2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bende 2 ay bekledim :)
İyi canım sizin kuzu çok bekletmemeiş
bizimde bütün testler yapıldı şükür iyi cıktı hatta benim 4 martta rahim filmim vardı ama meleğim geldi filmi iptal ettirdim
İnşallah duyarız kalp atışlarını pıt pıt pıt:)

Benden iki gün sonra:)
Hamilelik takvimi yapsana canım:)
canım tam kesin doğum tarihini öğreneyim sonra yapacam çünkü hesaplayıcılara göre 4+1 dyken doktor ancak 3 haftalık dedi :26:

Benim hesaplayıcılara gore de suanda 5+6 günlük. Nasıl oyle oluyor anlamadım. Aa yoksa regli tarihini 28 gün olarakmı hesap ediyorlar? Evet benim reglide 28 günde bir oluyor ama doktor direk son adet tarihimi istedi. Bende dedim evet 20 siydi ama olsam 18 inde olacaktım dedim birsey demedi. Kızlar hangisine gore hesaplama yapmalıyım?

Kesinlikle hamileyken çalışmak cok daha zor benim annemde bana hamileyken 8. Aya kadar çalışmış son ay çıkmış. Ben şimdi evde oturarak ay şuram ağrıyor ay buram ağrıyor diyorum. Allah çalışanlara sabrını versin inşallah hatta tüm ağrılarını sıkıntılarını alsın

Son düzenleyen: Moderatör:

son adet tarihin onemli benim bildigim canim olacagin tarih deil

Tamam canım hayırlısı olsun:)

son adet tarihin onemli benim bildigim canim olacagin tarih deil

Ozaman bu hesaplayıcılar 2 gün önden gidiyor. Doğru olan 5+4 evet :) teşekkür ederim 2 gün 2 gündür doğrusunu bileyim :)

canım son adet tarihine göre hesaplıyorlar benim telde de bi program var ordada 4+1 internetteki hesaplayıcılarda da biraz daha bekleyip öyle yapacam takvimi canım

saol canım yaaa çok teşekkürler

benim dakka bir gol bir resmen hemen başladı bulantılar ama midemin bulandığına hiç bu kadar sevinmemiştim

Forumda miğdesi bulanan tek kişisin :) acaba psikolojik bir bulantımı ki ama bazılarının hamilelik başından sonuna kadar bulanıyormuş kötü ya bulanmasın bizim midelerimiz :))

Kizlar selam nasilsiniz bakalim biz geldik fasulyemle artik yavas yavas kendini belli kasiklarima birden sanci giriyo belim agriyo ins bunla kalir cunku kizimda acayip siddetliydi agrilarim daha doktora gitmeme 3 hafta var offfff zaman gecmio sanki ama saglikli olsunda napalim
bekleriz bizde iste bizden bole haberler sanirim yen
Arkadaslar gelmisler hosgelmisler bu arada hiZiniza yetisilmiyo

kasik agrisi hepmizide mevcut sanirim napalim bebisimizin saglikli oldugunu gosteriyodur bu durum insallah tecrubeli bi hamissin sanirim bundan onceki dogumun normal miydi merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…