Gene bana kimse bişey yazmıyo !!!
Kizlar ya bisey sorucam. Benim göğüs hassasiyetim kayboldu sankikorkuyorum cok hafif aci var ama ilk zamnlarki gibi degil 5+2 yiz bugün
Kaçıncı Çocuk:2
Son Adet Tarihi: 14 Ocak 2014
Tahmini Doğum Tarihi: 20 Ekim
Merhaba kızlar;
Cumartesi beta hcg testi yaptırdım sonuç 177 çıktı :) Benide listeye ekleyebilirsiniz artık.
Birdaha 3-4 hafta sonra gidicem kontrole kalp atışı oluşsun sonra. 6yada 7 haftalıkken :)
Kizlar ya bisey sorucam. Benim göğüs hassasiyetim kayboldu sankikorkuyorum cok hafif aci var ama ilk zamnlarki gibi degil 5+2 yiz bugün
slm lr annişler yarın bebişimin kalp atışlarını duymak için gitcez hastaneye inş duyarız bana bebişime dualarınızı eksik etmeyin olurmu ii haberlerle dönerim inş. şimdiden tşk ederim... inşç hepimiz için bu süreç iyi geçer...çok heyecanlı ve korkuluyummm
canım hamile olunca illa belirti olacak diye bekleme...ben ilk hamileliğimde bir kere bile midem bulanmadı...hiçbir belirti yaşamadım...korkmuştum bende ama hiç korkma...hareket etmeye başladığında bile hareket etmiyor diye kaç kez doktora gittim...ama hepsi boşunaymış...oğlum şu an inanılmaz hareketli ve çokta zeki...sıkma canını
slm lr annişler yarın bebişimin kalp atışlarını duymak için gitcez hastaneye inş duyarız bana bebişime dualarınızı eksik etmeyin olurmu ii haberlerle dönerim inş. şimdiden tşk ederim... inşç hepimiz için bu süreç iyi geçer...çok heyecanlı ve korkuluyummm
kızlar sonuçlarım çıkmış değer 275 den 1190 a çıkmış cuma günü kese muayenemiz var inşaAllah görürüz bebişi yada bebişleri
canım bildiğim kadarıyla bu haftadan sonra fazla acıma olmuyor telaşlanma benimde şu an ilk haftaara göre azaldı.herkesde farklıdır biliyorsun belirtiler.ama şu da varki gitgide artacak diye birşey yok.
benimde sizinle aynıçok az şiş o kdr...
Benim bebeğime bakın teyzeleri
kızlar sonuçlarım çıkmış değer 275 den 1190 a çıkmış cuma günü kese muayenemiz var inşaAllah görürüz bebişi yada bebişleri
İns normaldir aklima kötü kötü şeyler getiriyorum panik oluyorum birden paranoyak oldum iicee
Allah yardimcin olsun cnm insallah bebeginin kapl atislarini duyarsin...senle ayni haftadayiz bnde cuma gunu gidicem seninnicin bol bol dua edicem arkadasimm...
cnmmm bak bizim ilk haftalar yaşadığımız belirtiler ilk gebelik belirtileriydi bunda bi anlaşalım tamammı? o yüzden hafta geçtikçe ilk belirtiler yerini daha farklı belirtilere bırakıcaklar telaş yapmayın ama rahatlamak için doktora sorun ki yinede gereken neyse söyler zaten ama bu stres le bebişe zarar vermeyin.. herşey ii olucak relakssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?