- 12 Ağustos 2014
- 108
- 117
- 33
- 39
Kızlar dünden beri kendimi çok halsiz hissediyorum. Umursamamaya çalışıyorum ama bugün pes ettim artık. Bugün 33. haftama girdim ve kızımın hareketlerinde değişme var normal mi? Hareketli maşallah ama bir oradan bir buradan ittiriyor, titreme gibi garip şeyler yapıyor sanki.
Daha ben pek bir hazırlık da yapamadım, nasıl olacak hiç bilmiyorumGeç mi kaldım kızlar sizce? Hep bir şeyler çıktı son ana kaldı gibi her şey. Eşim de şehir dışında şimdi çok sıkılıyorum. Onu bekliyorum alışveriş için.
Evden dışarıda pek çıkamıyorum anca yürüyüş, market falan çoook bunaldımCanım hiç bir şey yapmak istemiyor sanki uykusuzluğu söylemiyorum bile artık.
Listem markalarına fiyatlarına kadar hazır bekliyor. Mağazalarda belli yakın evime arabayla 10dk. Şu an sadece beklemede gibiyim o yüzden çok sıkılıyorum. Kitap,internet,yürüyüş falan ama genede vakit geçmiyor sankiarkadaşım listen hazırsa alışveriş yapacağın yer belliyse hemen bir günde hallediyorsun zaten, ben markalarına kadar karar vermiştim anne bebek mağazalarından bir ikisini gezdim listemi tamamladım gözünde büyütme.
ama biraz çamaşır ütü dolap yerleştirme işleri beni yordu, onun dışında kolay hallettim diyebilirim.
sen canın sıkılıyorken netten listelere ürünlere falan bak, hem vakit geçer hem hazırlanmış olursun
Kızlar çok sağolun inşallah böyle gider. Ben normalce kolay bi doğum istiyorum hayırlısıyla inşallah. Allahım hakkımızda hayırlısını versin. Kocişim "eee ne zaman doğacak" dedi:)) normal doğumun tarihi mi olur, bebek ne zaman gelmek isterse dedim:))) canım benim ya sezeryanın günü belliydi ya şimdi normal doğumu duyunca şaşırdı:) sabırsızlanıyor:)))
... CNm geldin mi kilosu kaç olmuş... Bide senin bebeğinin geriliğinin sebebi hakkında doktorun bir şey dedimi... ?eveeetttt hazırlanıp doktora gitme vakti geldi, bakalım oğluşum büyümüşmü, dün çok ağrım olmuştu, öyle bir vurduki karnıma ters döndü gibi geldi, nasıl durduğunu çok merak ediyorum, inşallah bugün bende dahil doktora giden herkes güzel haberlerle gelir
... CNm geldin mi kilosu kaç olmuş... Bide senin bebeğinin geriliğinin sebebi hakkında doktorun bir şey dedimi... ?
Bende karaciğer enzimleri yüksek, gebelik şekeride var... Doktor enzimlere bağladı... Ve o yüzden bebek artık yeterli besleneniyorsa doğurtup dışarsa besliycez dedi... Önce Allah'ın izniyle doktoruma güvenmekten başka çarem yok...
bende okudum onu benim ilk gece 5. gün olmuştu çatı darlıgı ile alakalı ise hayattta olmaz ki hala 2 yıllık evliyim acı hissediyorumfacedekı grupta bır arkadaş çatı muayenesi ne gırmıs.doktot çayın dar ilk gece zormuydu demıs,evet demıs kız. Zaten ılk gecesı zor olanların çatısı dar oluor demıs
canım maalesef çokta iyi haberlerle gelmedim, oğluşum yine kilo almamış, bakalım bundan sonra nasıl olacak, artık haftada 2 gün kontrolüm varGüzel haberler getir bize inşallah canım:)
haydi canım hayırlısıyla gidip gel.
inşallah güzel haberle gelirsin.
tabi bu arada giden tüm arkadaşlar güzel haberlerle gelsinler.
geçen gün bu takvim günlüğünde bebeklerin gelişmesi dururgibi birşey yazıyordu. yani canını sıkma.. sağlıklı olsun önemli olan o.. benim kızımda sanki zayıftı.. artık allaha emanetler.. inşallah sağlıklı olurlar..
geldim, bizimki kilo olarak 4 hafta geriye düşmüş, doktor nst si iyi dedi, artık haftada ikikez nstye girecekmişim, nst sonuçlarına göre bebeği erken alabiliriz dedi, inşallah bir sorun çıkmazsa 2 ekimde sezeryan olacak, doktor herhangi bir neden söylemedi, benim yediklerimle alakası yokmuş, insan bunları duyunca üzülüyor tabi ama Allaha emanet ediyorum yapacak bir şey yok
canım maalesef çokta iyi haberlerle gelmedim, oğluşum yine kilo almamış, bakalım bundan sonra nasıl olacak, artık haftada 2 gün kontrolüm var
meraba kızlarogluşumla doktordan geldik sezaryan istediğimi söyledim doktorda tıbbi olarak bebeğin kafası aşagıdamı ona bakarız normal dogum için bi sorun yok gibi ama istersende saygı duyarım hakkındır dedi çatı muaynesini sordum ebe yapıyormuş o da sezeryanda gerek yokmuş .genetik olarak çatı darlıgı var bizde dedim o da genetik etkili dedi genelde değişmiyomuş bide normal dogumda hastanın isteği önemli psikolojik olarak hazır değilse sorun çıkabiliyormuş .bide ben agır miğren hastasıyım anestezi şeklini sordum genel yapalım daha az baş agrısı olur dedi epiduralde bel ve baş agrısı ihtimali yüksek dedi nettede tam tersini okumuştum neyse velhasıl kelam ALPEREN paşamız 19.9.20014 cuma günü 39. haftada geliyor inşallah
onun dışında annem gedi bugün bebişin eşyalarını yerleştirdik yatagını yaptık kapıyı süslememiz ,lohusa bardaklarımız kaldı bi de ufak tefek alınacaklar
bende okudum onu benim ilk gece 5. gün olmuştu çatı darlıgı ile alakalı ise hayattta olmaz ki hala 2 yıllık evliyim acı hissediyorum
Canım gebelik takviminde 14 ü yazıyo doğruysa benimde 13 ü en son gittiğimde 2500 çıktı bence çok bi fark yok iyi gibi sanki kilosu tabi dr daha iyi bilir amaben çok iyi haberlerle gelmedim ,inşallah diğer arkadaşların güzel geçmiştir, çok şükür nst iyi ama kilosu 4 hafta geri kalmış dedi, aslında 2100 gr çokta az değil değimi? dediğin gibi Allaha emanetler
Canım çok da az değil kilosu. Hem daha önünde var bir kaç hafta daha. Arkadaşımın kızı 2,5 kilo doğmuştu ama sağlıklı idi. Kontrollerini ihmal etme sağlıkla alacaksın inşallah yavrunu kucağına. Doğduktan sonra kilo alacak belki senin bebişin. İçini ferah tut.
Beslenmen nasıldı canım? ben de bu hafta sağlıklı beslenemiyorum canım bir şey yemek istemiyor nedense zorla yiyince de midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?