2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

mrb cnm ben dün doktora gittim bu toplanma sertleşmeleri söyledim doktor nst ye bağladı erken doğum belirtisi olabilir dedi sıklıgını takip et dedi sıklaşınca saat kaç olursa olsun gelin dedii (

kızın çok ama çok güzel maşallah allah kötü gözden sakınsın, çok geçmiş olsun canım hayırlı olsun üyesi :)

Kızlar çok sağolun inşallah böyle gider. Ben normalce kolay bi doğum istiyorum hayırlısıyla inşallah. Allahım hakkımızda hayırlısını versin. Kocişim "eee ne zaman doğacak" dedi:)) normal doğumun tarihi mi olur, bebek ne zaman gelmek isterse dedim:))) canım benim ya sezeryanın günü belliydi ya şimdi normal doğumu duyunca şaşırdı:) sabırsızlanıyor:)))

Canım maşallah annesi kadar cok güzel bi kız ilay .benimde yarın doktor kontrolüm var büyük ihtimalle benim meleğimde başak olucak

mrb cnm ben dün doktora gittim bu toplanma sertleşmeleri söyledim doktor nst ye bağladı erken doğum belirtisi olabilir dedi sıklıgını takip et dedi sıklaşınca saat kaç olursa olsun gelin dedii (
Ben de de gunde en az 4_5 sefer oluyo.yani 2-3 aydir bole. Ben de normaldir donmeye calisiyodur diyodum. Cidden oyleyse ne yapmak lazim?

Kızlarrrr inanamazsınız plesentam yukarı çıkmışşş. Normal doğum olacakmışımmmmm. Kilo 2950 boy 51 cm. Ay çok şaşkınım:)))))
Günaydın herkese :)
Canım çok sevindim. Sanki hissediyordum böyle olacağını :)Allah gönlüne göre verdi :)

Damlaaaaaa gozun aydin bitanem Allah anali babali buyutsun coook sevindim coook sukur bin sukur senin maceran guzellikle sonuclandi simdi insallah en kisa zamanda agrilarin diner ve bebeginle dopdolu bi yasam gecirirsiniz ben dun yazamadim hep acildeydim coook korktum bana da dua et senin duan kabul olur insallah benim normal dogum gorunuyo ama inanir misin dunku muayene de bile o kadar kokrtum ki anlatamam nst ye ilk kez girdim artik her hafta gircem bebek ne zman gelir bilemeyiz ama alt tarafimda bacaklarimda cok agri var cok agirlastim yuruyemiyorum desem yeri anlicagim dogum yakim gorunuyo nasi basaricam nasi dayanicam bilmiyorum tek tesellim dua tekrar tebrik ederim canim adina ccooook sevindim yol arkadasim tum gun hep dua ettik sana cok sukur ki hersey yolunda darisi tum arkadaslarimla benim.basima

cnm hayrlı uğurlu olsun kurtuldun cık sukur.darısı basımıza.bebes Maşallah çok güzel.valls bnde gün sayıyorum artık.dun gnyo demır ilacı yuttum sabah ezanında.smdı bulantım var gene.buda benı çok yoruor.cnm gogsum çok acıdı esımı eczaneye yolladm dedın, ne aldı ne ıyı geldı gogsune? Ağrıların ıns çabuk geçer cnm dualrm senınle

cnm ya ne çok sevmem bılemeSın.ıns böyle sorunsuz gıder.ıns bnmde degerlerım düzelir hersey normale döner de Rabbım normal nasıp eder

Nasıl ya erken doğum mu, ben de gün içinde bayağı oluyor sanki kafayı bir tarafa popoyu bir tarafa dayayıp şişiriyormuş gibi sertleşiyoruz. Bazen de ortada birikiyor gibi. ama bir kaç saniye içinde gevşiyoruz. Aslında ben geçen hafta salı günü nst ye girdim, sonucuma baktı doktor güzel dedi ama. Pazartesi randevum sorayım o zaman ben bunu. Korktum şimdi

eveeetttt hazırlanıp doktora gitme vakti geldi, bakalım oğluşum büyümüşmü, dün çok ağrım olmuştu, öyle bir vurduki karnıma ters döndü gibi geldi, nasıl durduğunu çok merak ediyorum, inşallah bugün bende dahil doktora giden herkes güzel haberlerle gelir

Güzel haberler getir bize inşallah canım:)

Canim cook sevindim Allah kalbine gore versin insallah hayirlisi neyse o olur bebeklerimizi sagsalim dunyaya getiririz :)

haydi canım hayırlısıyla gidip gel.
inşallah güzel haberle gelirsin.
tabi bu arada giden tüm arkadaşlar güzel haberlerle gelsinler.

geçen gün bu takvim günlüğünde bebeklerin gelişmesi dururgibi birşey yazıyordu. yani canını sıkma.. sağlıklı olsun önemli olan o.. benim kızımda sanki zayıftı.. artık allaha emanetler.. inşallah sağlıklı olurlar..

sende sor canım evet bende de öyle oluyor kasılıyor işte kasılmalar hep ağrılı olacak die bişe yokmuş benimde nst de bişe çıkmadı ama doktor takit et dedi (sağlıkla gelsinler kuzular inş

Ben de de gunde en az 4_5 sefer oluyo.yani 2-3 aydir bole. Ben de normaldir donmeye calisiyodur diyodum. Cidden oyleyse ne yapmak lazim?

valla benim doktor sıklıgı önemli dedi benimde günde 6,7 defa oluyor. saatte 6,7 defa olursa bekleme gel hastaneye dedi nst de bakılsın dedi bugün sabahdan beri sayıyorumm bende..benim ilk hamileliğim kasılma nedir nasıldır bilmiyordum dün muayne esnasında karnım toplandı sertleşti sağ ytarafa doktor farketti ..yoksa bende bilmiyordum

masallah kizina, cok tatli bi kizin oldu, bi haftaya kalmaz rahatca yuruyebileceksin insallah ama agri sizi olacak o kadar , biraz sabret canim, bizde beylemedeyiz hayirlisiyla sira bizede gelse :d

Damla Rabbim korusun cok tatliymis kizin.....kamuran sevindim adina inslh.kolay ve saglikli dogumlar yasariz hepimiz...buayin sonuna dogru baslariz artik tek tek dogurmaya :))))))) cantam hazir sayilir ..bir iki eksiklerim8z kaldi davetsiz misafir derler :) ayima girdim sayilir bebisim asagiya indi :) bakalim pasam nezaman gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…