Gitme canım , ne işin var cenaze evinde. Bizim komşularımızdan bir büyüğümüz vefat etti. Eşim gitti, ben gitmedim. Helvadan da yemedim. Ölü helvası, lokması yeme hamileyken demişti velilerim. Batıl ama içime sinmedi. Komşular biraz laf etti ama sonuçta ben de karnımdaki canı düşünmek zorundayım. Zaten yeterince toplumsal acılar yaşadık gebeliğimizde. Özellikle Soma faciasında günlerce kendime gelemedim ben. Vefat edenlerden birisi de velimizdi. Çok üzüldüm, çok ağladım. Bebeğime zararı olmamıştır inşallah.
Biliyorum canım, iyi yapmışsın. Ben de Urla'dan Konak'a gidiyorum. Sabah eşim bırakıyor. Öğlen arası gelip alıyor beni, Üçkuyulardan otobüse bindiriyor. O işe geri dönüyor, çabuk çabuk yemeğini yiyip. Çok yorucu ve benzin masrafı fazla oluyor. Ama ilk dönemi ücretsiz izin almadan atlatabilmek için çabalıyorum. Çünkü ücretsiz izindeyken tayin isteyemiyoruz. O ara il içi eş durumu ataması olabilir diye sıkıyorum kendimi. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Bu hafta zaten 9 Eylül tatil ya, cuma da doktor kontrolüm var. 2 gün kardayım diye düşünüp, dayanmaya çalışacağım. 37. haftamda rapor alacağım kısmetse. Ayaklarımı uzatsam da evdeki gibi olmuyor, rahat edemiyorum. Terlik giyinsem rahat olur ama içime sinmiyor işe terlikle gitmek.
Bazı zamanlarda hareketlerde yavaşlama oluyor bana da bir ara olmuştu sonra yine hareketlendi kuzum.Sende gece yatarken soluna yatmaya çalış en iyi pozisyon buymuş.yastıklarını arttır.ben 3 tane ile yatıyorum.bacak arasına kafaya ve kollarımın altına:))
Kızlar bu arada sabah sancım oldu ağladım korktum gelecek sanıp fena oluyormuş
Ben de bornova dan kemalpaşa ya gidiyorum okula. Eşim bu haftalarda burada olsaydı ben de devam ederdim okula 2 hafta ama eşim işinden dolayı şehirdışındaArtık raporla idare etmeye düşünüyorum 1. dönem sonuna kadar sonrada ücretsiz her halde. Allah kolaylık versin canım 3 gün daha gidicen o zaman okula ondan sonra bebişini beklicen:)
Eş durumu zor oluyor benim için ben her seferinde istiyorum ama gelemiyorum bornova ya hizmet puanım yetmiyorİstediğin yere tayinin olur inşallah canım.
Kızlar bende bergama öğretmenim. Seminerlere gidiyorum gerçekten zor oluyor. Kendi aracımla 10dakikada okuldayim. Sonrasında iki hafta daha çalışırsam 37 doluyor bakalım nasıl olacak. Öğrencilerim de küçük yaş 2. Sınıflar çok yorucu olur.Acaba rapor alınabilir mi?
Biraz önce coştu benim kız çok şükür şimdi uykudayız. canım bu sancı nasıl bir şey, adet sancısı bel ağrısı gibi mi?
Sen fuzzybunzla ilgili yazarsın ben de kushies le ilgili yorumlarımı yazarım. 40 ı çıktıktan sonra denemeyi düşünüyorum ben...Sağol canım bende amazondan baktım fuzzybunz 6lı set 95 dolara falan geliyordu, birde yenilemişşer ürünlerini fuzzybunz elite diye, belki orda daha uygun da olur. biz bir set alalım, bebkle düzenimiz oturduktan sonra kullanacam bende, başarabilirsek arttırız dediğin gibi.
Canım ben zaten ilk günden beri hep sezeryan istedim ama Allah'ta bunu ıygun gördü ki fıtığım olduğu için zaten normal doğum tapmam mümkün değilmiş ve plesanta yaslanmam var kızım kilo almıyor fazla o yüzden alınması gerekiyor artık
Günaydın hepinize ben cok cok heyecanlıyım. Kalbim pır pır atıyor fenayım Rabbim hepinize yaşatsın bu son gğnleri inşallah mutluluk ve huzurla canım arkadaslarım benim hepiniz iyiki varsınız
Ben de bornova dan kemalpaşa ya gidiyorum okula. Eşim bu haftalarda burada olsaydı ben de devam ederdim okula 2 hafta ama eşim işinden dolayı şehirdışındaArtık raporla idare etmeye düşünüyorum 1. dönem sonuna kadar sonrada ücretsiz her halde. Allah kolaylık versin canım 3 gün daha gidicen o zaman okula ondan sonra bebişini beklicen:)
Eş durumu zor oluyor benim için ben her seferinde istiyorum ama gelemiyorum bornova ya hizmet puanım yetmiyorİstediğin yere tayinin olur inşallah canım.
Canım benimde bebeğin dün hareketlerinde yavaşlama oldu. Ben taktıkça daha da hareketsizleşti. Eşimde tedirgin oldu kalktık gittik Dr a...Kızlar 2 gündür kızımın hareketlerinde yavaşlama var sanki . dün gece falan uyuyamadım oturup kızımı dinliyorum ama tık yok. Hareket ediyor arada ama daha çok sessiz kalıyor iki gündür kuvvetli vuruşları yok titreme, ittirme falan yapıyor.Bir de bazen bir tarafı şişirip karnımı kaskatı yapıyor. Burada herkes benden önde genelde sizlere sorayım dedim. Gece yatarken nasıl yatıyorsunuz bir de ben şaşırdım artık yan yatsam kızıma zarar veririm diye korkuyorum gece dönerim falan diye. Sırtüstü de uyuyamıyorum pekSağ yanıma nedense hiç yatamıyorum baskı hissediyorum çok... Uyku falan yok herhalde artık öyle deliksiz
Aynen canım, il içi ile il dışılar beraber yapıldığından olmuyor. Arkadaşım hiç doğuda çalışmadan, İstanbul'dan 80 puanla Urla ilçe emrine geldi. Benim puanım onun neredeyse 2 katı ama yıllardır çıkmıyor. Bir de il dışından gelenlere tüm İzmir açık, bize sadece özrümüzün olduğu ilçeden 4 okul. Bunca adaletsizlikler içinde hak aramaya çalışmak yıpratıyor insanı. İnşallah senin de olur tayinin ama çok zor bizim bu tayin işleri. Branş değiştirmek zorunda kalacağım sanırım. Oysaki çok seviyorum sınıf öğretmenliğini.
Dediğin gibi 1. dönemin sonunu raporla idare etmeye çalışacağız. Bir arkadaşım nisanda doğum yaptı. Ertesi seneyi bile raporlarla kapattı. Arada kısa süreli göreve döndü, sonra yine rapor. Sen yalnız mısın evde yoksa annen falan var mı yanında? Dikkat et kendine.
Canım benimde bebeğin dün hareketlerinde yavaşlama oldu. Ben taktıkça daha da hareketsizleşti. Eşimde tedirgin oldu kalktık gittik Dr a...
Dr bebek büyüdükçe alanı daralıyor eskisi kadar hareketli olmayabilir dedi. Ben rahatladım ondan sonra ama alan dar falan demiyor bebeğim huzur bulunca oda eskisi gibi hareketlendi.Dur durak bilmiyor çok şükür :)Gece yatarkende sağa ya da sola yatıyorum. Sırt üstü de yatıyorum ama kısa süreli Dr da dedi sırtüstü en fazla 15 dk durabilirsin sonra baskıdan dolayı sende rahatsız olduğundan pozisyonunu değiştirirsin dedi.Doğru da bana aynısı olduyor :))Uyku fln yok aynen sürekli yarım uyku hali uyanıp uyumalar son günler böyle artık :)
ay evet bende sancının nasıl olacagını merak ediyorum acaba adet agrısı gibi fln mı doktora sordum bayagı güldü yerinden hoplatır dedi:))ama netten baktıgımda kimi sitelerde bebeğin toplanmasına kasılma sancı diolar kimisi normal dio benim toplanmalar oluyorr acaba normal mı
Kızlar bende bergama öğretmenim. Seminerlere gidiyorum gerçekten zor oluyor. Kendi aracımla 10dakikada okuldayim. Sonrasında iki hafta daha çalışırsam 37 doluyor bakalım nasıl olacak. Öğrencilerim de küçük yaş 2. Sınıflar çok yorucu olur.Acaba rapor alınabilir mi?
Aynı fikirdeyim, bende 40ı çıksın öyle denerim diyordum:) tamam yazalım, çok iyi olur. Bu arada yardımcı ürünleri de istetecem mutlaka,bir rulo kağıt liner, büyük-küçük ıslak torbası, birde tazyikli su hortumu varmış, onu da bulursak iyi olur, bulursam ne olduğunu yazarım canım.Sen fuzzybunzla ilgili yazarsın ben de kushies le ilgili yorumlarımı yazarım. 40 ı çıktıktan sonra denemeyi düşünüyorum ben...
Eşim okul müdürü arada göreve başlama yapıp rapor alabilirsin ben kabul ettim öğretmenlerimin raporlarını dedi. Yoksa ocak ayı açıkta kalıyor 2.Dönemi de düşünüyorum.İlk oğlum da kasım doğumlu bir yıl kendim baktım. Ayrım yapmak istemiyorum:-(Sağlık raporu vermiyorlar canım çalışabilir raporun varsa. Eğer çalışamayacaksan normal iznine çık diyorlar izin hakkın var diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?