sebep söylemedi, Allahtan artık diyecek bir şey yok, inşallah sağlıkla doğarda doğduktan sonra kilosunu alır, hastanenin asansöründe iki bayanla konuştuk, beni 3 aylık hamile sandılar , 3 haftamın kaldığına inanamadılarCanim hoşgeldin moralini yüksek tut peki neden gelişim geriligi var merak ettim haftada iki defa gitmen cok iyi canim hem sıkı takip olur duruma göre müdahale eder
Canım gebelik takviminde 14 ü yazıyo doğruysa benimde 13 ü en son gittiğimde 2500 çıktı bence çok bi fark yok iyi gibi sanki kilosu tabi dr daha iyi bilir ama
Doğuma kadar büyür annesi 3 kilo bile olsa iyi benim sezeryan olcak büyük ihtimal bu ayın sonunda doğar bizimkide tahmini 3 kilo falan olur sonrada sütümuz bol bol olsun inşallah büyütürüz biz onlarıbende anlamıyorum acaba boy kilo orantısı mı yapıyorlar,son 3 gidişimde hep kilosu az dedi, 2 ekime kadar beklerse inşallah 3 kiloya yakın doğar diye düşünüyorum
Doğuma kadar büyür annesi 3 kilo bile olsa iyi benim sezeryan olcak büyük ihtimal bu ayın sonunda doğar bizimkide tahmini 3 kilo falan olur sonrada sütümuz bol bol olsun inşallah büyütürüz biz onları
medipol megada doğum yapacak arkadaşlar fiyatlar çok fazla artmış,
ben doçente gidiyorum 100 tlden 125 tl ye çıkmış,
nst 13 tl idi galiba 25 tl olmuş,
doçentte sezeryan 2400 tlden 2800 e çıkmış
sanırım hastaları fazla geliyor artık biraz azaltalım dediler
Kızlarrrr inanamazsınız plesentam yukarı çıkmışşş. Normal doğum olacakmışımmmmm. Kilo 2950 boy 51 cm. Ay çok şaşkınım:)))))
Kızlar dünden beri kendimi çok halsiz hissediyorum. Umursamamaya çalışıyorum ama bugün pes ettim artık. Bugün 33. haftama girdim ve kızımın hareketlerinde değişme var normal mi? Hareketli maşallah ama bir oradan bir buradan ittiriyor, titreme gibi garip şeyler yapıyor sanki.
Daha ben pek bir hazırlık da yapamadım, nasıl olacak hiç bilmiyorumGeç mi kaldım kızlar sizce? Hep bir şeyler çıktı son ana kaldı gibi her şey. Eşim de şehir dışında şimdi çok sıkılıyorum. Onu bekliyorum alışveriş için.
Evden dışarıda pek çıkamıyorum anca yürüyüş, market falan çoook bunaldımCanım hiç bir şey yapmak istemiyor sanki uykusuzluğu söylemiyorum bile artık.
Canim bende orda doğum yapicam gercekten fiyatlar artmış nst icin 25 çok bence benim doktor docent degil Allah 'tan 35 muayene fiyati.ayrica bebegin kilosuna takılma emin olki doğduktan sonra daha cabuk toparlanicak.
Aynı şeyleri bana dedi... Haftada iki nst istedi... Hareketlerini takip et dedi... Ediyormusun? Senle birgün var aramızda... Peki sende karaciğer enzim testleri yaptın mı kaşıntı varmı elinde ayağında, şekerin nasıl? Ben 3 aydır diyetten bir kilo almadım... Doktor bunlar sebep olabilir dedi? Bebeğinin kilosu kaç? Benimki 34+5 te 2000 gr dı.geldim, bizimki kilo olarak 4 hafta geriye düşmüş, doktor nst si iyi dedi, artık haftada ikikez nstye girecekmişim, nst sonuçlarına göre bebeği erken alabiliriz dedi, inşallah bir sorun çıkmazsa 2 ekimde sezeryan olacak, doktor herhangi bir neden söylemedi, benim yediklerimle alakası yokmuş, insan bunları duyunca üzülüyor tabi ama Allaha emanet ediyorum yapacak bir şey yok
Aynı şeyleri bana dedi... Haftada iki nst istedi... Hareketlerini takip et dedi... Ediyormusun? Senle birgün var aramızda... Peki sende karaciğer enzim testleri yaptın mı kaşıntı varmı elinde ayağında, şekerin nasıl? Ben 3 aydır diyetten bir kilo almadım... Doktor bunlar sebep olabilir dedi? Bebeğinin kilosu kaç? Benimki 34+5 te 2000 gr dı.
Bu arada benimki 18-19 Eylül gibi alınabilir? Doktor riske atmayalım dedi. Başka doktorlar bekleyelim diyebilir ama bu bebeği erken alçaz der dedi. Senin doktorun baya normal tarih vermiş. Allah bebeklerimize yardım etsin bize sabır versin...
Aynen öyle canım sağlıkla doğsunlarda inşallahbizimkilerde narin bebek :) sağlıkla bir doğsunlar da inşallah sonrasında bolbol emziririz
düşünsene ayda iki kez ebruhanıma gidiyorum bir kezde endokrine 125*3 = 375 tl sadece doktor için, tahlildi şuydu buydu derken bir sürü para
şu doğumu yapsak hayırlısıyla da doktor olayından hastaneden kurtulsak
10 ekim yazicaktim 19 yazmisim yanlislik olmuşelifsen1975 .!.:düşünsene ayda iki kez ebruhanıma gidiyorum bir kezde endokrine 125*3 = 375 tl sadece doktor için, tahlildi şuydu buydu derken bir sürü para
şu doğumu yapsak hayırlısıyla da doktor olayından hastaneden kurtulsak
Gerçekten cok para oduyorsun Allah yardimciniz olsun.hayirlisiyla bi dogsalar.sen bayramdan iki gün önce dogurcan bende bayramdan iki gun sonra ya 9 ekim yada 19 ekim olcak. Odalari dolastinmi peki
inşallah tüm anneler sağlıkla kavuşsun yavrularına,Aynen öyle canım sağlıkla doğsunlarda inşallah
İlk bebişimiz gelmişşş,Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin inşallah Damlacım =)) Darısı hepimizin başın!!!Annişler merhaba. Ağlamalarım sızlamalarım sayesinde iki tane ağrı kesici yaptılar. Sonunda su verdiler bana yemek yemeye başladık. Onun dışında kızımdan anlatayım size birazcık :)
Sezeryan ameliyatındayken tamamen uyanıktım basta. Kızımı cıkartırlarken baya bir ağrım oldu cunku karnıma bastırdılar baya baya bağırdım. Sonra bir baktım bir bebek :) inanamadım sanki baska birinin bebeği gibi geldi anestezi doktorum senin kızın işte cpk güzel maşallah diyince en başladım ağlamaya. Sonra koynuma verdiler. Hersey cpk cok güzeldi o ana kadar. Sonra kızımı alıp götürdüler bende basladı mide bulantısı. Heyecandan tansiyonumda düştü sanırım once mide bulantısı ilacı yaptılar sonra da sakinleitirici yaptılar ben direk uyumusum uyandım ki hersey bitmiş. Sonra odaya geldim direk makyaj yaptım suratıma :) kızım geldi arkasından. Verdiler İlay'ı verdiler göğsüme. Biliyorum enim kızım cok ac. Dün geceden beri yemek yememiş. Doktor işte emmezse sunu yapcaz bunu yapcaz yok kalkan alman lazım yok göğüs ucun içerde bir sürü sey sıraladı. Neyse kızıma göğsümü tutturduk kızım pat diye almasın mı :) açlıktan ölmüş yavrucum. 15 dakika bir göğsümden emdi 5 dakika diğer göğsümden emdi derken bende başladı ağrılar ağrı kesici istedim yine. Sonra aradan 2 saat gecti er ne yaparsak yapalım kızımı uyandıradık neyse dedik uyusun. 3 saat gecti yine almadı mememi hala uyumak istiyormuş. Doktor yukarı çıkarttı kızımı şekerine bakıldı birsey çıkmadı. Benim kızım her zaman ki gibi yine uyuyordu. Bu arada bm yemek yedim su içtim sonra kızımı emzirmeye başladım. Evet gercekten acıkmıştı sonunda yine yapıştı meme :) ama kötü birsey var ki kanattı uçlarını. Şimdi eşimi yolladım eczaneden ilac almaya. Ve göğüs pedi var göğüslerimde. Aman diyim kremi ve pedi unutmayın. Şimdi kızım uyuyor B'nde yemek yiyorum. Hepinizi öpüyormuş teyzeleri ve arkadaşlarını. Bizim maceramız buraya kadarmış. Rabbim hepinizin bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah
İnşallah kolay olur öncesi de sonrası da canım:) bu heyecan da bi başka. Ne zaman geleceğini bilmiyorsun:))canim cok sevindim senin adina masallah normal istiodun bak normal olucak allahın izniyle. İnşallah tek nefeste kolay dogumlarimiz olur. Hayirlisiyla aliriz kucagimiza. Damlanin bebegini gorunce icim içime sigmaz oldu. Ne guzel aldi yavrusunu kucagina darisi basimizaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?