2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
aynen cnmm hıçkırıkları dısında tık tık atmaları artık cok az bildiginn totoyu dayıyo bi yere ve yamultuyo orayı cok tuhaf bi his:)

hadi yaa oralarda yoksa mecbur internetten secicez artık biseyler:)

Gerçekten çok tuhaf ve çok tatlı bir his.. öyle yamultunca karnımı eşime gösteriyorum yamuk oğlan diye seviyoruz

güle güle kullan canım aldıklarını ii günlerde inşallah:) emzirme sütyenleriyle ilgili bnde aynı sıkıntıyı yasıyorum suan ki bedenime göre almıstım ama sanırım gögüslerim biraz daha büyüdü ve artık sıkmaya basladı bni aldıgım sütyenler:)

Hadi ya. Annem büyüğünü al dedi dinlemedim değiştirsem mi acaba bunu şimdi kullansam da 1 ay sonra falan tekrar mı alsam. Çünkü Şu anki sütyenlerimde sıkıyor hiç rahat edemiyorum.

hiç bilmiyorum ki cnm daha ne kadar büyür bu göğüsler

Hepimiz göbeğimizi bekliyordukta, göğüslerin bu derece büyüyeceğini ummuyoduk sanırım :)) Acaba emzirdikçe küçülecek mi, yoksa hep böyle mi kalacak

Bu arada Zara Home da güzel gecelik modelleri var canım, ama dantelli falan istiyorsan o tarz değil.Ben bir geceliği oradan aldım.Kolsuz,önden düğmeli,aklında olsun :)

aynen cnm yaa kocaman oldu gögüsler:) aslına bakarsan dantelli falan istemiyorum galiba cünkü o kadar cok gecelik baktım hepsi de dantelliydi ama hiçbiri içime sinmedi o zaman inş zara home dan güzel bişey bulurum :)

aynen cnm yaa kocaman oldu gögüsler:) aslına bakarsan dantelli falan istemiyorum galiba cünkü o kadar cok gecelik baktım hepsi de dantelliydi ama hiçbiri içime sinmedi o zaman inş zara home dan güzel bişey bulurum :)

Ben de dantelli istemediğim için bunu Zara Home'dan bunu aldım canım. Diğer aldığın resmini internette bulamadım.

ayyy ben de normal doğum videoları izledim deli gibi:)) hakkımızda hayırlısı olsun rabbim yardımcımız olsun yapacak bir şey yok çıkacak bebiş bi şekilde:)

kızlar bu arada benim kızın kafası azıcık büyük :S sizde de öyle mi? Doktor klasik türk bebeği dedi ama ben hafiften endişelendim sanki

Dosya yükleyemedim, %0 diyor resmi yüklemiyor canım,resmi gönderemedim sana

ayyy ben de normal doğum videoları izledim deli gibi:)) hakkımızda hayırlısı olsun rabbim yardımcımız olsun yapacak bir şey yok çıkacak bebiş bi şekilde:)

izlemeseydin canım ben izlersem kötü etkilenirim diye korkuyorum. Ben zaten çok korkak bir insanım. Doğum yaklaştıkça artıyor korkum sanki. Şu çatı muayenesi bile şimdiden geriyor beni. Nasıl oluyor yaptıran var mı acaba topikte? Ben hep normal doğum istedim ama günler yaklaştıça kafam karışıyor sezeryan mı acaba diye?

kızlar bu arada benim kızın kafası azıcık büyük :S sizde de öyle mi? Doktor klasik türk bebeği dedi ama ben hafiften endişelendim sanki

benimkinin sadece bacak boyu 1 hafta ilerden gidiyomus canım diğerleri haftasıyla uyumlu ama doktorun normal dediyse niye endişelendin ki tatlım

ne bileyim koca kafalı olursa nasıl çıkıcak bilemedim ya üff..

hahaha cok güldürdün bni cnm yaa:)) cıkar cıkar o bi şekilde sen merak etmeee kadınlarr normal dogum yapabilecek sekilde yaratılmışlarr hiç korkmaa zaten olmayacak gibi olursa mecbur sezaryen:)

bu arada biz bu tek kullanımlık lohusa kilotlarından falan alacak mıyız yaa bu ne işe yarıyo nası bişey hiç bilmiyorum ben

ay hayır yani eşim de ben de küçük kafalıyız kime çekti bu çocuk anlamadım ki inşallah canım kısmet artık napalım..

tek kullanımlık hasta bezi alıcam canım ben, depend marka. çok güzel koruyormuş, suyun geldiğinde de giyince arabada falan iyi oluyormuş, hastanede de ped takmana gerek kalmıyormuş ve rahat oluyormuş diyollaaağğ

hımm dur o zaman şu depend e bende bakiyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…