- 16 Mart 2013
- 1.196
- 115
- 363
Boyu 51 cm kilosu 3180. Canım valla hiç bilmiyorum gazımı çıkartmam lazım çıkartamadım şiştim de şiştim. O çıkmadan çıkarmıyorlarmış. Ağrılarım düne göre daha iyi cok şükür tabi her gecen gğn azalacak inşallah birtek oturup kalkarken cok fazla şiddetli ağrım oluyor okadar bol bol yürüyüş yapmam lazım ama tembellik yapıyorum sanırım olmadı terazi :) doğum saati 11.43 akrebe girdik teyzesi. Aynen oyle göstermedi göstermedi bana göre bir Afet çıktı içimden ve ben eminim ki masal da cok ama cpk hüzel bir kız olacak
İnşallah canım nst çektirdim şimdi. Doktorun gelmesini bekliyorumgüzel haberlerle gelirsiniz inşallah canım:)
ablamın doktoru tablet almaktansa sıvı alsan daha iyi olur diyip alkolsüz bira içmesini tavsiye etmişti..Sende sütüm olmaz diye endişe etme moral çok önemli hem her hamilelik farklı eminim bol bol sütün olacak inşallah:)Kızlar bugün GNC'den bira mayası tableti aldım. 2. şişe %50 indirimliydi, o nedenle 2 şişe aldım. Bir şişede 500 hap varmış. Günde 10-16 tane içiliyormuş süt artırmak için. Umarım faydalı olur. Annemin hiç sütü olmadığı için korkuyorum ya sütüm gelmezse diye.
Hala çok heyecanlıyım ne güzel aldın kızını sakin huzurlu bir bebek demekki maşallah İlay'a:) Darısıda bize:)Canım dün gelişin beni inanılmaz mutlu etti tesekkür ederim gercekten. Gelmezsin diye düşünüyordum ama geldin Allah razı olsun ameliyat oncesi gercekten moral odun bana. Cok şükür kızım artık benimle beraber en zorlu geceyi atlattık. Kızım inanılmaz sakin bir kız. Hatta okadar ki ne yaparsak yapalım uykusunu bölüp meme almak istemiyor. Gözlerini görmeniz lazım lacivert :) ama bazen bakıyorum bu nasıl bir güzellik diyorum herkese yavrusu güzel gelir ya belki de bana oyle geliyor hala soktayım. Bunca aydır beklediğim kızım artık benim kucağımda. Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hepinizin
Ne kadar az kalmış 2 hafta off heyecandan doğurucam bende :) Sizden haberleri okudukça bizde oğlumla heyecanlanıyoruz :)Herkese hayırlı sabahlar:)) birşeyler yiyip doktorun yolunu tutucaz oğlumla:))
Bugün şafak 14-Bolu :)
Haberlerini bekliyoruz..Günaydın herkese:) bugün bende doktora gideceğim. Hayırlı haberlerle geliriz inşallah. Öğleden sonra kontrolümüz var, oğluşum kaç kilo olmuş bakalım:)
Boyu 51 cm kilosu 3180. Canım valla hiç bilmiyorum gazımı çıkartmam lazım çıkartamadım şiştim de şiştim. O çıkmadan çıkarmıyorlarmış. Ağrılarım düne göre daha iyi cok şükür tabi her gecen gğn azalacak inşallah birtek oturup kalkarken cok fazla şiddetli ağrım oluyor okadar bol bol yürüyüş yapmam lazım ama tembellik yapıyorum sanırım olmadı terazi :) doğum saati 11.43 akrebe girdik teyzesi. Aynen oyle göstermedi göstermedi bana göre bir Afet çıktı içimden ve ben eminim ki masal da cok ama cpk hüzel bir kız olacak
İnşallah canım nst çektirdim şimdi. Doktorun gelmesini bekliyorum
Kızlarrrr inanamazsınız plesentam yukarı çıkmışşş. Normal doğum olacakmışımmmmm. Kilo 2950 boy 51 cm. Ay çok şaşkınım:)))))
Annişler merhaba. Ağlamalarım sızlamalarım sayesinde iki tane ağrı kesici yaptılar. Sonunda su verdiler bana yemek yemeye başladık. Onun dışında kızımdan anlatayım size birazcık :)
Sezeryan ameliyatındayken tamamen uyanıktım basta. Kızımı cıkartırlarken baya bir ağrım oldu cunku karnıma bastırdılar baya baya bağırdım. Sonra bir baktım bir bebek :) inanamadım sanki baska birinin bebeği gibi geldi anestezi doktorum senin kızın işte cpk güzel maşallah diyince en başladım ağlamaya. Sonra koynuma verdiler. Hersey cpk cok güzeldi o ana kadar. Sonra kızımı alıp götürdüler bende basladı mide bulantısı. Heyecandan tansiyonumda düştü sanırım once mide bulantısı ilacı yaptılar sonra da sakinleitirici yaptılar ben direk uyumusum uyandım ki hersey bitmiş. Sonra odaya geldim direk makyaj yaptım suratıma :) kızım geldi arkasından. Verdiler İlay'ı verdiler göğsüme. Biliyorum enim kızım cok ac. Dün geceden beri yemek yememiş. Doktor işte emmezse sunu yapcaz bunu yapcaz yok kalkan alman lazım yok göğüs ucun içerde bir sürü sey sıraladı. Neyse kızıma göğsümü tutturduk kızım pat diye almasın mı :) açlıktan ölmüş yavrucum. 15 dakika bir göğsümden emdi 5 dakika diğer göğsümden emdi derken bende başladı ağrılar ağrı kesici istedim yine. Sonra aradan 2 saat gecti er ne yaparsak yapalım kızımı uyandıradık neyse dedik uyusun. 3 saat gecti yine almadı mememi hala uyumak istiyormuş. Doktor yukarı çıkarttı kızımı şekerine bakıldı birsey çıkmadı. Benim kızım her zaman ki gibi yine uyuyordu. Bu arada bm yemek yedim su içtim sonra kızımı emzirmeye başladım. Evet gercekten acıkmıştı sonunda yine yapıştı meme :) ama kötü birsey var ki kanattı uçlarını. Şimdi eşimi yolladım eczaneden ilac almaya. Ve göğüs pedi var göğüslerimde. Aman diyim kremi ve pedi unutmayın. Şimdi kızım uyuyor B'nde yemek yiyorum. Hepinizi öpüyormuş teyzeleri ve arkadaşlarını. Bizim maceramız buraya kadarmış. Rabbim hepinizin bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah
Kızlarrrr inanamazsınız plesentam yukarı çıkmışşş. Normal doğum olacakmışımmmmm. Kilo 2950 boy 51 cm. Ay çok şaşkınım:)))))
Bende korkarak gitmiştim 10 sn sürdü anlamadım bile acı falan yok kızlar
Damla hayirli olsun masallah bebegine..resimlerinden biliyorum seni. Ve sana benztettim. Cok hos teni kilosu tipi masallah..Boyu 51 cm kilosu 3180. Canım valla hiç bilmiyorum gazımı çıkartmam lazım çıkartamadım şiştim de şiştim. O çıkmadan çıkarmıyorlarmış. Ağrılarım düne göre daha iyi cok şükür tabi her gecen gğn azalacak inşallah birtek oturup kalkarken cok fazla şiddetli ağrım oluyor okadar bol bol yürüyüş yapmam lazım ama tembellik yapıyorum sanırım olmadı terazi :) doğum saati 11.43 akrebe girdik teyzesi. Aynen oyle göstermedi göstermedi bana göre bir Afet çıktı içimden ve ben eminim ki masal da cok ama cpk hüzel bir kız olacak
Bunu duymak çok güzel inş acısız olur bizim için de. kaçıncı haftanda baktı canım çatıya doktor, 36 falan diyorlar?
Kızlar bebeğinin gelişimi geride olan var mı? Ben bugün doktora gittim... 34+5 te 2000gr çıktı... 32+2 ile uyumlu. Gebelik şekeri,karaciğer enzimleri, pıhtılaşma bunun suçlusu hangisi bilinmiyor ama bebeğimi 10gün sonra tekrar görecek doktorum. Ve alabiliriz o gün dedi... Haftada 2 kere nst ye gircem... Bugün ve yarın ciğer geliştirici vurulcam... Hergün bebeğin hareketlerini saycam. Sabah akşam yemekten sonra sol tarafıma yatıp 20 kere hareket etmesini bekliycem... Korkuyorum kalbi durur diye... Benim için sua Edin kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?