2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Gene bana kimse bişey yazmıyo !!!

Yine alinganliknyapmis birileri:)) canim burd herkes her dk online diil bakma asagida isimlerimizi gordugune...ben telefondn giriyorum ama her dk takip edemiyorum yine denonline gorunuyorum arkadaslarimiz yeni msjlari gordukce cevap yaziyolar hamilelik hormonlari seni baya etkilemiss anlasilan:)

slm lr annişler yarın bebişimin kalp atışlarını duymak için gitcez hastaneye inş duyarız bana bebişime dualarınızı eksik etmeyin olurmu ii haberlerle dönerim inş. şimdiden tşk ederim... inşç hepimiz için bu süreç iyi geçer...çok heyecanlı ve korkuluyummm

Kaçıncı Çocuk:2
Son Adet Tarihi: 14 Ocak 2014
Tahmini Doğum Tarihi: 20 Ekim

Merhaba kızlar;

Cumartesi beta hcg testi yaptırdım sonuç 177 çıktı :) Benide listeye ekleyebilirsiniz artık.
Birdaha 3-4 hafta sonra gidicem kontrole kalp atışı oluşsun sonra. 6yada 7 haftalıkken :)

Gene bana kimse bişey yazmıyo !!!

. Hayirli olsun gebeliğin. Bir çok arkadasimiz iş yerinde bazilarimiz zorlaniyoruz takip etmeye.hosgeldin aramiza

Kizlar ya bisey sorucam. Benim göğüs hassasiyetim kayboldu sanki korkuyorum cok hafif aci var ama ilk zamnlarki gibi degil 5+2 yiz bugün

canım bildiğim kadarıyla bu haftadan sonra fazla acıma olmuyor telaşlanma benimde şu an ilk haftaara göre azaldı.herkesde farklıdır biliyorsun belirtiler.ama şu da varki gitgide artacak diye birşey yok.

cnm benim işallah güzel haberlerle gelirsin bende cumartesi gideceğim bebeğimin kalp atışlarını duymaya çok heycanlısın galiba seni anlıyorum cnm çünkü bende şuanda çok heycanlıyımm dualarım sizlerle arkadaşlarrr

kızlar sonuçlarım çıkmış değer 275 den 1190 a çıkmış cuma günü kese muayenemiz var inşaAllah görürüz bebişi yada bebişleri

doktoruma gidince hersey normal dediği anda rahatlayıp sevinicem bulantımın olmadığına gecen çarşamba keseyi görmüştük.kalp atişini cuma duyabilirmiyiz acaba canım? kasımda 5 haftalık dusugum olduğu için korkuyorum .çok tşk ederimm desteğin için..

Benim bebeğime bakın teyzeleri

Eklentiler

• $Þ.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 51

Allah yardimcin olsun cnm insallah bebeginin kapl atislarini duyarsin...senle ayni haftadayiz bnde cuma gunu gidicem seninnicin bol bol dua edicem arkadasimm...

kızlar sonuçlarım çıkmış değer 275 den 1190 a çıkmış cuma günü kese muayenemiz var inşaAllah görürüz bebişi yada bebişleri

ayy cnm benim maşallah çok güzel artmış değerin işallah sağlıklıdır yeğenlerimizz

canım bildiğim kadarıyla bu haftadan sonra fazla acıma olmuyor telaşlanma benimde şu an ilk haftaara göre azaldı.herkesde farklıdır biliyorsun belirtiler.ama şu da varki gitgide artacak diye birşey yok.

benimde sizinle aynı çok az şiş o kdr...

İns normaldir aklima kötü kötü şeyler getiriyorum panik oluyorum birden paranoyak oldum iicee

Masallahh cnm ne guzel artmiss dgerlerinn masallahhh:))

Benim bebeğime bakın teyzeleri

Ayyy masallahh nazar degmesinn insallahh minnak:) Allah annesine babasina bagislasin bu minnagi:)

İns normaldir aklima kötü kötü şeyler getiriyorum panik oluyorum birden paranoyak oldum iicee

cnmmm bak bizim ilk haftalar yaşadığımız belirtiler ilk gebelik belirtileriydi bunda bi anlaşalım tamammı? o yüzden hafta geçtikçe ilk belirtiler yerini daha farklı belirtilere bırakıcaklar telaş yapmayın ama rahatlamak için doktora sorun ki yinede gereken neyse söyler zaten ama bu stres le bebişe zarar vermeyin.. herşey ii olucak relakssss

Allah yardimcin olsun cnm insallah bebeginin kapl atislarini duyarsin...senle ayni haftadayiz bnde cuma gunu gidicem seninnicin bol bol dua edicem arkadasimm...

oyy Allah razı olsun canıımm benim.... herşey dua ile inş. duyarım hepimiz de o anı yaşarız en güzel şekilde inş. dularımız hepimizle rabbim yar ve yardımcımız olsun..

İlk hamileligimden hicbirsey hatirlamiyorum unutmuşum herşeyi. Yarin ilk muayenemiz var ins sorucam herseyi.icimi rahatlattin saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…