2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
valla bnde kamuranlda damladsn başka kım kımdır blmyrum

Bnmki 35+5 de 2800gr ve 49,7 cm idi ama dr.um gelişimi gayet iyi dedi, önden gidiyor sezeryan ol dememişti.
Sevgiler. . .
Benim doktorum sezeryan ci galiba ondan.beni de korkak panik görünce kendi eşime bile sezeryan yaptım dedi bastı sezeryan randevusunu. Ama ben de hiç bi şey demedim ki zaten ödlegin tekiyim

Evet birçoğumuzda aynı sıkıntı varmış... Neyseki hepsi geçecek inş:) bende şimdi yürüyüşe çıkıyorum. Dr um bi yürüyüş bir de su diyor. Pek su içesim gelmiyor. Neyseki bebeğin suyu hep iyi çıkıyor... Sıcaklar azalışla geçiyor demek benim sadece sabah şişiyor az kaldı yarın hurma stoklama 40. Haftaya gelmek istemiyorum :) hayırlısı inş...

Canım ne güzel yazmışsın. İnşallah ikiniz de iyisinizdir. Duygulandım, çok fazla yazamayacağım şu an. Güzel haberlerini merakla bekliyoruz. Allahım analı babalı büyütsün. Sağlıkla, mutlulukla, başarıyla dolu bir ömrü olsun. Hayırlı evlat olsun inşallah.

valla bnde kamuranlda damladsn başka kım kımdır blmyrum

Evet Damla da var elbette. Ben facebooka gönderi olarak açık açık yazayım bari, ben ilerya diye :)

Yazdım bak, gönderi olarak. 552 üyeli olan gruba. Diğerine hala beklemedeyim.

Yapti canim yaptiii masallah cok guzell bi kizi oldu her ikisi de gayet saglikli:)
Ay canım ya cok sevindim çok mutlu oldum pıhtılı ilk doğum yapan arkadasımız sağlıkla büyütsün bebeğini bana moral oldu doğum öncesi .yarın bende inşallah güzel haberler getiricem

Ben de öyle duymuştum, o nedenle sordum canım ödeme nakit mi diye. Odaları görebilir miyim dedim, arkadaşıma gezdirmişler. Şu an mümkün değil dedi. Çok yoğundu bugün hastane, niye anlamadım. Zaten odaları biliyorum, hepsi başka başka. Bazıları çok dar. Ama dediğin gibi 1 gece kalacağız. Temiz olsun yeter.
Arkadaşıma sordum, çarşaf götürdün mü diye. Götürmüş ama kar gibi bembeyazdı hastaneninkiler , kendi çarşafımı sermedim dedi. Sonra kan olmuş, hemen değiştirmişler.

Geçen ki alıntıda yazdığın çıkmamıştı. Kendim sezeryan istedim canım. İnşallah pişman olmam. Hiç normal doğuran arkadaşım yok. Hepsi de memnun epiduralden. Ben çok minyonum, eşimle kaç yıllık evliyiz. Hala daha zorlanıyorum. Bebek de iri maşallah. Bir de bayrama denk gelebilir, belirsizliği sevmiyorum. Hangi doktor girecek öyle olursa belli değil. Normal diye diretip, suni sancıyı da yiyip, sezeryan olanları duyunca iyice tırsıyorum normalden. Sezeryan daha net ve risksiz geliyor bana. Bir de çok uzağız hastaneye, Urla'dan gidene kadar yollarda doğurabilirim :) Eşim işten gelecek, beni Urla'dan alacak, hastaneye götürecek derken 2-3 saati bulur. Stres olurum ben normali beklerken. Hakkımızda hayırlısı bakalım. Tercihim böyle. Allah neyi nasip edecek bilemiyoruz. Bu arada normal doğum isteyenleri de anlık sancılarımızın bile ne kadar can yakıcı olduğunu düşünüp, acayip takdir ediyorum. Ben o kadar cesur değilim sanırım.

ılerya bnmkı bıldıgın krem gbı.o yuzden dedıgın aklıma yattı

Tuhaf ama elime alıp, oğlum bu senden mi geliyor, sana mı dokunuyorum diye sevdiğim oldu. Yedim kafayı iyice

Kızlar grip oldum ve öksürük başladı nasıl bas edicem nasıl gecicek bu öksürük bi kac tarifim var onları bi denim inşallah çabuk geçer

B
benim de bacagimdan akiyo bazen.bu yogunluk bir aydir var bende.

bnm bebiş bır hafta gerıye dustugunden ben 39cıvaro baslıcam arttırmaya.tabı o zamana kadar dogurmazsam.bırazda kendı doktorumuz olmalyz.ıns Rabbım gonlumuzdknı hayırlı eyler
Doğru diyorsun cnm. Bu pazar çatı muayenesi olduğumda bende açılma olduğunu söyleyecek bence ben öyle hissediyorum. Bakalım doğru mu hissediyorum :)

Canim benim de artti 1 cm acilmam var acik yesil renkte hatta birkac kez nisan geldi sanip tuvalete gittigim oldu son gunlerde cok artti ve pesinden acilmam oldu

Ben daha Çınarlıyla ayrıntıları görüşemedim kontrolüm haftaya Cumaya ama o kadar bekleyemiycem sanırım belirsizlik sıkıyor artık Çarşambaya çekebilirsem randevuyu iyi olacak. En başından beri normal doğum isteyen ben bile artık Sezeryan a razı oldum tabi biraz da mecburiyetten halen dönmedi bebeğim. Şu günümüzü de alsak da bi rahatlasam artık günler hiç geçmiyor sanki Sezeryan da hastaneden 1 günde çıkarmazlar gibi geliyor İleryacım onu görüştün mü dr.unla. Sezeryanda da narkoz ve dikişlerden korkuyorum iyileşmek çok zor olacak gibi zaten bünyem hassas :'(

Canım çok sağol. Sen de hayırlısıyla kurtuldun. Allahım uzun ömürlü etsin yavrunu. Darısı başımıza inşallah:)

Gebelik kolestazını sadece bakarak mı teşhisledi?

Kızlar rezil oldum... Eşimle yürüyüşe çıktığımızda bi hapşırık 2.de altıma kaçırdım ama kotuma geçti üstüne birde gülmekten yapacaktımhayatımda böyle birşey yaşamadım. İyiki akşamıdı ve iyiki eve yakınlık:)

Ay canım ya cok sevindim çok mutlu oldum pıhtılı ilk doğum yapan arkadasımız sağlıkla büyütsün bebeğini bana moral oldu doğum öncesi .yarın bende inşallah güzel haberler getiricem

Alla yardimcin olsunn pihtili arkadasimm cok guzell haberlerle bekliyoruzz seni burda:)

biz yarın sabah nstye giricez, sonra tahlillerim yapılacakmış, inşallah nst güzel çıkarda ani doğum olmaz
herkese iyigeceler,

Hayirli guzel haberlerle gel cnm insallah

Kızlar grip oldum ve öksürük başladı nasıl bas edicem nasıl gecicek bu öksürük bi kac tarifim var onları bi denim inşallah çabuk geçer

Gecmis olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…