2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canim hoşgeldin moralini yüksek tut peki neden gelişim geriligi var merak ettim haftada iki defa gitmen cok iyi canim hem sıkı takip olur duruma göre müdahale eder
sebep söylemedi, Allahtan artık diyecek bir şey yok, inşallah sağlıkla doğarda doğduktan sonra kilosunu alır, hastanenin asansöründe iki bayanla konuştuk, beni 3 aylık hamile sandılar , 3 haftamın kaldığına inanamadılar

medipol megada doğum yapacak arkadaşlar fiyatlar çok fazla artmış,
ben doçente gidiyorum 100 tlden 125 tl ye çıkmış,
nst 13 tl idi galiba 25 tl olmuş,
doçentte sezeryan 2400 tlden 2800 e çıkmış
sanırım hastaları fazla geliyor artık biraz azaltalım dediler

Canım gebelik takviminde 14 ü yazıyo doğruysa benimde 13 ü en son gittiğimde 2500 çıktı bence çok bi fark yok iyi gibi sanki kilosu tabi dr daha iyi bilir ama

bende anlamıyorum acaba boy kilo orantısı mı yapıyorlar,son 3 gidişimde hep kilosu az dedi, 2 ekime kadar beklerse inşallah 3 kiloya yakın doğar diye düşünüyorum

bende anlamıyorum acaba boy kilo orantısı mı yapıyorlar,son 3 gidişimde hep kilosu az dedi, 2 ekime kadar beklerse inşallah 3 kiloya yakın doğar diye düşünüyorum
Doğuma kadar büyür annesi 3 kilo bile olsa iyi benim sezeryan olcak büyük ihtimal bu ayın sonunda doğar bizimkide tahmini 3 kilo falan olur sonrada sütümuz bol bol olsun inşallah büyütürüz biz onları

Doğuma kadar büyür annesi 3 kilo bile olsa iyi benim sezeryan olcak büyük ihtimal bu ayın sonunda doğar bizimkide tahmini 3 kilo falan olur sonrada sütümuz bol bol olsun inşallah büyütürüz biz onları

bizimkilerde narin bebek :) sağlıkla bir doğsunlar da inşallah sonrasında bolbol emziririz

Canim bende orda doğum yapicam gercekten fiyatlar artmış nst icin 25 çok bence benim doktor docent degil Allah 'tan 35 muayene fiyati.ayrica bebegin kilosuna takılma emin olki doğduktan sonra daha cabuk toparlanicak.

bugünlerde bende çok halsizim, bıraksalar bütün gün uyurum ama işler o kada yoğunki doktora zor gittim,
biz çok şükür alınacak şeyleri tamamladık gibi,birkaç eksiğimiz kaldı, hafta sonuda inşallah annem gelecek dolapları yerleştiricez

Canim bende orda doğum yapicam gercekten fiyatlar artmış nst icin 25 çok bence benim doktor docent degil Allah 'tan 35 muayene fiyati.ayrica bebegin kilosuna takılma emin olki doğduktan sonra daha cabuk toparlanicak.

düşünsene ayda iki kez ebruhanıma gidiyorum bir kezde endokrine 125*3 = 375 tl sadece doktor için, tahlildi şuydu buydu derken bir sürü para
şu doğumu yapsak hayırlısıyla da doktor olayından hastaneden kurtulsak

bu arada sünneti sorduk, doçent yaparsa 800 tl gibi bişey dediler, prof olursa 1200 gibi bir fiyat verdiler, ayrıa ilk haftada yapmıyorlarmış, bebeği 10-5 dakika bayıltıp öyle sünnet yapıyorlarmış,biz orda yaptırmaktan vazgeçtik

Aynı şeyleri bana dedi... Haftada iki nst istedi... Hareketlerini takip et dedi... Ediyormusun? Senle birgün var aramızda... Peki sende karaciğer enzim testleri yaptın mı kaşıntı varmı elinde ayağında, şekerin nasıl? Ben 3 aydır diyetten bir kilo almadım... Doktor bunlar sebep olabilir dedi? Bebeğinin kilosu kaç? Benimki 34+5 te 2000 gr dı.
Bu arada benimki 18-19 Eylül gibi alınabilir? Doktor riske atmayalım dedi. Başka doktorlar bekleyelim diyebilir ama bu bebeği erken alçaz der dedi. Senin doktorun baya normal tarih vermiş. Allah bebeklerimize yardım etsin bize sabır versin...

hareketleri normal çok şükür, karaciğerle ilgili bir şey demedi doktor ama çok şükür hiç kaşıntım olmuyor benim,
kilosu 2100gr, benim kiloyu hiç sorma bugün hastanede beni 3 aylık hamile sandılar doğuma 3 hafta var dedim inanamadılar, ben ilk 5 ayda 14 kilo verdim, sonrasında 3 kilo aldım

benim doktorum nst sonuçlarına göre erken doğum olabilir dedi, inşallah bir sorun çıkmaz, eğer sorun olursa nstden bir sonraki gün alırız dedi

Gerçekten cok para oduyorsun Allah yardimciniz olsun.hayirlisiyla bi dogsalar.sen bayramdan iki gün önce dogurcan bende bayramdan iki gun sonra ya 9 ekim yada 19 ekim olcak. Odalari dolastinmi peki

10 ekim yazicaktim 19 yazmisim yanlislik olmuş

Gerçekten cok para oduyorsun Allah yardimciniz olsun.hayirlisiyla bi dogsalar.sen bayramdan iki gün önce dogurcan bende bayramdan iki gun sonra ya 9 ekim yada 19 ekim olcak. Odalari dolastinmi peki

odaları dolaştım, sadece 1 tanesi boştu, büyük olan odaymış, oda için rezervasyon yapmıyorlarmış, odanın penceresi çok yüksekti ve bir şey görünmüyordu, sezeryan olacağı için iki gece orda kalacakmışım,
9 ekimle 19 ekim arasında 10 gün var , inşallah doktorunun hastanede olduğu bir anda doğum yaparsın

İlk bebişimiz gelmişşş,Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin inşallah Damlacım =)) Darısı hepimizin başın!!!

İnşallah kolay olur öncesi de sonrası da canım:) bu heyecan da bi başka. Ne zaman geleceğini bilmiyorsun:))
Bu arada kızlar ben nst çekimine 40 veriyorum. Pahalıa mı sizce? Çektirmeyince de içim rahat etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…