2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
iyi teyzesi çok şükür bence hastanede çek insan kotu oluyor bana hava vermişlerdi nefesim kesiliyor idi sen riske atma 9 cm de alıyolar doğumhaneye brzda orda açılıyor Bi bakmışın hop minik koynunda :)

Kızlar bugün GNC'den bira mayası tableti aldım. 2. şişe %50 indirimliydi, o nedenle 2 şişe aldım. Bir şişede 500 hap varmış. Günde 10-16 tane içiliyormuş süt artırmak için. Umarım faydalı olur. Annemin hiç sütü olmadığı için korkuyorum ya sütüm gelmezse diye.

Damlacımm ilk birkaç gün zor geçecek diye o günleri kafamdan atıyorum ben ama maşallah yine iyi geçirmişsiniz, aferin İlaycığa, içerdeyken de usluydu zaten hanım kızımız:) ağrıların için de kolay gelsin canım, geçecek bitecek inşallah, az sabır. çok öpüyorum sizi:)

Canım bir arkadaşımın bebebğinde son haftalarda gelişim geeiliği farkemişlerdi ve aynı bu şekilde takip ettiler, sonra kilosu artmayınca 37.haftada almışlardı. onun bebeği 2-2500 arasıydı ve o da senin gibi son haftalar zor geçti dedi ama oğlu fırıldak gibi şimdi h?ç merak etme, takibini iyi yap bundan sonra gelseler de çabuk toparlarlar inşallah canım, senin moralin de çok önemli

Ben bu konuya çok takmıştım bir ara buraya da bayağı yazdım, ama park yataklar da sallamıyor diye biliyorum, eğer sallanıyorsa sabah eşin çıkmadan odaya alsın, akşam da geri taşırsınız, biraz zahmeti olur belki ama birkaç ay zaten, sonra gerek kalmaz. ama eğer ağlayan bir bebek olursa o zaman mecbur sallanan bir mekanizma gerekir demişlerdi,o zaman düşünürsün bi anakucağı almayı. ha birde kısa süreli kullanmak için oto koltuğunu da eve çıkarabilirsin ilk zamanlar, onu da anakucağı gibi kullanan arkadaşlarım var, ama uzun süre yatırmaya uygun değişler sadece, oyalamk için iyi olabilir.

Hayirli sabahlar guzel annisler... dun hastane so rasi arkadasa gitmistimesime dogumgunu surprizi hazirlayip onuda cagirdik eve de gec gelince hemen yatmisim yazamadim.... dun doktor kontrolumuze gittik cok sukur bi problm yok bebisimiz 2139 kg olmus suyu plasentasi güzel cok sukur nst mizde cekildi bizim oglan nst de costu maasallah hic durmadan hareket etti diyebilirim oda iyi cikti... nst oncesi guzel annemiz damla yi ziyarete gittik ilayimiz henuz annisinin gobusundeydi buyuk bir heyecanla odalarinda beklemedeydiler boyle bir tatlilik olamaz kendisi de aileside cok seker insanlar kapi susu odasi herseyi cok guzeldi ilay imizi da gormeyi cok isterdim ama sezeryana biraz gec aldilar aslinda bekleyecektim ama ilk saatler emzirme telasi agri sizi rahatsizda etmek istemedim ...
Damla cim seni gordugume cok memnun oldum gercekten cok tatli bir anne oldun ilay cok sansli resmini gordum oy kurban oldugum o nasi bi tatlilik oyle maasallah subhanallah e oyle guzel anne nin ve anneannesin kuzusu cirkin olamaz zaten Rabbim hayirla saglikla buyutmeyi nasip etsin ilk zamanlar mutlaka zorluklari olacak ama Allah in iz iyle bi sure sonra duzene girecek hersey cook opuyorum sizi... darisi hepimize insallah....

Günaydın canım suanlık hersey yolunda. Ama sana bir tavsiyem var meme ucun çıkış değildi sanırım bol bol masaj yaparak çıkart onu. Onun dısında oğlun büyük bir olasılıkla çıkartcaktıe ama ben dünden beri her emzirdiğimde ağlıyordum ilk defa budaman biraz rahat oldu. Ben bundan sonra ki doğumunda spinal yaptırmayı düşünmüyorum. Epidural nasıl bilmiyorum ama onda ilacı kendin istediğin de alıyormuşsun ya o cok güzel. Hemşire aramak istemiyorum yani bidaha. Kombin olabiliyorsa kombin yaptıeabilirsin canım spinal epidural diye.

Canım dün gelişin beni inanılmaz mutlu etti tesekkür ederim gercekten. Gelmezsin diye düşünüyordum ama geldin Allah razı olsun ameliyat oncesi gercekten moral odun bana. Cok şükür kızım artık benimle beraber en zorlu geceyi atlattık. Kızım inanılmaz sakin bir kız. Hatta okadar ki ne yaparsak yapalım uykusunu bölüp meme almak istemiyor. Gözlerini görmeniz lazım lacivert :) ama bazen bakıyorum bu nasıl bir güzellik diyorum herkese yavrusu güzel gelir ya belki de bana oyle geliyor hala soktayım. Bunca aydır beklediğim kızım artık benim kucağımda. Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hepinizin

Canım bugün mü çıkıyosunuz hastaneden? Ağrıların nasıl? Kıyamam sana en kısa sürede toparlanıcaksın eminim ya canım senin gibi anneden nasıl bir kız çıkacaktı başka? Yüzünü göstermedi göstermedi sonra al işte bak böyle güzelim dedi ilaycık :) maşallah bahtı da açık olur inşallah..
Kaç kilo doğdu canım? Boyu posu nasıl? Yükselen terazi olmadı sanki?
Şimdi daha da merak etmeye başladım kızımı ben nasıl bi tip acaba

Boyu 51 cm kilosu 3180. Canım valla hiç bilmiyorum gazımı çıkartmam lazım çıkartamadım şiştim de şiştim. O çıkmadan çıkarmıyorlarmış. Ağrılarım düne göre daha iyi cok şükür tabi her gecen gğn azalacak inşallah birtek oturup kalkarken cok fazla şiddetli ağrım oluyor okadar bol bol yürüyüş yapmam lazım ama tembellik yapıyorum sanırım olmadı terazi :) doğum saati 11.43 akrebe girdik teyzesi. Aynen oyle göstermedi göstermedi bana göre bir Afet çıktı içimden ve ben eminim ki masal da cok ama cpk hüzel bir kız olacak

tuvalete çıkmadan çıkarmıyorlar canım. İnşallah bi an öncemçıkarsın. Üzümle kayısı ye. Ağrılarınn geçecek canım sabret. Sana doktor yürü demiştir, zorla olsa biraz koridorda yürü. Biz annemi yürütüyorduk. Tatlı kızını da benim için derince kokla:)) yükseleni de benim burcum oldu, tam sırtını yaslayacabileceğin güvenilir bir kızımız daha oldu. Allahım sağlıklı uzun ömürler versin canım benim:))

Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim
Canım benim çok geçmiş olsun:)maşallah ilaya Allah nazarlardan esirgesin. Sayfa sayfa resim aradım kızını görebilmek için en sonunda buldum. Allah bağışlasın,sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah. İnsan o bebek nasıl sığıyor karnımıza demekten kendini alıkoyamıyor. Sizi görünce daha bir heyecanlandım, bizde kavuşsaydık yavrumuza hayırlısıyla... eşini seni ve anneni tebrik ederim:)

Canım sana da kızına da maşallah...Dün hepimizin aklı sendeydi,çok şükür atlattın tatlım.Ayaklarını sıcak tut ve biraz yürümeye çalış canım,biliyorum çok acıyodur, benim ameliyat sonrası da öyle olmuştu ama gaz için gerçekten çok faydalı...Bir de gaz vs. olaylarını halletmeden doğru dürüst yemek vermiyorlardı,komposto,peynir falan veriyorlardı.İnşallah en kısa sürede evinize gidersiniz canım...

Oy kuzum benim nasıl sevmek istedim şuan o köfte dudakları :) canım yürürsen daha kolay çıkar gazın aslında biraz zorlasan kendini? Olsun akrep de iyidir ateşli bi hatun olur valla tam bi afet bence de maşallah maşallah :) ay inşallah teyzesi görücez bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…