CNm Allah amalı babalı büyütsün... 37. Haftada 2300 olmasının sebebi neymiş , benim bebeğim de 36+2 gibi alınacak kilo alamıyor, 35. Haftada 2000gr dı. Endişeleniyorum çok ufak olcak küvezde ihtiyacı olcak falan diye.... Bir yandanda artık kavuşmak istiyorum minikime....Selam arkadaslar, pzt gunu aksam ustu 5:47 de dogum yaptim, sezaryanla. normal rutin kontrolum vardi, bebek hareketi olmadigi icin hemen sezaryana aldilar, kordon bebege dolanmis megerse.Dun taburcu oldum. Ama kizim kuvezde kaldi, 2.300 dogdu, kan sekeri cok dusukmus , kontrol amacli hastanee kaliyor dua edin ins. 37.haftada dogum yaptim.
lutfen bebegin hareketleri kontrol edip eger hareketlerinden suphelenirseniz hemen acile gidin. yari sezaryan oldum, bebegim cok tatli masallah.
orda cok iyi bakiyorlar . sut pompaliyorum elektrikli sut pompasiyla, ilk 2 gun anne sutu vermedim. mama ve anne sutu ile besliyoruz biboranla...
saol cnm.kremi eczaneden aldım.abım onerdı.ıcerıgını okudum hamılelrde kullanablr dıor ama bn ıkı kere surdum daha surmıcem ıcın rahat dgl.kakao yagını denıcem cnm.doktorada dıcem ıns fayda eder çünkü bn normal doğum ıstıorum o illet ordayken zor olur ya.yememe dıkkat edıom bn hıc kabızlık ceknen ıkınmam ama oldu ıste saka gıbı.netten arastrdm.hamılelıgn son aylarında gecmesı zorlasıormus.cunku kan topluormus vücut.ondan bzmkıde gecmıor ama doğumdan sonra gecer yazıorGözünüz aydın canım. Sağlıkla mutlulukla büyüsün yavrunuz. Çabucak kilo alsın. Tebrik ediyorum.
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.
Ben de gecelikleri falan yerleştirmedim kırışmasın diye. Acil bir durum olursa alır katlar koyarız hemen içine. Bebeğimin hastane çıkışını bohçalayıp, poşetledim. Öyle yerleştirdim. Kırışmıştır ama temiz ve hazır olsun istedim. Yarın sepet beşiğin uyku setini yıkayacağız. İçini dışını sileceğiz. Kuruyunca kurarız beşiği odamıza. Park yatağı henüz açmadık. Onu da sileceğim yerleştirmeden önce. İçime sinmez benim öyle aldığım gibi kullanmak. Keşke yıkanıyor olsaydı.
Ben o plastik gibi kaşıklardan almadım. Onlarla mı veriliyor ilk gün bilmiyorum. Arkadaşlar çay kaşığı ile vermişti hastanede.
Krem dediğin aktardan mı eczaneden mi? Doktora söylesen uygun ilaçlar yazar bence. Danışmadan kullanma. Kakao yağını dene derim, beni çok rahatlattı. Kaybolmadı şişlikler ama acısı sızısı kalmadı gibi çok şükür. Aktardan sabun gibi katı kakao yağı al, benmari usulü erit. Krem gibi sür. Çok faydasını göreceksin bak. Zeytinyağından çok daha etkili. Sıcak su da doğumu tetikliyor diye korkuyorum ben sıcak sudan. Bir de beslenmene dikkat etmelisin biliyorsundur. Bulgur, domates, kahve, baharat, kızartma vs yememelisin. Mayalı gıdalardan uzak durmalısın. Çok geçmiş olsun.
Herkese merhaba,
Kızçeler biz bugün çok hikmetli bir kontrol geçirdik, hala şükrediyorum. Şöyle ki haftaiçi yanlarım ağırdığı için bugün muayeneye girmeden idrar tahlili verecektik zaten, labaratuara girmeden bir de kan tahlili versek mi dedim eşime, en son bir ay önce kan bakılmıştı ve doktorum doğuma yakın bir daha bakıcaz demişti, ama ben bu haftada artık ne olur olmaz elimizde bi kan tahlili de olsun dedim ve labaratuardaki görevliye hemogram ve trombosit(pıhtılaşma değeri) de bakılacak dedim:) sonra nstye girdik, nst çok iyi çıktı ama muayeneye girip de doktor pıhtılaşma değerimi görünce değerleein çok düşmüş sana iğne yapmamız lazım dedi. Bugün ve yarın ikişer iğne yapıp haftaya Salı bu değerleri tekrar kontrol edip cuma ctesi de alıyoruz artık bebeği dedi, yani 19veya 20!:) Bu iğneler hem benim değerlerim,hem bebeğin ciğer gelişimi için iyiymş.
Doktoruma çok güveniyorum aslında ama yine de bizi asıl Allahın koruduğunu bir kez daha görmüş oldum bugün, demek ki içimizden gelen sesi de gözardı etmememiz gerekiyor.
Dünya tatlısı hamiş yoldaşlarım o minik mucizelerinizle dualarınıza çok ihtiyacım var.
Pıhtılaşması olan arkadaşlarım özellikle dikkat edin olur mu?
canım bende hissediyorum ama hep aşağıda ve benim bebeğim ters yani bence seninki normal doğum pozisyonunda..Popo kısmından hissediyorum ben hep..Kızlar bir şey sorcam, siz bebeğinizin hıçkırığını hissediyor musunuz gün içinde? Ben günde en az 2 kez hissediyorum hıçkırık olduğunu tahmin ediyorum kalp atışı gibi arka arkaya ritmik. Fakat sorum şu göğüs kafesime yakın hissediyorum bir kaç gündür daha önce aşağılardaydı yukarı mı çıktı acaba? Halbuki tam tersi aşağı dönmüş olması gerekmiyor mu bu haftalarda???
tatlım gözün aydın sende kurtulmuşsun rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin bol bol süt ver çabuk toparlar annesi mama takviyeside yapmalısınSelam arkadaslar, pzt gunu aksam ustu 5:47 de dogum yaptim, sezaryanla. normal rutin kontrolum vardi, bebek hareketi olmadigi icin hemen sezaryana aldilar, kordon bebege dolanmis megerse.Dun taburcu oldum. Ama kizim kuvezde kaldi, 2.300 dogdu, kan sekeri cok dusukmus , kontrol amacli hastanee kaliyor dua edin ins. 37.haftada dogum yaptim.
lutfen bebegin hareketleri kontrol edip eger hareketlerinden suphelenirseniz hemen acile gidin. yari sezaryan oldum, bebegim cok tatli masallah.
orda cok iyi bakiyorlar . sut pompaliyorum elektrikli sut pompasiyla, ilk 2 gun anne sutu vermedim. mama ve anne sutu ile besliyoruz biboranla...
allah analı babalı büyütsün cnm hızlı çıktı bu bebişler maşallahDün akşam 22.15 te zor bir süreçten sonra normal doğum yaptim.. bebeğimde bende cok iyiyiz buarada kizim 37+5 te dogdu :) darisi sizlere olsun kizlarr..
Istanbulda degilim. Bulundugum yerde de pek kaliteli seyler yok. Parasina gore kalitesi iyi midir. Kullanisli olur mu bilemedim. 274 tl de az degil.Ben Eminönü'nden aldım, funna babynin yarı fiyatından da azına geldi
Hoşgeldin canım :)Merhaba arkadaşlar
Aranıza birkaç hafta önce katıldım sizi takip ediyorum bende nasipse inşAllah ekim annesiyim bu saatten sonra frekansınızı yakalayamam diye birşey paylaşmayı düşünmüyordum dayioglu112 nin sorduğu soruyu görünce paylaşma gereği duydum.
Uyku seti n11 de özdilek marka var çok fazla çeşit yok içlerinden biri benim odama uydu ve aldım %100 pamuk çokta şirin fiyatıda 150 tl kargo ücretsiz ayrıca 100 lira üzerine 5tl indirimi var bursadan 1 günde geldi canım bi göz at belki hoşuna gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?