Kızlar dönence almayı düşünenlere ufak bir not düşmek istedim, çocuk terapisti olan arkadaşım dönenceyi kesinlikle önermediğini söyleyince ufak bir araştırma yaptım ve dönencenin çocukların ilerde otistik olmasına neden olabildiğini öğrendim. Ben bu yüzden almayacağım, alırsam da soft renklerde, ışıklı ve hareketli olmayanlardan alacağım. Sizlere de fikir olsun..[/Q
Bu yazdiginin aynisini bu sabah face teki beni ekledigin BBYO da okudum cnm ve bnde kesinlikle almicam dedim:)
hahaha :) alemsin canım.. Hepsini aynı yerden deneyerek alsaydın ya canım :) bana da çanta hazırlamak konusunda kal geliyor :) ne koyacağımı şaşırdım valiz bana bakıyor ben valize, bakışıyoruz öyle..
Sormaa valla nerdeyse hepsi agustos bocegi olucak:)) cidden artik yormayin kizlar kendinizi bizim bol bol dinlenmemiz lazim artik kalan alisverislerinizi de internetten yapinn benim gibi hehehe:)
Ahh kiyamma yaa:)) ben en cok gece uyurken suyum gelirse ve ben onun suyum oldugunu anlamayip yataga cis yaptim sanarsam diye korkuyorumm heheheh:))
Kızlar dönence almayı düşünenlere ufak bir not düşmek istedim, çocuk terapisti olan arkadaşım dönenceyi kesinlikle önermediğini söyleyince ufak bir araştırma yaptım ve dönencenin çocukların ilerde otistik olmasına neden olabildiğini öğrendim. Ben bu yüzden almayacağım, alırsam da soft renklerde, ışıklı ve hareketli olmayanlardan alacağım. Sizlere de fikir olsun..
Günaydın kızlar. Ne yazık ki hastaneden yazıyorum. Iki gündür yatıyorum burada gaz sancısı sandığım şey normal sancı çıktı. Erken doğum riskiyle tedaviye alındım. Açıklık var dedi doktorum. Bugün eve gönderecek sanırım ama evde de yatmak şartıyla. Aman dikkat edin kendinize, bol su içmek gerekiyormuş özellikle bu sicaklarda yormayın kendinizi. Bizden de dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Geçmiş olsun canım, ilaçlar var özellikle bu tür durumlarda süreyi uzatmak için verilen. Doktorun gerek görürse ondan da verebilir. Sen de yorma kendini artık, bebişin sinyali çakmış sana "uslu dur yoksa gelirim" diyeiyi akşamlar kızlar yeni çıktım hastaneden başıma neler geldi hiç ummazkendün biraz evde iş yaptım sonra eşimle birlikte gitttik market alışverişi yaptık neyse eve geldik yoruldum ama bi sorun yok makinada yıkanmış çamaşırları asayım dedim belim tutuldu eşime dedim o astı gittim yattım ama tutulma arttı uyuyamadım acile gittik nst ye bagladılar sancım varmış baya bende tek bel tutlması var diyorum doktora hala bana dediki kasık agrısından karın agrısından daha net bi belirti bu dedi alttan muayne ettiler 1 santim açılma var erken dogum riski var dedi ,o an ne kadar kötü oldumki anlatamam betim benzim attı neyse hastaneye yatırdılar antibiyotikler ilaçlar serumlar dünden beri kolumda, bittim resmen. bebeğimin doğma ihtimaline karsıda 2 tane ciğerleri geliştirici igne yaptılar sonrasında 3 kez daha nst ye girdim sonuncuda sancı çıkmadı doktorada telefonla ulaştık çıkabilirsin sabahı beklemeden dedi çok şükür evimdeyim rabbim kimseye vermesin benim artık hiç bişey yapmadan yatmam lazım öylede kaç hafta tamamlarız bilemicem
Bence Sare çok güzel bir isim. Liseden çok başarılı bir kız arkadaşımın da adı :)s.a kizlar biz hala isme.karar veremedik sizlere de sormak istedim zümra sare erva sizce hangisi en guzel az zaman kaldi artik bende ismiyle sevmek istiyorum kizimi :)
Canım çok aşırıysa bence magnezyum ya da kalsiyum ağırlıklı beslenmeye çalış, muz ve süt muhteşem ikili. Onların eksikliği de ağrıların şiddetini arttırıyorgünaydın kızlar hayırlı sabahlar bugun hava sıcak değil en çokta ona sevınıyorum bıde çok kötü çatı ağrılarım var napcaz ya duramıyorum ağrıdan
Haklısın da hangimiz rahat durabilir ki. Misal benim evde iki tane kedim var her gün onların tüylerini tara, koltuklarının tüyünü temizle modundayım. Yapmayınca daha kötü oluyor çünkü. Ama sıcaklar da erken doğumu tetikliyormuş.Evet canim yalanci sancilar boyle oluyomus ya kasiklara yada karnin bi bolumune giiyomus...gercek sancilarda da belden baslayip tum karina yayilan bi sanci hakimmis ve daha uzun suruyomus ustelik duzenli seyrediyomus... Sen yine de tekrarlarsa dr a git mutlaka...sabahtan beri bnmde kasiklarimda sanci var hayirlisi bakalim
Canim biz ekim anneleri grubu olarak artik doguma kdr temizlik yapmiyoruzzz bacaklarimizi uzatipp totolari buyutuyoruzzz sakin yormayin artik kendinizi cok fazla erken dogumlar olmaya basladi hepimizz 2 kat daha fazla dikkat edelim hem kesimize hem bebislere
Hihoyt benim de hazır değil. Mobilyam hafta sonu gelecek, kıyafetler babaannede yıkanacak. Anneanne 2 hafta sonra gelip aldıklarını getirecek, inşallah bu göbüklü anne de ondan sonra kendi alışverişini yapacakGünaydın herkese,
Nilkoncum geçmiş olsun, artık eğilip kalkmak ağır iş yapmak yok bize canım
Coolcum dikkat et sancılara canım, ben hiç ayırt edemiyorumbu gidişle ben anlayana kadar evde doğuruvericem kasılma nasıl oluyor, sancı nasıl oluyor falan hiç bir fikrim yok erken doğumdan da iyice korkar oldum, dün kıyafetlerin bir kısmını ütüledim kaldırdım.. hastane çantam hazır değil.. Neyse yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek ona göre bir aksiyon alırım artık..
hahahahaha koptum. Merak etme canım su öyle bir geliyormuş ki duş almış gibi oluyormuşsun. O kadar çiş yapamazsın heralde diye düşünüyorumdün ben de çok yordum kendimi yaa.. dinlenemiyorum ki bi sürü iş var.. Neyse perde siparişini verdim bu arada rahatladım. 10 gün sonra gelecek. Düz pembe aldım inşallah güzel olur
hahahahaha koptum. Merak etme canım su öyle bir geliyormuş ki duş almış gibi oluyormuşsun. O kadar çiş yapamazsın heralde diye düşünüyorumdün ben de çok yordum kendimi yaa.. dinlenemiyorum ki bi sürü iş var.. Neyse perde siparişini verdim bu arada rahatladım. 10 gün sonra gelecek. Düz pembe aldım inşallah güzel olur
Canım birini Boyner'den aldım, ama ben hep göbeğimin büyüyeceğini düşündüm, aradan 10 gün geçince bir deneyim dedim, bir baktım göğüslerim büyümüş :) Dar geliyor,öyle olunca onu büyük bedeniyle değiştirdim.Diğerini Zara Home'da beğendim,orada denettirmiyorlar M aldım, eve geldim bir baktım kol altlarımdan göğüslerim görünüyor, neredeyse bebeğe memeyi önden değil,kol altından çıkarıp vereceğim o kadar yani :))) Anlayacağın Göğüslerimle başım dertte:)
Ben de artık kalanı internetten halledeceğim canım,zaten korkudan bugün sabah siparişleri internetten verdim bile :)
Çok saol canım verdiğin bilgi için, dönence konusunda o kadar kararsız kalmıştım ki, sayende fikrim netleşti.Listeden sildim bile :)
Hihoyt benim de hazır değil. Mobilyam hafta sonu gelecek, kıyafetler babaannede yıkanacak. Anneanne 2 hafta sonra gelip aldıklarını getirecek, inşallah bu göbüklü anne de ondan sonra kendi alışverişini yapacak
Himmm aralarinda o kadar fark varsa tmamdir:) artikk esim de islakliga uyanir heralde hehehe:)
Perdeyi duz almakla ii yapmissin tatlim merak etme guzel olurr :) bizde duvar rengine ve odanin konseptine bi karar verebilsek cok ii olcak...dun bebek odasi dekorasyonlarina bakarken farkettim ki ben daha soft renkleri seviyorum mesela iki tane odaya bayildim ikisi de pudra pembe ve gri uyumuydu :) esim de duvarlarda daha koyu renkleri seviyo ama o butun ev ocin oyleydi evlenirken bile bi duvari kormizi boyayyalim flan diyodu zor ikna etmistim acik renklere...simdi de mürdüm,gül kurusu flan seciyo hep gerci onlari bnde begendim ama aklim pudra-gride kaldi
Ya bizde maşallah herkes o kadar meraklı ki "dur ben alayım senden yapar getiririm" diye aldılar hepsini elimden. Iki çift çorap kaldı elimebenim mobilya geldi 10 gün önce ama hala havalanıyor, çıkmadı daha kokusu, o yüzden odayı hazırlayamıyorumperdem 10 gün sonra gelecek. Annem eylülde gelecek onun getirecekleri de var.. Gecelik aldım, pijama da almam lazım bir türlü alamadım.. Hastane çantama bi tek terliğimi koydum neyse ki kızımın kıyafetlerinin çoğunu yıkayıp ütüleyip poşetlere kaldırdım. Bence sen de kıyafetlerden başlayabilirsin canım, çünkü gerçekten yapacak çok iş olduğunu başladığında anlıyorsun..
Alt üst montta oluyor demek süpermiş. Araştırayım. Kızlar valla erken doğum diyorsunuz beni panik ediyorsunuz :) Aranızda en hazırlıksız olan benim sanırım. Bu arada hastane çantası dediğiniz orta boy valiz gibi bir şey demi ?Sağol Lakito.
Astronot mont hem anneyi, hem bebeği kısıtlıyor diye düşündüğüm için ilk kızıma aynı kalınlıkta alt üst takım mont almıştım. Şimdi kardeşi giyecek inşallah.
2500 kilo muuu?? Maşallah canım, kocaman olmuş yahuu.. Bu gidişle 4500 falan doğar heralde? Gözün aydın bu arada her şey yolundaymışben de aldım raporumu bugün vericem iş yerime..
Ya bizde maşallah herkes o kadar meraklı ki "dur ben alayım senden yapar getiririm" diye aldılar hepsini elimden. Iki çift çorap kaldı elimeAnnem de güya bu hafta sonu gelecekti çok önemliymiş gibi babamın kuzeninin düğününe gideceği için erteledi. Şimdi evde yapacak hiçbir şey yok, boya badana da 10 gün önce yapıldı zaten
günaydın bebeğimin durumu iyi çok şükür hala kafa aşağıda böyle giderse normal doğum inşallah 2500 kg olmuş çalışabilir raporumu da aldım ama sisteme işliyorlarmış inşallah bir sıkıntı çıkmaz doktor sizin muhasebeci sistemden görecek dedi umarım becerirler
aynen canım biraz şişko benimki inşallah 4500 kg olmaz nasıl çıkarırım yaw yazık banabenim hastane raporu çıktı olarak vermedi yaa ne yapsam bir arasammı hastaneyi sistemde de görememiş insan kaynakları
ayy canim, bende de oldu hatta cok uzulmustum ya gecmezse diye, sag bacagimda ki tum damarlar cok belirgin, bazi yerlerimde mor mor duruyo ama ince kil gibi degil simdilik bu sekilde olanlar gecmiyo galiba, sendekiler nasil ? bide oncede yazmistim malum bolgemde de siskinlik var benim , ilk gebelikten bi kac catlaklarim var bundada varis kalmaz gecer diye umit ediyorum...bi arkadas bahsetmisti varis corabi diye bende kullaniyorum, cok faydasi oluyo gercekten, sende deneyebilirsin eczanelerde satiliyo bacak olculerini alip ona gore veriyolar tabi once bi doktoruna danis canim :)
Dolabım gelsin hepsini dikeceğim hizaya, dolap da annem yüzünden haftaya kaldı ya neyse hiç canımı sıkmak istemiyorum. Insanlara göre zaman var daha ama anlamıyorlar 11inde doğması garanti gibi bakıyorlar. Anlatamadım derdimi. Vücudun ağırlaşması vs çoktan unuttukları şeylerişte başkasına kalınca böyle oluyor canım, ben izin vermedim valla yapmak isteyen gelsin evime yardım etsin, o strese giremem yetişti mi yetişecek mi diye. Eşyaların yıkanması için annemi bekleyecektim ama baktım olmayacak beklemedim. Kayınvalidemle annem de bir dolu şey aldı daha onlar yıkanacak ütülenecek, son saniyede zaten bir de benimkiler eklenmesin üstüne.. Zaten bir tek haftasonlarım var.
Bence sen sıkıştır herkesi. Bakın herkes doğuruyo de :)
canım gülkurusu bence de çok güzel oluyor, Marshall da gül lokumu muydu neydi öyle bir renk vardı çok beğenmiştim. Canım duvarları gri; perde, halı ve aksesuarları pudra yapabilirsin aslında. Bilemedim şimdi nasıl bir şey beğendin ki? Duvar kağıdı düşünmüyor musun? Bence çok koyu renk yapma sen bilirsin tabi ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?