İyi canım sizin kuzu çok bekletmemeişBende 2 ay bekledim :)
bizimde bütün testler yapıldı şükür iyi cıktı hatta benim 4 martta rahim filmim vardı ama meleğim geldi filmi iptal ettirdimBizde 5. denememizde tutturduk :)
hatta geçen ay benim hormon testlerim eşime spermiyogram testi falan hepisini yaptırdık.Doktor ikinizde sağlıklısınız bekleyeceksiniz demişti 1 ay bekledik ve meleğim geldi çok şükür :)
canım tam kesin doğum tarihini öğreneyim sonra yapacam çünkü hesaplayıcılara göre 4+1 dyken doktor ancak 3 haftalık dedi :26:İnşallah duyarız kalp atışlarını pıt pıt pıt:)
Benden iki gün sonra:)
Hamilelik takvimi yapsana canım:)
İyi canım sizin kuzu çok bekletmemeiş
bizimde bütün testler yapıldı şükür iyi cıktı hatta benim 4 martta rahim filmim vardı ama meleğim geldi filmi iptal ettirdim
canım tam kesin doğum tarihini öğreneyim sonra yapacam çünkü hesaplayıcılara göre 4+1 dyken doktor ancak 3 haftalık dedi :26:
Canım arkadasım sayende diş ağrım geçti. Ne güzel bir gargaraymış bu tuzlu gargara. Bu arada benimde gece ve sabah kasık ağrılarım fazlaca oluyor neden acaba? Gün boyu birsey yok gece hele nasıl ağrıyor sende de mi boyle ki?
cook sevindim kiii faydasini cok gorduk zamaninda yardimci olabildiysem ne mutlu bana :)) evet benim gece ve sabah oluyo bende anlam veremedim ama nette biraz arastirdim olabiliyomus yani normalmis insallah oyledir suan mesela bise yok insallahta olmaz Allah calisan hamislere yardim etsin biz evimizde boyleysek calismak bi hayli zor olurdu ilk zamanlar normal herhalde bizim yasadiklarimiz bide sunu unutmamak lazim bizim ilk tecrubemiz o yuzden bu neden oluyo bu nasil olur sorularina alismamiz lazim galiba :)
Benim hesaplayıcılara gore de suanda 5+6 günlük. Nasıl oyle oluyor anlamadım. Aa yoksa regli tarihini 28 gün olarakmı hesap ediyorlar? Evet benim reglide 28 günde bir oluyor ama doktor direk son adet tarihimi istedi. Bende dedim evet 20 siydi ama olsam 18 inde olacaktım dedim birsey demedi. Kızlar hangisine gore hesaplama yapmalıyım?
Tamam canım hayırlısı olsun:)İyi canım sizin kuzu çok bekletmemeiş
bizimde bütün testler yapıldı şükür iyi cıktı hatta benim 4 martta rahim filmim vardı ama meleğim geldi filmi iptal ettirdim
canım tam kesin doğum tarihini öğreneyim sonra yapacam çünkü hesaplayıcılara göre 4+1 dyken doktor ancak 3 haftalık dedi :26:
Canım arkadasım sayende diş ağrım geçti. Ne güzel bir gargaraymış bu tuzlu gargara. Bu arada benimde gece ve sabah kasık ağrılarım fazlaca oluyor neden acaba? Gün boyu birsey yok gece hele nasıl ağrıyor sende de mi boyle ki?[/QUOT
cook sevindim kiii faydasini cok gorduk zamaninda yardimci olabildiysem ne mutlu bana :)) evet benim gece ve sabah oluyo bende anlam veremedim ama nette biraz arastirdim olabiliyomus yani normalmis insallah oyledir suan mesela bise yok insallahta olmaz Allah calisan hamislere yardim etsin biz evimizde boyleysek calismak bi hayli zor olurdu ilk zamanlar normal herhalde bizim yasadiklarimiz bide sunu unutmamak lazim bizim ilk tecrubemiz o yuzden bu neden oluyo bu nasil olur sorularina alismamiz lazim galiba :)
benimde kasık ağrım ççookk oluyor :-/ işten eve gidince en çok yemek olayında zorlanıyorum
bütün gün çalışıyorum evime gidip rahat rahat uzanıyım diyorum anneme kayınvalideme gitmiyoruz yemeğe.
Evde de yemeği yapana kadar açlıktan ölüyorum ve uğraşırken de kasıklarım çok ağrıyo dinlene dinlene yapıyorum.
Şu 3 aylık dönem bi geçse de rahat bi hamilelik yaşasak
son adet tarihin onemli benim bildigim canim olacagin tarih deil
benim hesaplayıcılara gore de suanda 5+6 günlük. Nasıl oyle oluyor anlamadım. Aa yoksa regli tarihini 28 gün olarakmı hesap ediyorlar? Evet benim reglide 28 günde bir oluyor ama doktor direk son adet tarihimi istedi. Bende dedim evet 20 siydi ama olsam 18 inde olacaktım dedim birsey demedi. Kızlar hangisine gore hesaplama yapmalıyım?
benimde kasık ağrım ççookk oluyor :-/ işten eve gidince en çok yemek olayında zorlanıyorum
bütün gün çalışıyorum evime gidip rahat rahat uzanıyım diyorum anneme kayınvalideme gitmiyoruz yemeğe.
Evde de yemeği yapana kadar açlıktan ölüyorum ve uğraşırken de kasıklarım çok ağrıyo dinlene dinlene yapıyorum.
Şu 3 aylık dönem bi geçse de rahat bi hamilelik yaşasak
Allah kolaylik versin canim calisip evin isini yemegini yapmak cok zordur eminim annen ve kayinvalideden yardim alsan hic fena olmaz onlarda yiyebilirsiniz yada sizin icin yemek hazirlayabilirler insallah zamanla islerin yoluna girer de rahat edersin eminim cok zorlaniyosundur esinden de yardim al bu ilk aylar aslinda en onemlisi aksam olunca bari ayaklariini uzat dinlenmene bak hersey bebislerimiz icin
Ozaman bu hesaplayıcılar 2 gün önden gidiyor. Doğru olan 5+4 evet :) teşekkür ederim 2 gün 2 gündür doğrusunu bileyim :)
Allah kolaylik versin canim calisip evin isini yemegini yapmak cok zordur eminim annen ve kayinvalideden yardim alsan hic fena olmaz onlarda yiyebilirsiniz yada sizin icin yemek hazirlayabilirler insallah zamanla islerin yoluna girer de rahat edersin eminim cok zorlaniyosundur esinden de yardim al bu ilk aylar aslinda en onemlisi aksam olunca bari ayaklariini uzat dinlenmene bak hersey bebislerimiz icin
eşim saolsun çok destek oluyor.Aynı şirkette çalışıyoruz eve birlikte giriyoruz akşam.Diyor ki sen salonda uzan ordan anlat ben yaparım :)))
haftanın 2 günü annem ve kayınvalidemde olsak 1 gün dışarıda 2 günde evde haftaiçi 5 gün tamam :)
haftasonu da elbet doyarız bi şekilde artık :)
idare edicez artık yapacak bişey yok
Hamilelik arkadaşım hoşgeldin
Ben de tecrübesizim
Doktora gittin mi kontrole falan?
eşim saolsun çok destek oluyor.Aynı şirkette çalışıyoruz eve birlikte giriyoruz akşam.Diyor ki sen salonda uzan ordan anlat ben yaparım :)))
haftanın 2 günü annem ve kayınvalidemde olsak 1 gün dışarıda 2 günde evde haftaiçi 5 gün tamam :)
haftasonu da elbet doyarız bi şekilde artık :)
idare edicez artık yapacak bişey yok
o zaman desene sansliyim diye masallah ne guzel hep boyle sevdiklerimizden destek alir daha cok mutlu oluruz esin hep yaninda en guzeli de bu insallah sorunsuz bi sekilde geciririz bu gunleri :)
Bende mide bulantısı yok.
Tabi kişiden kişiye değişiyor. Bazı bünyeler hassas olabiliyor.
Bende de ne bünye varmış arkadaş
beta ne kadar yüksek maaşallah. Aramıza hoşgeldin
Hoşgeldin aramıza sende :) Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Elimde mükemmel bir kitap var. Geçen hafta aldım henüz. Ismi Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler. İçerisimde sormak isteyipte soramadığımız her türlü ayrıntılı mevcut. Fiyatı birazcık fazla ama olsun bebeğimiz için değer bence. 14 milyondan fazla satılan en iyi gebelik kitabıymış. Bence alın okuyun derim kızlar.
benim dakka bir gol bir resmen hemen başladı bulantılar ama midemin bulandığına hiç bu kadar sevinmemiştim
Kizlar selam nasilsiniz bakalim biz geldik fasulyemle artik yavas yavas kendini belli kasiklarima birden sanci giriyo belim agriyo ins bunla kalir cunku kizimda acayip siddetliydi agrilarim daha doktora gitmeme 3 hafta var offfff zaman gecmio sanki ama saglikli olsunda napalim
bekleriz bizde iste bizden bole haberler sanirim yen
Arkadaslar gelmisler hosgelmisler bu arada hiZiniza yetisilmiyo
kızlar geldim şükür değerim 93 ten 295,8 e yükselmiş güzel dedi
07/02/2014 te randevum var kese için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?