2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlaaaaar günaydııııın :)

Damlam maşallah fıstığımıza. Çok güzel bir bebiş annesi ve anneannesi gibi. Maşallah boyu uzun, kilosu da çok iyi bak. İyi baktı annesi İlayına. Şimdi de bol bol emecek bebeğimiz.
Hala geçmedi benim heyecanım. Keşke İzmir'de olsaydın. Görmeye gelirdim sizi. Deniz bekliyor İlay'ı İzmir'e, arkadaş olacaklar Ayla abla ile de yazıştık gece. Tüm ailenizi tekrar tebrik ediyorum canım benim. Allah analı babalı büyütsün.

ablamın doktoru tablet almaktansa sıvı alsan daha iyi olur diyip alkolsüz bira içmesini tavsiye etmişti..Sende sütüm olmaz diye endişe etme moral çok önemli hem her hamilelik farklı eminim bol bol sütün olacak inşallah:)

Hala çok heyecanlıyım ne güzel aldın kızını sakin huzurlu bir bebek demekki maşallah İlay'a:) Darısıda bize:)

Herkese hayırlı sabahlar:)) birşeyler yiyip doktorun yolunu tutucaz oğlumla:))

Bugün şafak 14-Bolu :)
Ne kadar az kalmış 2 hafta off heyecandan doğurucam bende :) Sizden haberleri okudukça bizde oğlumla heyecanlanıyoruz :)

Günaydın herkese:) bugün bende doktora gideceğim. Hayırlı haberlerle geliriz inşallah. Öğleden sonra kontrolümüz var, oğluşum kaç kilo olmuş bakalım:)
Haberlerini bekliyoruz..

Herkese de günaydın,artık heyecan artmaya başladı inşallah hepimiz sağsalim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi:)

Maasallah subhanallah canim ya kiywmwm ben size... canim benim agrilarin biraz gazla alakali o sorunu asinca inan agrilarinda gececek ve gazi cikarip tuvalete cikmaya en guzel yardim ci yuruyus ve kayisi kompostosu evden gelecek birine soyle kuru kayisiyi kaynatip posasiyla blendirdan cekip getirsin bu sekilde cok fayda ediyo hazir sularin pek faydasi olmuyo... ben hastanede yatarken yanimda yatan iki kadin bu konudan cok dertliydi annem kabizlik sorunu cektigi icin yaninda sallama caylardan tasiyodu bu tuvalete cikmaya yardimci olanlardan ikisinede birer bardak icirdi ve kurtuldular sende baktin aksama kadar yapamazsan doktora danisaraktan ic bitane belki faydasi olur... insallah hersey yoluna girecek zaten bikac gune agri sizi kalmiyo iyilesiyosun kizimizda usluymus maasallah coook opuyorum onu gidisindan...

Günaydın annecikler ve kuzucukları:) bugün bizim de aile hekimliğinde son bi kontrolümüz var. Idrar tahlili istemişlerdi, onu yaptırdım dün. Cuma da kendi doktorumuzla görüşeceğiz inşallah. Gitmişsen çalışamaz raporumu da alacağım

Bir de imkanı olanlara tavsiyem aktarlarda var kaynar çayı, biz Mersin'de lohusalara içiririz sütü artsın diye. Paketli olarak satıyorlar, yanına kızamık şekeri de alıp kaynatıyorsunuz doğumdan sonra bol bol içiyorsunuz

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah, darısı başımıza, dün hepimizi duygulandırdın,

Kızlarrrr inanamazsınız plesentam yukarı çıkmışşş. Normal doğum olacakmışımmmmm. Kilo 2950 boy 51 cm. Ay çok şaşkınım:)))))

gözün aydın canım. oğluşuna maşallah.hayırlısı olsun. şaşkınlığın yerini sevinç alsın. en azından erken doğum riskin kalkmış veya azalmış.

Kızlarrrr inanamazsınız plesentam yukarı çıkmışşş. Normal doğum olacakmışımmmmm. Kilo 2950 boy 51 cm. Ay çok şaşkınım:)))))

Maşallah canım bebeğine. Gözünaydın canım çok sevindim:) ben bilmiyordum senin plasentanın aşağıda olduğunu(kaçırmışım orayı) ama senin sezeryan olacak falan dediğini hatırlıyorum, normal doğumu istiyorsan gözünaydın tekrar çok sevindim.

Damla hayirli olsun masallah bebegine..resimlerinden biliyorum seni. Ve sana benztettim. Cok hos teni kilosu tipi masallah..

Bunu duymak çok güzel inş acısız olur bizim için de. kaçıncı haftanda baktı canım çatıya doktor, 36 falan diyorlar?

Bana suyun gelme ihtimali var muayeneden sonra dedi o nedenle 37 de baktı ama ne acı ne kan ne ağrı hiçbir şey duymadım sizi bende okurdum korka korka gittim doktoruma.hatta oda 'ah şu internet herkes bilmeden sallıyor ' dedi :)

günaydın,
benim bebeğimde alt sınırdaymış, kilosu 2 hafta geriden geliyor, doktor erken alırız felan demedi hatta mümkün olduğunca anne karnında durmasından yana, hareketlerini ben hiç saymıyorum,hareket etmezse sırt üstü yatıp göbeğimi biraz sallıyorum konuşuyorum çok şükür başlıyor hemen vurmaya

bugün doktorla randevumuz var bakalım ne diyecek inşallah normal kilosuna gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…