Her gün olmasa da haftada 1-2 oluyor. İlk olduğunda tam yeni yatmıştım uykuya dalarken başladı ne panik olmuştuk
Benim ses kafasının olduğu kısımdan geliyor aşağıda yani...
Belki yankısını hissediyorsundur bana öyle olmadı hiç...Ses dalgası yanıltır bazen..Bu haftalarda alan dar olduğundan dönmesi biraz zor diyor dr lar bilemedim..Eğer kanala girdiyse kolay kolay geri dönmez bebek...
sosyal canım son yılların en düşük alımı oldu 1200. düm ama 700 kişi alıyorlar .hissediyolar biliyorum
Iyi geceler annecikler .. Uzun zamandır gebelik urtikeri ile basın dertteydi burda daha önce yazdım ama cok dikkate alınmadım...igne ve ilaclarla yogun kaşıntımı engelledi doktorlar . Kötü bir surec geçirdim . Kullandığım igne ve ilaçlar erken dogum riskini oluşturdu. Ve bugun kontrole sabah gelmek için kalktığımda kan akıntım oldu.hastaneye geldigimde doktor nst ye bağlatti ve sancı çıktı. Ve sonrasında kontrolde 4cm açıklığım vardı ve bende ağrı yoktu.sadrce 1kere adet sancısı gibi bisey hissettim . Doktor cok kolay normal dogum yapabileceğimi ama cocuk Dr ve anestezi uzmanı 35 hafta altında risk almadıkları için sezeryan yapmak zorundayız dedi. Birde bebek küçük oldugu için riske atmayalım dedi.kahvalti yapmamıştım sansa ve sabah kanı görünce hemen dusa girip abdest alıp dua etmiştim..ve epidural sezeryan ile dogum yaptım.cok rahat bir dogum oldu.esim dogumdaydi ve destegi stresimi azalttı. Cok şükür kuvezde degil kilosu cok iyi herseyi iyi. Benim ağrım var ama epidural sagolsun hafifletiyor .sindilik bu kadar görüşürüz kızlar bize dua edin :)
Selam arkadaslar, pzt gunu aksam ustu 5:47 de dogum yaptim, sezaryanla. normal rutin kontrolum vardi, bebek hareketi olmadigi icin hemen sezaryana aldilar, kordon bebege dolanmis megerse.Dun taburcu oldum. Ama kizim kuvezde kaldi, 2.300 dogdu, kan sekeri cok dusukmus , kontrol amacli hastanee kaliyor dua edin ins. 37.haftada dogum yaptim.
lutfen bebegin hareketleri kontrol edip eger hareketlerinden suphelenirseniz hemen acile gidin. yari sezaryan oldum, bebegim cok tatli masallah.
orda cok iyi bakiyorlar . sut pompaliyorum elektrikli sut pompasiyla, ilk 2 gun anne sutu vermedim. mama ve anne sutu ile besliyoruz biboranla...
ay canım hayrlı olsun allah analı bablı büytsun maşallah bebişe iyi olmasnada sevindim :) yavas yavaş dogumlar başladı ne güzel anneler meleklerne kavşuyor :) bnada az kaldı bende hayrlsyla alsam ogluşmu kucagma :)Iyi geceler annecikler .. Uzun zamandır gebelik urtikeri ile basın dertteydi burda daha önce yazdım ama cok dikkate alınmadım...igne ve ilaclarla yogun kaşıntımı engelledi doktorlar . Kötü bir surec geçirdim . Kullandığım igne ve ilaçlar erken dogum riskini oluşturdu. Ve bugun kontrole sabah gelmek için kalktığımda kan akıntım oldu.hastaneye geldigimde doktor nst ye bağlatti ve sancı çıktı. Ve sonrasında kontrolde 4cm açıklığım vardı ve bende ağrı yoktu.sadrce 1kere adet sancısı gibi bisey hissettim . Doktor cok kolay normal dogum yapabileceğimi ama cocuk Dr ve anestezi uzmanı 35 hafta altında risk almadıkları için sezeryan yapmak zorundayız dedi. Birde bebek küçük oldugu için riske atmayalım dedi.kahvalti yapmamıştım sansa ve sabah kanı görünce hemen dusa girip abdest alıp dua etmiştim..ve epidural sezeryan ile dogum yaptım.cok rahat bir dogum oldu.esim dogumdaydi ve destegi stresimi azalttı. Cok şükür kuvezde degil kilosu cok iyi herseyi iyi. Benim ağrım var ama epidural sagolsun hafifletiyor .sindilik bu kadar görüşürüz kızlar bize dua edin :)
geçmş olsun canim inş bebişne yakın zmanda kavşursun bir an önce toparlar inş kendini rabbm ikinzede saglık versin . Ay dogum yapanları okudkca heycnlanmaya bsladım :)Selam arkadaslar, pzt gunu aksam ustu 5:47 de dogum yaptim, sezaryanla. normal rutin kontrolum vardi, bebek hareketi olmadigi icin hemen sezaryana aldilar, kordon bebege dolanmis megerse.Dun taburcu oldum. Ama kizim kuvezde kaldi, 2.300 dogdu, kan sekeri cok dusukmus , kontrol amacli hastanee kaliyor dua edin ins. 37.haftada dogum yaptim.
lutfen bebegin hareketleri kontrol edip eger hareketlerinden suphelenirseniz hemen acile gidin. yari sezaryan oldum, bebegim cok tatli masallah.
orda cok iyi bakiyorlar . sut pompaliyorum elektrikli sut pompasiyla, ilk 2 gun anne sutu vermedim. mama ve anne sutu ile besliyoruz biboranla...
Hayrli olsun canım allah saglikla anali bablı büytmeyi nasip etsin ikinzinde iyi olmasna sevindim . :)Dün akşam 22.15 te zor bir süreçten sonra normal doğum yaptim.. bebeğimde bende cok iyiyiz buarada kizim 37+5 te dogdu :) darisi sizlere olsun kizlarr..
Benim kine ne zaman baktıysa pozisyonuyla ilgili hep bilgi veriyordu sanırım 27. haftadan beri doğum pozisyonunda çok şükür...Sen de sor artık bak doğumlar olmaya başladıKanala girip girmediğini erken diye hiç sormadım daha ben o yüzden bilmiyorum pazartesi sorucam artık. Onun hıçkırığı beni çok mutlu ediyor:) Bak senin de aşağıdaymış niye döndü benim kız terse şimdi umarım ben yanlış tahmin ediyorumdur
:) Evet bende de aynı sol taraftan sivri muhtemel ayağını dayıyor seviyorum bende ittiriyor çok hoşuma gidiyor :))Maşallah canım hıçkırık iyiymiş diye biliyorum ciğerlerinin gelişmesi için. Benim de normalde alt soldan geliyordu ama son bir iki gündür sanki kafası sağ üste ayakları sol alta gitti gibi çünkü hem hıçkırık üstten geliyor hem de ayak topuğu gibi minicik sivri bir yerini sol tarafıma vuruyor dayıyor. Şimdi merak ettim iyice inş iyidir kızım
38. Haftadayım. Hastane valizim hazır bekliyor ama park yatağı kurmadık. Annem neyi bekliyorsunuz diyor ama bu ara kocişimin işleri çok yoğun. Yarın kurucaz inşallah.Kızlar bir günde uc doğum haberi aldık ve cok heyecanlandim ve ayrıca salonumda koltuğun üzerinde duran hastaneye götüreceğim eşyaları acaba cantaya koysammi hazır olsun sizler cantaya koydunuzmu ayrica bebegin yatagini kurdunuzmu ben park yatak aldim oda kapalı bir şekilde duruyor
masallah kurtuldun bebegeine kavustun darisi bizlere, sancilarin bosuna degilmis cook sukur, allah hayirli omurler versin...Dün akşam 22.15 te zor bir süreçten sonra normal doğum yaptim.. bebeğimde bende cok iyiyiz buarada kizim 37+5 te dogdu :) darisi sizlere olsun kizlarr..
gozun aydin, masallah sende bebegine kavustun, artik sirayla geliyor minikler, sen yurtdisindaydin galiba oyle hatirliyorum ....Selam arkadaslar, pzt gunu aksam ustu 5:47 de dogum yaptim, sezaryanla. normal rutin kontrolum vardi, bebek hareketi olmadigi icin hemen sezaryana aldilar, kordon bebege dolanmis megerse.Dun taburcu oldum. Ama kizim kuvezde kaldi, 2.300 dogdu, kan sekeri cok dusukmus , kontrol amacli hastanee kaliyor dua edin ins. 37.haftada dogum yaptim.
evet mınıge nasıl kasıkla vercez bnde blmuorum onu.hemoroıdı pazar gününden berı cekıorum ve bmkı serce parmağın kadar şişmiş abartısız dıorum vede kanıpr.hayatmda ılk defa bu denlı rahatsz edıor.hıc gecmıcek gbı gelıor.sirke tuz ve kekık karıstrp sıcak suya oturun denıor hergun.yaptım rahatlatıor ama gecırmıor..krem aldım artık dayanamayıp.hamıleler kullanabılır yazıor ama ıcım rahat olmadan kullanuorm o bole fayda etmiyor sanki.16sında randuvum var olmazsa bır gün önce gtcem doktora.bu ılletın acısı pısmişBen de biberon aldım ama tedirginim alışırsa diye. O nedenle kaşık biberon alacağım. Kayınvalidem ebe, biberon verme sakın, kaşıkla ver, bardakla ver dedi. Minnacık bebeği kaşıkla bardakla nasıl besleyebilirim
Bende de hemoroid sıkıntısı var bugünlerde. Bence bebek çok aşağıda olduğundan baskı yapıyor, o nedenle hemoroid oluyoruz. Katı halde satılan kakao yağını hafif eritip, pamukla o bölgeye sürüyorum. Çok rahatlatıyor, tavsiye ederim. İlaçsız atlatmaya çalışıyorum. Doktora gidince açıp bakmıyor merak etme. Sadece ilaç yazıyor. Mecbur kalırsan doktoruna söyle bence.
Çok şükür canım, sağolasın.
Ben anlamadım ki nst de ne kadar kaldığımıAma başka kızlar kalkıp gitti, ben kaldım. Oradan huylandım. Sonra eşim dedi ki neredeyse 1 saat kaldın. O zaman dank etti. Haklısın bak hiç düşünmedim zararlı olabileceğini.
Çok ufak değil annesi, üstelik ölçümler yanıltıcı olabiliyor. Sıkma canını. Hem sağlıklı olsun da minnak olsun, sorun değil.
evet canim bende gunluk hickirigini hissediyorum bazen cok asagida bazen de daha yukarda hissediyorum, bebek pozisyon degistirdiginde farkli yerlerde hissediyoruz bence...Kızlar bir şey sorcam, siz bebeğinizin hıçkırığını hissediyor musunuz gün içinde? Ben günde en az 2 kez hissediyorum hıçkırık olduğunu tahmin ediyorum kalp atışı gibi arka arkaya ritmik. Fakat sorum şu göğüs kafesime yakın hissediyorum bir kaç gündür daha önce aşağılardaydı yukarı mı çıktı acaba? Halbuki tam tersi aşağı dönmüş olması gerekmiyor mu bu haftalarda???
Selam arkadaslar, pzt gunu aksam ustu 5:47 de dogum yaptim, sezaryanla. normal rutin kontrolum vardi, bebek hareketi olmadigi icin hemen sezaryana aldilar, kordon bebege dolanmis megerse.Dun taburcu oldum. Ama kizim kuvezde kaldi, 2.300 dogdu, kan sekeri cok dusukmus , kontrol amacli hastanee kaliyor dua edin ins. 37.haftada dogum yaptim.
Dün akşam 22.15 te zor bir süreçten sonra normal doğum yaptim.. bebeğimde bende cok iyiyiz buarada kizim 37+5 te dogdu :) darisi sizlere olsun kizlarr..
Kızlar bir günde uc doğum haberi aldık ve cok heyecanlandim ve ayrıca salonumda koltuğun üzerinde duran hastaneye götüreceğim eşyaları acaba cantaya koysammi hazır olsun sizler cantaya koydunuzmu ayrica bebegin yatagini kurdunuzmu ben park yatak aldim oda kapalı bir şekilde duruyor
evet mınıge nasıl kasıkla vercez bnde blmuorum onu.hemoroıdı pazar gününden berı cekıorum ve bmkı serce parmağın kadar şişmiş abartısız dıorum vede kanıpr.hayatmda ılk defa bu denlı rahatsz edıor.hıc gecmıcek gbı gelıor.sirke tuz ve kekık karıstrp sıcak suya oturun denıor hergun.yaptım rahatlatıor ama gecırmıor..krem aldım artık dayanamayıp.hamıleler kullanabılır yazıor ama ıcım rahat olmadan kullanuorm o bole fayda etmiyor sanki.16sında randuvum var olmazsa bır gün önce gtcem doktora.bu ılletın acısı pısmiş
Herkesin zevki ayrıdır tabii. Sen içine sinen ismi koymalısın bence umarım eşinle anlaşırsınız bu konuda..Bende Melek adını beğenmeyenlerdenim....Kızım olsaydı Nisa Liva koymayı düşünüyorduk..Fikir olması açısından beğendiğim kız isimlerini paylaşiyim...Asya, Azra,Vera,Yağmur, Defne, Helin,Simla,Selin,Ayşem,Hira...Geçen bir arkadaş yazmış Pelin su koyacakmış kızına onuda hoş buldum...Kızlar kızımın ismi yok halen, kızlarınızın ismi ne olcak bana yazarmısınız...
Ven Melek istedim... Ama kimse beğenmiyor... Sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?