aramiza yeni katilanlara hosgeldiniz diyorum insallah guzel gunler geciririz guzel dogumlar yapariz kizlar doktora giden arkadaslar durumlarindan haber versinler merak ediyoruz berkandamla tuzlu su gargarayi denemelisin agriyi alir arkadaslar bugun ben iyiyim ama bazen sabahlari veya gecelri kasik agrim oluyo normal mi bilmiyorum beslenmeme dikkat etmeye basladim dediginiz gibi sut bile iciyorumesimle hayaller kuruyoruz dun is yerinde bos vakitlerinde bebek esyalari bebk odasi falan bakiyomus bende bebek yelegi oruyorum ne guzel bi duyguymus bu Rabbim Allah isteyen herkese nasip etsin :)
Ben de örgü örmek istiyorum ama eşim ne uğraşacaksın alırız diyor.
Ben de bebeğime kendimden bir şey örmek istiyorum banane
benimde önceden hafif kramp şeklinde sancılarım oluyordu, şimdi hiç yok denecek kadar az. Bazen midem kazınıyo, bi de sarı akıntı var, sizde de varmı akıntı arkadaşlar??
4+6 oldum. Bende de hiçbir belirti yok. Sadece arada bir alt tarafım ağırıyor o kadar.
Aslında ben de normal insanlar gibi bulantım falan olsun istiyorum. Bebeğim kendini hissettirsin istiyorum
Ben 2-3 ay evvelden beşiktaş zıbını aldım. Beşiktaş battaniyesi. 3 tane de çorap aldım minicik bi görsenizBen 2 ay önce ördüm bile kızlar :)) bebeğe bişey almak iyi olurmuş, batıl inanç belki ama onu beklediğimizi görünce hayata daha sıkı bağlanıyormuş...
amiiiin... inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi. Bende hamile kıyafetleri bakmaya başladım bile, bugün bi arkadaşım kilo almışsın sen dedi :)) Doktora gidenlerden haber bekliyoruz, bilgilendirin arkadaşlar...
Ben de örgü örmek istiyorum ama eşim ne uğraşacaksın alırız diyor.
Ben de bebeğime kendimden bir şey örmek istiyorum banane
bir haftadır hergün saat 5 te uyanıyorum hafif bi karın ağrısıyla ben gaz sancısı sanıyordum ama bilmiyorum hergün aynı saatte uyanıyorum normalde istesemde o saatte uyanamam :) ben 8 yıldır evliyim tabi annem torun hasretinden bir bavul bebek giysisi hazırlamış kız için ayrı erkek için ayrı hatta ikiz olursa diye ikiz süveter bile örmüş bu durumda bana bana sadece doğurmak kaldı :)
Bize deli diyenler olacaksarı akıntı var canım bende de ben progesteron kullanıyorum ondan sanıyordum ama gördüğüm kadarıyla herkeste var
bende bende kendim hissetmek istiyorum üzülüyorum midem bulanmayınca
9 aya da neler örülür dimiemin ol hazir o kadar sey alinir ki ama bizim minik yavrumuzu beklerken onun icin onu dusunrek ordugumz kiyafetleri parayla satin alamayiz o yuzden oneririm canim
Ben 2-3 ay evvelden beşiktaş zıbını aldım. Beşiktaş battaniyesi. 3 tane de çorap aldım minicik bi görsenizBen galatasaraylıyım ama babası bunları almıştı. tabi ben de gizliden galatasaray kıyafeti alıp giydiricem ve fotoğrafını o işyerindeyken facebooka koyup delirtcem onu
Ve istediğim ikinci ayda oldu bebişim
Kızlar siz çok beklediniz mi?
Ben hergün bi tane tok karnıma içiyorum.3. ay oldu benimde çok şükür :) daha kıyafet almadım ama küçük bi parça almayı düşünüyorum :)) bi görseydim bebeğimizi....
Bende folbiol kullanıyorum, 1 gün durup ertesi gün alıyorum, doktor öyle söyledi. Hatta haftada iki kez alsan yeter dedi. Sen nasıl kullanıyorsun. Tahlil verdi bide onları yaptırıp öyle gitcem doktora.
Allahım sağlıkla 9 ay sonra kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)ooo masallah simdiden dolap dolmaya basladi desene :) bende hersey 3 ayda gelisti istememiz yani 2. ayda olmus oluyo sukurler olsun saglikla insallah
9 aya da neler örülür dimi
Tabi benim gibi çalışanlar ancak bi yelek örer
Allahım sağlıkla 9 ay sonra kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)
Bugünkü takvimimde yazılanlara bakın kızlar:)
Kalbi gelişiyormuş, karaciğeri gelişiyormuşşş :)))
İnşallah minik kalbinin atışını duyucam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?