2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
First Meral maşallah bebeklerimiz kocaman olmus.first benide heyecanlandırdn artık sayılı günlerimiz kaldı.gecede hafif sancım vardı sol tarafımda kalkıp kendi hastane çantamı hazırlıyım bi sürpriz olursa hazırlıksız yakalanıcam valla

Evet tatlim cok az zaman kaldii bian once hazirliklari tmamlamak lazimm :) sen benden 1 hfta ondesinn bide sezaryen olucann seninn vakit iice daraldii :)

maşallah bebişine, ne güzel sadece 9 gün kalmış, sağlıla kucağına alırsın inşallah

Günaydın anne adayları :)
Kontrolden geldik geçen Cumartesi başka bir Dr a muayene olduğumda bebeğim 2925 gr 50 cm çıkmıştı. Bir önceki ölçüm üzerinden daha 3 hafta geçmeden 1 kilo almış 7 cm uzamış çıkmıştı şaşırmış ve korkmuştum.Şimdi kendi Dr um 2910 gr 47 cm çıkardı.
Dr a sordum nasıl bu kadar farklı olur diye " eğer o zaman 50 cm olsaydı doğum zamanı 57 cm olması gerekirdi ki pek mümkün olduğunu sanmıyorum" dedi..
Açıkçası Dr uma katılıyorum o zamanda çok büyük olacak diye az endişelenmemiştim...
Nst de sorunsuz çıktı neyseki..
10 gün sonra gel o zaman çatı muayenesini yapıcaz dedi..Erken doğumu tetiklediği söyleniyor dedim.
Eğer 2-3 cm açılma varsa süreci hızlandırır evet dedi. Ama daha hiç açılma yoksa çatı muayenesi doğumu tetikleyemez mümkün değil dedi...
Bana hala çok saçma geliyor. Ablam bana yaptı birşey yok çatı genişliğinden ziyade açılma olup olmadığına doğumun yakın olup olmadığına bakıyorlar dedi.Zaten sezeryan falan derlerse bana 1 sn düşünmem hastaneyi de Dr u da değiştiririm dedim. Allaha şükür herşeyim yolunda neymiş çatın dar sezeryana...Bende ters teper...

maşallah bebişine,inşallah istediğin gibi normal doğum olur

Canım seninle beraber bende heyecanlandım. Beklenen doğum tarihimiz aynı olduğu için bende artık 9 gün sonrası için heran gelebilir diye düşünebilirim sanırım :)
çatı muayenesi konusunda Dr una katılıyorum. Sanırım benim Dr umun dediği çatı muayenesi artık zamanı geldi açılma var mı bir bakiyim gibi bir durum ben öyle anladım. Şuana kadar sezeryan kelimesini bir kez bile kullanmadı ama güvenmiyorum yine de...
Zaten genelde hep son aşamada karşına koyup kafanı bulandırmaya çalışıyorlar..İnş. o niyette biri değildir. Ablam Dr umla 2 nomal doğum yaptı sezeryan konuşulmadı..
Ağda konusunda tedirgindim dün kendim aldım ama doğuma kadar uzar sanırım azcık da olsa...O zaman ağdaya giderim kendi Druma sormak aklıma gelmedi neyseki burası var bir soran oluyor

merhaba .benimde dün muayenem vardı.ayaklarım aşırı sıstıgı ıcın ve 19 kılo aldığım için banada dr hamur işi kızartma ekmegı tuzu yasakladı.bebişimde haftasına göre cok kılolu . 2.926 gr :)gecen hafta devlet hastanesınde 2,250 gr cıkmıstı kılosu,benim daha bir aydan fazla var doğumuma.boyle gıderse normal doğumu engellermı kılolu olması. doktoruma sormayı unuttumda

Merhabalar:))))
En fazla 19 günüm kaldı:))) çok heyecanlıyım her an bekliyorum bebeğimi:))
Şuanda annemle komşusu geldiler:) komşumuz camları siliyor sağolsun. Bana da yat deyip duruyorlar. Hamilelik güzelmiş, heryerde özel muamele var:) doğurmasam mı ben:)))))

sagdıgınız sutu saklamak ıcın sut posetlerını nerden aldınız?eczanede var mıdır?

maşallah bebişine, ne güzel sadece 9 gün kalmış, sağlıla kucağına alırsın inşallah

pardon :) sağlıkla doğsunda 10 gün 12 gün bekleriz :) artık canı ne zaman isterse

Aminn canimm beklerizz tabii gec olsun guc olmasin dimi:)

Ohh masallah bebise sende cok guzel haberlerle geldin canim:) evt artikk bizler icin geri sayim basladii insallah gonlumuzdeki gbi normal dogum yapabilirizzz:) senin doktorun ablana 2 normal yaptirdigina gore sanmam keyfinolarak sana sezaryen dicenimiciji ferah tut cajim hakkimizda hangisi hayirliysa o olsun...

Canım doktorlarımız çatı muayenesi hakkında aynı şeyi düşünüyorlar :) maşallah bebişine de:))
Ama neden 9 gün sonra bekliyoruz dedi?

kızlar bnm sorumu yantlamayı unutmayın sut posetlerı eczaneden bulabılrmıym?son hazrlkları tamamlamam gerek.sabah karnma hafif sancı grdı sanırım artık yokluor.canlar çatı muayenesı bnde 39dan önce yaptrmıcm.bunı ogrendgnız ıyı oldu

ben süt poşeti sağım makinası felan almadım, mutlaka gerekiyormudur, gerekirse hastane çevresinden buluruz diye düşünüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…