- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Evet boyle ama burfa senin rahatlığın da cok onemli sinir oldum valla. Hem sende zevkle yatmayacaksın ki orada bilmiyor mı ne kadar normal dığurduğunu? Bence sen yarın kayınvaliden varken doktorla görüşme eşine söyle hatta tembihle bu aksam annesiyle konuşsun alttan muane edebilir anne senin yanında çekiniyor Kamuran sen odaya girme olur mu falan dedim yalan söylesin kv girmesin odayaCanım eskiler böyle işte. Tamam normal olsun da olmuyorsa da bebeğimi kendimi riske atamam. Benim kendi annem bile normal istiyordu. Bu olayı duyunca sezeryan ol normal isteme diyor.
Canım arkadaşım çok teşekkür ederim :) inşallah istediğim gibi 38-39 da gelir benim minik kızım kendiliğindenYa bende de ayağa kalkınca sertleşme oluyor, o yüzden karar veremiyorum kasılma mı bebeğin toplanması mı, çünkü uzanınca hemen gevşiyor ve tepiniyor yine minik hanım:) doktorum kasılmaların olursa gel durduralım dedi ama gitmeyecem ya herşeye de müdahale etmek istemiyorum artık, vücudumuzun da vardır bi bildiği:)
Bizim hastane hasta bezi veriyormuş canım, bi arayıp sor istersen, yenidoğan hemşireleri bilgi veriyorlar.
Ben de 34ten sonra bırakınca geç mi oldu demiştim, senin doktorun da tecrübeli, biraz daha rahatladım şimdi. Miniğin iyi olmasına da çok sevindim canım, bize göre haftası geride olan sendin, sen de 34e girmişsin maşallah:) 37-38leri de görüp selametle tamamlarız inşallah bu haftaları:)
Gül diğer topiklere de bakarsan 40 haftayı dolduran çok az kişi var, herşey yolunda giderse 39 veya 40. haftalarda kemdiliğinden gelir zaten sizinkiler inşallah:) iyi düşün iyi olsun..
facete bi arkadaş asansörü inik olarak bağlamış koruyucuyu, ve aşağıda olan kenarın koruyucusunu dıştan bağlamış, çok mantıklı geldi bana. çünlü ilk aylar hareket etmedikleri için asansörü inik kullanmak daha kolay olur alıp bırakırken, bi sorayım müsade ederse atayım sana resmi, fikir olur.
hazırla artık canım, dursun o bi kenarda:) Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
Bende kv nin herşeyi bilmesinden rahatsız oluyorum ya, kötü niyetten değil ama benimki de müdahale etmek istiyor sonrayarın çok açık konuşma istersen doktorla, bakalım doktor ne diyecek, inşallah dediğin gibi yukarı çıkmışsa hiç gerek kalmaz belki bu konuşmalara:)
güle güle kullanın, çok tatlıymış:)
Doğru aslında alçak olsaydı asansörü yükseltince olmayacak tıBence alçak olmasından iyidir canım ya. Ben hiç denemedim şimdi yıkadım kurusun bugün sericem bakarım canım
Teşekkür ederim canım, bizce de güzel ama yinede karasizlik yasiyo insan.fikirler önemli oluyor bu noktadaDoğa ismi cok güzel bi isim canım bence doğa koymalısın
İsim koymak gerçekten çok zorluyorTeşekkür ederim canım, bizce de güzel ama yinede karasizlik yasiyo insan.fikirler önemli oluyor bu noktada
Evet gerçekten çok zor. .. bu arada senin alternatiflerinden Asya çok güzel bence... ama ben s harflerini biraz peltek soyledigim icin içinde s geçen isim koymuyorum cnm:)İsim koymak gerçekten çok zorluyor
hazırla artık canım, dursun o bi kenarda:) Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
Ohh teşekkür ederiz teyzesi bakalım bizim ilayımız hangi mesleği kendisine uygun görecek
Kızlar Gülse mi, Beren mi , Asya mı daha güzel isimler sizce
Cok tesekkür ederim. Ben birazcık sakin ama tembel olsun istemiyorum kızımın. Yükselen burçların kişiliğin gelişiminde com etkili olduğunu biliyorum o yüzden merak ediyorum hangisi daha uygun olur. Akrep için saati 10-12.30 arası kızımın alınması gerekiyor doktorum için uygun olur mu hiç bilmiyorum o saattin ama oğlak için uygun olabilir doktorum ama o saatte kadar da ben dayanabilir miyim onu bilmiyorum yükselen burcu terazi olursa pek uygun olmaz mıMerhabalar; aylar önce selam vermiştim aslında sonra fırsatım olmadı.ekim annesi adayı olarak takip ediyorum burayı.Bir çok konuda bilgi aldım sizlerden teşekkürler:)
Yükselen burçla ilgili belki faydalı olabilirim diyerek tekrar yazmak istedim. astroloji eğitimine başlayalı çok olmadı ama temel bilgilerle başak burcu için yükselen akrep teraziden daha dengeli bir tabiat yaratacaktır.su toprağı besleyecektir.yine başak burcu için yükselen balık eksikliklerini de gideren detaycılıktan tümü göremeyen yapısına bütünü görebilen bir yapı kazandıracaktır.özetle başak burcu için yükselen balık,yengeç,akrep daha sonra boğa oğlak başak daha uyumlu sizinle uyumlu demiyorum kendi içinde daha uyumlu bir karakter yaratacaktır gibi geliyor.
Beren güzeldi canım olmazsa Asya da güzel bence ben cok beğeniyorum ama cok tercih edildi bu aralar bu isimKızlar Gülse mi, Beren mi , Asya mı daha güzel isimler sizce
Evet bakalım 10-12.30 arası doğum isteyeceğim doktorum inşallah kabul eder bu saati.Canım bak bi arkadaş akrep daha iyi olur demiş
Cok tesekkür ederim. Ben birazcık sakin ama tembel olsun istemiyorum kızımın. Yükselen burçların kişiliğin gelişiminde com etkili olduğunu biliyorum o yüzden merak ediyorum hangisi daha uygun olur. Akrep için saati 10-12.30 arası kızımın alınması gerekiyor doktorum için uygun olur mu hiç bilmiyorum o saattin ama oğlak için uygun olabilir doktorum ama o saatte kadar da ben dayanabilir miyim onu bilmiyorum yükselen burcu terazi olursa pek uygun olmaz mı
Günaydın cnm...Güle güle kullansın ins tatli kızın arabasını. ..Güzel güzel gezdirsin annisi onu ins :) biz de park yatagini kurduk ben de aynen senin gibi gifip gelip bakıyorum ve seviyorum :)) ben henüz kitafrtlerini fln yikamadim eylul 15 den donra yikayip öyle cantami haxirlamayi düşünüyorum ama gec mi kalirim scaba o zaman daGünaydın sevgili arkadaşlarım, dün hiç giremedim birazdan bakacağım inşallah hepiniz iyisinizdir :) dün kızımızın arabasını kurduk şimdi gidip gelip seviyoruz :) bugün artık hastane çantamızı hazırlamayı düşünüyorum zahmet olmazsa
Günaydın cnm...Güle güle kullansın ins tatli kızın arabasını. ..Güzel güzel gezdirsin annisi onu ins :) biz de park yatagini kurduk ben de aynen senin gibi gifip gelip bakıyorum ve seviyorum :)) ben henüz kitafrtlerini fln yikamadim eylul 15 den donra yikayip öyle cantami haxirlamayi düşünüyorum ama gec mi kalirim scaba o zaman da
merhaba guzel anneler.
Dün buluşma oldu mu?
Bu arada hastane çantası hazırlamak için erken değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?