Saol cnm :)maşallah binmaşallah..
anne baba da uzun mu ondan mı geliyor acaba.. her hafta nst için mi çağırdı.
normalde sade severim ama senin ki güzelmiş. şirin tatlı görünüyor. güle güle kullanın canım.Kızlar yüklendimi bilmiyorum lohusa tacım diğerleride meleğimin su anda yapılıyor sipariş verdim
Ah canım ya tühneyse dur bakalım ayarlar belki gününü canım. Aynen sağolsun ben de diyecek bir şey bulamıyorum ona :) sadece o gün ekstra bişey istersem söylerim :)
Canım ya bende sınıf öğretmeniyim ve aynı 2. Sınıf olduk bu yıl aynı duygulardan ötürü bende başlamayı düşünmüyorum şimdi beni görürlerse daha da üzülüp ben gidince de okuldan soğuyanlar olabilir ki aşırı derece bağlı öğrencilerim mevcut eminim onlar sıkıntu yaratacak ama napayım çok özledim bende aslında ilk gün uzaktan izlemek istiyorum onları
Benim sınıfım 3 e bölündü arkadaşlar aldı çünkü mevcudum 12 idi extra öğretmen istemek israf olucaktı idare öyle karar verdi ve arkadaşlarım eminim çok ilgilenecektir
Evet çalışabilir raporum var şuan normal düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa zaten 37. Haftadan itibaren sonrasına aktarılmıyo diye biliyorum ben ama
Canım bizimki maxi cosi biz çıkartıp yıkadık, ama anladığım kadarıyla sizinki çıkmıyor. Eğer düşünürsen bikaç arkadaşım oto yıkamacıya vermişti..
tatlım yorma yani yormamaya çalış ne deyim allah kolaylık versin. ben çalışmadığım halde yoruluyorum. markete gittim yürümediğim halde marketin içinde gezerken yoruldum. Ama Dalan roxy buldum:))) ayy çok sevindim. eşime eğilemiyorum şu arkalarda var mı dedim. ters çevrilmişler vardı. onlara bak dedim. çıktı.. eşim diyor ki nasıl mutlu oldun öyle...
allah size güç versin. hayırlısıyla alıp raporunu dinlenirsin inşallah.. Deniz imiz kıymetli bizim.
öyle diyorsunuz da ben markette ceviz alıyım dedim. kilosu 43tl. durdum.ne zamandır yemiyorum.cevizlerinizin kıymetini bilin yeyin..
ücreti ne kadar canım? çok güzeller, güle güle kullanın.Kızlar yüklendimi bilmiyorum lohusa tacım diğerleride meleğimin su anda yapılıyor sipariş verdim
Balık mevsimi açıldı artık yemek lazım. Biz de yicez bugün:) ben hurmalarımı yemeye başlıyım artık. İyiki hatırlattın canım:) ben de meyve canavarıyım. Bi de süt canavarıyım:) çok yiyorum. CeviZ yemek için gözümü kapatıp başka bi şey yediğimi düşünüyrum. Hiç sevmiyorum cevizi ya
Biz de onu düşünüyorduk Dr a gelmiş 3 aylık hamile vardı karnı daha yok ama eşiyle nasıl heyecanlılar..Baktık ne günlerdi ne çabuk geçti diye konuştuk..Her aşaması ayrı heyecan..Hamilelik haberi kesenin yeri cinsiyet son aşamalarda her hafta muayene olacak diyorduk ne uzak görünüyordu..İşte son düzlükteyiz artık inş.hep güzel haberler alırız :)Çok teşekkür ederiz teyzesi :) size de maşallahcanım ne çabuk büyüdüler şaka gibi..
dalan roxy ne işe yarıyor canım?dalan roxy buldum ya çok mutluyum.
ama neden ters çevirir koyarlar bilmiyorum..
Tatlım iç ceviz miydi o? Alma zaten iç ceviz, faydası yok ve hijyenik değil. Kabuklu ceviz alıyoruz biz pazardan. Biraz zahmetli ama yiyeceğimiz kadar kırıyoruz. Çünkü açık beklemiş cevizin besin değeri çok fazla olmuyormuş.
Cevizi normalde severdim ama çok bıktım. Hergün yiyemiyorum artık. Yemeklere salatalara omletlere falan katıp yemeye çalışıyorum. Mesela bugün Tokat yemeği olan BAT yaptık annemle. Çok besleyici hamileler için, tavsiye ederim herkese. Yeşil mercimek de var içinde. Netten bakın kızlar isterseniz, sulu kısır gibi birşey.
dalan roxy ne işe yarıyor canım?
arkadaşlar temizlik için günlük kaç lira veriyorsunuz?
Canım bu kadınlar kulubü platformunu değiştirdiler ya isimleri değiştieemiyırum artık birtek isimleri değil hiç birsey ekleyemiylrum hena olarak kaldı orası. Süsledim birazcık ama yarın ek süsler alacağım devam edeceğimsüslersin annesi daha çok vakit var..
yalnız sen sayfanın birinci sırasında ilay cığım olarak niye düzeltmedin..
Aman da aman ne güzelmiş bu set boyle güle güle kullanın canım kızınla beraber :)
Bak ne güzelmiş canım sizinki. Öyle olması lazım zaten. Ben Jokere uğradığımda sorayım görevliye. Oto yıkamacı işi de sakat, çünkü o plastik iskeletin iç kısmı köpük dolgulu.
Bu arada snowcuğum güzel haberlerle gelmişsiniz, maşallah sizeee.
simlaaa size de maşallah annesiiii.
Güzel haberlerle gelen tüm arkadaşlarımın gözü aydın..
Biz de onu düşünüyorduk Dr a gelmiş 3 aylık hamile vardı karnı daha yok ama eşiyle nasıl heyecanlılar..Baktık ne günlerdi ne çabuk geçti diye konuştuk..Her aşaması ayrı heyecan..Hamilelik haberi kesenin yeri cinsiyet son aşamalarda her hafta muayene olacak diyorduk ne uzak görünüyordu..İşte son düzlükteyiz artık inş.hep güzel haberler alırız :)
Biz de onu düşünüyorduk Dr a gelmiş 3 aylık hamile vardı karnı daha yok ama eşiyle nasıl heyecanlılar..Baktık ne günlerdi ne çabuk geçti diye konuştuk..Her aşaması ayrı heyecan..Hamilelik haberi kesenin yeri cinsiyet son aşamalarda her hafta muayene olacak diyorduk ne uzak görünüyordu..İşte son düzlükteyiz artık inş.hep güzel haberler alırız :)
normalde sade severim ama senin ki güzelmiş. şirin tatlı görünüyor. güle güle kullanın canım.
. Teşekkür ederim kızlar arkadaşımın doğum günü hediyesi canım fiyatlarını bilmiyorum ama ısrar edip senin için öğreneyim .ayın 12 si doğum günüm:))ücreti ne kadar canım? çok güzeller, güle güle kullanın.
Sonunda buldum yazını :) maşallah canım ne çabuk büyümüş iyi olmuş gittiğiniz. Her hafta randevularının başlamış olması cok güzel bir heyecan Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahEşimle iyice huylandık Dr a gittik.
İçim rahatladı resmen huzur buldum :)
Bebeğim iyi durumdaymış çok şükür suyu, duruşu, herşeyi yolunda...
2926 gr boyu da 50 cm olmuş.Uzun olacak dedi Dr :)Artık her hafta gidecekmişiz...
Kendi Dr um da biten hafta tatildeymiş Pazartesi tatili bitiyor iş başında ama Perşembeye kadar randevusu dolu olduğundan kapalıymış bana yanlış bilgi vermiş çağrı merkezi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?