Hepsiburada.comda güzel destekli emzirme sütyenleri var ama bedeni ayarlamak sıkıntı olabilir.panik olma canım halledersin2 tane gecelik takım aldım ben kadıköyden. Bakırköye bakabilirsin kesin vardır. Pijama takımı alacağım bir de.. Ben de destekli alacağım emzirme, damla almıştı onunkinden almayı düşünüyorum, markasını unuttum ama bulurum :)
canım senin mobilyaların da düz renk olduğundan gri ve pudra fazla soft kaçmaz mı? Gerçi ben severim ama kız bebek odası ya bu :) bence gülkurusu rengi de pastel bir renk olduğu için aksesuarda zorlanmazsın ama genelde yani perdeler de dahil beyaz güzel olur. Uyku seti falan fuşya çiçekli olabilir güzel durur. bak Google'da Marshall güllü lokum diye yazınca görsellerde çok güzel odalar çıkıyor
Alt üst montta oluyor demek süpermiş. Araştırayım. Kızlar valla erken doğum diyorsunuz beni panik ediyorsunuz :) Aranızda en hazırlıksız olan benim sanırım. Bu arada hastane çantası dediğiniz orta boy valiz gibi bir şey demi ?
Yaa canim senin bu dedigin gullu lokum cok guzel tam benim sevdigim gibi ama esimin baktigi o gul kurusu murdumler flan baya koyu renk oluyo... Gerci duvarlar koyu olsa haliyi avizeyi flan acik renk yaparim perdenin fonlari koyu olur olmazsa... Evet gri pudra cok soft ama bnde oyle seviyorumm istee napiyimm yaa :)
panik olma canım halledersin2 tane gecelik takım aldım ben kadıköyden. Bakırköye bakabilirsin kesin vardır. Pijama takımı alacağım bir de.. Ben de destekli alacağım emzirme, damla almıştı onunkinden almayı düşünüyorum, markasını unuttum ama bulurum :)
Canım konuyla alakalı değil ama site değiştiği için msına cevabın yazıyorum
Odayı temizleyince çekip koyacağım fotoğrafını... Geçmişe bakarken gördüm perdeyi pembe yapmışssın sende... Bende ya toz pembe yada ekru da karar kıldım... Dün çok hoş bir pembe gördüm ama pazar olduğu için kapalıydı... Senin pembe perde nasıl bişey... Tül için englısh home da kendinden puantiyeli tül gördüm birde balerin ayakkabısı pembeli bir tül gördüm .. Hiç oraya baktın mı.. Fiyonklu desenli, yıldızlı desenli bile vardı
Yalnız en çok perde olayında zorlanıcam sanırım... Off birde avize işim var
dimiii renk süper :) bence sen kocacığını ikna etmürdüm çok koyu.. odayı boğar. gri pembe de çok güzel olur.. Bu konuda kararı sen ver bence
bu arada mothercare de emzirme sütyeni mi varmışhiç görmemişim canım ben onları. Ben triumph a bakmıştım çok güzeldi ama her kıyafetle kullanamam diye almadım.
Geçen çatı muayenesinde kanam hafif olmuştu komşularım herkeste olur merak etme dedi o günlerde bebek hareketliydi bir hafta geçti şuan kanamam yokta bebekte harekette yok sol yanıma yattım sürekli şekerli yedim Allah rızası için dualarınızı bekliyorum
bende lonsinoh kullanıcam yeşimcim bi de bebegi emzirmeden ılık su ile yıkarsan çatlama olmuyormuş
çok saol betülcüm ihmal etme artarsa git doktora ben çekinerek gittim bel tutulmasına ben napcam dicek kesin doktor dedim bi de devlete gittim yakın diye ama neler çıktı .işi gücü bırakın kızlar evi toplasak yeter bize arada eşime yaptırırım doguma yakında alırım birini dip bucak temizler yeter bana
saolun kızlar valla tekrarlarsa direk doktora koşucam korktum artık gercekten dikkat etmemiz gerekiyor.Evet canim yalanci sancilar boyle oluyomus ya kasiklara yada karnin bi bolumune giiyomus...gercek sancilarda da belden baslayip tum karina yayilan bi sanci hakimmis ve daha uzun suruyomus ustelik duzenli seyrediyomus... Sen yine de tekrarlarsa dr a git mutlaka...sabahtan beri bnmde kasiklarimda sanci var hayirlisi bakalim
Canim biz ekim anneleri grubu olarak artik doguma kdr temizlik yapmiyoruzzz bacaklarimizi uzatipp totolari buyutuyoruzzz sakin yormayin artik kendinizi cok fazla erken dogumlar olmaya basladi hepimizz 2 kat daha fazla dikkat edelim hem kesimize hem bebislere
geçmiş olsun canım.çatı muaynesini nasıl yaptı haftaya benimde var alttan ultrasonla bakıcam dedi.alalhın izniyle yoktur bişeyi canım gebelik ilerledikçe bebeğin hareket alanı daraldıgından bebek hareketleri yavaslıyo die biliorum ama sen yinede doktoruna görün istersen.Allah yardımcın olsun..Geçen çatı muayenesinde kanam hafif olmuştu komşularım herkeste olur merak etme dedi o günlerde bebek hareketliydi bir hafta geçti şuan kanamam yokta bebekte harekette yok sol yanıma yattım sürekli şekerli yedim Allah rızası için dualarınızı bekliyorum
Arkadaşlar çatı muayenesi etti doktor o gün akşam hafif kanamam oldu ama bebeğin hareketlerini hissetmiştim aradan bir hafta geçti bebeğin hareketlerini hissetmiyorum şekerli yedim sol tarafa yattım kanama için komşularım herkeste olur demişlerdi bende o yüzden fazla irdelemedim market alışverişi ve yarım saatlik arabaya bindim offff çok içim daralıyor dualarınızı bekliyorum ALLAH RIZASI İÇİN DUA EDİN[/QUOTE
Peki neden doktora gitmiyosun bu onemli biseyy sonucta
Arkadaşlar çatı muayenesi etti doktor o gün akşam hafif kanamam oldu ama bebeğin hareketlerini hissetmiştim aradan bir hafta geçti bebeğin hareketlerini hissetmiyorum şekerli yedim sol tarafa yattım kanama için komşularım herkeste olur demişlerdi bende o yüzden fazla irdelemedim market alışverişi ve yarım saatlik arabaya bindim offff çok içim daralıyor dualarınızı bekliyorum ALLAH RIZASI İÇİN DUA EDİN
Peki neden doktora gitmiyosun bu onemli biseyy sonucta[/
CANIM TÜRKİYE DE YAŞAMIYORUM TEKRAR ÇATI MUAYENESİ EDERLER DİYE KORKUMDAN GİDEMİYORUM
Bir haftadır mı hareket yok acaba ben mi yanlış anladım öyle ise hemen git doktora kaç haftalık?Geçen çatı muayenesinde kanam hafif olmuştu komşularım herkeste olur merak etme dedi o günlerde bebek hareketliydi bir hafta geçti şuan kanamam yokta bebekte harekette yok sol yanıma yattım sürekli şekerli yedim Allah rızası için dualarınızı bekliyorum
YOK ÇATI MUAYENESİNDEN SONRA BİR HAFTA GEÇTİ DÜNDEN BERİ HAREKET HİSSETMEDİMBir haftadır mı hareket yok acaba ben mi yanlış anladım öyle ise hemen git doktora kaç haftalık?
Sütyenimin markası berlei 510. Ilk yalnıs sipariş veririm kargoya geri gönderdim değişim yapıp hemen yolladılar. Iti çalışıyorlar yani. Sütyen yanlardan destekli alttan cift bantlı gercekten cok iyi toparladı benim göğüslerim cok dağınıktı cunku. Korse olarak şimdilik abdominal korse aldım medikalden. Dikişlerin çıkınca da vedette korse alcam netten biraz pahalı ama dümdüz bir karın için hersey değer :)panik olma canım halledersin2 tane gecelik takım aldım ben kadıköyden. Bakırköye bakabilirsin kesin vardır. Pijama takımı alacağım bir de.. Ben de destekli alacağım emzirme, damla almıştı onunkinden almayı düşünüyorum, markasını unuttum ama bulurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?