okuduğum bir yazıya göre, eğer önceden olmayan yeni varisleriniz hamileyken oluştuysa, doğumdan sonra yavaşça geçerler diyordu.
kızlar hepınıze güzel pazarlr dılıorum.sabah 8de uyudum 10da uyanp esıme yardm etmk ıcın güya ıse geldım.ama fena oldum.arka kanepeye serıne uzandmda ıyıyım smdı.bırde artı açlık cekıorum delı gıbı.sişkınlık benı terkettı onun yerine deli gbı acıkan ve yemeynce tansıonu düşürten bır mıde geldi.dun tartldm yarım kılo almısm.bolece kg alımım 2,5 oldu.daha öncede dedım gobısım bırden çıktı herkes çok sasrdı ams büyüdü pırtladı bırden.artık gobıs baya ben burdaym dıor..maden suyunu bna dıyen arkdstan Allah razı olsun sabah farktmdn gerındgm halde bacaklrmdakı kramplr yokoldu ama kalcadakı ağrı hala duruor ve günden güne hıc yuruyemz oluırum.yatakta donemıom bole.bn umranıye merkez carsıdanm cnm.bndn haberler bu kdr.szde ne var ne yokGünaydın canım inşallah sende sağlıkla alırım kuzunu kucağına bu süreçte bol bol su içmen lazım inşallah artar suyun. Koşuyolunda yasıyoruz biz canım Kadıköy merkezde değiliz sen neresindesin Ümraniye'nin
Cok geçmiş olsun canım. Bende de geceleri sertleşme oluyor yürüyüş sonrasında. Doktoruma sordum günde 10 defaya kadar normal kabul ediliyormuş.
Geçmiş olsun canım. Dün gittiğim doktor, kasılmalar sertleşmeler çok normal, doğuma hazırlanıyor vücut demişti. Bu kasılmaları önlemek için magnezyum kullanma, kramp varsa kullan dedi. Ama sen yine de doktoruna danış bence.
nihayet çoklu alıntılamaya site izin verdi bana.. buraya kızgın smile yapacaktım..
şimdi de ifadeleri kullanmaya izin vermiyor.:)
canım geçmiş olsun. akşam ben de öyleydim. magnezyumu yemekle birlikte almıştım zaten ama işte bazen öyle bir oluyor. genelde yemeklerden sonra..
ben o koltuktan o koltuğa o yataktan o kanepeye gidip geldim. ara ara yürüdüm,dikildim. ayakta durmaya halim yoktu ama oturamıyor yatamıyordum. sonra yavaş yavaş geçti..
temizlik memizlik bırakmaya karar verdim. ben bu birbuçuk ayı bir daha getiremem. o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. çünkü ben birşeye bakınca ardı arkası gelmiyor. temizliği kime nasıl olsa bir şekilde iyi kötü yaptırırım.
canım aldıklarını güle güle kullanın..
çok saolun kızlar dün gece Allah'tan iyidim güzel bi uyku çektim bugün kendimi iyi hissediorum gecede karnıma yağla bi güzel masaj yaptım iyi geldi umarım bi daha yaşamamGecmis olsunn tatlimartik bu haftalarda bu kasilmalari yasayacagiz maalesef biraz daha sabir cnm
Gule gulee kullanin canimm:)
cnm bana dedım sanem çok ssaol.armudu dutşymustum.Allah hepmze kolay ve sorunsuz hamılelıkler nasıp etsınMerhaba hamişler , bende sizinle aynı dönemdeyim fakat girip yazmak hiç fırsat olmadı benim için.. Konuları okurken suyu sınırda olan bir arkadaşı gördüm .. Aynı durumu banada doktorum 27. Haftada söylemişti.. Netten bayağı araştırdım ve armut'un amniyo suyunu artırıcı özelliğini öğrendim.. O günden beri günde 6/7 tane armut yiyorum ve suyum normale döndü.. Sizede tavsiye ederim ve ayrıca çok yorulmamakta gerek.. Hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah..
Benim ilk hamileliğimde çok oluyordu, sonra kopuyordu kendiliğinden. Şimdi de din farkettim, iki küçük tomurcuk olmuş:)) tuhaf ama hoşuma gitti, yeniden anne olacağımı hissettirdi bana, sanki her şeyin yolunda olduğunun bir göstergesiymiş gibi:))
Varis bende de arttı. Doktor kullanabilirsin dedi mi? Ayrıca ilk kış için bebeğe mont gibi bir şey almayı düşünmüyorum. Zaten gittiğin yere battaniyeye sarıp götürüyorsun.
Bende de varisler arttı. Geçenlerde okuduğum bir yazıya göre, eğer önceden olmayan yeni varisleriniz hamileyken oluştuysa, doğumdan sonra yavaşça geçerler diyordu.
Onu bende merak ediyorum almayacaktım ama sanırım alacağım. Avent natural göğüs pompası buldum netten 200 TL ye. Dışarda daha pahalı cunku arada ki farkı cok ödememek için alayım diyorumkızlar, hemen ilk etapta göğüs pompası kullanır mıyız ki? elektrkli olanları çok pahalı yahu
Valla canım bende ilk zamanlar oyle küçük sancılar oluyordu. Ama şimdi iki gecedir oyle sancılar giriyor ki karnıma gecen gün resmen ağladım ağrısından. Dedim geliyor heralde eşim falan panik oldu. Rabbim bu sancıları uzun süre çekenlere yardımcı olsun.iyi pazarlar kızlar..bizim de ancak geldi dolabımız fln akşama kurcaz inşallah =)) sonraki haftada yıkama ütüleme yerleştrme =)) bugün 33+1 olduk biz.. arada sancı giriyor sağ alt karnıma.. arkadaşım 33ten sonra yalancı sancılar başlıyor demişti, acaba bu küçük sancılar da yalancı sancı alştrması mı
Canım bende çatı ağrıları falan azaldı. Ama yatakta sağa sola dönerken cok zorlanıyorum. Ne güzel karnında büyümüş artık zaman azaldı. Soda oldukça iyi geliyor kramplara onun dısında kızımızı bekliyoruz biz artıkkızlar hepınıze güzel pazarlr dılıorum.sabah 8de uyudum 10da uyanp esıme yardm etmk ıcın güya ıse geldım.ama fena oldum.arka kanepeye serıne uzandmda ıyıyım smdı.bırde artı açlık cekıorum delı gıbı.sişkınlık benı terkettı onun yerine deli gbı acıkan ve yemeynce tansıonu düşürten bır mıde geldi.dun tartldm yarım kılo almısm.bolece kg alımım 2,5 oldu.daha öncede dedım gobısım bırden çıktı herkes çok sasrdı ams büyüdü pırtladı bırden.artık gobıs baya ben burdaym dıor..maden suyunu bna dıyen arkdstan Allah razı olsun sabah farktmdn gerındgm halde bacaklrmdakı kramplr yokoldu ama kalcadakı ağrı hala duruor ve günden güne hıc yuruyemz oluırum.yatakta donemıom bole.bn umranıye merkez carsıdanm cnm.bndn haberler bu kdr.szde ne var ne yok
Aslında lazım olup olmadığına biraz anneler karar veriyormuş..hemen süt gelmiyormuş ya da çok az geliyor bazı anneler inatla bebek memeden alsın istiyor ve biraz sabrediyor ama bazıları hemen sağıp en azından sütü harekete geçiriyorlarmış.. ablam hemen sağdı mesela meme başını almamıştı yiğenim. aslında hemen almak lazım sanırım nasıl olsa lazım oluyormuş:)kızlar, hemen ilk etapta göğüs pompası kullanır mıyız ki? elektrkli olanları çok pahalı yahu
Canım sen nerede yapacaksın Serpil hanım yok ortada? Sürekli tatile gitmeleri beni deli ettiYavas yavas dogum zamanlarimiz yaklasiyor. Heyecanlaniyorum. Allah hepimizin bebeklerini saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin.
kızlar, hemen ilk etapta göğüs pompası kullanır mıyız ki? elektrkli olanları çok pahalı yahu
Onu bende merak ediyorum almayacaktım ama sanırım alacağım. Avent natural göğüs pompası buldum netten 200 TL ye. Dışarda daha pahalı cunku arada ki farkı cok ödememek için alayım diyorum
kızlar, hemen ilk etapta göğüs pompası kullanır mıyız ki? elektrkli olanları çok pahalı yahu
iyi akşamlar kızlar yeni çıktım hastaneden başıma neler geldi hiç ummazkendün biraz evde iş yaptım sonra eşimle birlikte gitttik market alışverişi yaptık neyse eve geldik yoruldum ama bi sorun yok makinada yıkanmış çamaşırları asayım dedim belim tutuldu eşime dedim o astı gittim yattım ama tutulma arttı uyuyamadım acile gittik nst ye bagladılar sancım varmış baya bende tek bel tutlması var diyorum doktora hala bana dediki kasık agrısından karın agrısından daha net bi belirti bu dedi alttan muayne ettiler 1 santim açılma var erken dogum riski var dedi ,o an ne kadar kötü oldumki anlatamam betim benzim attı neyse hastaneye yatırdılar antibiyotikler ilaçlar serumlar dünden beri kolumda, bittim resmen. bebeğimin doğma ihtimaline karsıda 2 tane ciğerleri geliştirici igne yaptılar sonrasında 3 kez daha nst ye girdim sonuncuda sancı çıkmadı doktorada telefonla ulaştık çıkabilirsin sabahı beklemeden dedi çok şükür evimdeyim rabbim kimseye vermesin benim artık hiç bişey yapmadan yatmam lazım öylede kaç hafta tamamlarız bilemicem
Canım çok geçmiş olsun, neyseki atlattın..Umarım tekrar böyle bir durum yaşamazsın.. Erken doğum riski haberlerini okudukça tedirgin oluyorum bende..iyi akşamlar kızlar yeni çıktım hastaneden başıma neler geldi hiç ummazkendün biraz evde iş yaptım sonra eşimle birlikte gitttik market alışverişi yaptık neyse eve geldik yoruldum ama bi sorun yok makinada yıkanmış çamaşırları asayım dedim belim tutuldu eşime dedim o astı gittim yattım ama tutulma arttı uyuyamadım acile gittik nst ye bagladılar sancım varmış baya bende tek bel tutlması var diyorum doktora hala bana dediki kasık agrısından karın agrısından daha net bi belirti bu dedi alttan muayne ettiler 1 santim açılma var erken dogum riski var dedi ,o an ne kadar kötü oldumki anlatamam betim benzim attı neyse hastaneye yatırdılar antibiyotikler ilaçlar serumlar dünden beri kolumda, bittim resmen. bebeğimin doğma ihtimaline karsıda 2 tane ciğerleri geliştirici igne yaptılar sonrasında 3 kez daha nst ye girdim sonuncuda sancı çıkmadı doktorada telefonla ulaştık çıkabilirsin sabahı beklemeden dedi çok şükür evimdeyim rabbim kimseye vermesin benim artık hiç bişey yapmadan yatmam lazım öylede kaç hafta tamamlarız bilemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?