2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Benim eşimin gömleklerini hep ben ütülüyorum. Geçen kayınvalidem geldiğinde ütüleyecekti izin vermedim. Ya ben kendi işimi kendim görmek istiyorum. Bu yüzden hamilelikten sıkıldım. Bu yüzden normal doğumu çok istedim.

normalde ben ütülüyorum da.. 7. aydan sonra annem ütülüyor. ayakta duramıyorum. otururken de kasılıyorum. birşey yapmadan oturamıyorum ki..

öyle diyorsunuz da ben markette ceviz alıyım dedim. kilosu 43tl. durdum.ne zamandır yemiyorum.cevizlerinizin kıymetini bilin yeyin..
Canım aktardan kabuklu ceviz al. 43 lira çok pahalı. Ben 15-18 arası alıyorum her zaman. Her şey Allahtan canım, nice yemeyenler var bebekleri sağlıklı maşallah. Nice yiyenler de var sağlık yok. Kilosu önemli değil, yeter ki sağlıklı bebişler olsunlar...

Elif ben şeker ölçümü yaptırmadım hiç bilmiyorum şekerim var mı yok mu. Her şeyi yiyorum. İnşallah bi sorun olmaz.

ıns kolay ve normal dogum nasıp eder Rabbım bıze cnm.moralın bozulmasın belkı kg alımı yavaslar artık
3 hafta önce ilk defa bebeğin kilosu zamanıyla orantılı çıkmıştı. Sanki kötü bir durum gibi Dr bir dünya tavsiyede bulundu.Dr öyle eksik beslenmişim gibi davranınca moralim bozulmuştu. Hafta hafta kontrol olacağına göre ona göre dikkat ederim artık:) Allah dualarımızı kabul etsin :)

dr a en son gittiğimde bir hafta geriden geliyordu. ne yalan söyleyim korktum. ama dr birşey söylemedi. iyi dedi.

ben gtmedm cenaze evine.esım de taraftar dgldı,bnı götürüp tanımadgm insanların evınde oturtcaktı.ben napcam bılmedgm insanlarla.gtmedm bnde. Bu arada humana stıll tea dıye bır cay gördüm sut arttırıormus.dogumdsn sonra alıp kullanabılırız

tşk ederz teyzesi oğluş mahvetti beni valla memleket yazlık istanbul derken 3 hava değiştirdi ishal kusma mahvoldu yavru şükür iyiyiz ama damlam da kamuranımda bütün herkese rabbim kolaylıklar versin normal doğum yapmanızı çok isteim tabi rahimle ve istekle de onemli sonucunda sağlıklı olsunda kuzularım gerisi gelir inş seneye bi minnaklada ben gelirim herşeyin başı sağlık rabbim hayırlı evlatlar versin dualarım sizinle canım

dr. Na sasrdm oramtılıyss nıe öyle davrandıkı garıp.benm de karnım sısıp sertlesıor ama kasılmamı yasıorum yoksa bebek ayagıylamı ıttırıor ayırt edemıorum

simlaa geçenlerde şu yıkanabilir bez setininden aldığını söylemiştin ya, sen kushiws mi almıştın? genelde fuzzy bunz öneriliyor sanki, seninki kushies ise tercih sebebini yazar mısın lütfen? birde kaç tane aldın şimdilik, yardımcı ürünlerini de aldın mı?
Eşimin arkadaşı Amerikaya gidiyor da ordan daha uygun olur diye bir set alıp denemek istiyorum , fuzzybunzın 6lı ve 9lu setleri var ama yardımcı ürünlerde kushies daha çok seçenek ve daha uygun fiyat sunuyor. Bu konuda fikir verir misin bana biraz?

doğrusu su bez olayınıvbnde merakettım.hangı marka,nerden ve be kadar a aldın cnm?galıba bnde alcm

Kushies markasını organik olması açısından en çok tercih ettim. Ayrıca birçok yıkanabilir bezi denemiş bir anne en iyisinin kushies olduğunu yazıp detaylandırmıştı. 5 li deneme seti aldım ek ürünleriyle birlikte hepsi çok kaliteli..Tuvalet kağıdı gibi olan linneri de yün linneri de aldım..Eğer bebeğimi rahatsız etmez memnun kalırsam fuzzybunz da almayı düşünüyorum. Kushies malzemesi nedeniyle en geç kurayan bezmiş.Pratik olması açısından fuzzybunz almayı düşünüyorum ayrıca...Toplamda 15 adete tamamlamayı düşünüyorum. Umarım pratiktir ve memnun kalırım..

doğrusu su bez olayınıvbnde merakettım.hangı marka,nerden ve be kadar a aldın cnm?galıba bnde alcm
Kushies marka aldım 5 li set. Diapers.com diye bebek ürünleri satan siteden yurtdışından sipariş verdim. Ek ürünleriyle beraber 200 küsür tl verdim küsüratı hatırlamıyorum. Ürün uygun da kurye parası haliyle biraz yüklü oldu. Yine de Türkiyedeki yıkanabilir bezlerden daha uyguna geldi. Gayet de hızlı ulaştı. Markafoniden aldıklarım daha geç geliyor :)

dr. Na sasrdm oramtılıyss nıe öyle davrandıkı garıp.benm de karnım sısıp sertlesıor ama kasılmamı yasıorum yoksa bebek ayagıylamı ıttırıor ayırt edemıorum
Bende bilmiyorum hep bir hafta ileriden gidiyordu normal çıkınca iyi besleyemediğimi mi düşündü ondan mı öyle davrandı ya da bana öyle geldi..Eşim bugün yine ileride çıkınca kötü bir durum olsa Dr iyi bir durum gibi sana söylemezdi sıkma canını dedi...
Benim de karnım bazen taş gibi oluyor pek oralı olmuyorum ne yalan diyim...Dr a gidince sor sen yine de bebek ittiriyor olabilir:))

Sağol canım bende amazondan baktım fuzzybunz 6lı set 95 dolara falan geliyordu, birde yenilemişşer ürünlerini fuzzybunz elite diye, belki orda daha uygun da olur. biz bir set alalım, bebkle düzenimiz oturduktan sonra kullanacam bende, başarabilirsek arttırız dediğin gibi.

İyi geceler hanimlar kaşıntıdan uyuyamadım nasilsiniz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…