2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

ben normal doğum istiyorum, inşallah bu sancılar bana da gelip korkutmaz beni:) geçmiş olsun canım

2. muayeneyi ilk muayeni olduktan 10 gün içinde mi oluyorsun?

maalesef canım. işte hastalara muameleler yüzünden özele eğim artıyor. ben kürtaj olduğum dönemde neye yanacağımı neler hissedeceğimi bilememiştim. tam bir çöküş içindeydim. bebeğimi kaybettiğime mi yanıyım, acı sancı çektiğime mi yanıyım yoksa hemşirelerin yetkilelerin azarlamaları,emirlerine mi yanıyım.
keşke düzelse şu devletteki durumlar..

yalnız şöyle birşey var. ben hastane yattığım dönemde çok kızmıştım ama hak vermedim de değil.
yani ben muayene oluyordum doğum hanenin orada ultrasyona girmem lazımdı. neyse..

kadının biri doğum yapıyordu ama sancının etkisiyle bağırması vs hastaneyi inletiyordu. dra ben de böyle mi doğum yapacağım dedim. dr bu hamile kendini doğuma hazırlamadığından böyle bağırıyor dedi. yoksa herkes doğuruyor ve bu kadar bağıracak kadar sancı olsaydı herkes doğumda hayatını kaybederdi dedi.

ben dediğim gibi kızdım. çünkü sancıyı çekiyor. kadın o anı belki haykırarak hafifletiyor vs diye düşünüyordum. insanlara bu hakkı bile vermiyorlar diyordum...

ama bir de olayın başkaları yanı var.. yani oraya bir sürü kişi geliyor. bebeğini kaybedenler, sancı çekenler, doğuma hazırlanananlar veya benim gibi ilerde doğum yapacak kişiler var..herkesin psikolojisi alt üst oluyor..

elbette sancımızı çekeceğiz o anı gibi geçirebiliriz. ama başkalarını düşünmeliyiz. o zaman düşünmeyebiliriz önemi olmayabilir.. ama ne deyim allah herkese kolay doğumlar nasip etsin.

günaydın hanımlar ve kıymetli bebeklerimiz,
inşallah güzel bir hafta daha geçiririz.herşey yolunda gider..

dün gece yatağa yattığımda kızım kıpırdayıp duruyordu. bir oraya bir buraya... hoşuma da gidiyordu.. ama uykum gelmişti.. kızım ben uyuyacağım sen de uyumak istersen uyuyabilirsin dedim.. kızım durdu.. ayy sevindim ama birden de duruunca hem üzüldüm hem endişelendim. sonra tatlı kızım iyi geceler dedim kızım tekmeledi. rahatladım..

limonla çıkıyormuş bakalım pas lekeleri bir deneyeceğim hafta sonu. Ne şanslısın eşin ütüleyebiliyor herşeyi ben yaptım oysa

herkese günaydın iyi haftalar diliyorum. sonunda beklenen haftaya geldim bu hafta doğum iznine çıkıyorum çok mutluyummmm :)

yuppii bende bu hafta sonu çıkıyorum senin adına da sevindim canım. Dinleneceğiz son hazırlıkları tamamlayacağız veeee mutlu soonn.... AMİİİİNN

günaydın güzel annelere :) bebekleriniz doğum pozisyonuna döndüler mi acaba bende iki hafta sonra yıllık izin alıcam sonrada doğum izni 3 hafta inş. günleri sayıyorum artık

günaydın kızzlarr, bu hafta çalışıp izne ayrılıyorum bende :) bi taraftan mutluyum yoruldum baya bi taraftan işte zaman güzel geciyor evde ne yapacagım hemde cok sıcak diye düşünüyorumm.. inşallah sağlıklı mutlu güzel bi hafta olur..

Günaydın canım Allah normal doğum yapacak olan tüm arkadaşlara daha fazla güç versin. Bu sancılar bana gore de hiç değil kasıklarımı deliyorlar sanıyorum. Bide bu yalancı sancı düşünsene gerçeğini. Derler ya dağına göre duman bizimki de o hesap. Hayatta yapamam yani.

Snowwhite cevap hakkını kullan bakalım dönence neden iyi değil

canım günaydın, kusura bakma yeni cevap verebiliyorum.. fazla ışıklı ve hareketli dönenceler ileride çocuğun otistik olmasına neden oluyormuş canım, alınacaksa soft renklerde ve basit dönenceler alınabilirmiş.

Kamuran'cım yani senin park yataktaki dönencenin sorun olacağını sanmam yeterki hareket etmesin

Günaydın millet :) ne güzel bu hafta bir çoğunuz izne çıkıyormuş.. Benim daha var..

Bugün 40 yılın bi başı metrobüsle geldim işe, insanlar ne kadar acımasız olmuş kimse mi yer vermez.. Hepsine beddua ettim.. Çok sinir oldum, vicdansızlar..

Snowcuğum kimse umursamıyor gerçekten ne metrobüs ne otobüs ne de minibüste. Herkes kendi keyfinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…