2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Haklısın aslında ne olur ne olmaz hazir bulunsa daha iyi. .. ben de dolabimda yer ayirip haftaya minigimin kıyafetlerini yıkayıp utuleyeyim ve cantayi hazirlayayim en iyisi... bebisimizin mobilyalarini 2-3 ay sonra alicaz ins ama o kadar çok eşyası oldu oi simdiden o zamana kadar bizim dolabımiza nasıl sigdiracagiz bilmiyoruuum

Evet gerçekten çok zor. .. bu arada senin alternatiflerinden Asya çok güzel bence... ama ben s harflerini biraz peltek soyledigim icin içinde s geçen isim koymuyorum cnm:)
Güzel bir isme karar vereceğini düşünüyorum , bir yerde okumuştum çevre doğayla ilgili isimleri koymayın yazıyordu ama bilemiyorum ne derece doğru.

Uygun olmaz diyemeyiz bu haksızlık olur.Zaten diğer gezegenlerin konumları da en az yükselen kadar önemli.Başak burcunun tembel olması çok zor çok sert açılar alması lazım annesi:) Ne güzel yükselene karar verebiliyorsun.erken doğum riskinden dolayı ben ayını bile kestiremiyorum:)

Hangisi daha güzel , biz eşimle Beren isminin anlamını çok beğendik ,

Beren mi diyorsun , değiştirmeyelim mi ?

Bence beren ya da asya arasında karar verebilirsiniz canım ama dürüstçe fikrini söyle dersen asya derim daha kız kız geliyor asya daha cilveli canlanıyor gözümde :)

Canım sence de terazi daha iyi durmuyor mu? Ne zormuş bu işleri belirlemek boyle? Akrepte cok iyi ama hırslı cok oluyorlarmış ve katı oluyorlarmış. Gerçi bende hırslıyım ama katı bir insan değilim kızılında katı olmasını pek istemem

Evet Pazartesi kısmetse doğumumuz olacak. Salı günü saatini sorcam doktora uygun yükselene göre ayarlamaya çalışıyorum. Ama bana ve doktoruma göre en uygun olanı bence ya terazi yada akrep olacak. Napcam bilemedim bazen de diyorum aman doktor belirlesin saati. Okadarını da ben karar vermeyeyim. Cunku ben bilerek ve cok isteyerekte başak burcunda olsun istedim.

kızlar sezeryan korses alan oldumu? arkadaşım söylmiştigelinleri sezeryan korsesi kullanmış çokrahat etmiş, sezeryan için nasıl hazırlıklar yapmamız gerekiyor acaba?

Ben bi ara kızımın ismini Börte koymak istemistim.Bana cok sempatik geliyor bu isim halen.Anlamı da gökyüzünün sonsuz maviligi demek ve cengizhanın karısının ismi.Ama duyan kişiler hep o ne öyle berbat falan dedi vazgeçtim.Sadece bi arkadaşım cok beğendi.Yani off ben seviyorum bu ismi ama cok mu kötü?

bana sorarsan biraz sert bir isim, anlamı güzel ama ben olsam tercih etmem

Kötü değil ama komik geldi bana :) hiç duymadım ama sen beğendiysen bu kimseyi ilgilendirmez ki boşver ne istiyorsan onu koy kızına

Kızlar slm. Bizde oğluuza Yusuf Eymen ısmını koymayı düşünüyoruz. Bırsey sorucam park yatağımız 70#110 olculerınde alez henüz almadım nereden aldınız bıde ölçü olarak ne almam gerek? Alanlardan fıkır rıca edıyorum :)

Biraz sert gibi. Daha naif bi isim olabilir..simdiki cocuklar beterr..börte elestiriye musait bi isim

Yusuf çok sevdiğim ir isim hatta oğlumun ismi Ahmet Yusuf olsun istiyorum

park yatak için bir şey diyemiem ama dün bimden http://www.n11.com/molfix-bebek-alt-acma-bakim-ortusu-6060-cm-P17495962 bu örtüyü yanılmıyorsan 8tl ye felan aldık

birde http://www.eczaonline.com/joly-yata...Ai7rwiznrNnprH1Yk_QMDTjkW7gC1z7O5XBoCVGvw_wcB bundan aldık , bu da10 tl felandı fiyatları net hatırlamıyorum ama bu tarz şeylere ihtiyacı ola olursa diye paylaşayım dedim

Teşekkür ederim :)

Biraz önce aradı. Yarın geleyim mi gelmeyeyim mi dedi. Benim her zaman gittiğim yer, sen sabah sabah zahmet etme istersen dedim. Sonra eve gelirsin olmaZsa dedim. Hastaneye gelmedikten sonra eve niye geliyim dedi. Neyse gelirsem gelirim dedi. Ben olsam gelinim gel demediği sürece gitmem. Ya benim de oğlum olacak. Karısı gitsin canım muayeneye falan. Beni özellikle çağırmadığı sürece ben gitmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…