herkese günaydın,
sağlıklı bir hafta diliyorum
hayırlı haberlerle gel inşallah canımHerkese Günaydın,
Saat 10:00 da kontrolümüz var çok mutluyum:) Güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için:)
Herkese hayırlı sabahlar. Kızlar bu gece ili defa sağ alt tarafıma sancı girdi. Yalancı sancı dedikleri %100 bu. Bi anda uykumdan uyandım. O kadar zor ki anlatamam. Çok kötü oldum. Ikisi de kısa sürdü çok şükür ama ben ilk defa böyle bi sancı yaşadım. Ve artık normal doğumdan korkuyorum. Ne zormuş ne zormuş. Vurup geçti iki defa. Içimden sureler okudum. Allahım yardım etsin hepimize ama belki de benim zorunlu sezeryan olmamın sebebi bu. Allahım biliyor kimin dayanıp kimin dayanamayacağını. Ben iki kere vurmasına bile dayanamadım. Ne diyim ya çok etkilendim.
Artık herkes özele gidiyor ve doğum için o kadar yoğunluk olduğunu sanmıyorum . Muamele illaki özeldeki gibi olamaz
ama kötü olacağını da sanmam . Ben şeker yüklemesi için gittiğimde çok ilgiliydi , bebeğimin tüm organlarına baktı ve inceledi resimler verdi . Ablamlar bana ssk yı öneriyorlar bebeği çok araştırıyorlar diye . 1 gece kalınıyor zaten ama karar vermedim daha
Tabi canım ben her muanede 100 vermiyorum 2, de 12 tl alıyorlar
günaydın,
ebru hanıma gidiyorum,senin doktorun kimdi?
İşte kötü muamele ediyorlar anneye. Yoksa devlette yaparız ama ilk defa yaşayacağımız bir şey. Belki normal doğurucaz. Onlar özellikle hemşireler çok gaddar oluyor. Bizim bi arkadaşa hemşire kızmış. Sus sanki tek sen doğum yapıyorsun demiş. O sancıyla böyle bir muameleye insan ne yapar ya. Bizim bi ablaya da doktorlar sancı çekerken kızmışlar. Sessiz ol demişler. Nesine sessiz olacaksın, kolay mı. Ben muayeneye gidiyorum. Doktora kilosunu soruyorum. Söylemiyor.. Yüzüne bile bakmıyorlar. Soru soran hastadan nefret ediyorlar.. Biliyorsun şeker testimi bile yapmadılar. Allah bildiği gibi yapsın.
günaydın kızlar sizden bi ricam var bebek ve anne çantası bunun dışındada bebek için aldıklarınız eger lliste halinde varsa benimle paylaşırmısınız son eksikleri alıyoruz eşim bi liste istedi ama aklıma gelmedi pek fazlaşimdiden teşekürler
ben kendimde yapamıyorum canım makinaya atıcam eşim ütüleyecekpas lekeleri kötü olmuş üzüldüm ya bazı deterjanlar var leke çıkarıcı onlarla gider bence bi araştır yıkadıkça gidecegini zannetmem
Dün misafirliğe gittim , benim doktoruma giden biri idi . Çatı muanesini anlattı çok ürkütücü .
herkese günaydın iyi haftalar diliyorum. sonunda beklenen haftaya geldim bu hafta doğum iznine çıkıyorum çok mutluyummmm :)
Günaydın canım Allah normal doğum yapacak olan tüm arkadaşlara daha fazla güç versin. Bu sancılar bana gore de hiç değil kasıklarımı deliyorlar sanıyorum. Bide bu yalancı sancı düşünsene gerçeğini. Derler ya dağına göre duman bizimki de o hesap. Hayatta yapamam yani.Herkese hayırlı sabahlar. Kızlar bu gece ili defa sağ alt tarafıma sancı girdi. Yalancı sancı dedikleri %100 bu. Bi anda uykumdan uyandım. O kadar zor ki anlatamam. Çok kötü oldum. Ikisi de kısa sürdü çok şükür ama ben ilk defa böyle bi sancı yaşadım. Ve artık normal doğumdan korkuyorum. Ne zormuş ne zormuş. Vurup geçti iki defa. Içimden sureler okudum. Allahım yardım etsin hepimize ama belki de benim zorunlu sezeryan olmamın sebebi bu. Allahım biliyor kimin dayanıp kimin dayanamayacağını. Ben iki kere vurmasına bile dayanamadım. Ne diyim ya çok etkilendim.
Snowwhite cevap hakkını kullan bakalım dönence neden iyi değil
Snowcuğum kimse umursamıyor gerçekten ne metrobüs ne otobüs ne de minibüste. Herkes kendi keyfindeGünaydın millet :) ne güzel bu hafta bir çoğunuz izne çıkıyormuş.. Benim daha var..
Bugün 40 yılın bi başı metrobüsle geldim işe, insanlar ne kadar acımasız olmuş kimse mi yer vermez.. Hepsine beddua ettim.. Çok sinir oldum, vicdansızlar..
Snowcuğum kimse umursamıyor gerçekten ne metrobüs ne otobüs ne de minibüste. Herkes kendi keyfinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?