canım zaten 4kiloyu geçerse normal yaptırmaz doktor.. Bence ara canım belki sisteme geçmemiştir daha.
Arkadaşlar geçen ağır kaldırdım market alışverişi ertesi gün yarım saatlik yola arabayla gittim şimdi bebeğim hareket etmiyor gibi çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum
2500 gr olmuşsa çok iyi en az 4 kilo doğar o bebiş:) sisteme işliyorlar ssk çalışanlarını evet, sorun çıkacağını sanmam ama sen takipçisi ol yine de.
Canım merak etme arada banada öyle geliyor. Yorulduğum zaman yani. Biraz dinlen, hissedersin.Arkadaşlar geçen ağır kaldırdım market alışverişi ertesi gün yarım saatlik yola arabayla gittim şimdi bebeğim hareket etmiyor gibi çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum
Bebeğin başı aşağıda olduğu zaman asla sezeryan yapmıyorlar mı?teşekkür ederim canım sistemde sorun varmış saat 5 de düzelicekmiş inşallah normal istiyorum yaa sezeran olmaz kafa aşağıda zaten benimkinin
Arkadaşlar geçen ağır kaldırdım market alışverişi ertesi gün yarım saatlik yola arabayla gittim şimdi bebeğim hareket etmiyor gibi çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum
Aynen dedigin gibi canim duvarlar gri,perde hali ve aksesuarlar pudra pembe...belki bi ihtimal eger grili pembeli bi duvar kagidi bulanilirsem tek duvar kagit olabilir...esimin begendigi rengi bnde cok begendim aslinda ama onu sectigimde perde hali avize secimi sanki daha zor ve karmasik olacak benim icinn kafam corba yine anlayacagin:)
Dola
Dolabım gelsin hepsini dikeceğim hizaya, dolap da annem yüzünden haftaya kaldı ya neyse hiç canımı sıkmak istemiyorum. Insanlara göre zaman var daha ama anlamıyorlar 11inde doğması garanti gibi bakıyorlar. Anlatamadım derdimi. Vücudun ağırlaşması vs çoktan unuttukları şeyler
Bebeğin başı aşağıda olduğu zaman asla sezeryan yapmıyorlar mı?
yok canım yapıyorlar tabii sezeryan senin isteğine bağlı olan birşey eğer sorun yoksa ama eğer kafa aşağıda olursa normal doğum olabiliyor yani ben normal doğum istiyorum o yüzden yani doktorumda son anda bir sorun çıkmazsa normal doğum dedi inşallah inşallah
Allah gönlüne göre versin ama yine de doktorun dediğinden şaşma derim, eğer son anda kilosundan dolayı sezeryan derse üzme kendini. Ben de normal istiyorum ama sezeryan olursa da karaları bağlamam napalım kısmet, hayırlısı..
Peki çatı muayenesinde diyelim çatı genişliği uygun değil. O zaman da sezeryan değil mi?yok canım yapıyorlar tabii sezeryan senin isteğine bağlı olan birşey eğer sorun yoksa ama eğer kafa aşağıda olursa normal doğum olabiliyor yani ben normal doğum istiyorum o yüzden yani doktorumda son anda bir sorun çıkmazsa normal doğum dedi inşallah inşallah
Ayyy bak yine panik oldum :) Daha benim kapı süsüne gelene kadar neler var neler. Kendime bile daha bir şey almadım. Snowwhite sen aldın mı geceliğini, pijamanı falan? Nerden aldın birde? Birde ben emzirme sütyenlerini de destekli değil de destekli alacağım. Daha düzgün duruyor. Penyeler sarkık sarkık.zirka cım naaptın kapı süsünü falan? Çok merak ediyorum..
Damla korse aldın mı? Hangisini alıcaz çok çeşit var
Peki çatı muayenesinde diyelim çatı genişliği uygun değil. O zaman da sezeryan değil mi?
zirka cım naaptın kapı süsünü falan? Çok merak ediyorum..
Damla korse aldın mı? Hangisini alıcaz çok çeşit var
Ayyy bak yine panik oldum :) Daha benim kapı süsüne gelene kadar neler var neler. Kendime bile daha bir şey almadım. Snowwhite sen aldın mı geceliğini, pijamanı falan? Nerden aldın birde? Birde ben emzirme sütyenlerini de destekli değil de destekli alacağım. Daha düzgün duruyor. Penyeler sarkık sarkık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?