2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Kanala girip girmediğini erken diye hiç sormadım daha ben o yüzden bilmiyorum pazartesi sorucam artık. Onun hıçkırığı beni çok mutlu ediyor:) Bak senin de aşağıdaymış niye döndü benim kız terse şimdi umarım ben yanlış tahmin ediyorumdur

sosyal canım son yılların en düşük alımı oldu 1200. düm ama 700 kişi alıyorlar .hissediyolar biliyorum

Canım öğretmenlikten bahsediyorsun herhalde mutlaka tercih yap bence kayma olabiliyor biliyorsundur. Kısmetinde varsa olur inşallah. Rabbim gönlüne göre versin. 2 sene önce ben de aynı sıkıntılarla mücadele etmiştim çok stresli oluyo.Allah yardımcın olsun

: 129730"]Dün akşam 22.15 te zor bir süreçten k iyiyiz buarada kizim 37+5 te dogdu :) darisi sizlere olsun kizlarr..[/QUOTE]

Arkadaslar cooook tebrik ederim gozunuz aydin dogum haberleri gelmeye basladikca tirsmaya basladim Rabbim hayirla saglIkla buyutmeyi nasip etsin...

ay canım hayrlı olsun allah analı bablı büytsun maşallah bebişe iyi olmasnada sevindim :) yavas yavaş dogumlar başladı ne güzel anneler meleklerne kavşuyor :) bnada az kaldı bende hayrlsyla alsam ogluşmu kucagma :)

Sürmeli ve prenses
Maşallah suphanallah kızlar Allah yavrularinizi anali babalı buyutsun sag sağlım dogurdunuz darısı bizlere olsun cok heyecanlandi vakit gecsede bizede sıra gelsin hepinize gecmis olsun

geçmş olsun canim inş bebişne yakın zmanda kavşursun bir an önce toparlar inş kendini rabbm ikinzede saglık versin . Ay dogum yapanları okudkca heycnlanmaya bsladım :)

Dün akşam 22.15 te zor bir süreçten sonra normal doğum yaptim.. bebeğimde bende cok iyiyiz buarada kizim 37+5 te dogdu :) darisi sizlere olsun kizlarr..
Hayrli olsun canım allah saglikla anali bablı büytmeyi nasip etsin ikinzinde iyi olmasna sevindim . :)

Kızlar bir günde uc doğum haberi aldık ve cok heyecanlandim ve ayrıca salonumda koltuğun üzerinde duran hastaneye götüreceğim eşyaları acaba cantaya koysammi hazır olsun sizler cantaya koydunuzmu ayrica bebegin yatagini kurdunuzmu ben park yatak aldim oda kapalı bir şekilde duruyor

Benim kine ne zaman baktıysa pozisyonuyla ilgili hep bilgi veriyordu sanırım 27. haftadan beri doğum pozisyonunda çok şükür...Sen de sor artık bak doğumlar olmaya başladı son zamanlara geldik artık önemli bir konu bu ...
Aynen canım o hıçkırdıkça nedense mutlu oluyorum bende :) Bence bir sorun olsa Dr un derdi dönmüştür doğru yöne senin bebek de Pazartesiye birşey kalmadı sorarsın...

:) Evet bende de aynı sol taraftan sivri muhtemel ayağını dayıyor seviyorum bende ittiriyor çok hoşuma gidiyor :))

doğum yapan arkadaşlar lütfen müsait olduğunuzda doğum hikayeleri bölümünde doğum hikayelerinizi yazın.. esirgemeyin bizden...

38. Haftadayım. Hastane valizim hazır bekliyor ama park yatağı kurmadık. Annem neyi bekliyorsunuz diyor ama bu ara kocişimin işleri çok yoğun. Yarın kurucaz inşallah.

Dün akşam 22.15 te zor bir süreçten sonra normal doğum yaptim.. bebeğimde bende cok iyiyiz buarada kizim 37+5 te dogdu :) darisi sizlere olsun kizlarr..
masallah kurtuldun bebegeine kavustun darisi bizlere, sancilarin bosuna degilmis cook sukur, allah hayirli omurler versin...

Kızlar kızımın ismi yok halen, kızlarınızın ismi ne olcak bana yazarmısınız...

Ven Melek istedim... Ama kimse beğenmiyor... Sizce nasıl?

gozun aydin, masallah sende bebegine kavustun, artik sirayla geliyor minikler, sen yurtdisindaydin galiba oyle hatirliyorum ....

Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin.kurtuldunuz darisi bize. Benim de karnim genisliyo gibi bi agri var.kasikta degilde sanki gogus kafesine girecek gibi. Dayanilmaz oldu..

evet mınıge nasıl kasıkla vercez bnde blmuorum onu.hemoroıdı pazar gününden berı cekıorum ve bmkı serce parmağın kadar şişmiş abartısız dıorum vede kanıpr.hayatmda ılk defa bu denlı rahatsz edıor.hıc gecmıcek gbı gelıor.sirke tuz ve kekık karıstrp sıcak suya oturun denıor hergun.yaptım rahatlatıor ama gecırmıor..krem aldım artık dayanamayıp.hamıleler kullanabılır yazıor ama ıcım rahat olmadan kullanuorm o bole fayda etmiyor sanki.16sında randuvum var olmazsa bır gün önce gtcem doktora.bu ılletın acısı pısmiş

evet canim bende gunluk hickirigini hissediyorum bazen cok asagida bazen de daha yukarda hissediyorum, bebek pozisyon degistirdiginde farkli yerlerde hissediyoruz bence...

Gözünüz aydın canım. Sağlıkla mutlulukla büyüsün yavrunuz. Çabucak kilo alsın. Tebrik ediyorum.

Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.

Ben de gecelikleri falan yerleştirmedim kırışmasın diye. Acil bir durum olursa alır katlar koyarız hemen içine. Bebeğimin hastane çıkışını bohçalayıp, poşetledim. Öyle yerleştirdim. Kırışmıştır ama temiz ve hazır olsun istedim. Yarın sepet beşiğin uyku setini yıkayacağız. İçini dışını sileceğiz. Kuruyunca kurarız beşiği odamıza. Park yatağı henüz açmadık. Onu da sileceğim yerleştirmeden önce. İçime sinmez benim öyle aldığım gibi kullanmak. Keşke yıkanıyor olsaydı.

Ben o plastik gibi kaşıklardan almadım. Onlarla mı veriliyor ilk gün bilmiyorum. Arkadaşlar çay kaşığı ile vermişti hastanede.

Krem dediğin aktardan mı eczaneden mi? Doktora söylesen uygun ilaçlar yazar bence. Danışmadan kullanma. Kakao yağını dene derim, beni çok rahatlattı. Kaybolmadı şişlikler ama acısı sızısı kalmadı gibi çok şükür. Aktardan sabun gibi katı kakao yağı al, benmari usulü erit. Krem gibi sür. Çok faydasını göreceksin bak. Zeytinyağından çok daha etkili. Sıcak su da doğumu tetikliyor diye korkuyorum ben sıcak sudan. Bir de beslenmene dikkat etmelisin biliyorsundur. Bulgur, domates, kahve, baharat, kızartma vs yememelisin. Mayalı gıdalardan uzak durmalısın. Çok geçmiş olsun.

Kızlar kızımın ismi yok halen, kızlarınızın ismi ne olcak bana yazarmısınız...

Ven Melek istedim... Ama kimse beğenmiyor... Sizce nasıl?
Herkesin zevki ayrıdır tabii. Sen içine sinen ismi koymalısın bence umarım eşinle anlaşırsınız bu konuda..Bende Melek adını beğenmeyenlerdenim....Kızım olsaydı Nisa Liva koymayı düşünüyorduk..Fikir olması açısından beğendiğim kız isimlerini paylaşiyim...Asya, Azra,Vera,Yağmur, Defne, Helin,Simla,Selin,Ayşem,Hira...Geçen bir arkadaş yazmış Pelin su koyacakmış kızına onuda hoş buldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…