2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlaaarrrr hastane gecelik, pijama takımınızı nerden aldınız? Ben netten bakıyorum dantelli dantelli ya da böyle baskılı bebekli falan çok çok itici.

Arkadaşlar geçen ağır kaldırdım market alışverişi ertesi gün yarım saatlik yola arabayla gittim şimdi bebeğim hareket etmiyor gibi çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum

canım zaten 4kiloyu geçerse normal yaptırmaz doktor.. Bence ara canım belki sisteme geçmemiştir daha.

teşekkür ederim canım sistemde sorun varmış saat 5 de düzelicekmiş inşallah normal istiyorum yaa sezeran olmaz kafa aşağıda zaten benimkinin

Arkadaşlar geçen ağır kaldırdım market alışverişi ertesi gün yarım saatlik yola arabayla gittim şimdi bebeğim hareket etmiyor gibi çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum

merhaba kanama sulu akıntı falan yok değil mi isterseniz tatlı birşeyler meyve suyu falan için sol tarafınıza yatın ve bekleyin. İnşallah birşey yoktur.

2500 gr olmuşsa çok iyi en az 4 kilo doğar o bebiş:) sisteme işliyorlar ssk çalışanlarını evet, sorun çıkacağını sanmam ama sen takipçisi ol yine de.

inşallah sorun çıkmaz canım aradım şimdi sistemde sorun varmış akşam 5 gibi düzelir dedi hastane yaa ben 4 kg yu nasıl çıkarırırım bilmem ctesi nst ye bağlandım nst doğumhane de ve kadın ciyak ciyak bağardı sonra bebeğin sesi geldi ayy çok kötü oldum

Canım merak etme arada banada öyle geliyor. Yorulduğum zaman yani. Biraz dinlen, hissedersin.

canım senin mobilyaların da düz renk olduğundan gri ve pudra fazla soft kaçmaz mı? Gerçi ben severim ama kız bebek odası ya bu :) bence gülkurusu rengi de pastel bir renk olduğu için aksesuarda zorlanmazsın ama genelde yani perdeler de dahil beyaz güzel olur. Uyku seti falan fuşya çiçekli olabilir güzel durur. bak Google'da Marshall güllü lokum diye yazınca görsellerde çok güzel odalar çıkıyor

neyse canım sen strese girme, her şey olacağına varır, madem öyle sen kılını kıpırdatma olduğun yerden emir ver :)))) şükür riskli bir durum yok şuan için

çok geçmiş olsun, bebekler bu haftalarda çok derin uyuyormuş, strese girme hemen doktorunu ara bence.

Bebeğin başı aşağıda olduğu zaman asla sezeryan yapmıyorlar mı?

yok canım yapıyorlar tabii sezeryan senin isteğine bağlı olan birşey eğer sorun yoksa ama eğer kafa aşağıda olursa normal doğum olabiliyor yani ben normal doğum istiyorum o yüzden yani doktorumda son anda bir sorun çıkmazsa normal doğum dedi inşallah inşallah

Allah gönlüne göre versin ama yine de doktorun dediğinden şaşma derim, eğer son anda kilosundan dolayı sezeryan derse üzme kendini. Ben de normal istiyorum ama sezeryan olursa da karaları bağlamam napalım kısmet, hayırlısı..

aynen canım hayırlısı hakkımızda bakalım doktorumuz ne derse o

Peki çatı muayenesinde diyelim çatı genişliği uygun değil. O zaman da sezeryan değil mi?

zirka cım naaptın kapı süsünü falan? Çok merak ediyorum..

Damla korse aldın mı? Hangisini alıcaz çok çeşit var
Ayyy bak yine panik oldum :) Daha benim kapı süsüne gelene kadar neler var neler. Kendime bile daha bir şey almadım. Snowwhite sen aldın mı geceliğini, pijamanı falan? Nerden aldın birde? Birde ben emzirme sütyenlerini de destekli değil de destekli alacağım. Daha düzgün duruyor. Penyeler sarkık sarkık.

panik olma canım halledersin 2 tane gecelik takım aldım ben kadıköyden. Bakırköye bakabilirsin kesin vardır. Pijama takımı alacağım bir de.. Ben de destekli alacağım emzirme, damla almıştı onunkinden almayı düşünüyorum, markasını unuttum ama bulurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…