valla bnde kamuranlda damladsn başka kım kımdır blmyrumOy maşallah. Ne güzel bir haber. Merak ediyordum ben de.
Kızlar facebookta isimlerimizle olduğumuz için çoğumuz birbirimizi bulamıyoruz. Tamam grupta varım ama bir kamuran, bir de hayatı ismen tanıyorum sanırım. O nedenle bazen facebook grubunda parantez içinde ilerya diye yazıyorum. Sizler de öyle yapsanız da tanısak ya birbirimizi.
Benim doktorum sezeryan ci galiba ondan.beni de korkak panik görünce kendi eşime bile sezeryan yaptım dedi bastı sezeryan randevusunu. Ama ben de hiç bi şey demedim ki zaten ödlegin tekiyimBnmki 35+5 de 2800gr ve 49,7 cm idi ama dr.um gelişimi gayet iyi dedi, önden gidiyor sezeryan ol dememişti.
Sevgiler. . .
Evet birçoğumuzda aynı sıkıntı varmış... Neyseki hepsi geçecek inş:) bende şimdi yürüyüşe çıkıyorum. Dr um bi yürüyüş bir de su diyor. Pek su içesim gelmiyor. Neyseki bebeğin suyu hep iyi çıkıyor... Sıcaklar azalışla geçiyor demek benim sadece sabah şişiyor az kaldı yarın hurma stoklama 40. Haftaya gelmek istemiyorum :) hayırlısı inş...Havalar serinlediği için artık dayanılmaz değil ama bende de oluyor canım. Eklemlerime parmaklarımın yanlarından bastırarark masaj yapıyorum. Bazen kıtlıyor falan. Pimpiriklenip eklem romatizması testi yaptırdım, çok şükür temiz çıktı.Doktor, vücuttaki baskı ve kan miktarı arttıkça, kan uç noktalarda biriktiğinden oluyor bu ağrılar, gayet normal dedi. Tek çaresi yürüyüş dedi. Gerçekten günde 2 saat yürüyüşe başladığımda ağrılar, şişlikler çok azaldı. Ama 2 haftadır yürümüyorum pek, erken gelmesin oğlum diye. Zaten sıcaklar azaldı, daha rahatım. Kıvırabiliyorum artık parmaklarımı.
Biz bu sabah doğuma gidiyoruz
Herkese günaydın, birazdan saat 6 olacak ve benim alarmım hastaneye gitmek için çalacak ama ben daha önce uyanıp burda sizlerin mesajlarına son alıntılarımı yapıp durumlarınızı görmek ve doğumdan önce dualarınızı almak istedim, dün son hazırlıklar derken pek girememiştim ve şimdi bir çok belli olan doğum tarihlerini görünce çok mutlu oldum.
Bu tarihlerin arasına birde ani gelecek normal doğumları da katarsak Ekim anneleri olarak artık hep beraber bu yolculuğu tamamladığımızı düşünmek daha da mutlu ediyor beni:)
Mümkün olsa bugüne kadar konuşup dertleşip herşetimizi paylaştığımız gelen giden herkesin isimlerini tek tek yazıp kucaklamak isterdim ama varlığınız benim için çok değerli ve sezaryan da olsam doğumdan önce ve sonra dua listemde ve dilimde olacaksınız.
Normalde bu saatlerde hep koca bi meyve tabağı ya da bir kase dondurma yediğim için bu gece ce 12den sonra birşey yiyip içmeyince şimdiden çok susadığımı hissediyorum, akşamdan hazırladığımız kayısı suları ianılmaz lezzetli geliyor gözüme şu an ve bir an önce doğum yapı kana kana içmek istiyorum:)
bu nazlı hallerimle nasıl doğum yapacağımı eşim çok merak ediyor ama olacak geçecek inşallah.
Doğumdan sonra ilk fırsatta haber verebilirim size inşallah, dualrınızı eksik etmeyin olur mu hamiş yoldaşlarım, benim bir beden de iki kalbin derdini ve sevincini yaşayan kader arkadaşlarım:)
(Önemli:Faceteki arkadaşlar gruba yazmayın doğuma gittiğimi olur mu, ablam gelemediği için Ctesi olduğunu sanıyor, beklerlen üzülmesini istemedik, sürpriz olacak nşallah:)
valla bnde kamuranlda damladsn başka kım kımdır blmyrum
Ay canım ya cok sevindim çok mutlu oldum pıhtılı ilk doğum yapan arkadasımız sağlıkla büyütsün bebeğini bana moral oldu doğum öncesi .yarın bende inşallah güzel haberler getiricemYapti canim yaptiii masallah cok guzell bi kizi oldu her ikisi de gayet saglikli:)
İyi geceler canım. Haydi hayırlısı.biz yarın sabah nstye giricez, sonra tahlillerim yapılacakmış, inşallah nst güzel çıkarda ani doğum olmaz
herkese iyigeceler,
Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bugün hem kendin aydınmışsın hemde beni aydınlattığın için teşekkür ederimArkadaş daha bugün egepol nakit alıyor demişti demekki değiştirmişler hastane odaları çok önemli değil ya nasipse 1 gün misafir olacağız okadar meleklerimiz iyi olsun buarada geçen gün son yazdığına cvp yazmıştım ama yanlış alıntılamışım sanırım
Senin neden sezeryan tatlım kendin mi istedin? Ben hayırlısı hangisiyse o olsun diyorum ama gönlümden normal geçiyor
ılerya bnmkı bıldıgın krem gbı.o yuzden dedıgın aklıma yattı
benim de bacagimdan akiyo bazen.bu yogunluk bir aydir var bende.bende gecen iç çamaşırı degstrım dedım yere aktı,hemen temizledım sildım ıyıce.demınde bacağıma kadar aktı.aynen bnmde tahlıller temız.dedıgın mantıklı ,olabılr.bnde sormadm doktora.zaten muayeneye gırımce aklımdaki sorular uçuyor.bır kağıda yazıorum bazen.facedekı gruptada sormuşlar.sadece bzde olmadgma göre normal
Doğru diyorsun cnm. Bu pazar çatı muayenesi olduğumda bende açılma olduğunu söyleyecek bence ben öyle hissediyorum. Bakalım doğru mu hissediyorum :)bnm bebiş bır hafta gerıye dustugunden ben 39cıvaro baslıcam arttırmaya.tabı o zamana kadar dogurmazsam.bırazda kendı doktorumuz olmalyz.ıns Rabbım gonlumuzdknı hayırlı eyler
kızlar vajınal sıvısı artan var mı?benm bır kaç gündür çok arttı.ama kasıntı mantar yok.facede bır kızda aynısını sormuş.doğum yakın demek mıs ama netten arastrdgmda doğumdan br kaç hafta önce baslayabılırmıs sıvı artması.szdede varmı
Kafasını bi çıkarabilirsem hayırlısıyla gerisi gelir:)))))Heheebenim oglusunda kafası büyük bu ekim annelerinin bebekleri koca kafalilar
Ben de öyle duymuştum, o nedenle sordum canım ödeme nakit mi diye. Odaları görebilir miyim dedim, arkadaşıma gezdirmişler. Şu an mümkün değil dedi. Çok yoğundu bugün hastane, niye anlamadım. Zaten odaları biliyorum, hepsi başka başka. Bazıları çok dar. Ama dediğin gibi 1 gece kalacağız. Temiz olsun yeter.
Arkadaşıma sordum, çarşaf götürdün mü diye. Götürmüş ama kar gibi bembeyazdı hastaneninkiler , kendi çarşafımı sermedim dedi. Sonra kan olmuş, hemen değiştirmişler.
Geçen ki alıntıda yazdığın çıkmamıştı. Kendim sezeryan istedim canım. İnşallah pişman olmam. Hiç normal doğuran arkadaşım yok. Hepsi de memnun epiduralden. Ben çok minyonum, eşimle kaç yıllık evliyiz. Hala daha zorlanıyorum. Bebek de iri maşallah.Bir de bayrama denk gelebilir, belirsizliği sevmiyorum. Hangi doktor girecek öyle olursa belli değil. Normal diye diretip, suni sancıyı da yiyip, sezeryan olanları duyunca iyice tırsıyorum normalden. Sezeryan daha net ve risksiz geliyor bana. Bir de çok uzağız hastaneye, Urla'dan gidene kadar yollarda doğurabilirim :) Eşim işten gelecek, beni Urla'dan alacak, hastaneye götürecek derken 2-3 saati bulur. Stres olurum ben normali beklerken. Hakkımızda hayırlısı bakalım. Tercihim böyle. Allah neyi nasip edecek bilemiyoruz. Bu arada normal doğum isteyenleri de anlık sancılarımızın bile ne kadar can yakıcı olduğunu düşünüp, acayip takdir ediyorum. Ben o kadar cesur değilim sanırım.
Tuhaf ama elime alıp, oğlum bu senden mi geliyor, sana mı dokunuyorum diye sevdiğim oldu. Yedim kafayı iyice
Canım çok sağol. Sen de hayırlısıyla kurtuldun. Allahım uzun ömürlü etsin yavrunu. Darısı başımıza inşallah:)Kamuran senin doğumunu ben de çok merak ediyorum, inşallah az kaldı ve senin de bizimle o heyecanı paylaşmana:)
Damla biz de seni özlüyoruz canım, arada buluşalım yine burda, çok geçmiş olsun tatlım..
Elif yeni tarihiniz hayırlı olsun canım,daha önce de yazmıştım, bence böylesi daha iyi olacak, hiç endişe etme canım, haftanızgüzel, bebişinin erkenden kavuşası gelmiş size işte fena mı?:)
Teşekkür ederiz canım
Hayırlısı olsun canım, size de az kalmış ama hareketlerini iyi takip et olur mu. Ben genel anesteziyle sezaryan olucam ama benimki tercih değil, doktorumun kararı.
Hatırladım ben tabi, iyi olmanıza sevindim, maşallah senin minnak da büyümüş, 38i beklemesi bence de iyi our , zamanında ve sağlıköa gelsinler inşallah
Geçmiş olsun canım, şimdi iyisindir umarım ama bebeğinin gelişimi güzel endişe etme. Son haftalarda oluyor böyle şeyler.
Kamuran sende bir Eda potansiyeli görmeye başladım ama hadi hayırlısı tatlım, ama erkekler gümünü bekler derler genelde zaten. Şafak saymaya devam:)
Bence de liste çok iyi fikir, takip etmek zorlaştı artık:)
Gebelik kolestazını sadece bakarak mı teşhisledi?CNm ultrasonda baktı 10günde 340 almış 2340 olmuş. Çok iyi dedi o an hesap yaptı 9 gün sonraya doğum var dedi. Sanırım 2700 lerde doğsun istedi şişlik gidince 2500 kalır diye... Bide bende şeker var erken almak istemiyor ciğerleri geç gelişir diye... Sonra. Odasına gittik ben dedim deli gibi kaşınıyorum kolumu gösterdim sivilceler doldu dedim... Doktorda telaşllandı... Gebelik kolestazı bebeği zehirler hiç riske atmayalım Pazartesi alalım dedi... Hareketlerini çok iyi takip et dedi... Bendende böyle... Pazartesi saat sekizde pıtırcığım doğacak Allah nasip ederse... Bende sürekli bebeği dinliyorum korkuyorum... Acayip kaşıntım arttı... Senin bebek kaç kilo CNm? Minnacık doğacaklar benimki belki küveze girebilirmiş...
Ay canım ya cok sevindim çok mutlu oldum pıhtılı ilk doğum yapan arkadasımız sağlıkla büyütsün bebeğini bana moral oldu doğum öncesi .yarın bende inşallah güzel haberler getiricem
biz yarın sabah nstye giricez, sonra tahlillerim yapılacakmış, inşallah nst güzel çıkarda ani doğum olmaz
herkese iyigeceler,
Kızlar grip oldum ve öksürük başladı nasıl bas edicem nasıl gecicek bu öksürük bi kac tarifim var onları bi denim inşallah çabuk geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?