- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
özel değilse sezaryani sen mi istedin saglıksal bi sorun nedeniylemiEvet ilk doğumum olacak inşallah sezeryan canım
Öncelikle herkese günaydın kızlar ilk defa gece uyanmadan güzel bi uyku çekmişim.tacımı beğenmene sevindim:))teşekkür ederimCanimm bnde seni merak etmistim yazmiyosun diye iyi ki girdin foruma:)
Cok tatli cnm lohusa tacin gule gule kullan insallah:)
Öncelikle herkese günaydın kızlar ilk defa gece uyanmadan güzel bi uyku çekmişim.tacımı beğenmene sevindim:))teşekkür ederim
Suanlık birsy hissetmiyorum. Kociş daha fazla heyecanlı :) heyecan yarın sabah yada Pazartesi sabah baslar heralde :) belli belli sabah 9-10 arası kızım kucağımda olacak inşallah
Canım bende ne zamandır uyuyamıyodum doğru dürüst bizim için en iyisi sola yatmak ama gece ben her uyandığımda sırt üstü uyanıyorum .bebeklerin yeri daraldığı için hareketlerin yavaşlaması normal die biliyorum benimde gece çok hareketliydi ama uyandığımdan beri pek hareket yokMaşallah ne güzel:) ben ne zamandır deliksiz uyuyamıyorum...
Canım bende ne zamandır uyuyamıyodum doğru dürüst bizim için en iyisi sola yatmak ama gece ben her uyandığımda sırt üstü uyanıyorum .bebeklerin yeri daraldığı için hareketlerin yavaşlaması normal die biliyorum benimde gece çok hareketliydi ama uyandığımdan beri pek hareket yok
Niye çocuklar sadece 40ına kadar mı enfeksiyon kaparmış? Ben o kadar koruma, sakınma taraftarı değilim, hep de diyorum sakınan göze çöp batar diye. Ayrıca sen annesin sen bebeğinin iyiliğini en az babası kadar düşünürsün herhaldeaynen bende öyle dedim de ben calısıorm dıor :) enfeksıon kapar dıye korkuormus.aman ben smdi bunalıorum ,biraz halım olsa cıkcam dışarı,4o gün hıc dusunemıorm
Oh çok sevindim iyi olmanıza annesi:)Eşimle iyice huylandık Dr a gittik.
İçim rahatladı resmen huzur buldum :)
Bebeğim iyi durumdaymış çok şükür suyu, duruşu, herşeyi yolunda...
2926 gr boyu da 50 cm olmuş.Uzun olacak dedi Dr :)Artık her hafta gidecekmişiz...
Kendi Dr um da biten hafta tatildeymiş Pazartesi tatili bitiyor iş başında ama Perşembeye kadar randevusu dolu olduğundan kapalıymış bana yanlış bilgi vermiş çağrı merkezi..
Kamuran parasını aldıktan sonra toz almaya bile gelir :)Kızlar ben de evin tüm pencerelerini bi de koltuklarımı sildirmek için kadın çağırıcam da sadece bunun için gelirler dimi? Eşim annesine kıyamıyor, kadın çağır silsin diyor. Öyle yapıcam artık.
Annemlrr olmasaydı ben de zor yerdim cevizi, sağolsunlar hem ceviz hem badem alıp alıp gönderdileröyle diyorsunuz da ben markette ceviz alıyım dedim. kilosu 43tl. durdum.ne zamandır yemiyorum.cevizlerinizin kıymetini bilin yeyin..
Valla al benden de o kadar. Ben de sürekli uyanıp pozisyonumu ayarlamaya çalışıyorum. Yastık koyunca daha kolay oluyor yan yatmak ama tabi bunaltıcı olduğu da bir gerçek. Az kaldı artık napalım:)Kızlar 2 gündür kızımın hareketlerinde yavaşlama var sanki . dün gece falan uyuyamadım oturup kızımı dinliyorum ama tık yok. Hareket ediyor arada ama daha çok sessiz kalıyor iki gündür kuvvetli vuruşları yok titreme, ittirme falan yapıyor.Bir de bazen bir tarafı şişirip karnımı kaskatı yapıyor. Burada herkes benden önde genelde sizlere sorayım dedim. Gece yatarken nasıl yatıyorsunuz bir de ben şaşırdım artık yan yatsam kızıma zarar veririm diye korkuyorum gece dönerim falan diye. Sırtüstü de uyuyamıyorum pekSağ yanıma nedense hiç yatamıyorum baskı hissediyorum çok... Uyku falan yok herhalde artık öyle deliksiz
Arkadaşlar ben tam 32. haftada çalışabilir raporumu alıp, müdürüme kargoladım. İlçeyi arayıp sormuş, yaz tatilinde olduğu için işlem yapmaya gerek yok demişler. Raporu dosyama koymuş müdürüm. Şimdi 35. haftadayım. Çok zorlanıyorum. Doktorum istediğin zaman gel çalışamaz raporunu yazayım dedi. Bildiğim kadarıyla 37. haftan dolunca ayrılıyorsun, 36 da değil. Ama iyi hissetmezsen kendini çalışabilir raporunu çalışamaza çevirebiliyorsun istediğin an. Ben 1 hafta daha dayanıp, 37. haftamda dinlenmek istiyorum. Çünkü sezeryan tarihimden 10 gün öncesine geliyor 37. haftam. Biraz riskli olur yollarda olmam o tarihte. Okulda da zorlanıyorum zaten. Çişimi tutuyorum, ayaklarım şişiyor.
Niye çocuklar sadece 40ına kadar mı enfeksiyon kaparmış? Ben o kadar koruma, sakınma taraftarı değilim, hep de diyorum sakınan göze çöp batar diye. Ayrıca sen annesin sen bebeğinin iyiliğini en az babası kadar düşünürsün herhalde
Oh çok sevindim iyi olmanıza annesi:)
Kamuran parasını aldıktan sonra toz almaya bile gelir :)
Annemlrr olmasaydı ben de zor yerdim cevizi, sağolsunlar hem ceviz hem badem alıp alıp gönderdiler
Valla al benden de o kadar. Ben de sürekli uyanıp pozisyonumu ayarlamaya çalışıyorum. Yastık koyunca daha kolay oluyor yan yatmak ama tabi bunaltıcı olduğu da bir gerçek. Az kaldı artık napalım:)
Kızlar 2 gündür kızımın hareketlerinde yavaşlama var sanki . dün gece falan uyuyamadım oturup kızımı dinliyorum ama tık yok. Hareket ediyor arada ama daha çok sessiz kalıyor iki gündür kuvvetli vuruşları yok titreme, ittirme falan yapıyor.Bir de bazen bir tarafı şişirip karnımı kaskatı yapıyor. Burada herkes benden önde genelde sizlere sorayım dedim. Gece yatarken nasıl yatıyorsunuz bir de ben şaşırdım artık yan yatsam kızıma zarar veririm diye korkuyorum gece dönerim falan diye. Sırtüstü de uyuyamıyorum pekSağ yanıma nedense hiç yatamıyorum baskı hissediyorum çok... Uyku falan yok herhalde artık öyle deliksiz
Canım ben zaten ilk günden beri hep sezeryan istedim ama Allah'ta bunu ıygun gördü ki fıtığım olduğu için zaten normal doğum tapmam mümkün değilmiş ve plesanta yaslanmam var kızım kilo almıyor fazla o yüzden alınması gerekiyor artıkgünaydın annişler ve minik bebişler
özel değilse sezaryani sen mi istedin saglıksal bi sorun nedeniylemi
Evet 9-10 arası :) evet kesinlikle artık heyecan basladı lesinlikşe cok cok heyecanlı bu son saatler. Rabbim hepinize yaşatsın bu gğnleri inşallahBen de senin için heyecan başladı bile:) ayy yarın mı şimdi sağlıkla al kucağına inşallah. Dua edeceğim yarın senin için 9-10 du di mi saati? sen de bizlere dua et canım, doğum anında edilen dualar kabul olur derler. Biz de o günleri görücez mi ya? daha bana o kadar uzak geliyor ki bir de ben en son doğum yapacaklardanım burada.
eşimın bir tanıdıgının oglu oldu.20lı yaslardaydı daha.cenaze yrn kaldrlck.gorumcem bası saolsuna gttı dayanamamıs aglamıs orda.esımde gtcek ama bn gtmelımıyım sızce blmyrm
Canım ben de öğretmenim ama 32. haftada başlattım iznimi yani seminerlere falan gitmiyorum. Dayanamam diye düşündüm çünkü ben okula 1,5 saatte 2 otobüsle gidiyorum. Toplam 3 saatim yolda geçicekti. Tuvalet problemi var bir de senin dediğin gibi. Sonrası çok zor olcak bana ama napayım bir yolunu buluruz inşallah. sen de çok yorma kendini ayaklarını falan uzatmaya çalış öğretmenler odasında. Beline yastık falan koy sandalyede otururken.
Günaydın hepinize ben cok cok heyecanlıyım. Kalbim pır pır atıyor fenayım Rabbim hepinize yaşatsın bu son gğnleri inşallah mutluluk ve huzurla canım arkadaslarım benim hepiniz iyiki varsınız
Canımm Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Kızınla yarın kavuşma gününüz ne güzel,ne kadar heyecanlı... dualarımız seninle:) güzel haberlerini heyecanla bekliyor olacağım. Bu güzel günün güzelliklerle dünyadaki hiç tatmadığın mutluluklarla dolsun inşallah. Darısı bize bu büyük heyecanınGünaydın hepinize ben cok cok heyecanlıyım. Kalbim pır pır atıyor fenayım Rabbim hepinize yaşatsın bu son gğnleri inşallah mutluluk ve huzurla canım arkadaslarım benim hepiniz iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?