2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
CNm Allah amalı babalı büyütsün... 37. Haftada 2300 olmasının sebebi neymiş , benim bebeğim de 36+2 gibi alınacak kilo alamıyor, 35. Haftada 2000gr dı. Endişeleniyorum çok ufak olcak küvezde ihtiyacı olcak falan diye.... Bir yandanda artık kavuşmak istiyorum minikime....

saol cnm.kremi eczaneden aldım.abım onerdı.ıcerıgını okudum hamılelrde kullanablr dıor ama bn ıkı kere surdum daha surmıcem ıcın rahat dgl.kakao yagını denıcem cnm.doktorada dıcem ıns fayda eder çünkü bn normal doğum ıstıorum o illet ordayken zor olur ya.yememe dıkkat edıom bn hıc kabızlık ceknen ıkınmam ama oldu ıste saka gıbı.netten arastrdm.hamılelıgn son aylarında gecmesı zorlasıormus.cunku kan topluormus vücut.ondan bzmkıde gecmıor ama doğumdan sonra gecer yazıor

Slm..bebislerimiz gelmis hosgelmis..inslh zamaninda bizim bebislerimizde gelir.sirayla artik :) biz bugun 37 +2 olduk teyzeleri ogkum bazen gelmek istiyorda simdi deil birazdaha bekle dince saolsun yakisikli oglum sozumu tutyor nasip bakalim nezmn gelcek....sagliktan gelsinler...temizlik bitti cantam hazir ufak tefek seyler kaldi artik

kızlar bi kaç gündür göbişim iyice sertleşti baya aşağı indi , oturunca bacaklarımın arasına sıkışıyo artık göbeğim ve sivrileşti dışa doğdu . sizin de öylemi acaba sancılarımda oluyo bazen düzenli bi ağrım oluyo ama sıklaşmıyo kısa sürüp geçiyo doğum yaklaştı sanırım heycan yapmaya başladım doğumlarda başladı sitres yaptım galiba nezaman gelcek oğluşum diye

Herkese merhaba,
Kızçeler biz bugün çok hikmetli bir kontrol geçirdik, hala şükrediyorum. Şöyle ki haftaiçi yanlarım ağırdığı için bugün muayeneye girmeden idrar tahlili verecektik zaten, labaratuara girmeden bir de kan tahlili versek mi dedim eşime, en son bir ay önce kan bakılmıştı ve doktorum doğuma yakın bir daha bakıcaz demişti, ama ben bu haftada artık ne olur olmaz elimizde bi kan tahlili de olsun dedim ve labaratuardaki görevliye hemogram ve trombosit(pıhtılaşma değeri) de bakılacak dedim:) sonra nstye girdik, nst çok iyi çıktı ama muayeneye girip de doktor pıhtılaşma değerimi görünce değerleein çok düşmüş sana iğne yapmamız lazım dedi. Bugün ve yarın ikişer iğne yapıp haftaya Salı bu değerleri tekrar kontrol edip cuma ctesi de alıyoruz artık bebeği dedi, yani 19veya 20!:) Bu iğneler hem benim değerlerim,hem bebeğin ciğer gelişimi için iyiymş.
Doktoruma çok güveniyorum aslında ama yine de bizi asıl Allahın koruduğunu bir kez daha görmüş oldum bugün, demek ki içimizden gelen sesi de gözardı etmememiz gerekiyor.
Dünya tatlısı hamiş yoldaşlarım o minik mucizelerinizle dualarınıza çok ihtiyacım var.
Pıhtılaşması olan arkadaşlarım özellikle dikkat edin olur mu?

Bazen benimde içime doğan cikar ama iyiki tahlillerini yaptirmissin son bir haftan demekki Allah kurtarsin arkadaşım inşallah hayirlisiyla alirsin bebeğini

canım bende hissediyorum ama hep aşağıda ve benim bebeğim ters yani bence seninki normal doğum pozisyonunda..Popo kısmından hissediyorum ben hep..

tatlım gözün aydın sende kurtulmuşsun rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin bol bol süt ver çabuk toparlar annesi mama takviyeside yapmalısın

Kizlar merhaba
Benim sizlere bir sorum olacak.
Bebeginizin yatagi icin uyku seti aldiniz mi? Gerekli goruyor musunuz? Cok agirlastim artik alisveris yapmak istemiyorum. Internetten alisveriste begendigim uyku seti Funnababy. O da cok pahali 274 tl.
Kararsiz kaldim. Fikirleriniz neler?

OTE="ayse kara, post: 36894744, member: 625269"]Merhaba hanımlar istanbulda ücretsiz doğum fotoğrafı isteyen var mı?[/QUOTE]
İyi aksamlar ben İstanbul da yakin bi tarihte dogum yapacagim dogum Fotografcisi ariyordum

Kızlar geçmişi okuyamadım pek. Bugün çok mutluyum. Bacağımda acı vardı yürümekte zorlanıyordum. Magnezyuma başladım ve çok rahatladım. Tamamen geçmedi ama düzelme var. Onun dışında bugün bebek partim vardı. Dün annem ablam kardesim ve babam geldi. Eşimle beraber bütün hazırlıkları yaptılar. Bugün misafirlerim geldi. Çok güzel geçti. Evi süsledik, fotoğraf atmaya çalışacağım. Çok güzel moral oldu bana.

Merhaba arkadaşlar
Aranıza birkaç hafta önce katıldım sizi takip ediyorum bende nasipse inşAllah ekim annesiyim bu saatten sonra frekansınızı yakalayamam diye birşey paylaşmayı düşünmüyordum dayioglu112 nin sorduğu soruyu görünce paylaşma gereği duydum.

Uyku seti n11 de özdilek marka var çok fazla çeşit yok içlerinden biri benim odama uydu ve aldım %100 pamuk çokta şirin fiyatıda 150 tl kargo ücretsiz ayrıca 100 lira üzerine 5tl indirimi var bursadan 1 günde geldi canım bi göz at belki hoşuna gider.

Hoşgeldin canım :)
Frekansımızı yakalamaya ihtiyacın yok zaten aynı frenkanstayız hepimiz Ekim ayı anne adaylarıyız :)) O kadar aynı dertler aynı duygular aynı sevinçleri paylaşıyoruz ki...Ben bayanlar arasında böyle sıcak pozitif bir iletişim olabileceğini buradan öğrendim...Çok yararını gördüm..Çok şey öğrendim..Paylaştıkça insanın derdi azalıyor :)
Umarım senin de paylaşımların olur :) Hamilelik takvimi yapmayı unutma ama

Teşekkürler tatlım sıcak karşılaman için Evet burası çok samimi bir forum düzenli olarak 10 gün kadar oldu takip ediyorum doğum yapanları duydukça heyecanım artıyor bebişleri ömürlü olsun inşAllah
Buarada takvimin nasıl hazırlandığını bulabilirsem hazırlarım çünkü merak edip bakmamıştım hiç

Kızlar fotograflara baktım simdi. Sofrayı bayagı süsledik. Çok güzel görünüyor. Ama çok çeşit yiyecek var. Canınız çekmesin diye paylaşmayım dedim. Ufak tefek süslerimi paylaşayım sadece. Herkese rozet yaptık. Doruk'un annesi , Doruk'un yengesi, Doruk'un teyzesi, Doruk'un halası gibi. Pelur kağıtlardan da herkese taç yaptım. Herkes taçları ve rozetleri taktı. Çok hoş bir görüntüydü. Bir de power pointte aşağıdaki yazıları hazırladım. Doruk bebek geliyor gibi onları da kürdana yapıştırıp ikramlara taktık. Her yere balonlar, pelurdan ponponlar yaptık. Ama bebek partimiz Türk işi olduğu için halay çektik ( ben oynayamadım) Ankara'nın bağlarından girip hayatı tesbih yapıp çıktık. Çok eğlenceliydi. Çok güzel moral oldu.

Eklentiler

• Doruk süs 1.webp
    173,2 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…