2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hepsiburada.comda güzel destekli emzirme sütyenleri var ama bedeni ayarlamak sıkıntı olabilir.

Yaa canim senin bu dedigin gullu lokum cok guzel tam benim sevdigim gibi ama esimin baktigi o gul kurusu murdumler flan baya koyu renk oluyo... Gerci duvarlar koyu olsa haliyi avizeyi flan acik renk yaparim perdenin fonlari koyu olur olmazsa... Evet gri pudra cok soft ama bnde oyle seviyorumm istee napiyimm yaa :)

Bu aradaa snowcum mothercare deki emzirme sutyenleri destekli mi biliyomusun?yoksa onlarda penye ve desteksiz olanlardan mi?

kışlıkların içinden çıkardım. biraz kirli ve kırışık görünebilir ama kalın olduğu için kızım içinde robot gibi duruyordu :)

Eklentiler

• mont.webp
    103,1 KB · Görüntüleme: 82

dimiii renk süper :) bence sen kocacığını ikna et mürdüm çok koyu.. odayı boğar. gri pembe de çok güzel olur.. Bu konuda kararı sen ver bence

bu arada mothercare de emzirme sütyeni mi varmış hiç görmemişim canım ben onları. Ben triumph a bakmıştım çok güzeldi ama her kıyafetle kullanamam diye almadım.

Canım konuyla alakalı değil ama site değiştiği için msına cevabın yazıyorum
Odayı temizleyince çekip koyacağım fotoğrafını... Geçmişe bakarken gördüm perdeyi pembe yapmışssın sende... Bende ya toz pembe yada ekru da karar kıldım... Dün çok hoş bir pembe gördüm ama pazar olduğu için kapalıydı... Senin pembe perde nasıl bişey... Tül için englısh home da kendinden puantiyeli tül gördüm birde balerin ayakkabısı pembeli bir tül gördüm .. Hiç oraya baktın mı.. Fiyonklu desenli, yıldızlı desenli bile vardı
Yalnız en çok perde olayında zorlanıcam sanırım... Off birde avize işim var

tamam merakla bekliyorum canım ben de son haline gelince koyucam canım perde toz pembe çok hafif parlak ama dökümlü bir kumaş böyle süet gibi dokusu yumuşak. Ben modokonun orda persan depo var onun tam karşısındaki perdeciden verdim siparişi ve çok çok ucuza geldi canım istersen ordan bakabilirsin tül benim düz beyaz var onu kullanacağım ayrıca almak istemedim canım, teşekkür ederim yine de önerin için
Bence sen de düz pembe yapabilirsin perdeyi. Avize de pembe güzel olur, şapkalılardan. Biz mobilyayı aldığımız yerden aldık avizeyle lambaderi.

Geçen çatı muayenesinde kanam hafif olmuştu komşularım herkeste olur merak etme dedi o günlerde bebek hareketliydi bir hafta geçti şuan kanamam yokta bebekte harekette yok sol yanıma yattım sürekli şekerli yedim Allah rızası için dualarınızı bekliyorum

Evet haklisinn kocam yine fikrini solesin ama sora benim dedigim olsun:))) evet mothercare sutyenleri internette gordum amadestekli mi emin olamadigim ocin almadim belki sen magazasinda flan gormussundr dedim

Canim sen kac gundur hareket hissetmiyosun yani hic mi hareket yok yoksa azaldi mi

saolun kızlar valla tekrarlarsa direk doktora koşucam korktum artık gercekten dikkat etmemiz gerekiyor.

geçmiş olsun canım.çatı muaynesini nasıl yaptı haftaya benimde var alttan ultrasonla bakıcam dedi.alalhın izniyle yoktur bişeyi canım gebelik ilerledikçe bebeğin hareket alanı daraldıgından bebek hareketleri yavaslıyo die biliorum ama sen yinede doktoruna görün istersen.Allah yardımcın olsun..

Arkadaşlar çatı muayenesi etti doktor o gün akşam hafif kanamam oldu ama bebeğin hareketlerini hissetmiştim aradan bir hafta geçti bebeğin hareketlerini hissetmiyorum şekerli yedim sol tarafa yattım kanama için komşularım herkeste olur demişlerdi bende o yüzden fazla irdelemedim market alışverişi ve yarım saatlik arabaya bindim offff çok içim daralıyor dualarınızı bekliyorum ALLAH RIZASI İÇİN DUA EDİN

çatı muayenesi alttan kontröl doktor kontröl ediyor kendini kasarsan çok sancılanıyorsun

Peki neden doktora gitmiyosun bu onemli biseyy sonucta

Off anladim cnm ama bu cok onemli bi konu hareketlerini az hissediyorum desen tmam dicem ama sen hissetmiyorum diyosun beni de korkuttun bida cati muayenesi ypmazlar korkma

Bir haftadır mı hareket yok acaba ben mi yanlış anladım öyle ise hemen git doktora kaç haftalık?

Bir haftadır mı hareket yok acaba ben mi yanlış anladım öyle ise hemen git doktora kaç haftalık?
YOK ÇATI MUAYENESİNDEN SONRA BİR HAFTA GEÇTİ DÜNDEN BERİ HAREKET HİSSETMEDİM

Sütyenimin markası berlei 510. Ilk yalnıs sipariş veririm kargoya geri gönderdim değişim yapıp hemen yolladılar. Iti çalışıyorlar yani. Sütyen yanlardan destekli alttan cift bantlı gercekten cok iyi toparladı benim göğüslerim cok dağınıktı cunku. Korse olarak şimdilik abdominal korse aldım medikalden. Dikişlerin çıkınca da vedette korse alcam netten biraz pahalı ama dümdüz bir karın için hersey değer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…