2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım eskiler böyle işte. Tamam normal olsun da olmuyorsa da bebeğimi kendimi riske atamam. Benim kendi annem bile normal istiyordu. Bu olayı duyunca sezeryan ol normal isteme diyor.
Evet boyle ama burfa senin rahatlığın da cok onemli sinir oldum valla. Hem sende zevkle yatmayacaksın ki orada bilmiyor mı ne kadar normal dığurduğunu? Bence sen yarın kayınvaliden varken doktorla görüşme eşine söyle hatta tembihle bu aksam annesiyle konuşsun alttan muane edebilir anne senin yanında çekiniyor Kamuran sen odaya girme olur mu falan dedim yalan söylesin kv girmesin odaya

Merhabalar; aylar önce selam vermiştim aslında sonra fırsatım olmadı.ekim annesi adayı olarak takip ediyorum burayı.Bir çok konuda bilgi aldım sizlerden teşekkürler:)
Yükselen burçla ilgili belki faydalı olabilirim diyerek tekrar yazmak istedim. astroloji eğitimine başlayalı çok olmadı ama temel bilgilerle başak burcu için yükselen akrep teraziden daha dengeli bir tabiat yaratacaktır.su toprağı besleyecektir.yine başak burcu için yükselen balık eksikliklerini de gideren detaycılıktan tümü göremeyen yapısına bütünü görebilen bir yapı kazandıracaktır.özetle başak burcu için yükselen balık,yengeç,akrep daha sonra boğa oğlak başak daha uyumlu sizinle uyumlu demiyorum kendi içinde daha uyumlu bir karakter yaratacaktır gibi geliyor.

Canım arkadaşım çok teşekkür ederim :) inşallah istediğim gibi 38-39 da gelir benim minik kızım kendiliğinden
Ayrıca facedeki arkadaş izin verirse görmek isterim . Demek ki olağan bir durum bu . Asansörü aşağı indirince nasıl alıp bırakacağım daha şimdiden eğilemiyorum uzak geliyor ama denemek lazım yinede

Cok tesekkür ederim. Ben birazcık sakin ama tembel olsun istemiyorum kızımın. Yükselen burçların kişiliğin gelişiminde com etkili olduğunu biliyorum o yüzden merak ediyorum hangisi daha uygun olur. Akrep için saati 10-12.30 arası kızımın alınması gerekiyor doktorum için uygun olur mu hiç bilmiyorum o saattin ama oğlak için uygun olabilir doktorum ama o saatte kadar da ben dayanabilir miyim onu bilmiyorum yükselen burcu terazi olursa pek uygun olmaz mı

Canım başak yükselen terazi için böyle diyor

Siz yükselen Terazinin etkisiyle duygulu, çok hos, zarif, çekici ve etkileyici birisiniz. Güvesiz görünüs altinda çok romantik, sevgiye önem veren bir yaradilisiniz vardir. Her seyin en iyisini ister, güven duygusu Için paraya Ihtiyaç duyar, kariyere önem verirsiniz. Haksizliklara karsi tahammülünüz yoktur. Denge, uyum ve güzellik sizin için çok önemlidir. Toplumda aranan ve begenilen insanlardansiniz. Paraya önem verecek, harcamalarinizi da kontrol altinda tutacaksiniz. Meslek olarak yaraticilik isteyen güzel sanatlarda basarili olabilir, çekiciliginizi kullanarak perde ve sahnede sansinizi deneyebilirsiniz. Ayrica reklâmcilik, ticaret, satis, bankacilik, muhasebe, hukuk, danismanlik ve halkla iliskiler alaninda da çalisabilirsiniz. Aska ve sevgiye önem verir, es seçimini iyi yapar, evliliginizin ilk ve son evlilik olmasini istersiniz. Sevgilinizi nasil mutlu edeceginizi iyi bilir, sevgilinize de sadik kalirsiniz. Cinsellige karsi duyarli, ask konusunda içinizde anlamsiz kusku ve korkular tasiyan birisiniz. Hareketli, çekici Koç tipleri ile mutlu olabilirsiniz.

Bu da yükselen akrep

Akrep yükselen Basak iseniz dostluga, sevgiye ve paraya önem veren, hirsli ve basarili biri olursunuz. Duygu ve düsüncelerinizi saklar, yükselme arzusuyla hareket eder, bildiginizden sasmaz, inatçi ve bencil biri olursunuz. Çok çaliskan, kati kurallari olan, taviz vermeyen yapiniz sayesinde is hayatinizda basarili olursunuz. Kisisel alanda ayni basariyi elde edemez, duygularinizin etkisinde hatali hareket edersiniz.
Hirsiniz, sabriniz ve gayretinizle seçeceginiz meslekte basarili olma sansiniz fazla. Paraya düskün oldugunuz için harcamalarinizi kisar, elinizdeki degerleri iyi korur, kazançli yatirimlara çevirirsiniz. Bankacilik, ticaret ve borsa size çekici gelebilir. Direnciniz ve iyi sir saklamaniz gizlilik gerektiren islerde basarili olmaniza yardim edecektir. Büyük kurutuslarda çalisabilir, tip dallarinda basarili olabilirsiniz.

Ask konusunda cinsellik sizin Için ön planda olacaktir. Sever ve sevilirseniz mutlu bir yuva kurabilirsiniz. Evleneceginiz kisinin size sadik kalmasini ister, ayni sadakati sizde gösterirsiniz. Kiskanç ve kuskucu davranabilirsiniz. Duygulu ve sadik Boga'lar sizi mutlu edebilir.

Günaydın cnm...Güle güle kullansın ins tatli kızın arabasını. ..Güzel güzel gezdirsin annisi onu ins :) biz de park yatagini kurduk ben de aynen senin gibi gifip gelip bakıyorum ve seviyorum :)) ben henüz kitafrtlerini fln yikamadim eylul 15 den donra yikayip öyle cantami haxirlamayi düşünüyorum ama gec mi kalirim scaba o zaman da

Çok teşekkürler canım siz de güle güle uyutun miniğinizi :) ben yıkadım canım ütüledim poşetleyip dolabının içine koydum. Biraz acele ettim ama dayanamadım :)
Hastane çantası hazır olsun istiyorum çünkü erken doğum olursa ortada kalmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…