günaydın,Geçmiş olsun canım, korkmuşsunuz akşam akşam.. peki kanaman neden olmuş, doktor ne dedi
Tsk ederim canm darisi da size ins tum annislere :))Allah hayırlısıyla kurtarsın. Sağ salim doğsun bebeğin:)
kanama için bir sebep söylemedi, artarsa gelirsin dedi, bende acaba nişan denilen şeymi diye düşünmeye başladım,
ne zor ne stresli işlermiş bunlar, inşallah hepimiz sağlıkla atlatırız bugünleri
biz henüz şeker almadık, annem küçük havlular aldı onları paketledik, yanlarına da şeker alıcaz,40 mevlütünde dağıtmayı düşündüğümüz için erken almayalım şeker bayatlar diye düşündüm,Amin canım, ben hala 7 aylıkmış gibi takılıyorum. sanki çok zaman varmış gibi rahatım:) bebek şekerleri hariç her şey hazır, hala çalışıyorum:)
Kızlar bugün fazla ayakta kaldım. Karnım sertleşti şişti gerildi bebek sanki alttan çıkacak gibi oluyor ayağa kalkınca yürüyemiyorum . Aşağıya doğru baskı varki sormayın. Bide bebek çok hareketli karnımın bir tarafı bazen şişiyor geriliyor bunlar kasılmamı bilmiyorum... Nst bağlandım gece gidip doktoruma gönderdim sorun yokmuş... Ama ben iyi değilim. Birde hemoroid oldum. Kabızlıkta var. Belki bunlardan geriliyordur diyorum...
Varmı bunları yaşayan...
Bebeğim 3 hafta geriden geliyor belki doktorum alacak erkenden Perşembe belli olacak... Çok zor geçiyor son günler bir mutlu sona kavuşsaydık hepimiz...
günaydın güzel anneler,
dün gece eşime bak hafta sonu bilgisayarı açamadım 3 kişi doğum yapmış felan diye anlatıyordum, çok erken değilmi dedi, neyse sonra ben lavaboya girdim bir baktım kanamam var, tabi biz hemen bir bavul buulup bebişin benim neyim varsa içine tıktık doğru hastaneye, ELİF ÇİLER EREN nöbetçiymiş, bayıldım kendisine çok tatlı dilli güler yüzlü bir doktor, önce alttan muayene etti (bu kısmı hiç sevmiyorum ) kanaman yok rahim ağzıda açılmamış dedi, sonra nstye girdim çok şükür onun sonucuda iyi çıkınca eve gönderdi bizi, ama elif hanımda oğluşumu zayıf buldubirde nedense karnım çok sert taş gibi oluyor
bu arada kardeşim anneme gece eve gelmicem demiş bende onu arayıp ben hastaneye gidiyorum bu gece bebek gelebilir hemen eve geç çağırırsam anneyi alıp hastaneye gelirsin demiştim, annemide arayıp hastaneye gidiyoruz dedim ama sağolsunlar beni bin pişman ettiler, kardeşim başlamış ağlamaya ,annem hemen bavul hazırlamış tutturdular gelicez diye :) o halimle birde bizimkileri sakinleştirmeyle uğraştım :) evden çıkarkende kv deye söyledik biz bi hastaneye gidip gelicez biraz sancım var dedik, onlarda tutturdular gelelim diye, neyseki kimse gelmedi nedense bu durumda yanımda sadece eşim olsun istiyorum daha rahat oluyorum, eşimde zaten 9 doğurdu akşam
Kizlar Günaydın umarim herkes iyidir. Bugun son doktor kontrolumuz var malum yarin doguma girecem bnim ve bebisim için dua edin kızlar... Ins hepimiz de hayirlisiyla atlatacaz bu gunleri :)
İnş. Bu teori doğrudur.bugün rüyamda bebeğimin üstünü giydiriyordum simsiyah saçları vardı.bayağı uzundu.eşime soruyorum: bu çocuğun kontrolü olacaktı ilk ay kontrolü nezaman gitmeliyiz? Kasımın 2 sinde diyor.rüyama göre 2 Ekim'de doğurmuşum yani.rüyamda da oğlum için bu çocuk diyorum çünkü gıcık babası yüzünden hala ismini belirleyemedik.
Günaydın kızlar bugün doktor kontrolümüz var,bakalım ne diecek doktorumuz.öncesinde ağda yaptırmalıyım çatı muayenesi yapabilir .ama ağdadan çekiniyorum bu sefer.
biz kv yan dairelerde oturuyoruz maalesef haber vermemek gibi bir şansımız yok, beni daha çok kardeşim zorladı, bana bir şey olursa korkusuyla çatladı çocuk ağlamaktancanım çok geçmiş olsun, her şeyin yolunda olmasına sevindim. Ben doktor doğuruyosun demeden haber vermiycem kimseye, gerçi annem bizde olacak o gelir de kayınvalidemlere falan sonra söylerim.
canım bebeğin kilosuna takılma, sağlıklı olsun yeter ki, doğunca da çok rahat toparlıyorlar.
ohh evden çalışmak ne rahat biz sandalye tepelerine tüneyelim:))) ben aldım bebek şekeri süslerini de hala şekerlerini etiketleirni yapmadım. hastaneye eve gelen ilk başta çok olur diye aldık. ben mevlidi hemen yapmayı düşünmüyorum.6-7 aylıkken bebişim yaparım.biz henüz şeker almadık, annem küçük havlular aldı onları paketledik, yanlarına da şeker alıcaz,40 mevlütünde dağıtmayı düşündüğümüz için erken almayalım şeker bayatlar diye düşündüm,
bende hala çalışıyorum, aslında iyi oluyor aklım dağılıyor, tabi ben evden çalıştığım için şanslıyım
bende 40ında yapayım çıksın aradan diyorum, hastaneyede sadece lokum alıcam, belki görümcemler birşeyler hazırlar,ohh evden çalışmak ne rahat biz sandalye tepelerine tüneyelim:))) ben aldım bebek şekeri süslerini de hala şekerlerini etiketleirni yapmadım. hastaneye eve gelen ilk başta çok olur diye aldık. ben mevlidi hemen yapmayı düşünmüyorum.6-7 aylıkken bebişim yaparım.
bende 40ında yapayım çıksın aradan diyorum, hastaneyede sadece lokum alıcam, belki görümcemler birşeyler hazırlar,
ben sadece doğumumu yapayım sağlıkla bebeğimi kucağıma alayım başka bir şey istemiyorum, gelenler kendileri bir şey getirsin :)
günaydın hanımlar, Rabbim sağlıkla kolaylıkla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.
biz de dün rutin kontrole gittik. 35. haftaya girmişiz, 2,650 gr. baş aşağı dönmüş miniğim. ama sezaryen mi normal mi olur bilmiyorum. gerçi dr um sezaryenden yana, ilk doğum sezaryen olduğu için. her şey yolunda çok şükür.
zaman azaldıkça uzuyor mu ne? :)
cokkkk cokkkk gecmis olsun cnm...inslh zamaninda saglikla gelir bebislerimiz..biz kv yan dairelerde oturuyoruz maalesef haber vermemek gibi bir şansımız yok, beni daha çok kardeşim zorladı, bana bir şey olursa korkusuyla çatladı çocuk ağlamaktan
inşallah, çok şükür kanama devam etmedicokkkk cokkkk gecmis olsun cnm...inslh zamaninda saglikla gelir bebislerimiz..
Bundan 2 ay once bende hafif kanama oldu ..cok korkmustum rabbim kimseye yasatmasin..evet cok sukur devam etmemis ..inşallah, çok şükür kanama devam etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?