2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Benimde k.validem kral tacı şeklinde kurabiyeler yapacak onları süsleyerek hastane odamiza gelenlere sunacağız. Yeni doğum tarihin için rahat ol bence Elif bak ekteki resmi senin için paylaşıyorum. WHO ya göre 37.hafta itibari normal doğum zamanı sayılıyor

Eklentiler

• IMG-20140919-WA0002.webp
    161,1 KB · Görüntüleme: 82

teşekkürler, insan ikilemde kalıyor ilk duyduğunda ama artık kabullendik, son hazırlıklarımızı yapıp bebişimize kavuşmaya gidicez inşallah,

görümcemlerde kurabiye felanmı yapsak diyorlardı ama sonra bir şey demediler, bende bu kekleri alalım olsun bitsin dedim :) hem doğum günü pastam yerinede geçer

kızlar merhaba fazla giremiyordum forma . sezeryan doğum yapacağım doktorumla karar verdik bebek kanala düşmemiş pazartesi günü sezeryan tarihi verecek. zaten eylülün son haftası alıcam dedi haftaya bebişim insallah elimde olacak :)

Bu arada nstye gittik, Dr baktı ve gayet güzel dedi, tahliller vermişti onları da güzel buldu. Haftaya çatı muayenemiz var, durumumuz netlik kazanacak inşallah normal doğumdan yana olacak :) ben inanıyorum kızıma normal normal gelecek

Sagol canim Allah razi olsun hayirlisi artik yapacak birsey yok uzulmuyorum aslinda icim cok rahat bir an once kucagima almak istiyorum dogrusu :)

Kızlar sezeryanda idrar için sonda takılıyor diye biliyorum peki lavman da yapılıyor mu? Bilgisi olan var mı?

bnm bildıgım son anlarda bile kanala grebılıor.zaten herkes seZaryen oluor.doktorları hep sezeryam demıs.yanı bebek çok iri veya küçük olur.donmez anlarm ama her seye sezeryan dıorlar anlam veremiyorum

Bende anlamıyorum hemen sezaryen demelerine tmm mecburi olur onu anlarım ama şimdiki doktorlar kolaya kaçıyolar riske atmıyolar hiçbişekilde ve erkenden doğum yaptırıyolar 15 gün önce alıyolar bebeği bence anne karnında ne kadar kalırsa kardır tabi mecburi durumlar dışında diye belirteyim
Misal benimn bebeğimde kilolu 4 kg geçer diyo doktorum ama hala sezeryan demiyo son haftaya kadar beklicez diyo ha bebek önce gelmek ister belki o zaman normal olur diyo ama son haftaya kadar bekleyip 4 buçuk kg olursa kesin sezeryan diyo ne bi tarih verdi ne de karar verdi gidişata bakıcaz diyo bende zaten o an bebek ve benim için hangisi sağlıklı olursa onu istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı

Arkadaşlar merhabalar,
Ben de herkese Sezeryan denmesini şaşkınlıkla izliyorum.bence bizi bayrama bırakmak istemiyorlar.ne olur biraz direnin başka doktorların da görüşlerini alın.zorunlu bir durum yoksa neden kendinizi kestiresiniz ki?normal doğumu insanlıkboyunca kadınlar yapabilmişler,bizde eksik olan nedir?ben doktorum normal doğum istiyordunuz değil mi diye sorduğunda çok istiyorum diye cevap veriyorum.drlar şüpheniz olduğunu anladığında hemen kolaya kaçıyor.
Bu yazıyı okursanız bence çok cesaret alırsınız.

http://blogcuanne.com/2013/02/11/bir-sezaryen-sebebi-olarak-cati-darligi/

Kesinlikle katılıyorum sana canım ben sonuna kadar direnicem normal doğum için son anda ne olur bilmiyorum hakkımızda hayırlısı yazıyı okuyacam hemen

belli olmaz senin kız nazlıysa annesşni bekletir belki birazcık sağlıkla gelsinlerde sende bol bol yürüyüş yap nette okumuştum 2 saat falan yürüyorlarmış..

Canim hayırlı olsun doğum tarihi almissiniz ama ayin 8 i bayramın 4.gunu oluyor doktorun orda olucakmi
Sağol canım bayram 7 ekimde bitiyor yanlış mıyım acaba doktor öyle dedi adımı yazdırdı..şimdi baktım internetten bayramın 4.günü 7 ekim canım.. hayırlısıyla 8 ekimde olacak inşallah..

Çok heyecan verici sanırım artık bebeğini almışsındır kucağına Allah yardımcın olsun.

Kizlarrr bn bgn sezeryan ile dogum yapicamm galiba.dun tansiyonum 15.10 du.hastaneye yattim saat 4 te dun.bna dua edinn ciok korkuorumm drun gelmesini bekliyorum
Korkma inşallah herşey yolunda olacak..fark edilmesi ve müdahale edilmesi daha iyi Allah korusun başka şeyler olmasında.haberlerini bekliyoruz.

Hayırlı olsun çok az kalmış:)

İnşallah istediğin gibi bir doğum olur.Bende sağa ve sola yatınca ağrım oluyor büyüdüler artık zorluyorlar bizi birazcık sanırım ondan bu ağrılar ama doktoruna da sor tabii..

Kızlar sezeryanda idrar için sonda takılıyor diye biliyorum peki lavman da yapılıyor mu? Bilgisi olan var mı?
Maalesef ikisini de yapıyorlar..

bende gecen doktoruma normal dıyebılırmıyım aklma böyle yazabılırmym dedım,son ana kadar bellı olmaz dedı ama ınsan doktoruna bile guvenemıor.ben çatın dar demelerının bile bır komplo oldgnu düşünmeye basladm.bn doktoru beklerken bırını mecburı sezeryane gonderıordu.banada sorun yoksa normal dogırtuorum dedı ama hep sorun var ndnse herkeste.bakalm catımada dar mı dencek.bmcede son ana kadar sorun yoksa dırenmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…