- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
iyi teyzesi çok şükür bence hastanede çek insan kotu oluyor bana hava vermişlerdi nefesim kesiliyor idi sen riske atma 9 cm de alıyolar doğumhaneye brzda orda açılıyor Bi bakmışın hop minik koynunda :)Merhaba canım geçmiş olsun , oğluşun iyileşti mi ?
1cm ile bu kadar ağrı olur mu yani eyvah , doğum için 10 cm olmalı galiba . Ben sancıları evimde geçireyim diyorum ama bakalım . Birde sancı geldiğinde hap yürümek gerekli diye duydum evde olta atarım artıkın bağıra çağıra .
Annişler merhaba. Ağlamalarım sızlamalarım sayesinde iki tane ağrı kesici yaptılar. Sonunda su verdiler bana yemek yemeye başladık. Onun dışında kızımdan anlatayım size birazcık :)
Sezeryan ameliyatındayken tamamen uyanıktım basta. Kızımı cıkartırlarken baya bir ağrım oldu cunku karnıma bastırdılar baya baya bağırdım. Sonra bir baktım bir bebek :) inanamadım sanki baska birinin bebeği gibi geldi anestezi doktorum senin kızın işte cpk güzel maşallah diyince en başladım ağlamaya. Sonra koynuma verdiler. Hersey cpk cok güzeldi o ana kadar. Sonra kızımı alıp götürdüler bende basladı mide bulantısı. Heyecandan tansiyonumda düştü sanırım once mide bulantısı ilacı yaptılar sonra da sakinleitirici yaptılar ben direk uyumusum uyandım ki hersey bitmiş. Sonra odaya geldim direk makyaj yaptım suratıma :) kızım geldi arkasından. Verdiler İlay'ı verdiler göğsüme. Biliyorum enim kızım cok ac. Dün geceden beri yemek yememiş. Doktor işte emmezse sunu yapcaz bunu yapcaz yok kalkan alman lazım yok göğüs ucun içerde bir sürü sey sıraladı. Neyse kızıma göğsümü tutturduk kızım pat diye almasın mı :) açlıktan ölmüş yavrucum. 15 dakika bir göğsümden emdi 5 dakika diğer göğsümden emdi derken bende başladı ağrılar ağrı kesici istedim yine. Sonra aradan 2 saat gecti er ne yaparsak yapalım kızımı uyandıradık neyse dedik uyusun. 3 saat gecti yine almadı mememi hala uyumak istiyormuş. Doktor yukarı çıkarttı kızımı şekerine bakıldı birsey çıkmadı. Benim kızım her zaman ki gibi yine uyuyordu. Bu arada bm yemek yedim su içtim sonra kızımı emzirmeye başladım. Evet gercekten acıkmıştı sonunda yine yapıştı meme :) ama kötü birsey var ki kanattı uçlarını. Şimdi eşimi yolladım eczaneden ilac almaya. Ve göğüs pedi var göğüslerimde. Aman diyim kremi ve pedi unutmayın. Şimdi kızım uyuyor B'nde yemek yiyorum. Hepinizi öpüyormuş teyzeleri ve arkadaşlarını. Bizim maceramız buraya kadarmış. Rabbim hepinizin bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah
Canım bir arkadaşımın bebebğinde son haftalarda gelişim geeiliği farkemişlerdi ve aynı bu şekilde takip ettiler, sonra kilosu artmayınca 37.haftada almışlardı. onun bebeği 2-2500 arasıydı ve o da senin gibi son haftalar zor geçti dedi ama oğlu fırıldak gibi şimdi h?ç merak etme, takibini iyi yap bundan sonra gelseler de çabuk toparlarlar inşallah canım, senin moralin de çok önemliKızlar bebeğinin gelişimi geride olan var mı? Ben bugün doktora gittim... 34+5 te 2000gr çıktı... 32+2 ile uyumlu. Gebelik şekeri,karaciğer enzimleri, pıhtılaşma bunun suçlusu hangisi bilinmiyor ama bebeğimi 10gün sonra tekrar görecek doktorum. Ve alabiliriz o gün dedi... Haftada 2 kere nst ye gircem... Bugün ve yarın ciğer geliştirici vurulcam... Hergün bebeğin hareketlerini saycam. Sabah akşam yemekten sonra sol tarafıma yatıp 20 kere hareket etmesini bekliycem... Korkuyorum kalbi durur diye... Benim için sua Edin kızlar...
Vardır muhtemelen canım ama şimdi soğudum siteden, olmadı haftaya eve gçince alayım,kargo adresi olarak da evi veririm böylece,garanti olur.Teşekkür ederim.
Park yatak diğer odalara götürülebilir,ben de o şekilde düşünerek bu zamana kadar almadım 3. bir ürün.Ama herkes park yatağı taşırken bebek uyanabilir yada otomatik salıncaklı birşey olursa çok rahat edersin vs. dedi., kafam karıştı.Tam ihtiyaçlar bitti,kafam rahat derken yine bir ürün araştırma telaşına düştüm :)
Yaaa oyle mi dersinn canimtam alincaklar bitti derken bu telas sardi beni
Aaa cok mu kucuk yaa 70*140 birqz kenaelardan kucuk gelir ama o da sorun olmaz diye dusunmustum
Tmm cnm cok saol internet sitelerine bakiyim hemen ins bulurum
Evtt bulamassaam baska care yok zaten cnm
Valla cnm bizde oda,park ytak ve besik var ama hepsinin birden gereksiz oldugunu dusunuyorum yani ben gunduzleri de kendi odasinda yatirmayi planladifim icin epsi birden fazla geldi bana...ama sen ostersen ev tipi ana kucagi alabilirsin isini gorur bence
Aminn cnm benimm bol bol kokla guzel kizini bizim icin:))
Canim uzulme Allah yardimcin olsun insallahh bebegin saglikli sihhatli dunyaya gelecek dualarim seninlee...
Günaydın canım suanlık hersey yolunda. Ama sana bir tavsiyem var meme ucun çıkış değildi sanırım bol bol masaj yaparak çıkart onu. Onun dısında oğlun büyük bir olasılıkla çıkartcaktıe ama ben dünden beri her emzirdiğimde ağlıyordum ilk defa budaman biraz rahat oldu. Ben bundan sonra ki doğumunda spinal yaptırmayı düşünmüyorum. Epidural nasıl bilmiyorum ama onda ilacı kendin istediğin de alıyormuşsun ya o cok güzel. Hemşire aramak istemiyorum yani bidaha. Kombin olabiliyorsa kombin yaptıeabilirsin canım spinal epidural diye.Oyy emzirmeyi de öğrenmiş annesi:)) kimbilir ne tatlı bi duygudur:)) canım senin sezeryan şekli spinal dedikleri miydi? Bize de önerir misin? Hangi anestezi şeklini seçelim? Bunları müsait olduğunda bi yaz canım. Senin tecrübelerin önemli:)
Canım dün gelişin beni inanılmaz mutlu etti tesekkür ederim gercekten. Gelmezsin diye düşünüyordum ama geldin Allah razı olsun ameliyat oncesi gercekten moral odun bana. Cok şükür kızım artık benimle beraber en zorlu geceyi atlattık. Kızım inanılmaz sakin bir kız. Hatta okadar ki ne yaparsak yapalım uykusunu bölüp meme almak istemiyor. Gözlerini görmeniz lazım lacivert :) ama bazen bakıyorum bu nasıl bir güzellik diyorum herkese yavrusu güzel gelir ya belki de bana oyle geliyor hala soktayım. Bunca aydır beklediğim kızım artık benim kucağımda. Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hepinizinHayirli sabahlar guzel annisler... dun hastane so rasi arkadasa gitmistimesime dogumgunu surprizi hazirlayip onuda cagirdik eve de gec gelince hemen yatmisim yazamadim.... dun doktor kontrolumuze gittik cok sukur bi problm yok bebisimiz 2139 kg olmus suyu plasentasi güzel cok sukur nst mizde cekildi bizim oglan nst de costu maasallah hic durmadan hareket etti diyebilirim oda iyi cikti... nst oncesi guzel annemiz damla yi ziyarete gittik ilayimiz henuz annisinin gobusundeydi buyuk bir heyecanla odalarinda beklemedeydiler boyle bir tatlilik olamaz kendisi de aileside cok seker insanlar kapi susu odasi herseyi cok guzeldi ilay imizi da gormeyi cok isterdim ama sezeryana biraz gec aldilar aslinda bekleyecektim ama ilk saatler emzirme telasi agri sizi rahatsizda etmek istemedim ...
Damla cim seni gordugume cok memnun oldum gercekten cok tatli bir anne oldun ilay cok sansli resmini gordum oy kurban oldugum o nasi bi tatlilik oyle maasallah subhanallah e oyle guzel anne nin ve anneannesin kuzusu cirkin olamaz zaten Rabbim hayirla saglikla buyutmeyi nasip etsin ilk zamanlar mutlaka zorluklari olacak ama Allah in iz iyle bi sure sonra duzene girecek hersey cook opuyorum sizi... darisi hepimize insallah....
Canım dün gelişin beni inanılmaz mutlu etti tesekkür ederim gercekten. Gelmezsin diye düşünüyordum ama geldin Allah razı olsun ameliyat oncesi gercekten moral odun bana. Cok şükür kızım artık benimle beraber en zorlu geceyi atlattık. Kızım inanılmaz sakin bir kız. Hatta okadar ki ne yaparsak yapalım uykusunu bölüp meme almak istemiyor. Gözlerini görmeniz lazım lacivert :) ama bazen bakıyorum bu nasıl bir güzellik diyorum herkese yavrusu güzel gelir ya belki de bana oyle geliyor hala soktayım. Bunca aydır beklediğim kızım artık benim kucağımda. Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hepinizin
Boyu 51 cm kilosu 3180. Canım valla hiç bilmiyorum gazımı çıkartmam lazım çıkartamadım şiştim de şiştim. O çıkmadan çıkarmıyorlarmış. Ağrılarım düne göre daha iyi cok şükür tabi her gecen gğn azalacak inşallah birtek oturup kalkarken cok fazla şiddetli ağrım oluyor okadar bol bol yürüyüş yapmam lazım ama tembellik yapıyorum sanırım olmadı terazi :) doğum saati 11.43 akrebe girdik teyzesi. Aynen oyle göstermedi göstermedi bana göre bir Afet çıktı içimden ve ben eminim ki masal da cok ama cpk hüzel bir kız olacakCanım bugün mü çıkıyosunuz hastaneden? Ağrıların nasıl? Kıyamam sanaen kısa sürede toparlanıcaksın eminim ya canım senin gibi anneden nasıl bir kız çıkacaktı başka? Yüzünü göstermedi göstermedi sonra al işte bak böyle güzelim dedi ilaycık :) maşallah bahtı da açık olur inşallah..
Kaç kilo doğdu canım? Boyu posu nasıl? Yükselen terazi olmadı sanki?
Şimdi daha da merak etmeye başladım kızımı ben nasıl bi tip acaba
tuvalete çıkmadan çıkarmıyorlar canım. İnşallah bi an öncemçıkarsın. Üzümle kayısı ye. Ağrılarınn geçecek canım sabret. Sana doktor yürü demiştir, zorla olsa biraz koridorda yürü. Biz annemi yürütüyorduk. Tatlı kızını da benim için derince kokla:)) yükseleni de benim burcum oldu, tam sırtını yaslayacabileceğin güvenilir bir kızımız daha oldu. Allahım sağlıklı uzun ömürler versin canım benim:))Boyu 51 cm kilosu 3180. Canım valla hiç bilmiyorum gazımı çıkartmam lazım çıkartamadım şiştim de şiştim. O çıkmadan çıkarmıyorlarmış. Ağrılarım düne göre daha iyi cok şükür tabi her gecen gğn azalacak inşallah birtek oturup kalkarken cok fazla şiddetli ağrım oluyor okadar bol bol yürüyüş yapmam lazım ama tembellik yapıyorum sanırım olmadı terazi :) doğum saati 11.43 akrebe girdik teyzesi. Aynen oyle göstermedi göstermedi bana göre bir Afet çıktı içimden ve ben eminim ki masal da cok ama cpk hüzel bir kız olacak
Canım benim çok geçmiş olsun:)maşallah ilaya Allah nazarlardan esirgesin. Sayfa sayfa resim aradım kızını görebilmek için en sonunda buldum. Allah bağışlasın,sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah. İnsan o bebek nasıl sığıyor karnımıza demekten kendini alıkoyamıyor. Sizi görünce daha bir heyecanlandım, bizde kavuşsaydık yavrumuza hayırlısıyla... eşini seni ve anneni tebrik ederim:)Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim
Boyu 51 cm kilosu 3180. Canım valla hiç bilmiyorum gazımı çıkartmam lazım çıkartamadım şiştim de şiştim. O çıkmadan çıkarmıyorlarmış. Ağrılarım düne göre daha iyi cok şükür tabi her gecen gğn azalacak inşallah birtek oturup kalkarken cok fazla şiddetli ağrım oluyor okadar bol bol yürüyüş yapmam lazım ama tembellik yapıyorum sanırım olmadı terazi :) doğum saati 11.43 akrebe girdik teyzesi. Aynen oyle göstermedi göstermedi bana göre bir Afet çıktı içimden ve ben eminim ki masal da cok ama cpk hüzel bir kız olacak
Boyu 51 cm kilosu 3180. Canım valla hiç bilmiyorum gazımı çıkartmam lazım çıkartamadım şiştim de şiştim. O çıkmadan çıkarmıyorlarmış. Ağrılarım düne göre daha iyi cok şükür tabi her gecen gğn azalacak inşallah birtek oturup kalkarken cok fazla şiddetli ağrım oluyor okadar bol bol yürüyüş yapmam lazım ama tembellik yapıyorum sanırım olmadı terazi :) doğum saati 11.43 akrebe girdik teyzesi. Aynen oyle göstermedi göstermedi bana göre bir Afet çıktı içimden ve ben eminim ki masal da cok ama cpk hüzel bir kız olacak
Günaydın herkeseee :)
Herkese hayırlı sabahlar:)) birşeyler yiyip doktorun yolunu tutucaz oğlumla:))
Bugün şafak 14-Bolu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?