2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
cok sukur canim gozun aydin insallah onumuzdeki randevunda da keseyi gorursun :))

sağol canım amin inşallah tahmini daha 3 haftalık dedi bana benimki daha küçük teyzeleri
kızlar ben 7. ayımda kavuştum bebeğime sizler ne kadar beklediniz

bilmiyorum olmaz herhalde, bende foli doce kullanıyordum, doktor folbiol verdi. hergün içemezsin zaten miden bulanır, haftada iki kez yeterli olur dedi. bende günaşırı içiyorum.

sağol canım amin inşallah tahmini daha 3 haftalık dedi bana benimki daha küçük teyzeleri
kızlar ben 7. ayımda kavuştum bebeğime sizler ne kadar beklediniz

Bende 2 ay bekledim :)

Tamm canımcım birazdan yapacağim zaten yine tuttu ağrısı. Hergün bu saatlerde beni Benden alıyor saolsun.

Kaç kilo aldın tatlım hamilelik başından bu yana?

bana lazım kitap ismi ya. şöyle iyice bilgilenmek gerek daha tecrübesizim ilk hamileliğim :116: daha 2 gün önce öğrendimm çok heyecanlıyımm yaa

Hoşgeldin aramıza sende :) Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Elimde mükemmel bir kitap var. Geçen hafta aldım henüz. Ismi Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler. İçerisimde sormak isteyipte soramadığımız her türlü ayrıntılı mevcut. Fiyatı birazcık fazla ama olsun bebeğimiz için değer bence. 14 milyondan fazla satılan en iyi gebelik kitabıymış. Bence alın okuyun derim kızlar.

1 kilo fazlam var ama hemen alınmaz normalde almışımdır diye düşünüyordum canım. Hamileliğin ilk ayında hemen alınır mı aceba??

Ilk trimesterta 1.5-2 kilo arası almak normalmiş. Bende 1 kilo almışım. Hatta doktor randevuda kac kiloydun hamile kalmadan once dedi 46 dedim şimdi çık tartıya dedi 47 olmuştum oo şimdiden 1 kilo almışsın dikkat etmekte yarar var ilerde ne olacağı ne kadar alacağın belli olmaz demişti :)

Bizde iki ay daha bekleyecektik başarılı olamasaydık sizin gibi doktorun yolunu tutacaktık :)

Bizde iki ay daha bekleyecektik başarılı olamasaydık sizin gibi doktorun yolunu tutacaktık :)

Doktor ne zamandır deniyorsunuz dedi 5. denememiz olacak dedim dövecekti beni :)
biz 1 sene dolmadan bu testleri yapmıyoruz normalde dedi :))
gerçi o testlerden sonra benim için çok çok rahatladı.
En azından tıbben bi sıkıntımız olmadığını öğrenmiş olduk

O testleri yaptırmasaydın sürekli strese girecektin dolayısıyla olmayacaktı yine. O testleri yaptırdın, sonuç olarak rahatladın bugün ise hamişsin :)

O testleri yaptırmasaydın sürekli strese girecektin dolayısıyla olmayacaktı yine. O testleri yaptırdın, sonuç olarak rahatladın bugün ise hamişsin :)

Evet canım aynen.Bi de artık son zamanlarda benim bebeğim olmayacak mı diye korkmak yerine ben bir kadınım doğum olayı benim doğamda var..Demekki zamanı var bir gün olacak demeye başlamıştım bu da çok rahatlatmıştı beni :)

Ben bile ilk ay denediğimizde bütün belirtileri yaşıyordum. AA hamileyim kesin diye kendimi kandırmışım meğer kırmızıları görünce anladım. Sonra diğer yumurtlama zamanında bu sefer her gece değil gün aşırı çalışmaları devam ettirmiştik. Sonra hastalık zamanım geldi nasıl ağrılarım var regli ağrısı gibi. Eşimle tartışmamız esnasında kasıklarıma iğne batması sonucu gidip test aldım nöbetçi eczaneden. Ertesi sabah testi yaptım. Tabi regli ağrım varya eşime yine soyleniyordum. Bu ayda olmadı yine hamile değilim ben ne zaman hamile olcam diye soylenirken bir de baktım ki ikinci cizgi bana gülümsüyor :)) bu anı hiç unutmam yoksa bizde sizin gibi doktor yolunu tutmuştuk ama biz evleneli 4 ay değil 1 sene oldu 1 senedir uğraşıyoruz diyecektik yalanımız bile hazırdı :)

insallah bu takvim olayi super olmus ya gun gun herseyi biliyosun ne kadar guzel insallah duyarsin insallah duyariz canim :)
İnşallah duyarız kalp atışlarını pıt pıt pıt:)
kızlar geldim şükür değerim 93 ten 295,8 e yükselmiş güzel dedi
07/02/2014 te randevum var kese için
Benden iki gün sonra:)
Hamilelik takvimi yapsana canım:)

Canım arkadasım sayende diş ağrım geçti. Ne güzel bir gargaraymış bu tuzlu gargara. Bu arada benimde gece ve sabah kasık ağrılarım fazlaca oluyor neden acaba? Gün boyu birsey yok gece hele nasıl ağrıyor sende de mi boyle ki?

bilmiyorum olmaz herhalde, bende foli doce kullanıyordum, doktor folbiol verdi. hergün içemezsin zaten miden bulanır, haftada iki kez yeterli olur dedi. bende günaşırı içiyorum.
Bende mide bulantısı yok.
Tabi kişiden kişiye değişiyor. Bazı bünyeler hassas olabiliyor.

Bende de ne bünye varmış arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…