kızlar geldim şükür değerim 93 ten 295,8 e yükselmiş güzel dedi
07/02/2014 te randevum var kese için
cok sukur canim gozun aydin insallah onumuzdeki randevunda da keseyi gorursun :))
Ben hergün bi tane tok karnıma içiyorum.
Ama hamile değilken de içiyordum..
Doktor da folik asit al dedi bana. İçiyorum ben zaten dedim.
Şimdi başka doktora yine sorucam ama onun hergün içmekle bi zararı olur mu ki
kızlar geldim şükür değerim 93 ten 295,8 e yükselmiş güzel dedi
sağol canım amin inşallah tahmini daha 3 haftalık dedi banabenimki daha küçük teyzeleri
kızlar ben 7. ayımda kavuştum bebeğime sizler ne kadar beklediniz
aramiza yeni katilanlara hosgeldiniz diyorum insallah guzel gunler geciririz guzel dogumlar yapariz kizlar doktora giden arkadaslar durumlarindan haber versinler merak ediyoruz berkandamla tuzlu su gargarayi denemelisin agriyi alir arkadaslar bugun ben iyiyim ama bazen sabahlari veya gecelri kasik agrim oluyo normal mi bilmiyorum beslenmeme dikkat etmeye basladim dediginiz gibi sut bile iciyorumesimle hayaller kuruyoruz dun is yerinde bos vakitlerinde bebek esyalari bebk odasi falan bakiyomus bende bebek yelegi oruyorum ne guzel bi duyguymus bu Rabbim Allah isteyen herkese nasip etsin :)
amiiiin... inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi. Bende hamile kıyafetleri bakmaya başladım bile, bugün bi arkadaşım kilo almışsın sen dedi :)) Doktora gidenlerden haber bekliyoruz, bilgilendirin arkadaşlar...
Bende 2 ay bekledim :)
Kaç kilo aldın tatlım hamilelik başından bu yana?
bana lazım kitap ismi ya. şöyle iyice bilgilenmek gerek daha tecrübesizim ilk hamileliğim :116: daha 2 gün önce öğrendimm çok heyecanlıyımm yaa
1 kilo fazlam var ama hemen alınmaz normalde almışımdır diye düşünüyordum canım. Hamileliğin ilk ayında hemen alınır mı aceba??
Bizde 5. denememizde tutturduk :)
hatta geçen ay benim hormon testlerim eşime spermiyogram testi falan hepisini yaptırdık.Doktor ikinizde sağlıklısınız bekleyeceksiniz demişti 1 ay bekledik ve meleğim geldi çok şükür :)
Bizde iki ay daha bekleyecektik başarılı olamasaydık sizin gibi doktorun yolunu tutacaktık :)
Doktor ne zamandır deniyorsunuz dedi 5. denememiz olacak dedim dövecekti beni :)
biz 1 sene dolmadan bu testleri yapmıyoruz normalde dedi :))
gerçi o testlerden sonra benim için çok çok rahatladı.
En azından tıbben bi sıkıntımız olmadığını öğrenmiş olduk
O testleri yaptırmasaydın sürekli strese girecektin dolayısıyla olmayacaktı yine. O testleri yaptırdın, sonuç olarak rahatladın bugün ise hamişsin :)
Evet canım aynen.Bi de artık son zamanlarda benim bebeğim olmayacak mı diye korkmak yerine ben bir kadınım doğum olayı benim doğamda var..Demekki zamanı var bir gün olacak demeye başlamıştım bu da çok rahatlatmıştı beni :)
İnşallah duyarız kalp atışlarını pıt pıt pıt:)insallah bu takvim olayi super olmus ya gun gun herseyi biliyosun ne kadar guzel insallah duyarsin insallah duyariz canim :)
Benden iki gün sonra:)kızlar geldim şükür değerim 93 ten 295,8 e yükselmiş güzel dedi
aramiza yeni katilanlara hosgeldiniz diyorum insallah guzel gunler geciririz guzel dogumlar yapariz kizlar doktora giden arkadaslar durumlarindan haber versinler merak ediyoruz berkandamla tuzlu su gargarayi denemelisin agriyi alir arkadaslar bugun ben iyiyim ama bazen sabahlari veya gecelri kasik agrim oluyo normal mi bilmiyorum beslenmeme dikkat etmeye basladim dediginiz gibi sut bile iciyorumesimle hayaller kuruyoruz dun is yerinde bos vakitlerinde bebek esyalari bebk odasi falan bakiyomus bende bebek yelegi oruyorum ne guzel bi duyguymus bu Rabbim Allah isteyen herkese nasip etsin :)
Bende mide bulantısı yok.bilmiyorum olmaz herhalde, bende foli doce kullanıyordum, doktor folbiol verdi. hergün içemezsin zaten miden bulanır, haftada iki kez yeterli olur dedi. bende günaşırı içiyorum.
Canım arkadasım sayende diş ağrım geçti. Ne güzel bir gargaraymış bu tuzlu gargara. Bu arada benimde gece ve sabah kasık ağrılarım fazlaca oluyor neden acaba? Gün boyu birsey yok gece hele nasıl ağrıyor sende de mi boyle ki?[/QUOT
cook sevindim kiii faydasini cok gorduk zamaninda yardimci olabildiysem ne mutlu bana :)) evet benim gece ve sabah oluyo bende anlam veremedim ama nette biraz arastirdim olabiliyomus yani normalmis insallah oyledir suan mesela bise yok insallahta olmaz Allah calisan hamislere yardim etsin biz evimizde boyleysek calismak bi hayli zor olurdu ilk zamanlar normal herhalde bizim yasadiklarimiz bide sunu unutmamak lazim bizim ilk tecrubemiz o yuzden bu neden oluyo bu nasil olur sorularina alismamiz lazim galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?