2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun canım, korkmuşsunuz akşam akşam.. peki kanaman neden olmuş, doktor ne dedi
günaydın,
kanama için bir sebep söylemedi, söylediysede açıkçası hatırlamıyorum, muayene etti ve kanaman yok dedi, rahim ağzıda açılmamış çık şükür, perşembe günü doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek

kanama için bir sebep söylemedi, artarsa gelirsin dedi, bende acaba nişan denilen şeymi diye düşünmeye başladım,
ne zor ne stresli işlermiş bunlar, inşallah hepimiz sağlıkla atlatırız bugünleri

Amin canım, ben hala 7 aylıkmış gibi takılıyorum. sanki çok zaman varmış gibi rahatım:) bebek şekerleri hariç her şey hazır, hala çalışıyorum:)

Amin canım, ben hala 7 aylıkmış gibi takılıyorum. sanki çok zaman varmış gibi rahatım:) bebek şekerleri hariç her şey hazır, hala çalışıyorum:)
biz henüz şeker almadık, annem küçük havlular aldı onları paketledik, yanlarına da şeker alıcaz,40 mevlütünde dağıtmayı düşündüğümüz için erken almayalım şeker bayatlar diye düşündüm,
bende hala çalışıyorum, aslında iyi oluyor aklım dağılıyor, tabi ben evden çalıştığım için şanslıyım

günaydın canım, benzer şeyleri ben de yaşıyorum. Bol bol dinlen. Senin biraz riskli bir hamilelikti diye hatırlıyorum, çok şükür haftalar ilerledi, stres olma canım hayırlısı olsun..

canım çok geçmiş olsun, her şeyin yolunda olmasına sevindim. Ben doktor doğuruyosun demeden haber vermiycem kimseye, gerçi annem bizde olacak o gelir de kayınvalidemlere falan sonra söylerim.
canım bebeğin kilosuna takılma, sağlıklı olsun yeter ki, doğunca da çok rahat toparlıyorlar.

Kizlar Günaydın umarim herkes iyidir. Bugun son doktor kontrolumuz var malum yarin doguma girecem bnim ve bebisim için dua edin kızlar... Ins hepimiz de hayirlisiyla atlatacaz bu gunleri :)

günaydın canım, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle :)

genelde annelere malum olurmuş canım, hayırlısı olsun bakalım keşke ismini de görseymişsin rüyanda, çilen bitermiş

Günaydın kızlar bugün doktor kontrolümüz var,bakalım ne diecek doktorumuz.öncesinde ağda yaptırmalıyım çatı muayenesi yapabilir .ama ağdadan çekiniyorum bu sefer.

güzel haberlerle gel inşallah canım. Ağdadan ben de çok çekiniyorum ama benim de yaptırmam şart kendim kesinlikle yapamıyorum, jiletle bile, geçen yapayım dedim kan revan içinde kaldım..

biz kv yan dairelerde oturuyoruz maalesef haber vermemek gibi bir şansımız yok, beni daha çok kardeşim zorladı, bana bir şey olursa korkusuyla çatladı çocuk ağlamaktan

ohh evden çalışmak ne rahat biz sandalye tepelerine tüneyelim:))) ben aldım bebek şekeri süslerini de hala şekerlerini etiketleirni yapmadım. hastaneye eve gelen ilk başta çok olur diye aldık. ben mevlidi hemen yapmayı düşünmüyorum.6-7 aylıkken bebişim yaparım.

bende 40ında yapayım çıksın aradan diyorum, hastaneyede sadece lokum alıcam, belki görümcemler birşeyler hazırlar,
ben sadece doğumumu yapayım sağlıkla bebeğimi kucağıma alayım başka bir şey istemiyorum, gelenler kendileri bir şey getirsin :)

günaydın hanımlar, Rabbim sağlıkla kolaylıkla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.
biz de dün rutin kontrole gittik. 35. haftaya girmişiz, 2,650 gr. baş aşağı dönmüş miniğim. ama sezaryen mi normal mi olur bilmiyorum. gerçi dr um sezaryenden yana, ilk doğum sezaryen olduğu için. her şey yolunda çok şükür.
zaman azaldıkça uzuyor mu ne? :)

Senin düşüncen de mantıklı:)

canım ilk bebişle bunun arasında 3-4 yıl geçtiyse normal doğum yaptırıyorlar. bir arkadaşımın da ilk bebeği sezeryandı şimdi yine hamile 4 yıl geçti aradan normal yaparsın dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…