2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Çok geçmiş olsun son aylarımız da çok dikkat etmemiz lazım demek ki bende biraz yorulsam hemen karnım kasılıyor.. sende çok dikkat et canım bol bol dinlen iş falan yapma az kaldı zaten hayırlısıyla günlerimiz dolduralım sonra zaten çok yorulucaz bebişlerimize bakarken..

canım çok geçmiş olsun..inşallah bebeğin biraz daha bekler. aynı riskler maalesef bizde de var. allah sonumuzu hayır etsin..

Son düzenleme:

Canım çok geçmiş olsun. Eşime de okudum mesajını, Allah yardım etsin diyor o da. Aman dikkat et kendine, işi gücü bırak. Allah yardımcınız olsun, sağlıkla zamanında gelsin inşallah.

Peki emzirirken ağrı falan yapıyor muydu? Benim ilk bebeğim ağrı yapınca göğüslerim emzirebilir miyim diye endişelendim açıkçası neler duyuyoruz kanayan falan umarım öyle olmaz.
O ben gibi şeyler zaten doğuma kadar kendiliğinden kopuyor, onların bir zararı yok. Ama ilk haftalarda emzirirken çok canımın yandığı oldu. Diğer kremler işe yaramadı. BellaB diye bir krem aldım silmeyi gerektirmeyecek, İnan iki üç sürmeye iyileştiler ama krem çok pahalı.

Merhaba hamişler:) nasılsınız? Ben sıcaklardan çok bunaldım gece uyuyamıyorum ayrıca varis oldu bende hamilelikten sonra varisler geçer mi sizce?
ayy canim, bende de oldu hatta cok uzulmustum ya gecmezse diye, sag bacagimda ki tum damarlar cok belirgin, bazi yerlerimde mor mor duruyo ama ince kil gibi degil simdilik bu sekilde olanlar gecmiyo galiba, sendekiler nasil ? bide oncede yazmistim malum bolgemde de siskinlik var benim , ilk gebelikten bi kac catlaklarim var bundada varis kalmaz gecer diye umit ediyorum...bi arkadas bahsetmisti varis corabi diye bende kullaniyorum, cok faydasi oluyo gercekten, sende deneyebilirsin eczanelerde satiliyo bacak olculerini alip ona gore veriyolar tabi once bi doktoruna danis canim :)

Canim cok gecmis olsun birak işi gucu varsinlar pasakli desinlet hic kimsenin dedigi umrunda olmasın sadece bebegine odaklan Allah'tan gebeligin baya ilerde 35 .haftada gözüküyorsun benim doktorum 34.haftadan sonra risk azaliyor demişti.2 cm aciklikla bile haftasını dolduran var sskin uzulme ama işte yapma

s.a kizlar biz hala isme.karar veremedik sizlere de sormak istedim zümra sare erva sizce hangisi en guzel az zaman kaldi artik bende ismiyle sevmek istiyorum kizimi :)

s.a kizlar biz hala isme.karar veremedik sizlere de sormak istedim zümra sare erva sizce hangisi en guzel az zaman kaldi artik bende ismiyle sevmek istiyorum kizimi :)
Günaydın herkese...
a.s. Açıkçası üç isimde pek benim zevkime hitap etmiyor. Ama ille de üçünden biri olacaksa Sare bence en iyisi...
Benim oğlum olacak ama kızım olsaydı beğendiğim isimleri yazıyım Nisa, Asya; Azra, Nehir, Vera, Liva, Sena, Simla, Ayşe, Ayşem
Bende senin gibi 2 hece kısa isimleri tercih ediyorum..Hayırlısıyla en kısa sürede içinize sinen bir isme karar verir artık ismiyle bebeğinizi seversiniz...

Herkese günaydın arkadaşlar...

Dün akşam karnımın alt bölgesinde ara ara ağrılar girdi.Bu sancı denilen şey mi ki acaba? Regl ağrısı yada gaz sancısına benziyor,hafif hafif belim de ağrıdı.O korkuyla gece rüyamda da erken doğum yaptığı ama hastanede bebeğimi bulamadıklarını gördüm Tam hava serinledi,rahat rahat uyuyacağım derken, kötü bir gece geçirdim

Canimm cok gecmis olsunn bizim gruba noluyo boyle herkes de bi erken dogum riski cok dikkat et canim kendinee bol bol dinlen artik

canım çok geçmiş olsun..inşallah bebeğin biraz daha bekler. aynı riskler maalesef bizde de var. allah sonumuzu hayır etsin..

Canım çok geçmiş olsun. Eşime de okudum mesajını, Allah yardım etsin diyor o da. Aman dikkat et kendine, işi gücü bırak. Allah yardımcınız olsun, sağlıkla zamanında gelsin inşallah.
hepiniz çok saolun kızlar benim ve bebegin çantasını hazırlıcam beşiğini falan kurdurucam bugünden sonra iş falanda yapmam artık. demekki her an her şey oluyurmuş bu konuda hazırlıkları bekletmemek lazım

Canım gelmiş geçmiş olsun, neyseki eve gelmişsin ve atlatmışsın.Allah bir daha bu korkuyu yaşatmaz inşallah...

canım bu dediklerin doğum sancısı belirtilerinde var bak 32 haftalıksın bi daha oldugu an acile git nst ye baglıyorlar 20 dk sürüyor bide ultrasonda bakıyorlar en azından yoksa rahat uyuyorsun bak ben bel tutulması diye gittim dogum sancısı çıktı

cok saol yorumun icin benim de bir oglum var onun ismi.yasir ona hemen karar vermistik.ama.kizin ismini ancak bu uc isme.dusurebildik ama bir turlu.karara baglayamadik bi kamuoyuna sorayim dedim oneriler icin de tsk ederim ins karar veririz bir an once ya

Çok sağol bilgi için ilk olunca insan şaşırıyor demekki:) ben lansinoh almıştım birde evicap alıcam pahalı değilmiş baktım hala acıyor artık dediğin kremi denerim birde pahalıda olsa mecbur kalınca alıcaz.. Seninde ikinci bebeğin hayırlı olsun inşallah darısı isteyenlerin başına:)

Herkese Günaydın güzel bir hafta olsun inşallah:)

herkese günaydın öncelikle kızlar.nikoncum geçmiş olsun,valla benimde bel ağrım ve 2 gün önce karnımda bi acı hissetmiştim napıcagımı şaşırdım evde soğuk terler döktüm resmen bende dikakt ediyim bide haftasonu temizlik yaptım ( korktum valla

günaydın kızlar hayırlı sabahlar bugun hava sıcak değil en çokta ona sevınıyorum bıde çok kötü çatı ağrılarım var napcaz ya duramıyorum ağrıdan

bende lonsinoh kullanıcam yeşimcim bi de bebegi emzirmeden ılık su ile yıkarsan çatlama olmuyormuş

çok saol betülcüm ihmal etme artarsa git doktora ben çekinerek gittim bel tutulmasına ben napcam dicek kesin doktor dedim bi de devlete gittim yakın diye ama neler çıktı .işi gücü bırakın kızlar evi toplasak yeter bize arada eşime yaptırırım doguma yakında alırım birini dip bucak temizler yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…