2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım naptın gittin mi doktora? benim Cumartesiye kaldı kontrol ben de çok özledim artık kızımı inş her şey yolundadır.
Evet Dr dan geldim...Oğlumun yüzünü tam net gördüm yalnız gözler karanlık olduğundan ürkütücü geldi :)
Kafası aynı baba diyordum yalnız dudakları da garanti baba kocaman dolgun dudakları olacak Zaten babaya benzesin istiyordum. Dudaklara çok güldük ama öyle belirgindi ki...
Herşey normal 1-2 hafta ileriden gidiyordu hep, şimdi normal haftasında çıktı pek iyi beslenemedim kabul ediyorum. Dr suyu konumu herşeyini olması gerektiği gibi gördü çok şükür 3 hafta sonra gel dedi.. 2 kilo 44 cm olmuş...
çalışamaz raporumu da aldım..
Cumartesiye bişey kalmadı şimdi ben 3 hafta sayıcam hergün görsem hayır demem :)

kızlar ben ist. anadolu yakasındayım. sizlerden bu gecelik konusunda yardım istiyorum. nerelerden aldınız kaça aldınız
Pendik te baran diye mağazandan sabahlıklı takım aldım. Şeker pembesi tam zevkime hitap ediyor.Öyle dantelli kadınsı şeyleri tercih etmiyorum spor şık...200 dü indirime girmiş 100 e aldım..Bir çok çeşit var büyük bir mağazaydı.Birde Pendoryada hemen girişte solda bir iç çamaşır mağazası var yedek alıyım dedim 35 ya da 40 a aldım eşim bunu daha çok beğendi acayip şirin bişey...çok da kaliteli yumuşacık bir kumaşı var.bir de ablamın verdiği var ama bence 2 tane yeter diye düşünüyorum..

Çok güzelmiş canım aldıkların, güle güle kullan:)

bugün 1 tane çikolatalı gofret,1 tane çokonat,bikaç tane biscolata frambuazlı bişey vardı onlardan, 1 cornet dondurma yedim ve suan önümde lokum kasesi deli gibi yiyorum:))

haha afiyet olsun canım :) ya biliyo musun ben de aşırı derecede tatlıya düştüm hiç tatlı sevmem, yemem ama son bikaç gündür deli gibi canım istiyor :S

Biri Firstü durdursuuuuunnnn:) valla benim mide de dibi delik gibi, sabah 4-5 gibi uyamıp birşeyler yiyorum sonra 8-9 da yine kurt gibi aç uyanıyorum, bizimkiler içerde fazla mesaiye kalıyor artık, yetmiyor yediklerimiz:)

cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. nilüfer mağazası aklımda bakalım yarın da havuzlu han a gidicem var mı tavsiyeleriniz hangi mağazalar daha uygun malum ağırlaştık boş yere dolaşmayım koca hanı:))) en öncelikli şey gecelik takımı, bambu havlu, nevresim, sırt çantası bir de bebek şekeri. bebek şekeri var dimi eminönünde çok heyecan yaptım oraya gidicem diye:)))

Amann maşallah oğluna :) Gözün aydın hadi çok sevindim çok şükür oğluşun iyi:) Evet az kaldı cumartesiye ama insan zor sabrediyor dediğin gibi her gün görsek hatta canlı yayınla bütün gün izleyebilirim:). benim kızım kime benziyor bakalım anlayabilecek miyiz? Aman iyi olsun da inşallah.

Kızlar doğumdan korktuğum için kitap almayı düşünüyorum belki okuyunca biraz daha rahatlarım. Ama iki kitap arasında kaldım hangisini alayım bilemedim size danışayım dedim: 1. Ağrısız Doğum Mutluluğu 2. İçgüdüsel Doğum.
Var mı bu kitaplardan birini okuyan, tavsiyesi olan???
?

2 ay önce bir arkadaşımın oğlu oldu aynı anne birebir o kadar benziyor şimdi ise aynı baba
nasıl olabiliyor anlamıyorum ama bebekler evrim geçiriyor resmen :)
Gerçi benimkinin o yusyuvarlak kafası ve koccaman dudakları nasıl değişir hiç bilmiyorum :))
İyi olsunlar da tabii ama benzetmek de eğlenceli oluyor. Forumumuzda bir arkadaş eşinin ve bebeğinin ultrason fotosunu yanyana paylaşmıştı sanırım hiç unutamıcam tıpatıp aynılardı Çok şaşırmıştım...

İkisini de okumadım canım...

biz de bugün drdan geldik çalışabilir raporumuzu da aldık 32+3 ümüz bitti günler çok hızlı geçti 2. bebek olunca... son hazırlıklar da tamam ve artık son günler diyebiliriz... her şey yolunda çok şükür 2 kilo olmuş bebek haftasıyla uyumlu vs. vs. herkes sağ salim kucağına alır inşaallah..

neyse canım sen strese girme, her şey olacağına varır, madem öyle sen kılını kıpırdatma olduğun yerden emir ver :)))) şükür riskli bir durum yok şuan için
Aynen aynen, affetmem bu saatten sonra hiçbirini :)
Aynı durumdayız lakito, emzirme sütyeninde arkadaşım Anıl marka olanları tavsiye etmişti, uçlarını da belli etmiyormuş

Ben de odayı Güllü lokuma benzer bir ton yaptım, koçtaşta da çok geniş bir portföy var, rengi seçiyorsun onlar orada şıp diye makinede hazırlatıyorlar. 2,5 kg boyaya 60 tl verdik, odaya fazlasıyla yetti.

canım ultrasondan bakar alttan baktırma sende söle doktoruna alttan baktıgınızda kanamam oldu ihmal etme bence..
Kuzum alttan muayenede bir miktar kanama olmadı normalmiş zaten, iyice hassaslaştığı için.

Heheh aynı bizim sıpada, geçen gün resmen koluyla esnemeye çalıştı karnımı :)

Göğsün süt doldukça dolgunlaşıp emzirince hafif boş görünecek tatlım, arkadaşımdan biliyorum

Küçükköyde Asya sağlıkta Hakan seven diye bir Dr tavsiye ediyorlar. Hem çok kibarmış hem de normal doğum taraftarıymış

Canım ağırlıklı -1 ve -2. Katlara bak. Hatta -2de köşede bir mağazadan katlanabilir küvet aldım ben, ama gecelik sadece girişte vardı galiba

kızlar hepinize iyi akşamlar nasılsınız benim 2-3 gündr vücumun bacaklarımla birleştiği kısımdaki kemiklerim ağrıyor sizce sebebi ne olabilir ? böyle ağrısı olan oldumu .

Hehehe ay ne bileyim :) ya erkekte olabilir de kızda koca kafa güzel değiillll ((

Aynen canım ya sabah kalktığımda ben de çok aç uyanıyorum sonumuz ne olacak acaba :/

Canım ne güzel haberlerle geldin maşallah.. Biz 12 haftadır yüzünü göremedik, göstermiyor prenses hanım yarın doktora gidicez bakalım gösterir belki..

Maşallah canımm :)

Canım ne güzel haberlerle geldin maşallah.. Biz 12 haftadır yüzünü göremedik, göstermiyor prenses hanım yarın doktora gidicez bakalım gösterir belki..
O zaman senden de güzel haberleri bekliyoruz umarım yüzünü görürsün çok net belli olmasa da güzel bir duygu :)) Ben sahile yürüyüşe kaçıyorum hepinizi öptüm

ağrı tam olarak nasıl? benim birkaç gündür uzun süre oturunca malum bölgede uyuşma oluyor?? bgn de servste 1saate yakın oturdum, karnımda huzursuzluk başladı, hani üşütürsün de ağrır ya öyle..sonra ayağa kalkınca geçti.. bir de bgn bi kere alttan sancı girdi yürürken durmak zorunda kaldım..

Yaa sorma canimm yaa surekli açım
Ben ve bugun yedigim sacma sapan seyler yuzunden suan yemek borum yaniyo

Himm soledigin ii oldu cnm o zaman koctasin internet sitesine de bi bakiyim cok saol

Kuzucukkk yarinn herman cikisinda haberlerinii bekliyorumm mutlaka:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…