2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar ne güzel doğumlar başladı. Damla Allah analı babalı büyütsün kuzucuğunu. Ben de hazırlıklarla uğraşıyorum. Dün alışverişe gittik her şeyi tamamladık gibi. Ama moralim çok bozuk. Çünkü sağ bacağımda cok acı var. Yürüyemiyorum. Dün alışverişte herkes acıdı resmen halime. Basınca cok acı cekiyorum. Normal yürüyebilen insanlara özeniyorum. İşim de çok acım da.. Hem kıyafetler yerleşecek. Hem de cumartesi partim var. Doktor da istirahat önerdi. Yapacak bir şey yokmuş. Canım çok sıkkın.

Son sekiz iş günüm kaldı arkadaşlar hala alamadığım tek şey bebek bakım çantası, seçemiyorum bi türlü
gögüs ucu kremine başladım bi haftadır krem yumuşatıyor cidden ama bazen bakıp bu benim gögüs ucum mu dediğim de oluyor, yıllarca ucu bile yoktu çünkü
şimdide halıları yıkat, perdeleri yıka, bebek şekeri oda süslemesi onlarla uğraşıyorum iş bitmiyor ya

Kızlar dünden beri kendimi çok halsiz hissediyorum. Umursamamaya çalışıyorum ama bugün pes ettim artık. Bugün 33. haftama girdim ve kızımın hareketlerinde değişme var normal mi? Hareketli maşallah ama bir oradan bir buradan ittiriyor, titreme gibi garip şeyler yapıyor sanki.
Daha ben pek bir hazırlık da yapamadım, nasıl olacak hiç bilmiyorum Geç mi kaldım kızlar sizce? Hep bir şeyler çıktı son ana kaldı gibi her şey. Eşim de şehir dışında şimdi çok sıkılıyorum. Onu bekliyorum alışveriş için.
Evden dışarıda pek çıkamıyorum anca yürüyüş, market falan çoook bunaldım Canım hiç bir şey yapmak istemiyor sanki uykusuzluğu söylemiyorum bile artık.

KIZLAR!! Biz Aralık 2014 anneleri olarak Bursa'da yaşayanlar için bi buluşma ayarladık. Siz de gelirseniz çooook mutlu oluruz, hep beraber güzel birkaç saat geçiririz. 20 Eylül Cumartesi saat 13.00'da Kent Meydanındaki carribou cafe'de biraz oturup biraz da ebebek'te dolaşıcaz. Kimler gelir bu etkinliğe? Bana özelden mesaj yazabilirsiniz..

arkadaşım listen hazırsa alışveriş yapacağın yer belliyse hemen bir günde hallediyorsun zaten, ben markalarına kadar karar vermiştim anne bebek mağazalarından bir ikisini gezdim listemi tamamladım gözünde büyütme.
ama biraz çamaşır ütü dolap yerleştirme işleri beni yordu, onun dışında kolay hallettim diyebilirim.
sen canın sıkılıyorken netten listelere ürünlere falan bak, hem vakit geçer hem hazırlanmış olursun

Listem markalarına fiyatlarına kadar hazır bekliyor. Mağazalarda belli yakın evime arabayla 10dk. Şu an sadece beklemede gibiyim o yüzden çok sıkılıyorum. Kitap,internet,yürüyüş falan ama genede vakit geçmiyor sanki

canim cok sevindim senin adina masallah normal istiodun bak normal olucak allahın izniyle. İnşallah tek nefeste kolay dogumlarimiz olur. Hayirlisiyla aliriz kucagimiza. Damlanin bebegini gorunce icim içime sigmaz oldu. Ne guzel aldi yavrusunu kucagina darisi basimizaaa :)

... CNm geldin mi kilosu kaç olmuş... Bide senin bebeğinin geriliğinin sebebi hakkında doktorun bir şey dedimi... ?
Bende karaciğer enzimleri yüksek, gebelik şekeride var... Doktor enzimlere bağladı... Ve o yüzden bebek artık yeterli besleneniyorsa doğurtup dışarsa besliycez dedi... Önce Allah'ın izniyle doktoruma güvenmekten başka çarem yok...

kızımın cicileri geldi.. çok tatlılar.. allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin.. inşallah..
tülbentli banyo havlusu siparişi vermişim ama niye öyle birşey yapmışım bilemedim.. yani banyodan çıktıktan sonra önce tülbentli tarafıyla mı silmek lazım. yoksa arkasındaki havlu kısmıyla mı..

facedekı grupta bır arkadaş çatı muayenesi ne gırmıs.doktot çayın dar ilk gece zormuydu demıs,evet demıs kız. Zaten ılk gecesı zor olanların çatısı dar oluor demıs

geldim, bizimki kilo olarak 4 hafta geriye düşmüş, doktor nst si iyi dedi, artık haftada ikikez nstye girecekmişim, nst sonuçlarına göre bebeği erken alabiliriz dedi, inşallah bir sorun çıkmazsa 2 ekimde sezeryan olacak, doktor herhangi bir neden söylemedi, benim yediklerimle alakası yokmuş, insan bunları duyunca üzülüyor tabi ama Allaha emanet ediyorum yapacak bir şey yok

meraba kızlar ogluşumla doktordan geldik sezaryan istediğimi söyledim doktorda tıbbi olarak bebeğin kafası aşagıdamı ona bakarız normal dogum için bi sorun yok gibi ama istersende saygı duyarım hakkındır dedi çatı muaynesini sordum ebe yapıyormuş o da sezeryanda gerek yokmuş .genetik olarak çatı darlıgı var bizde dedim o da genetik etkili dedi genelde değişmiyomuş bide normal dogumda hastanın isteği önemli psikolojik olarak hazır değilse sorun çıkabiliyormuş .bide ben agır miğren hastasıyım anestezi şeklini sordum genel yapalım daha az baş agrısı olur dedi epiduralde bel ve baş agrısı ihtimali yüksek dedi nettede tam tersini okumuştum neyse velhasıl kelam ALPEREN paşamız 19.9.20014 cuma günü 39. haftada geliyor inşallah
onun dışında annem gedi bugün bebişin eşyalarını yerleştirdik yatagını yaptık kapıyı süslememiz ,lohusa bardaklarımız kaldı bi de ufak tefek alınacaklar

facedekı grupta bır arkadaş çatı muayenesi ne gırmıs.doktot çayın dar ilk gece zormuydu demıs,evet demıs kız. Zaten ılk gecesı zor olanların çatısı dar oluor demıs
bende okudum onu benim ilk gece 5. gün olmuştu çatı darlıgı ile alakalı ise hayattta olmaz ki hala 2 yıllık evliyim acı hissediyorum

ben çok iyi haberlerle gelmedim ,inşallah diğer arkadaşların güzel geçmiştir, çok şükür nst iyi ama kilosu 4 hafta geri kalmış dedi, aslında 2100 gr çokta az değil değimi? dediğin gibi Allaha emanetler

Canim hoşgeldin moralini yüksek tut peki neden gelişim geriligi var merak ettim haftada iki defa gitmen cok iyi canim hem sıkı takip olur duruma göre müdahale eder

canım maalesef çokta iyi haberlerle gelmedim, oğluşum yine kilo almamış, bakalım bundan sonra nasıl olacak, artık haftada 2 gün kontrolüm var

Canım çok da az değil kilosu. Hem daha önünde var bir kaç hafta daha. Arkadaşımın kızı 2,5 kilo doğmuştu ama sağlıklı idi. Kontrollerini ihmal etme sağlıkla alacaksın inşallah yavrunu kucağına. Doğduktan sonra kilo alacak belki senin bebişin. İçini ferah tut.
Beslenmen nasıldı canım? ben de bu hafta sağlıklı beslenemiyorum canım bir şey yemek istemiyor nedense zorla yiyince de midem bulanıyor

Ay ne güzel tarih belli olmuş gözünaydın bayramdan önce kucağında olucak inş bebeğin:)
Ben normal istiyorum ama halen kafam karışık yapabilir miyim diye korkum fazla. gerçi sezeryandan da korkuyorum. Migren ben de var ama çok şükür hamilelikte hiç olmadı normalde ayda en az 1 kez kesin tutardı migrenim. Çatı muayenesinde karar vericem artık eğer rahat durmazsam o esnada belki fikrimi değiştiririm tabi önce doktorun ne dediği önemli.

Canım gebelik takviminde 14 ü yazıyo doğruysa benimde 13 ü en son gittiğimde 2500 çıktı bence çok bi fark yok iyi gibi sanki kilosu tabi dr daha iyi bilir ama

doktor beslenmeyle alakası çok yok dedi, benim yediklerimden yararlanamıyormuş,çok güzel beslendiğimide söyliyemicem, artık doğduktan sonra inşallah kilo alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…