Evet ama insan tedbirli olmak istiyor. Sonuçta bir yerlerde yanlış yapılıyor ki hastalıklar oluyor. Atıyorum belkide çizik teflon tava kullanmıştır annen. Yanlış olan birşeyler vardır illaki ya da çok stresli bir yaşantısı olmuştur. Hoş Dr. Mehmet Öz bile kansere yakalanmışken ne kadar kaçılabilir bilemiyoruz elbette. Bu zamanda tamamen organik, doğal bir yaşam mümkün olamaz zaten.
Oğlumun okuluna gitmeyi bırak, kendim okuturum onu bu gidişle

Zaten öyle gereksiz insanları görüyorum ki öğretmen maaşı alan, ya çocuğum böyle birine denk gelirse diye endişe ediyorum. Acıyorum onların öğrencilerine
Arkadaş kreşe yolladı bu sene çocuğunu. O da benim gibi pimpirik. O kadar ki koca paket ıslak mendil yere düştü, tüm paketi çöpe attırdı eşine. Eeee dedim klozete oturacak okulda. Deme bana bunu, zaten zor yolluyorum, aklım onda dedi. Demek mecbur kalınca pimpiriklik de bir yere kadar.