uff yaa bende doğum masraflarını taksit taksit o parayla öderiz diyordum,kısmet artıko da konuşulmuştu canım ama şu an hatırlamıyorum, bizim işlemlerimizi insan kaynakları yapıyormuş, benim bişey yapmama gerek yokmuş o yüzden onu hiç araştırmadım ama sanki aklımda toplu olarak ziraatten alınıyormuş gibi kalmış
çok saçma ya...inşallah bizim şirkettekiler bu yasal şeylere çok bakmazlar, ben 16 değil 20 hafta felan evde kalmayı umuyorum hatta uzatabilirsem dahada uzatıcam
aynen öyle...
Yuh ya nekadar pahalı gdemem malsf oraya bnim hastnemde 350medipol mega da nagihan kaya ya gidiyorum o da normal doğum yanlısı. normal doğum yapacaksan ücreti 950 lira
kısmet artık, aslında daha önce patronum 4 ay izin kullanan bir arkadaşa maaşını tam vermişti ama sonra o kı8z patronumuzu çok üzdü artık öyle bir şey yaparmı bilmiyorumevet saçma gerçekten.. Yasal hakkının üzerinde izin kullanırsan genelde ücretsiz izin verirler ya da süt izinlerini birleştirirler canım. Ücretli olarak izin kullanmana işverenin sıcak bakacağını sanmıyorum
benim doğum 2 ekim, herhalde 1 ekimde bile çalışırımHerkese günaydın arkadaşlar, 8,5 aydır her Cuma çalışan anneler için çok şükür Cuma günü geldi demiştim.
Bugün benim iş yerimdeki son Cuma'm :) Allah henüz izne ayrılmamış tüm çalışan annelere kolaylık ve sabır versin...
Haftaya evde olsam da aklım hep çalışanlarda olacak...
Günaydın kizlar şimdi doktordan geldik hersey yolunda dedi cok sukur ama hamur isi tatli ve kizartma turu şeyleri yasakladı bebek fazla kilo almis dedi 3300gr olmus suan dogsa dogcak prematüre bebek olmaz dedi gulerek bayrami gecirebilir bebek dedi ama kanamam su gelirse gidicem hemen. Ben bayramda kucagimda olur diodm ama hayirlisi artik. Normal dogum pozisyonunda hala yediklerime dikkat edicem onun dışında herseyi cok iyi sukurler olsun... bizden haberler bu kadar umarim kontrole gidenlerde ii haberlerle gelirler...
uff yaa bende doğum masraflarını taksit taksit o parayla öderiz diyordum,kısmet artık
Günaydınnnnnaz kaldı geliyor miniklerimiz
Herkese günaydın arkadaşlar, 8,5 aydır her Cuma çalışan anneler için çok şükür Cuma günü geldi demiştim.
Bugün benim iş yerimdeki son Cuma'm :) Allah henüz izne ayrılmamış tüm çalışan annelere kolaylık ve sabır versin...
Günaydın kizlar şimdi doktordan geldik hersey yolunda dedi cok sukur ama hamur isi tatli ve kizartma turu şeyleri yasakladı bebek fazla kilo almis dedi 3300gr olmus suan dogsa dogcak prematüre bebek olmaz dedi gulerek bayrami gecirebilir bebek dedi ama kanamam su gelirse gidicem hemen. Ben bayramda kucagimda olur diodm ama hayirlisi artik. Normal dogum pozisyonunda hala yediklerime dikkat edicem onun dışında herseyi cok iyi sukurler olsun... bizden haberler bu kadar umarim kontrole gidenlerde ii haberlerle gelirler...
inşallah,kısmet canım Allah bebeğinizi bereketiyle gönderir inşallah
Bak bunları duydukça kesin emzirmem başkasına ya ablamda olsa olmaz.. darılmaz inşallah ama anlar herhalde..benim bi arkadaşımın dr u bebek için anneden gelen süt akşam ve sabah bile farklılık gösteriyor demiş. sabah sağdığın sütü sabah ver akşamkini akşam demiş. akşam olan süt daha uzun süre uyusunlar diye daha yağlı tok tutucu oluyormuş.
Öncelikle herkese günaydın kızlarHenüz almadım canım fotoğrafçıdan bu ay sonunda çıkarmış ozaman seve seve paylaşım yaptım tabi sizlerle
Valla bunu söylediğin çok iyi oldu canım Çarşamba konuşuruz demişti doktorum ameliyat detaylarını ben spinal istiodum aslında bende Çarşamba günü paylaşırım canım doktorum söledikleriniEvet genel anestezi uygulanıyormuş genelde, ama dediğim gibi detayları konuşmadık daha, netleşince yine yazarım
Güzel haberler getir canım bize:))Günaydın tatlı kuzuların bal anneleri. Doktor kontrolümüz var 9da. Çok heyecanlıyız, bakalım kaç kilo kaç santim ve ne pozisyondayız:) dua edin bize Dr yine normal doğum için herşey uygun desin:)
Herkese günaydın arkadaşlar, 8,5 aydır her Cuma çalışan anneler için çok şükür Cuma günü geldi demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?