Eşin doğru söylemiş. 6 aya değil de 4 aylıkken hareketleniyorlar. O zamana kadar kullanmayabilirsin. Inanmıyorum ya eşlerimiz aynı tacı beğenmiş:)O tuhafiyeden evet bimin yanındakinden aldım . Benim eşimde kırmızı fiyonklu olanı beğendi hemen bunu la dedi :)
Kuru incirde olur tabi hatta kayna suyunu iç bak ne kadar artacak . Çarşafı tekrar yaptırıcam tabi yeni çarşaf kumaşı alıp vereceğim yapsın ben ona yapsın yarın gider veririm . Ama nevresimi çok tatlı olmuş . korumalarda güzelde yatağa sıkıştırınca biraz zor oluyor. Eşim koruma 6 ya kullanmayalım hemen çarpmaz 6 aydan sonra hareketlenir çarpar diyor
:) ben dedim bir arkadaşım burada yaptıracak tacını , oda o özel tasarım oluyor falan dedi . Bunlara bakın dedi gördük eşim hemen bunu al çok güzel dediEşin doğru söylemiş. 6 aya değil de 4 aylıkken hareketleniyorlar. O zamana kadar kullanmayabilirsin. Inanmıyorum ya eşlerimiz aynı tacı beğenmiş:)
Evet cok heyecanlı hele bu son hafta Her güne bir iş ekledim ki zaman çubucak geçsin gitsin ee seninde 1 ayın kaldı cok az kaldı :)Damlaaaa, ben de heyecan yapıyorum senin günün yaklaştıkça. Çok az kaldı, hayırlısıyla sağlıkla alın kucağınıza inşallah.
Ozaman en iyisi 7-9 aradı doğum istemek ozaman terazi oluyor yükseleni. Tesekkür ederim canımCanım bence hem kendi burcu hem yükseleni başak olmasın.. Terazi iyi olur yükselende. Başak-akrep bana yorar gibi geldi. Başaklar sakindir akrepler ateşlidir. Gerçi dengeleme açısından iyi de olabilir
Gelmeni cok isterim ama sana cok uzak kaldır canım sancaktepe de hastanede muhtemelen gelemezsin tesekkür ederim :)Günaydın Canım , hadi az kaldı hazırlıklar bitti mi ?
Günaydın , şu sancılar bir bende başlamadı galiba
Günaydın , 7 gün mü çok az kaldı hayırlısıyla evladına kavuş canım . Hastane yakınımda olsa ziyaretine elmek isterdim
Günaydın Lale , evde olunca ben günleri karıştırıyorum bazen
Günaydın , beşiği almak için baya beklemişsin canım . Hayırlı olsun .
Amin
Günaydın Canım size de güzel pazarlar . Yıkama ve asma çok keyiflide ütü baya zaman alıyor kolaylıklar dilerim
Günaydın Tatlı anniş , çantanı da hazırlarsan için rahatlar biraz .
Canım bu beden senin bedenin kayınvalidemin saygı duyması gerekmez mi?Yıkama yerleştirme işlerim bitti canım. Valizimi hazırladım ama süt sağma pompasını kaynatmadım. Onu kaynatıcam. O da yanımda olsun istiyorum. Koca bi valiz oldu ya ne çok şey varmış:))) yatağını kurmak istiyorum ama bi hafta daha beklesem mi dedim.. Dolabı öyle doldu ki babası bile şaşırdı:)) bu gidişle başka bi dolap daha gerek beyefendiye:)) bi de kayısı alıcam kaynatıp dolaba koyucam. Onu da doğuma yakın içmeye başlarsak süt oluyormuş. Prenses işler hiç bitmiyor.. Yarın da doktora gidicem diye kayınvalidem gelecek. O gelmeseydi bugün evi silmeyecektim. Yarın randevudan sonra silecektim. İşte böyle olunca strese giriyorum. Ben tek gitmek istiyordum. Şimdi doktora ne desem duyacak. Dicek niye sezeryan istiyorsun. Sanki keyfimden istiyormuşum gibi..
İşte o can sıkıcı ya ... şimdi yıkadım kurusun ütüleyim foto koyucam . Şöyle düşün korumalar yüksek ama yatağın kenarlarından içe doğru koyunca oluyor. Karyolaya 6 ay sonra asansörü inecek yani rahat olur herhalde o zaman
sizinki nasıl canım bir bakar mısın ? Yatağın içine mi girmiş tam sıfırda mı duruyor
Ozaman en iyisi 7-9 aradı doğum istemek ozaman terazi oluyor yükseleni. Tesekkür ederim canım
Normalde hiçbir şeyime karışmaz ama konu bebek olunca geçen gün sen çok oturduğun için öyle oldu dedi ya moralim bozuldu. Kimbilir belki yarın plesentanın yukarı çıktığını öğrenirim :)))
Evet cok heyecanlı hele bu son hafta Her güne bir iş ekledim ki zaman çubucak geçsin gitsin ee seninde 1 ayın kaldı cok az kaldı :)
Canim kaçıncı katta bu gebe danışmanı bide oda kapılarında sus varmi ve lohusa serbeti veriyorlarmis diye duydum ona göre şık bir bardak goturim öyle plastik te resim kötü cikar
Doğa ismi cok güzel bi isim canım bence doğa koymalısınKızlar biz de bebegimizin adini Arya ya da Ada koyacaktik ama sanırım biz de degistirecegiz buyuk ihtimal Doğa olucak... bu isim işi çok sıkıntı yaa... Doğa guzel mi sizce? bu arada asya ismi de cok güzel damla bence ilay ismi de cok guzel...
Ben saymadım kaç ilaç içtiğimi. Dur hesap yapayım. Tiroid ilacım, elevit, demir hapı, arada magnezyum aklıma eserse. Kalsiyumu içmiyorum. Sadece 2 kez falan içtim. Başka birşey yok sanırım. Sen ne içiyorsun ki bu kadar çok? Bu arada dün yapılan ölçümde bebişimin kilosu maşallah 2500'ü geçmiş, boyu da 47 cm.Ama kağıtta +- 385 gram yazıyordu yanılmıyorsam. Yani ölçümden 385 gr daha az veya çok olabilir demek ki. Cihazdan cihaza ve ölçümden ölçüme fark ediyor. Şartlandırmıyorum o yüzden kendimi iri bebek olacak diye. Çünkü birine 4 kilo doğacak demişler, 3100 doğmuş. Sezeryan için büyük söylüyorlarmış bazı doktorlar. Sağlıklı olsunlar da kilosu önemli değil. Ben 2 kilo doğmuşum, hiç de sorun olmamış çok şükür.
Canım eskiler böyle işte. Tamam normal olsun da olmuyorsa da bebeğimi kendimi riske atamam. Benim kendi annem bile normal istiyordu. Bu olayı duyunca sezeryan ol normal isteme diyor.Canım bu beden senin bedenin kayınvalidemin saygı duyması gerekmez mi?
Ya bende de ayağa kalkınca sertleşme oluyor, o yüzden karar veremiyorum kasılma mı bebeğin toplanması mı, çünkü uzanınca hemen gevşiyor ve tepiniyor yine minik hanım:) doktorum kasılmaların olursa gel durduralım dedi ama gitmeyecem ya herşeye de müdahale etmek istemiyorum artık, vücudumuzun da vardır bi bildiği:)Canim benimde yürüdükce hem idrarim geliyor hemde karnim sertlesiyor acaba benim bebek asagida ondanmi sizlerde de böyle oluyormu
Bizim hastane hasta bezi veriyormuş canım, bi arayıp sor istersen, yenidoğan hemşireleri bilgi veriyorlar.Olacaktır mutlaka. Biz annem sezeryan olacağı zaman ped falan götürmemiştik. Hastane vermişti . Bence özellerde verirler zaten de biz yine de götürelim.
Ben de 34ten sonra bırakınca geç mi oldu demiştim, senin doktorun da tecrübeli, biraz daha rahatladım şimdi. Miniğin iyi olmasına da çok sevindim canım, bize göre haftası geride olan sendin, sen de 34e girmişsin maşallah:) 37-38leri de görüp selametle tamamlarız inşallah bu haftaları:)Yok canım aspirini 35. Haftan dolunca bırak dedi.omega 3 ü bıraktırdı.ben dayanamam 2 hafta sonra iğneleri yazdırdığım dr a gösteririm.3 hafta sonra gittiğimde Nst ye bağlayacaklarmış bir de...
Gül diğer topiklere de bakarsan 40 haftayı dolduran çok az kişi var, herşey yolunda giderse 39 veya 40. haftalarda kemdiliğinden gelir zaten sizinkiler inşallah:) iyi düşün iyi olsun..Bende 38 - 39 haftada gelsin öyle çok istiyorum ki , yoksa doktor gel diyecek suni sancı verecek doğum olmazsa hadi bakalım sezeryana ... Oda ameliyat ne gerek var durduk yere ameliyat olmaya korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun Amin
facete bi arkadaş asansörü inik olarak bağlamış koruyucuyu, ve aşağıda olan kenarın koruyucusunu dıştan bağlamış, çok mantıklı geldi bana. çünlü ilk aylar hareket etmedikleri için asansörü inik kullanmak daha kolay olur alıp bırakırken, bi sorayım müsade ederse atayım sana resmi, fikir olur.Kızlar bir konuda aklım karıştı bana yardımcı olun . Ben karyolayı çilekten aldım , asansörlü 6 ay sonra aşağı indiriliyor
bu günde pikocudan yan korumaları ve nevresim takımını aldım . Korumalar uzun geldi , ama içindeki yatağın kenarlardan içine doğru itince oluyor . Doğrusu nedir acaba bunun ? Yani ilk 6 ay yatağın içine iterek mi kullanacağız
Ayrıca benim verdiğim kumaş yetmediğinden pikocu kendi kendine bulmaca çözmüşçarşafı aynı kumaştan ayka uç tarafına ekleme yapmış , ayrıca yastıkta ortadan dikiş atmış manyak . Ne yapayım ben ya
hazırla artık canım, dursun o bi kenarda:) Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahGünaydın sevgili arkadaşlarım, dün hiç giremedim birazdan bakacağım inşallah hepiniz iyisinizdir :) dün kızımızın arabasını kurduk şimdi gidip gelip seviyoruz :) bugün artık hastane çantamızı hazırlamayı düşünüyorum zahmet olmazsa
Bende kv nin herşeyi bilmesinden rahatsız oluyorum ya, kötü niyetten değil ama benimki de müdahale etmek istiyor sonraYıkama yerleştirme işlerim bitti canım. Valizimi hazırladım ama süt sağma pompasını kaynatmadım. Onu kaynatıcam. O da yanımda olsun istiyorum. Koca bi valiz oldu ya ne çok şey varmış:))) yatağını kurmak istiyorum ama bi hafta daha beklesem mi dedim.. Dolabı öyle doldu ki babası bile şaşırdı:)) bu gidişle başka bi dolap daha gerek beyefendiye:)) bi de kayısı alıcam kaynatıp dolaba koyucam. Onu da doğuma yakın içmeye başlarsak süt oluyormuş. Prenses işler hiç bitmiyor.. Yarın da doktora gidicem diye kayınvalidem gelecek. O gelmeseydi bugün evi silmeyecektim. Yarın randevudan sonra silecektim. İşte böyle olunca strese giriyorum. Ben tek gitmek istiyordum. Şimdi doktora ne desem duyacak. Dicek niye sezeryan istiyorsun. Sanki keyfimden istiyormuşum gibi..
Eki Görüntüle 1230936 bizim beşiğimiz de bu ,babaannesinin hediyesi
Ohh teşekkür ederiz teyzesi bakalım bizim ilayımız hangi mesleği kendisine uygun görecekBence de canımhem 7-9 arası doğum için de güzel bir saat akşama kadar kendine gelirsin. Bakarsın meslektaşım olur kızın ilay hanım :) alırım yanıma ilerde :)
ben de troid ilacı içiyorum,kalsiyum,magnezyum,gyno ferro,b12,decavit haftada bir de iğne vuruluyorum hapın yanı sıra b12. neden elevit içiyorsun canım domuz katkısı var ilaç firması da bunu kabul etti. evet sağlıklı olsunlar yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?