2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

bir haftadır hergün saat 5 te uyanıyorum hafif bi karın ağrısıyla ben gaz sancısı sanıyordum ama bilmiyorum hergün aynı saatte uyanıyorum normalde istesemde o saatte uyanamam :) ben 8 yıldır evliyim tabi annem torun hasretinden bir bavul bebek giysisi hazırlamış kız için ayrı erkek için ayrı hatta ikiz olursa diye ikiz süveter bile örmüş bu durumda bana bana sadece doğurmak kaldı :)

Ben de örgü örmek istiyorum ama eşim ne uğraşacaksın alırız diyor.
Ben de bebeğime kendimden bir şey örmek istiyorum banane

Ben 2 ay önce ördüm bile kızlar :)) bebeğe bişey almak iyi olurmuş, batıl inanç belki ama onu beklediğimizi görünce hayata daha sıkı bağlanıyormuş...

benimde önceden hafif kramp şeklinde sancılarım oluyordu, şimdi hiç yok denecek kadar az. Bazen midem kazınıyo, bi de sarı akıntı var, sizde de varmı akıntı arkadaşlar??

sarı akıntı var canım bende de ben progesteron kullanıyorum ondan sanıyordum ama gördüğüm kadarıyla herkeste var

4+6 oldum. Bende de hiçbir belirti yok. Sadece arada bir alt tarafım ağırıyor o kadar.
Aslında ben de normal insanlar gibi bulantım falan olsun istiyorum. Bebeğim kendini hissettirsin istiyorum

bende bende kendim hissetmek istiyorum üzülüyorum midem bulanmayınca

Ben 2 ay önce ördüm bile kızlar :)) bebeğe bişey almak iyi olurmuş, batıl inanç belki ama onu beklediğimizi görünce hayata daha sıkı bağlanıyormuş...
Ben 2-3 ay evvelden beşiktaş zıbını aldım. Beşiktaş battaniyesi. 3 tane de çorap aldım minicik bi görseniz Ben galatasaraylıyım ama babası bunları almıştı. tabi ben de gizliden galatasaray kıyafeti alıp giydiricem ve fotoğrafını o işyerindeyken facebooka koyup delirtcem onu
Ve istediğim ikinci ayda oldu bebişim

Kızlar siz çok beklediniz mi?

3. ay oldu benimde çok şükür :) daha kıyafet almadım ama küçük bi parça almayı düşünüyorum :)) bi görseydim bebeğimizi....
Bende folbiol kullanıyorum, 1 gün durup ertesi gün alıyorum, doktor öyle söyledi. Hatta haftada iki kez alsan yeter dedi. Sen nasıl kullanıyorsun. Tahlil verdi bide onları yaptırıp öyle gitcem doktora.

Son düzenleme:

bebislerimiz alsin kilolari biz almayalim ama kacari yok hersey saglikla olsun artik napalim

Ben de örgü örmek istiyorum ama eşim ne uğraşacaksın alırız diyor.
Ben de bebeğime kendimden bir şey örmek istiyorum banane

emin ol hazir o kadar sey alinir ki ama bizim minik yavrumuzu beklerken onun icin onu dusunrek ordugumz kiyafetleri parayla satin alamayiz o yuzden oneririm canim

insallah saglikla mutlulukla 8 yillik ozlemin sona erer insallah hepimizin hasreti sona erer ben de 2bucuk yillik evliyim Allaha sukur 3 ayda karar verdik Allah nasip etti cok sukur artik bundan sonra bize dusen bebegimize iyi bi anne baba olmak tabi ilk once dogurmak her ne kadar dogumdan korksamda burdaki diyaloglar muhabbetler beni rahatlatiyo iyi geliyo :) hem ne guzel senjn icin annecigin ormus hazirlamis ee artik sanada giydirmesi duser insallah

sarı akıntı var canım bende de ben progesteron kullanıyorum ondan sanıyordum ama gördüğüm kadarıyla herkeste var

bende bende kendim hissetmek istiyorum üzülüyorum midem bulanmayınca
Bize deli diyenler olacak
Millet mide bulantısından bir şey yiyemiyor. Bizim derdimize bak

emin ol hazir o kadar sey alinir ki ama bizim minik yavrumuzu beklerken onun icin onu dusunrek ordugumz kiyafetleri parayla satin alamayiz o yuzden oneririm canim
9 aya da neler örülür dimi
Tabi benim gibi çalışanlar ancak bi yelek örer

ooo masallah simdiden dolap dolmaya basladi desene :) bende hersey 3 ayda gelisti istememiz yani 2. ayda olmus oluyo sukurler olsun saglikla insallah

Ben hergün bi tane tok karnıma içiyorum.
Ama hamile değilken de içiyordum..
Doktor da folik asit al dedi bana. İçiyorum ben zaten dedim.
Şimdi başka doktora yine sorucam ama onun hergün içmekle bi zararı olur mu ki

ooo masallah simdiden dolap dolmaya basladi desene :) bende hersey 3 ayda gelisti istememiz yani 2. ayda olmus oluyo sukurler olsun saglikla insallah
Allahım sağlıkla 9 ay sonra kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)

Bugünkü takvimimde yazılanlara bakın kızlar:)
Kalbi gelişiyormuş, karaciğeri gelişiyormuşşş :)))
İnşallah minik kalbinin atışını duyucam:)

Bugünkü takvimimde yazılanlara bakın kızlar:)
Kalbi gelişiyormuş, karaciğeri gelişiyormuşşş :)))
İnşallah minik kalbinin atışını duyucam:)

insallah bu takvim olayi super olmus ya gun gun herseyi biliyosun ne kadar guzel insallah duyarsin insallah duyariz canim :)

kızlar geldim şükür değerim 93 ten 295,8 e yükselmiş güzel dedi
07/02/2014 te randevum var kese için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…